App laten maken

Waarom zou u een App laten maken? De focus van toekomstige apps verschuift steeds meer van websites naar mobiele apparaten en naar andere apparaten. Om het maximale uit een app te halen, kunnen we niet altijd elk apparaat op dezelfde manier behandelen. Daarom ontwikkelen we altijd apps voor de nieuwste apparaat mogelijkheden en richtlijnen.

Bent u toe aan uw eigen app? Dat is logisch: het is immers de toekomst… Helemaal van deze tijd op het gebied van communicatie met uw klanten. Maar, u heeft ongetwijfeld vragen: welk platform (iOS (iPhone en iPad), Android (mobiel en tablets), HTML5 (web) apps),  hoe moet de applicatie eruit zien, welke functies moeten er allemaal in en is wat zijn de kosten van het laten maken van een app? Wat is het verschil van een webwinkel met app? Daarnaast komen er nog meer vragen bij zoals: Hoe bereik ik mijn doelgroep? Hoe moet ik mijn marketing inzetten?

Een-app-laten-ontwikkelen-voor-bedrijf-voorbeelden

Een app laten ontwikkelen?

Apps zijn overal, dus waarom u met uw bedrijf ook niet? Uw bedrijf is nog nooit zo toegankelijk geweest als met een eigen mobiele app. Apps zijn tegenwoordig overal, waarom niet een van u? Epicwebsite kan u als bedrijf bedienen met een goedkope app. Een app ontwikkelen hoeft niet duur te zijn. Net als een website laten maken.

Het gebruik van mobiel internet heeft vast gebruik ingehaald. Mobiele internetproviders spelen hierop in door de snelheden van mobiel internet steeds meer te verhogen. Dit geeft al aan dat de toekomst deze kant op gaat. Bedrijven zoals Apple en Google groeien ook elk jaar en dat is niet zomaar.

Het ontwerpen van verbluffende apps betekent meer dan knoppen een kleur geven. Ook al is het erg moeilijk, we doen het altijd goed om onnodige stappen weg te laten van de ervaring van de gebruiker. Voor de best mogelijke gebruikerservaring houden we rekening met de ontwerprichtlijnen voor de beoogde apparaten.

Bij Epicwebsite vindt u een ontwikkelaar van apps die uw app goedkoop, snel en van hoge kwaliteit maakt. U betaalt bij ons niet teveel voor de ontwikkeling van uw applicatie. Wij zorgen ervoor dat de app ontwikkelt en gepubliceerd wordt. Het zoeken naar de geschikte app ontwikkelaar is niet meer nodig, u bent er al!

Een app laten maken voor bedrijf voorbeelden

Goedkope app laten maken

Het bouwen van een applicatie is normaal gesproken erg duur. Bij de meeste bedrijven is het uurloon van een app ontwikkelaar rond de € 150. Indien u een idee heeft voor een app, of een app voor uw bedrijf wilt laten maken, dan kunt u een prijs verwachten waarvan u omvergeblazen gaat worden. Dat hoeft niet altijd. Bij ons heeft u én lage ontwikkelingskosten én lage onderhoudskosten. Beduidend goedkoper!

Een Offerte Aanvragen
Portfolio