AR app? Laat klanten jouw merk beleven!

AR app maken? Ben je opzoek naar een ervaren team die een AR app voor je in elkaar zet? Wij helpen je graag met het realiseren van al jouw app ideeën. Bij Epicwebsite houden we ons bezig met maatwerk softwareoplossingen voor elk platform. Een Augmented Reality (AR) app is er hier één van, maar wat is dat nou precies? We vertellen je graag wat meer over de mogelijkheden en functionaliteiten van dit soort apps. Wat kan een innovatieve AR app bijvoorbeeld voor jouw bedrijf betekenen?

Ar app maken

Augmented reality app laten maken

Wat is Augmented reality?

Augmented reality betekend letterlijk ‘aangevulde realiteit’. Sommige noemen het ook wel ‘toegevoegde realiteit’. De term zegt het al. Er worden dingen toegevoegd aan de realiteit van de gebruiker. Denk bijvoorbeeld aan een pop-up tekst met extra productinformatie, een nep meubelstuk toevoegen aan je kamer of het achter een wilde Pokémon aan rennen.

Ar app maken

Waarom AR app maken?

AR implementatie kan zorgen voor veel innovatie binnen jouw werkomgeving. Zo kun je directere verbindingen leggen tussen verschillende partijen. Ook kun je met een augmented reality app bijvoorbeeld je merkbeleving verhogen, werkprocessen innoveren of je marketing verbeteren. Kortom, genoeg redenen om eens te kijken wat een AR app voor jouw organisatie kan betekenen. Met deze moderne oplossing til je jouw productbeleving naar een volgend niveau.

Ar app maken

AR app laten maken

Zoals je weet maken wij maatwerk oplossingen die aansluiten bij je organisatie. Voor ieder bedrijf is er namelijk een andere oplossing. Ook AR apps komen in verschillende soorten en maten. Wil je bijvoorbeeld augmented reality toevoegen aan je mobiele app of heb je dit liever op je website? Belangrijke keuzes die voor iedere organisatie anders zullen zijn. We vertellen je graag wat meer over technische kant van het verhaal: Waarmee we bouwen en over wat we aanraden.

Ar app maken

AR in mobiele apps:

Uiteraard is het per case verschillend, hieronder vind je een voorbeeld van AR voor een beauty app.

AR in mobiele apps:

Uiteraard is het per case verschillend, hieronder vind je een voorbeeld van AR voor een beauty app.

Wij integreren AR in native applicaties. Voor het bouwen van een krachtige server gebruiken wij NodeJs en voor de implementatie hanteren wij AWS. Wanneer je bijvoorbeeld wilt werken met het detecteren van gezichten, werkt Banuba ontzettend goed. Banuba is een SDK die we aanraden voor wanneer je gezichtsdetectie wilt implementeren binnen jouw omgeving.

AR in internet:

We kunnen een AR app natuurlijk ook in een website bouwen. Dit doen we met behulp van onze front-end ReactJs ontwikkelaars. Ook hierbij gebruiken we AWS voor de serverimplementatie en NodeJ’s voor de ontwikkeling van de server.

Banuba

Banuba is de SDK (software development kit) die we aanraden voor AR apps met gezichtsdetectie. Dit is krachtige software die het mogelijk maakt om tot 6 gezichten tegelijk te detecteren. Face filters, 3d face tracking of complete virtuele make-overs, het is allemaal mogelijk met Banuba.

Agora

Naast de moderne AR functionaliteiten van Banuba is het natuurlijk ook belangrijk om je app van de beste connectie en communicatiemogelijkheden te voorzien. Hier kunnen we bijvoorbeeld Agora voor gebruiken. Met behulp van Agora bouwen we professionele video en voice calls in, in jouw app. Uiteraard kunnen we ook werken aan een maatwerkoplossing voor jouw bedrijfsdoelstellingen, als het budget toereikend genoeg is.

AWS

Voor hosting raden wij AWS aan, dit is de officiële hosting van Amazon. AWS staat voor Amazon Web Services en is tegenwoordig één van de bekendste hosting services die onze planeet kent. Vanaf 2002 kun je gebruik maken van deze op cloud gebaseerde hostingprovider die constant opzoek is naar verbeteringen. AWS is enorm gebruiksvriendelijk en is ook nog eens een uiterst voordelige manier om jouw website te maken en te managen.

Inhoud: