Mobiele app laten ontwikkelen doe je bij het bij Epic team!

App Laten Maken

Een applicatie laten maken, werkt zo bij Epic! We helpen klanten met een georganiseerde werkwijze die gemaakt is, om je ideeën op de beste manier tot leven te brengen. Bij ons ben je niet gelimiteerd aan IT-kennis van 5 jaar geleden. En met een brede hands-on ervaring zorgen we voor de perfecte prijs- en kwaliteitsverhouding.

 • Wij ontwerpen Epic & unieke, betrouwbare applicaties.

 • App ontwikkelen, afgestemd op jouw budget.

 • 100% Maatwerk App en/of een bestaande oplossing

 • Verschillende platforms zoals: Native, React Native, Flutter, Web App, PWA

 • Gratis Prototype applicatie

 • UX/UI design

 • API-koppelingen voor alle zakelijke behoeftes!

 • We blijven je de beste zorg en ondersteuning geven, zelfs na het publiceren van je app!

Epicwebsite Een Top Team Van iOS & ANDROID Specialisten

APP LATEN MAKEN

Waarom zou je een app laten maken? Als ondernemer, bedrijf of organisatie wil je niets liever dan jouw doelgroep de beste service bieden. Niet alleen offline, maar zeker ook online. Dat kun je doen door het laten maken van een app. Een applicatie laten maken door Epicwebsite biedt nieuwe mogelijkheden en kansen. Binnen ons team zijn we gespecialiseerd in het ontwikkelen en maken van diverse applicaties. Natuurlijk geheel afgestemd op de wensen en doelstellingen van jouw bedrijf of dienst.

Bij Epicwebsite kun je niet alleen unieke, en betrouwbare apps laten bouwen, maar ook op een partner rekenen. Die samen met jouw het beste uit jouw idee en plannen haalt. Dus ben je opzoek naar een serieus team van de Developers? Dan staan we voor je klaar. Het is jouw idee en jouw project, maar onze naam als de ontwikkelaars wordt eronder vermeld. Dus als wij ergens verbetering in kunnen zien, dan laten wij dit dan ook zeker weten weten. Zodat wij samen het best mogelijke resultaat kunnen bereiken. Een EPIC APP waar we allemaal trots op kunnen zijn!

Bedrijven waarmee wij hebben gewerkt

Systemen waar we maatwerk voor geleverd hebben

Vuejs
Typescript
Stripe
React
Postnl
Parcel
Nodejs
Mollie
Microsoft
Ionic
Flutter
Expo
Ecurring
Bootstrap
Laravel
Eboekhouden
Angular

ANDROID APP LATEN ONTWIKKELEN?

Epicwebsite Een Top Team Van iOS & ANDROID Specialisten

Een Android app laten maken kan voor vrijwel elke branche. Het maakt dus niet uit of je een applicatie wilt laten ontwikkelen voor een product of een dienst. Een goede strategie en voorbereiding zijn daarbij wel belangrijk. Want wie wordt de doelgroep voor jouw Android applicatie? En welke toepassingen passen daar het beste bij? Tegenwoordig heb je de keuze uit een Ionic, React Native, Flutter, Native (Maar welke programmering taal past het beste bij jouw idee?). Gelukkig hoef jij je over deze keuze geen zorgen te maken. Bij Epicwebsite denken we namelijk graag met je mee als je een Android applicatie wilt laten ontwerpen.

90% van alle onze klanten hebben gekozen voor een iOS en Android applicatie. Maar het komt ook weleens voor dat een klant voor de specifieke redenen, alleen voor een platform kiest. Wij adviseren je graag hierin, wil je meer informatie neem dan contact met ons op

PROFESSIONELE iOS APP LATEN MAKEN

Professionele iOS-app laten maken kan je beste aan ons overlaten

Als je een applicatie wilt laten ontwikkelen heb je de keuze uit verschillende platformen. Zo kun je een app laten bouwen die draait op Windows, maar ook (iOS (iPhone en iPad), Android (mobiel en tablets), HTML5 (web) apps), behoren tot de mogelijkheden. Gelukkig heeft het team van Epicwebsite veel ervaring met het bedenken, ontwikkelen én maken van alle soorten applicaties, waaronder iOS applicaties. Ongeacht jouw niche, branche of doelgroep. Daarbij maakt het natuurlijk niet uit of je een iOS-app wilt laten ontwikkelen die compatibel is voor iPads of iPhones. We zorgen er altijd voor dat de maatwerkapplicatie altijd aan jouw wensen én die van jouw doelgroep voldoet.

Als een ervaren specialist hebben wij over de jaren heel wat ideeën, weten te vertalen tot een succesvol project. Heb jij zo’n project voor ons? Dan komen wij graag met je in contact over de mogelijkheden.

#1 APP ONTWIKKELAAR

#1 Applicatieontwikkelaar van Nederland

Epicwebsite is dé specialist in app development. Het maakt niet uit of u een Native & Hybride applicatie wilt. Als app ontwikkelaar leveren we uitsluitend op maat gemaakte en professionele applicaties. Zowel voor consumenten als bedrijven. Binnen ons team zijn we gespecialiseerd in het ontwikkelen van iOS en Android applicaties voor elke branche. Bij Epicwebsite hechten we veel waarde aan persoonlijk contact. Zo krijgen we het inzicht dat we nodig hebben om tot een perfect eindresultaat te kunnen komen.

Zoals je in onze portfolio kunt zien, hebben we al heel wat succesvolle projecten geleverd. Wij zijn erg trots op elk project die we maken. Want alles wat we ontwerpen wordt in teamverband gedaan. En dat maakt het erg leuk en uitdagend. Terwijl de UI/UX wordt ontworpen is de front end ontwikkelaar ongeduldig aan het wachten om met zijn werk te beginnen. Dat terwijl API-development en integratie nog moet beginnen! Maar alles loopt perfect dankzij onze Jira projectleider die alles al aan het plannen is geweest voor het hele team.

App laten maken betekend bij ons:

VAN CONCEPT TOT DESIGN EN DEVELOPMENT

Van idee tot aan de uiteindelijke implementatie van de app staan we voor je klaar.
Of dat nu gaat om een web-app, hybride of native applicatie. Ook voor optimalisatie en onderhoud kun je rekenen op onze ruime ervaring en expertise. We kenmerken ons door professionaliteit, creativiteit én kwaliteit.
Zoals gezegd als ondernemer denk je vooruit. Juist dit is de sleutel naar succes. Een applicatie voor jouw bedrijf, dienst, product of merk mag daarbij niet ontbreken. Je bereikt de doelgroep daardoor sneller, beter en effectiever. Binnen het team van Epicwebsite staan we dan ook graag voor je klaar met een professionele app ontwikkeling van hoge kwaliteit. Zo laat je niets aan het toeval over als het gaat om succesvol ondernemen.

Wat wij heel erg leuk vinden is eens te sparen over het starten van een nieuw idee. Ontwerpen van iedere app is een persoonlijk proces voor ieder van ons. En we nemen het ook heel erg serieus. Ieder van onze teamgenoten, is gespecialiseerd in een bepaald onderdeel van het ontwikkelingsproces. Magie gebeurt zodra wij met ze alle bij elkaar komen, en gaan focussen om het best mogelijke resultaat te behalen. En ook komt het vaak voor dat wij toch blijven proberen de klant over te halen  om bijvoorbeeld voor een ander ontwerp te kiezen. Uiteraard bepaalt de klant zelf alles bij ons, maar we merken wel eens dat bepaalde ideeën erg leuk en mooi lijken in theorie, maar in  de praktijk toch niet zo goed uitpakken. Daarom dan ook zullen wij altijd bij springen waar nodig is, misschien is dat wel de kracht van onze team.

Epic app Technieken:

App laten maken bij Epic en verschillende technieken.

Je hebt besloten dat je een app wilt laten maken. Maar welke mogelijkheden zijn er, en met welke technieken kunnen je doelstellingen zo goed mogelijk ingevuld worden? We gebruiken de modernste technieken om jouw app up-and-running te krijgen. Vanuit onze expertise helpen we je een keuze te maken tussen vele technieken, en kijken we samen wat het beste bij je past. Hieronder nemen we je mee op een kleine introductie over wat elke techniek inhoudt en wat we over het algemeen bouwen bij Epicwebsite.

Heb je interesse in het ontwikkelen, van een app of website? Of wil je meer weten over onze werkwijze? Neem dan contact met ons op.

Epic App Platformen

Bij Epicwebsite maken we apps voor ieder platform. Hiermee bedoelen we dat we voor zowel iOS als Android verschillende softwareoplossingen ontwikkelen. Zoals eerder beschreven zijn er verschillende factoren die meespelen om te bepalen welke platformen en technieken bij jou passen. Een webapp is natuurlijk ook een mogelijkheid, deze gedraagt zich binnen jouw website als een applicatie. Wij kijken altijd wat naar onze mening het beste past bij jouw bedrijfsdoelstellingen en zullen je hierover een eerlijk advies bieden.

Meestgestelde vragen van onze klanten

App laten maken en vragen die we vaak horen!

In Nederland kan je gemiddeld een app laten maken tussen de 2500 – 140.000. De kosten voor het ontwikkelen van een app is geheel afhankelijk van het soort app dat je wilt laten ontwikkelen. Wil je een simpele app laten maken dan zullen deze kosten natuurlijk altijd lager zijn dan wanneer er een uitgebreide app ontwikkeld dient te worden. Een informatieve app kan bijvoorbeeld al voor 2500 gemaakt worden, terwijl een opmaat gemaakte dating app vanaf 25000 zal kosten. Ook kan je gebruik maken van verschillende platforms die ook prijs bepalend zullen zijn. Je kan bijvoorbeeld voor een Webapp kiezen om de kosten lager te houden. Of als je app heel veel functionaliteiten van het toestel nodig heeft dan kunnen we misschien beter Native ontwikkelen.

Dus kortom het is aan te raden om mening van een expert te vragen. Lijkt dat je leuk dan kan je gelijk contact opnemen met onze expert via: Praat met een expert

Deze vraag kan beantwoord worden door eerst een andere vraag aan jezelf te stellen.

 • Wat voor soort app wil je eigenlijk laten maken?
 • Welk budget heb je hiervoor vrij gemaakt?

Je hebt namelijk verschillende soorten app ontwikkelaars bij wie je een app kan laten maken. Zo kan je een goedkope app laten ontwikkelen door bedrijven die van een soort online builder gebruik maken. Maar dan heb je niet echt een snelle en stabiele app en meestal laat het design ook wensen over. Daarnaast is niet alles mogelijk want er zijn modulen waarmee de app samen gesteld kan worden. Of je laat een app maken door een bedrijf die vooral gebruikt maakt van template apps (waardoor de levering aanzienlijk minder is maar je zit wel vast aan een vast ontwerp). Ook heb je app bedrijven die vooral opmaat gemaakte applicaties maken (hierdoor kan je exact aangeven hoe je app moet worden met het resultaat dat je voor ogen hebt). Zie je door de bomen het bos niet meer? Aarzel dan niet en vraag direct een vrijblijvend gesprek aan.

Een App is tegenwoordig niet meer weg te denken uit het straatbeeld, we gebruiken allemaal een app om met elkaar te kunnen communiceren, online winkelen en spelletjes spelen alleen of met je vrienden online. Vooral voor bedrijven is een applicatie erg aantrekkelijk.

Een bezoeker die je website bezocht heeft kan je website vergeten en niet meer terugkomen maar een klant die je app op zijn telefoon heeft geïnstalleerd kan heel makkelijk je aanbod onder ogen zien.

Doordat je een App eigenlijk altijd kan gebruiken hoef je dus niet eerst een computer of browser op te starten en kan je dus 24 uur per dag gebruik maken van een App

Een Applicatie of eigenlijk een App is een programma die gebruikt kan worden op alle schermen en devices. Een app is de afkorting van applicatie. Je kan natuurlijk een app downloaden op je smartphone vanuit  Google Play of App Store. Maar je kan ook een applicatie op je browser openen. Bijvoorbeeld je internetbankieren is een applicatie. Of denk aan bekende applicatie zoals WhatsApp (heeft een webbasd en software versie) of Facebook die je eigenlijk overal op kan gebruiken. Wil je een applicatie laten maken? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons op.

Op dit moment zijn er 4 soorten technieken niet weg te denken bij het ontwikkelen van een App. Namelijk:
 1. Native app
 2. Hybride
 3. Webapp
 4. PWA (Progressive Web apps)

Zet de stap meteen door ons spoedig te contacteren

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Epicwebsite?

Neem dan contact met ons op en we bespreken samen je wensen en de mogelijkheden. Met onze jarenlange ervaring en vele projecten voor verschillende klanten. We hebben  voldoende kennis in huis om ook van jouw project een succes te laten maken.

Er is altijd meer mogelijk dan je denkt!

APPS, WEBSITES EN CONSULTANCY‎

Wereldwijd zijn wij het gezicht achter veel succesvolle bedrijven

Onderscheidende cases met waarde voor gebruiker en opdrachtgever.

WEBDESIGN

WORDPRESS, PHP, LARAVEL, REACT, ANGULAR

WEBSHOPS

WooCommerce, MAGENTO, PrestaShop, SHOPIFY

APPS

Maatwerk applicaties, Native, Hybride, Webapp.

API’s

Boekhouding & administratie, Webwinkels en meer