• Eerst analyseren we je online marketing- en activiteiten

 • Dan maken we een uitgebreide rapportage van de online zichtbaarheid

 • Dan pas komen we met een advies en plan van aanpak hoe we succes kunnen boeken

 • We blijven je project in de gaten houden en steeds verbeteren

 • SEO/SEA optimalisatie

 • 100% transparant werkwijze

 • Doelgroep analyses

 • We werken met creatieve en datagedreven strategieën.

Stripe
Ecurring
Postnl
Angular
Mollie logo
276

Epic Online marketing

Online marketing specialist is essentieel om uw marketingdoelen te behalen. En door de inzet van internet en andere digitale communicatiemiddelen wordt het steeds belangrijker. Internet marketing verandert ieder jaar en de ontwikkelingen gaan razendsnel. Als ondernemer, die niet in dit wereldje thuis zit, is het niet bij te houden hoe snel de ontwikkelingen gaan.

Online marketing bevat vele disciplines, maar de belangrijkste disciplines binnen online marketing zijn: zoekmachine optimalisatie, socialmediamarketing en zoekmachine adverteren. Dit is slechts een kleine greep uit alle disciplines die wij voor u kunnen betekenen.

WAAROM ONLINE MARKETING?

Online marketing is voortgekomen uit de digitale ontwikkelingen van massamarketing, waardoor het ook mogelijk is om hedendaags alles te volgen en te analyseren. Op die manier kunnen wij kijken welke marketing euro’s verspilt, en welke kanalen leiden tot een hoger rendement! Wij bij Epicwebsite segmenteren uw doelgroep en zorgen ervoor dat uw doelgroep een persoonlijke aanpak krijgt: wij verdelen uw doelgroep in segmenten.

277
278

VOORDELEN ONLINE MARKETING SPECIALIST INHUREN

Online marketing en de vraag wordt niet: waarom zouden wij het moeten kiezen, maar wanneer en met welke kanalen? Een greep uit de voordelen van online marketing:

 • Ieder jaar groeit het aantal internetgebruikers. Online marketing wordt dus belangrijker in de zin dat het ook effectief wordt in vergelijking met traditionele reclame.
 • Wij kunnen de hele klantreis in kaart brengen en kijken welke kanalen leiden tot hoeveel conversies.
 • Kunnen doelgericht uw doelgroep bereiken door targeting. Zo kunnen wij op het juiste moment tegen de juiste tijd de juiste boodschap onder de aandacht brengen door bijvoorbeeld re marketing.
 • Online adverteren is goedkoop in vergelijking met traditionele reclame.

Waar we goed in zijn?

Online marketing tijdens de realisatie van een website of app.

Een website laten maken is een ding, maar als u er niks mee doet, is uw website niet effectief en heeft het alleen een representatieve functie. Daarom is online marketing van essentieel belang. Online marketing is erg breed en daarbij zijn de volgende vragen belangrijk: wordt de website veel bezocht, is het conversiegericht en spreekt het uw doelgroep aan. Is het technisch in orde en kan iedereen ermee werken.

Online marketing is de nieuwe toekomst, waarbij steeds meer ondernemers zich focussen op het internet. Belangrijk is om duidelijke online doelstellingen te formuleren om te kijken via welke online-marketingkanalen deze doelstellingen bereikt kunnen worden.

Voordat u met ons aan de slag gaat, analyseren we eerst of onze kanalen wel bij uw doelstellingen passen. De eerste stap is namelijk om goed uw online doelstellingen en KPI’s (kritische prestatie-indicatoren) te omschrijven. Van daaruit de mogelijkheden te bekijken om onze marketingkanalen effectief in te zetten.

“Het team van Epic is fantastisch. Ze hebben ons geholpen ons potentieel online en offline te ontsluiten. We hebben jaar op jaar groei doorgemaakt dankzij hun vooruitstrevende aanpak.”

Egbert Laarman

Ik bied aan CEO

279

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Epicwebsite?

Neem vrijblijvend contact met ons op. En we bespreken samen je wensen en mogelijkheden.

Hossein van epicwebsite contact2