App laten maken bij epic

App laten maken

App laten maken bij Epic

App laten ontwikkelen

Waarom zou je een eigen app ontwikkelen?

Als ondernemer, bedrijf of organisatie wil je niets liever dan dat je doelgroep de beste service wordt geboden. Niet alleen offline, maar zeker ook online. Dat kun je doen door het laten maken van een app. Een applicatie laten maken door Epic biedt nieuwe mogelijkheden en kansen. Binnen ons team zijn we gespecialiseerd in het app ontwikkelen en maken van diverse applicaties. Natuurlijk geheel afgestemd op de wensen en doelstellingen van je bedrijf of dienstverlening.

Bij Epic kun je niet alleen unieke, en betrouwbare apps laten bouwen, maar ook op een partner rekenen. Die samen met jouw het beste uit jouw idee en plannen haalt. Dus ben je op zoek naar een serieus team van de Ontwikkelaars? Dan staan we voor je klaar. Het is jouw idee en jouw project, maar onze naam als de ontwikkelaars wordt eronder vermeld. Dus als wij ergens verbetering in kunnen zien, dan laten wij dit dan ook zeker weten. Zodat wij samen het best mogelijke resultaat kunnen bereiken. Een EPIC APP waar we allemaal trots op kunnen zijn!

Android app laten ontwikkelen?

Epic, Een Top Team Van iOS & Android Specialisten…

Ongeacht of je nou wilt een iOS-app of Android app laten maken, Epic heeft de juiste expertise in huis. Maar wanneer kies je nu voor Android apps? Of waarom eigenlijk niet een iOS app ontwikkelen?

Hier zijn enkele redenen die we horen, welke overigens niet fout zijn, maar ook niet helemaal waar:

 • Kosten te besparen?!

  • App store en Google Play Store kosten.
  • Waar, Want je betaald wel de appstore kosten. Maar dat is maar € 99,- per jaar voor Apple. En € 25,- voor Google play. Maar dat zijn de kosten niet, toch?
  • Ontwikkelingskosten:
  • 50% 50%!
  • Waar, Als je een Native app maakt.
  • Niet waar, bij Hybride of web app. Dit geldt ook voor de PWA, maar of PWA een app is of niet, gaan we niet hier over hebben.
 • Je doelgroep
  • Niet waar, als je doelgroep merendeel uit jongeren bestaat. 51% van de jongeren gebruiken iPhone. En 44% op Android toestellen.
  • Waar, als je doelgroep jongeren en ouderen zijn. Volgens RTL Nieuws: “Zo’n 36 procent van de Nederlanders bezit momenteel een iPhone. Het aandeel van marktleider Samsung blijft stabiel: 43 procent van de Nederlandse smartphone-bezitters heeft een Samsung-toestel.”

Verder in deze pagina leggen we je verschillen tussen soorten apps goed uit. En waar je rekening mee moet houden met app ontwikkelen.

Een Android app laten maken kan voor vrijwel elke branche. Het maakt dus niet uit of je een applicatie wilt laten ontwikkelen voor een product of een dienst. Een goede strategie en voorbereiding zijn daarbij wel erg belangrijk. Want wie wordt de doelgroep voor jouw Android app? En welke toepassingen passen daar het beste bij? Tegenwoordig heb je de keuze uit een Ionic, React Native, Flutter, Native, web app, PWA(Progressive Web App) (Maar welke programmering taal past nou het beste bij jouw idee?) Wel of geen Android apps?. Gelukkig hoef je het antwoord niet in je eentje te vinden. Bij Epic denken we namelijk graag met je mee. We helpen de beste app ontwikkelen.

90% van alle onze klanten hebben gekozen voor een iOS en Android app. Maar het komt ook weleens voor dat een klant voor de specifieke redenen, alleen voor een platform kiest. Wij adviseren je graag hierin. Wil je hier meer informatie over? Neem dan contact met ons op

iOS-app laten maken?

Professionele iOS-app ontwikkelen kun je het beste aan ons overlaten.

Als je een mobiele applicatie wilt laten ontwikkelen, dan heb je de keuze uit verschillende platformen.

Zo kun je een app laten bouwen die draait op:

 • iOS
  • iPhone
  • iPad
  • Laptop
  • Apple watch
 • Android
  • Mobiel
  • Tablets
  • Laptop
  • Samsung watch
 • HTML5 (web) apps
 • Windows

Epic veel ervaring met het bedenken, ontwikkelen én het maken van alle soorten applicaties, en toestellen waaronder iOS applicaties. Ongeacht je niche, branche of doelgroep. Daarbij maakt het natuurlijk niet uit of je een iOS-app wilt laten bouwen die compatibel is voor iPads of iPhones. We zorgen er altijd voor dat de same maatwerk of full maatwerkapplicatie aan je wensen, en die van je doelgroep voldoet.

Als een ervaren specialist hebben wij over de jaren heen heel wat ideeën, weten te vertalen tot een succesvol project. Heb je zo’n project voor ons? Dan komen wij graag met je in contact over de mogelijkheden.

#1 App ontwikkelaar

#1 Applicatieontwikkelaar van Nederland

Epic is de specialist in app development. Ongeachte wat voor app je wilt maken. Als app ontwikkelaar leveren we uitsluitend op maat gemaakte en professionele applicaties. Zowel voor consumenten als voor bedrijven. Binnen ons team zijn we gespecialiseerd in het ontwikkelen van iOS en Android apps voor elke branche. Bij Epic hechten we veel waarde aan persoonlijk contact. Zo krijgen we het inzicht dat we nodig hebben, om tot een perfect eindresultaat te kunnen komen.

Zoals je in onze portfolio kunt zien, hebben we al heel wat succesvolle projecten geleverd. Wij zijn erg trots op elk project die we maken. Want alles wat we ontwerpen wordt in teamverband gedaan. En dat maakt het erg leuk en uitdagend. Terwijl de UI/UX wordt ontworpen is het front end ontwikkelaar ongeduldig aan het wachten om met zijn werk te kunnen beginnen. Dat terwijl API-development en integratie nog moet beginnen! Maar alles loopt perfect dankzij onze Jira (Management Systeem) projectleider die alles al aan het plannen is geweest voor het hele team.

Van concept tot design en development

Wat zijn de stappen tot in leven beringen van je wensen en ideeën?

Om een succesvolle applicatie te ontwikkelen, hebben we over de jaren heen een werkwijze gemaakt. En die wordt met elke project verbeterd en geperfectioneerd.
Maar wat zijn de stappen die nodig zijn, om een applicatie tot een Success te maken:

Kennismaking

 • In deze stap gaan we elkaar en project beter leren kennen. Beging meestal met een belletje en daarna een online of fysieke afspraak bij ons op het kantoor.

Voorstel

 • We maken een voorstel dat een notulen is van onze gesprek. En bevat plan van aanpak en Mijlpalen die we gaan nemen om je wensen en ideeën om te zetten naar een goed functioneerde applicatie.

Klaar voor de start

 • Bij deze fase wordt alles vastgelegd. Onze contactmomenten van de komende tijden worden vastgelegd. De deadlines zijn dan bekend voor het technische en het interieur gedeelte, daarnaast krijg je toegang tot het systeem. Waar je alles kan zien en volgen in een overzichtelijk projectmanager.

Epic werkt met een werkwijze van Agile. Dat houdt in dat wij in een maandelijkse sprint een vorm geven aan de app.

Waarom Epic?

Omdat we een stap verder gaan en aan de verschillende mogelijkheden denken. En omdat we vanuit de klant denken.

Of dat nu gaat om een web-app, hybride of native app. Ook voor optimalisatie en het onderhoud kan je rekenen op onze ruime ervaring en expertise. We kenmerken ons door professionaliteit, creativiteit én kwaliteit. Zoals gezegd als ondernemer denk je vooruit. Juist dit is de sleutel naar het succes. Een applicatie voor jouw bedrijf, dienst, product of merk mag daarbij niet ontbreken. Je bereikt de doelgroep daardoor sneller, beter en effectiever. Binnen het team van Epicwebsite staan we dan ook graag voor je klaar met een professionele app ontwikkeling van hoge kwaliteit. Zo laat je niets aan het toeval over als het gaat om succesvol ondernemen.

Wat wij heel erg leuk vinden is eens te sparen over het starten van een nieuw idee. Ontwerpen van iedere app is een persoonlijk proces voor ieder van ons. En we nemen het ook heel erg serieus. Ieder van onze teamgenoten, zijn gespecialiseerd in een bepaald onderdeel van het ontwikkelingsproces. Magie gebeurt zodra wij met ze alle bij elkaar komen, en gaan focussen om het best mogelijke resultaat te behalen. En ook komt het vaak voor dat wij toch blijven proberen de klant over te halen om bijvoorbeeld voor een ander ontwerp te kiezen. Uiteraard bepaalt de klant zelf alles bij ons, maar we merken wel eens dat bepaalde ideeën erg leuk en mooi lijken in theorie, maar in de praktijk toch niet zo goed uitpakken. Daarom zullen wij dan ook altijd bij springen tijdens app ontwikkeling waar het nodig is, misschien is dat wel de kracht van ons team.

Een verzameling van visitekaartjes met crossplatforms en epicwebsite logo

Epic App Technieken:

Epic en de verschillende technieken.

Je hebt besloten dat je een app wilt laten maken. Maar welke mogelijkheden zijn er, en met welke technieken kunnen je doelstellingen zo goed mogelijk ingevuld worden? We gebruiken de modernste technieken om jouw app up-and-running te krijgen. Vanuit onze expertise helpen we je een keuze te maken tussen de vele technieken, en kijken we samen wat het beste bij je past. Hieronder nemen we je mee op een kleine introductie over wat elke techniek inhoudt en wat we over het algemeen bouwen bij Epicwebsite.

Wil je een goedwerkende website of app? Of wil je meer weten over onze werkwijze? Neem dan contact met ons op.

Epic App Platformen

Bij Epic maken we apps voor ieder platform. Hiermee bedoelen we dat we voor zowel iOS als Android verschillende softwareoplossingen ontwikkelen. Zoals eerder beschreven zijn er verschillende factoren die meespelen om te bepalen welk platform en technieken bij jou passen. Een webapp is natuurlijk ook een mogelijkheid, deze gedraagt zich binnen jouw website als een applicatie. Wij kijken altijd wat naar onze mening het beste past bij jouw bedrijfsdoelstellingen, en zullen je hierover een eerlijk advies geven.

Wat zijn app stores en hoe werken ze?

Ontdek hoe app stores apps aanbieden aan gebruikers

App stores zijn digitale marktplaatsen waar gebruikers apps kunnen zoeken, kopen en downloaden op hun smartphone. Zoals de Apple App Store voor iOS-apparaten en de Google Play Store voor Android-apparaten. Je gebruikers kunnen je app zoeken en downloaden via deze twee!

App stores bevatten doorgaans een brede selectie van apps in verschillende categorieën, zoals games, sociale media, productiviteit, financieel en nog veel meer. Gebruikers kunnen apps zoeken op naam of categorie, of ze kunnen bladeren door de verschillende afdelingen om inspiratie op te doen. App stores bieden ook beoordelingen en recensies van gebruikers, wat kan helpen om de kwaliteit van de app te beoordelen voordat je deze downloadt.

Om je app te mogen publiceren dien je een appontwikkelaars account te hebben. En een vergoeding betalen hiervoor. Wil je een product of dienst aanbieden dan dien je ook een percentage van je inkomen als commissie te betalen. Er zijn wel uitzonderingen zoals als je een e-commerce app hebt of als je diensten via website aangeboden worden. App stores zijn een belangrijk kanaal voor appontwikkelaars om hun producten te presenteren aan potentiële gebruikers en om inkomsten te genereren.

Waarom app-onderhoud zo belangrijk is

Ontdek hoe regelmatig onderhoud ervoor zorgt dat jouw app blijft voldoen aan de behoeften van de gebruikers en de doelstellingen van het bedrijf

Het onderhouden van een app is een belangrijk onderdeel van het beheer ervan. Het doel van app-onderhoud is om de functionaliteit, stabiliteit en beveiliging van de app op peil te houden en te verbeteren. Dit kan worden gedaan door middel van het uitvoeren van updates, het oplossen van fouten, het verbeteren van prestaties en het toevoegen van nieuwe features.

Het onderhouden van een app is vooral belangrijk voor bedrijven die een e-commerce hebben, omdat een app die niet goed functioneert of onveilig is, kan leiden tot verlies van inkomsten. Het is daarom aan te raden om regelmatig je software te onderhouden om ervoor te zorgen dat deze goed blijft draaien.

Ben benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op en we helpen je graag verder.