ClickCease
Epicwebsite
Innovatieve Mobiele Oplossingen Bij Epic

App laten maken

Epic: Je Partner in Technologische Innovatie

In een wereld waar technologie sneller evolueert dan ooit, staat Epic aan jouw zijde om die reis niet alleen bij te benen, maar ook te leiden. Van het zaadje van een idee tot de glinstering van een voltooide app in de appstore, wij zijn jouw toegewijde partner in het ontwikkelen van mobiele oplossingen die niet alleen uniek zijn, maar ook professioneel en afgestemd op jouw specifieke behoeften. Of het nu gaat om iOS of Android, onze expertise in app ontwikkeling stelt ons in staat om samen met jou de grenzen van mogelijkheden te verleggen.

App laten maken

Jouw Partner in Digitale Groei

Bij Epicwebsite zetten we jouw visie om in digitale successen. Ontdek hoe onze diensten jouw onderneming kunnen transformeren.

Holland Energie prijzen app door Epicwebsite

Unieke Mobiele Apps

Met een passie voor innovatie ontwikkelen we bij Epicwebsite mobiele apps die écht het verschil maken. Of je nu een startup bent of een gevestigde onderneming, onze apps brengen je dichter bij je doelgroep en verhogen je marktwaarde. Van idee tot lancering, wij zorgen voor een soepel proces met aandacht voor gebruiksvriendelijkheid, design en functionaliteit. Jouw succes is onze prioriteit.

App-ontwikkelingsmagie

Een app is de ziel van je digitale aanwezigheid. Bij Epicwebsite ademen we leven in deze ziel, zodat deze niet alleen functioneert, maar ook fascineert. Met een harmonieuze mix van design, gebruiksvriendelijkheid en technische perfectie, transformeren onze apps jouw ideeën in levende, ademende digitale ervaringen. Een ruimte waar gebruikers niet slechts passanten zijn, maar een bestemming vinden die ze steeds weer willen bezoeken.

App laten bouwen

Waarom Epicwebsite de Beste Optie is:

Bewezen Expertise

Ons portfolio spreekt voor zich. Wij hebben een breed scala aan succesvolle projecten op onze naam staan.

Persoonlijke Aanpak

Elk project is uniek. Wij luisteren naar jouw wensen en vertalen deze naar concrete digitale oplossingen.

Innovatie en Kwaliteit

We zijn altijd op de hoogte van de laatste technologische ontwikkelingen om de kwaliteit van onze diensten te garanderen.

Kosten-Efficiëntie

Wij bieden transparante prijzen en zorgen voor een optimale prijs-kwaliteitverhouding.

Mobiele Apps Diensten

Samen Bouwen Aan de Toekomst

In de digitale wereld van vandaag is staan blijven geen optie. Daarom zorgen wij bij Epicwebsite voor dynamische oplossingen die jouw groei niet alleen ondersteunen maar ook stimuleren. Met onze SEO-geoptimaliseerde aanpak zorgen we ervoor dat jouw digitale aanwezigheid niet onopgemerkt blijft. Jouw succes is ons succes.

Maak Jouw Ideeën Waar

Laat je dromen niet alleen dromen blijven. Bij Epicwebsite maken we ze waar. Meer weten?

Een Vrijblijvend Gesprek

Elk groot project begint met een gesprek. Laten we samen verkennen wat mogelijk is.

Onze werk

Onze Projecten – Waar Innovatie Realiteit Ontmoet

Ontdek hoe we sinds 2016 dromen tot leven brengen met onze innovatieve websites, apps, en digitale oplossingen. Elk project vertegenwoordigt een uniek verhaal van creativiteit en technologie.

Onze Aanpak: Van Concept tot Creatie

Het laten maken van een app website is een cruciale stap in de realisatie van jouw digitale droom. Bij Epicwebsite begrijpen we dat jouw project uniek is en verdienen het om gezien te worden. Met onze expertise, persoonlijke aanpak, en technische kennis ben je verzekerd van een website die niet alleen voldoet aan jouw verwachtingen maar deze ook overtreft.

FAQs

Zeker weten! Als je al een app hebt maar wilt profiteren van de voordelen van Flutter, kan ons team je helpen bij de migratie. We zorgen voor een soepele overgang met minimale onderbreking, waardoor je app meer efficiëntie en een breder publiek bereikt.

We begrijpen dat de ontwikkeling van een app een significante investering is. Daarom bieden we flexibele betalingsmogelijkheden aan die aansluiten bij jouw financiële planning. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Ja, we hebben uitgebreide ervaring met het converteren van bestaande apps naar native platforms. Dit proces verbetert niet alleen de prestaties en gebruikerservaring, maar zorgt er ook voor dat je app gebruikmaakt van de volledige potentie van het specifieke besturingssysteem.

De kosten zijn afhankelijk van diverse factoren zoals features, design en complexiteit. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte, afgestemd op jouw specifieke wensen en budget.

Het maken van een app kan inderdaad moeilijk zijn, vooral als je geen ervaring hebt met programmeren. Het kan tijd en moeite kosten om de juiste kennis en vaardigheden te verwerven om een app te maken, vooral als je een complexe app wilt maken met veel functionaliteiten. Als je echter bereid bent om de tijd en moeite te investeren om te leren hoe je een app kunt maken, is het zeker mogelijk om dit te doen. Er zijn ook tools beschikbaar die het gemakkelijker maken om een app te maken, zoals Appy Pie of AppMakr, die een aantal van de complexere aspecten van het app-ontwikkelproces wegnemen.

Veelgestelde Vragen: Jouw Gids voor Maatwerk App Ontwikkeling

Het creëren van een maatwerk app is een avontuur dat expertise, precisie en passie vereist. Bij Epicwebsite begrijpen we dat je streeft naar een app die niet alleen functioneel en gebruiksvriendelijk is, maar ook esthetisch aantrekkelijk, met positieve feedback van gebruikers en een snelle terugverdientijd. Dit proces, hoewel uitdagend, opent de deur naar eindeloze mogelijkheden om jouw unieke ideeën tot leven te brengen en een blijvende indruk te maken op je doelgroep. Met onze diepgaande kennis en ervaring in app-ontwikkeling staan we klaar om je te begeleiden bij elke stap, van concept tot lancering, om ervoor te zorgen dat jouw app niet alleen aan de verwachtingen voldoet, maar deze overtreft.

Kon je het antwoord op jouw vraag niet vinden? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Onze diensten

Van het ontwikkelen van baanbrekende apps tot het optimaliseren van jouw online aanwezigheid, wij zijn er om je te helpen navigeren door het digitale landschap met oplossingen die niet alleen vandaag relevant zijn, maar ook morgen waarde blijven toevoegen.

Dienstenoverzicht

App Laten Ontwikkelen

Waarom Zou Je Een Eigen App Ontwikkelen?

Als ondernemer, bedrijf of organisatie wil je niets liever dan dat je doelgroep de beste service wordt geboden. Niet alleen offline, maar zeker ook online. Dit kun je doen door het laten maken van een app. Een applicatie laten maken door Epic biedt nieuwe mogelijkheden en kansen. Binnen ons team zijn we gespecialiseerd in het app ontwikkelen en maken van diverse applicaties. Natuurlijk geheel afgestemd op de wensen en doelstellingen van je bedrijf of dienstverlening.

Bij Epic kun je niet alleen unieke, en betrouwbare apps laten bouwen, maar ook op een partner rekenen. Die samen met jouw het beste uit jouw idee en plannen haalt. Dus ben je op zoek naar een serieus team van de Ontwikkelaars? Dan staan we voor je klaar. Het is jouw idee en jouw project, maar onze naam als de ontwikkelaars wordt eronder vermeld. Dus als wij ergens verbetering in kunnen zien, dan laten wij dit dan ook zeker weten. Zodat wij samen het best mogelijke resultaat kunnen bereiken. Een EPIC APP waar we allemaal trots op kunnen zijn!

Android App Laten Ontwikkelen?

Epic, Een Top Team Van IOS & Android Specialisten.

Ongeacht of je nu een iOS-app of Android-app wilt laten maken, heeft Epic de juiste expertise in huis. Maar wanneer kies je nu voor Android apps? Of waarom eigenlijk niet een iOS app ontwikkelen?

Hier zijn enkele redenen die we horen, welke overigens niet fout zijn, maar ook niet helemaal waar:

 • Kosten te besparen?!
  • App store en Google Play Store kosten.
  • Waar, want je betaalt wel de appstore-kosten. Maar dat is maar € 99,- per jaar voor Apple. En € 25,- voor Google play. Maar dat zijn de kosten niet, toch?
  • Ontwikkelingskosten
  • 50%
  • Waar, Als je een Native app maakt.
  • Niet waar, bij Hybride of web app. Dit geldt ook voor de PWA, maar of PWA een app is of niet, gaan we niet hierover hebben.
 • Je doelgroep
  • Niet waar, als je doelgroep voornamelijk uit jongeren bestaat. 51% van de jongeren gebruikt iPhone, en 44% gebruikt Android-toestellen.
  • Waar, als je doelgroep jongeren en ouderen zijn. Volgens RTL Nieuws: Zo’n 36 procent van de Nederlanders bezit momenteel een iPhone. Het aandeel van marktleider Samsung blijft stabiel: 43 procent van de Nederlandse smartphonebezitters heeft een Samsung-toestel..”

Waar moet je aandacht aan besteden bij het laten ontwikkelen van een app?

Verder in deze pagina leggen we je verschillen tussen soorten apps goed uit. En waar je rekening mee moet houden met app ontwikkelen.

Een Android app laten maken kan voor vrijwel elke branche. Het maakt dus niet uit of je een applicatie wilt laten ontwikkelen voor een product of een dienst. Een goede strategie en voorbereiding zijn daarbij wel erg belangrijk. Want wie wordt de doelgroep voor jouw Android app? En welke toepassingen passen daar het beste bij? Tegenwoordig heb je de keuze uit een Ionic, React Native, Flutter, Native, web app, PWA(Progressive Web App) (Maar welke programmering taal past nou het beste bij jouw idee?) Wel of geen Android apps?. Gelukkig hoef je het antwoord niet in je eentje te vinden. Bij Epic denken we namelijk graag met je mee. We helpen de beste app ontwikkelen.

90% van alle onze klanten hebben gekozen voor een iOS en Android app. Maar het komt ook weleens voor dat een klant voor de specifieke redenen, alleen voor een platform kiest. Wij adviseren je graag hierin. Wil je hier meer informatie over? Neem dan contact met ons op.

Onze werk

Onze Projecten – Waar Innovatie Realiteit Ontmoet

Ontdek hoe we sinds 2016 dromen tot leven brengen met onze innovatieve websites, apps, en digitale oplossingen. Elk project vertegenwoordigt een uniek verhaal van creativiteit en technologie.

IOS-App Laten Maken?

Professionele IOS-App Ontwikkelen Kun Je Het Beste Aan Ons Overlaten.

Als je een mobiele applicatie wilt laten ontwikkelen, dan heb je de keuze uit verschillende platformen.

Zo kun je een app laten bouwen die draait op:

 • iOS
  • iPhone
  • iPad
  • Laptop
  • Apple watch
 • Android
  • Mobiel
  • Tablets
  • Laptop
  • Samsung watch
 • HTML5 (web) apps
 • Windows

Epic veel ervaring met het bedenken, ontwikkelen én het maken van alle soorten applicaties, en toestellen waaronder iOS applicaties. Ongeacht je niche, branche of doelgroep. Daarbij maakt het natuurlijk niet uit of je een iOS-app wilt laten bouwen die compatibel is voor iPads of iPhones. We zorgen er altijd voor dat de same maatwerk of full maatwerkapplicatie aan je wensen, en die van je doelgroep voldoet.

Als een ervaren specialist hebben wij over de jaren heen heel wat ideeën, weten te vertalen tot een succesvol project. Heb je zo’n project voor ons? Dan komen wij graag met je in contact over de mogelijkheden.

#1 App Ontwikkelaar

#1 Applicatieontwikkelaar Van Nederland.

Epic is de specialist in app development. Ongeachte wat voor app je wilt maken. Als app ontwikkelaar leveren we uitsluitend op maat gemaakte en professionele applicaties. Zowel voor consumenten als voor bedrijven. Binnen ons team zijn we gespecialiseerd in het ontwikkelen van iOS en Android apps voor elke branche. Bij Epic hechten we veel waarde aan persoonlijk contact. Zo krijgen we het inzicht dat we nodig hebben, om tot een perfect eindresultaat te kunnen komen.

Zoals je in onze portfolio kunt zien, hebben we al heel wat succesvolle projecten geleverd. Wij zijn erg trots op elk project die we maken. Want alles wat we ontwerpen wordt in teamverband gedaan. En dat maakt het erg leuk en uitdagend. Terwijl de UI/UX wordt ontworpen is het front end ontwikkelaar ongeduldig aan het wachten om met zijn werk te kunnen beginnen. Dat terwijl API-development en integratie nog moet beginnen! Maar alles loopt perfect dankzij onze Jira (Management Systeem) projectleider die alles al aan het plannen is geweest voor het hele team.

Epicwebsite

Wij Zijn Een Team Van Bekwame Ontwikkelaars, Programmeurs En Online Marketeers.

We bezitten uitgebreide ervaring met diverse platforms, systemen en apparaten. We creëren producten die compatibel en toegankelijk zijn. Daarnaast kun je bij ons altijd rekenen op een marketingexpert.

Van Concept Tot Design En Development

Wat Zijn De Stappen Tot In Leven Beringen Van Je Wensen En Ideeën?

Om een succesvolle applicatie te ontwikkelen, hebben we over de jaren heen een werkwijze gemaakt. En die wordt met elke project verbeterd en geperfectioneerd.
Maar wat zijn de stappen die nodig zijn, om een applicatie tot een Success te maken:

Kennismaking

 • In deze stap gaan we elkaar en project beter leren kennen. Begin meestal met een belletje en daarna een online of fysieke afspraak bij ons op het kantoor.

Voorstel

 • We maken een voorstel dat een notulen is van ons gesprek. En bevat plan van aanpak en Mijlpalen die we gaan nemen om je wensen en ideeën om te zetten naar een goed functioneerde applicatie.

Klaar voor de start

 • Bij deze fase wordt alles vastgelegd. Onze contactmomenten van de komende tijden worden vastgelegd. De deadlines zijn dan bekend voor het technische en het interieur gedeelte, daarnaast krijg je toegang tot het systeem. Waar je alles kan zien en volgen in een overzichtelijk projectmanager.

Epic werkt met een werkwijze van Agile. Dat houdt in dat wij in een maandelijkse sprint een vorm geven aan de app.

epicwebsite kantoor met klant

Waarom Epic?

Omdat We Een Stap Verder Gaan En Aan De Verschillende Mogelijkheden Denken. En Omdat We Vanuit De Klant Denken.

Of dat nu gaat om een web-app, hybride of native app. Ook voor optimalisatie en het onderhoud kan je rekenen op onze ruime ervaring en expertise. We kenmerken ons door professionaliteit, creativiteit én kwaliteit. Zoals gezegd als ondernemer denk je vooruit. Juist dit is de sleutel naar het succes. Een applicatie voor jouw bedrijf, dienst, product of merk mag daarbij niet ontbreken. Je bereikt de doelgroep daardoor sneller, beter en effectiever. Binnen het team van Epicwebsite staan we dan ook graag voor je klaar met een professionele app ontwikkeling van hoge kwaliteit. Zo laat je niets aan het toeval over als het gaat om succesvol ondernemen.

Wat wij heel erg leuk vinden is eens te sparen over het starten van een nieuw idee. Ontwerpen van iedere app is een persoonlijk proces voor ieder van ons. En we nemen het ook heel erg serieus. Ieder van onze teamgenoten, zijn gespecialiseerd in een bepaald onderdeel van het ontwikkelingsproces. Magie gebeurt zodra wij met ze alle bij elkaar komen, en gaan focussen om het best mogelijke resultaat te behalen. En ook komt het vaak voor dat wij toch blijven proberen de klant over te halen om bijvoorbeeld voor een ander ontwerp te kiezen. Uiteraard bepaalt de klant zelf alles bij ons, maar we merken wel eens dat bepaalde ideeën erg leuk en mooi lijken in theorie, maar in de praktijk toch niet zo goed uitpakken. Daarom zullen wij dan ook altijd bij springen tijdens app ontwikkeling waar het nodig is, misschien is dat wel de kracht van ons team.

Ontdek Waarom Epicwebsite Jouw Ideale Partner Is

Waarom kiezen voor Epicwebsite? Omdat we niet alleen jouw projecten tot leven brengen, maar ze ook onvergetelijk maken. Met ons aan je zijde krijg je niet alleen een app of website, maar een meesterwerk. Expertise in ontwikkeling, design en marketing, allemaal onder één dak. Kies voor kwaliteit, kies voor Epicwebsite. Jouw succes, ons doel.

Epic App Technieken:

Epic En De Verschillende Technieken.

Je hebt besloten dat je een app wilt laten maken. Maar welke mogelijkheden zijn er, en met welke technieken kunnen je doelstellingen zo goed mogelijk ingevuld worden? We gebruiken de modernste technieken om jouw app up-and-running te krijgen. Vanuit onze expertise helpen we je een keuze te maken tussen de vele technieken, en kijken we samen wat het beste bij je past. Hieronder nemen we je mee op een kleine introductie over wat elke techniek inhoudt en wat we over het algemeen bouwen bij Epicwebsite.

Native Apps
Een native app is een applicatie die speciaal ontwikkeld wordt voor het platform naar keuze. Een Native app wordt ontwikkeld met een codebase die bij het platform aansluit (C/Swift voor iOS, Java/Kotlin voor Android). Voor een maatwerk native app waar veel van het toestel functionaliteiten nodig zijn, is dit dan ook meestal de keuze die organisaties maken, omdat je op deze manier iedere functie van het platform kan aanspreken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan app toegang geven, het aanspreken van de GPS of camera of offline modus.

Hybride Apps
Hybride apps zijn zoals de benaming je al doet denken: Apps die ontwikkeld worden in, en voor een hybride omgeving. Dit betekent dat ze op zowel iOS als Android werken. Zonder specifiek ontwikkelt te zijn voor dit platform. Een hybride applicaties past zich goed aan en werkt zo goed als hetzelfde op elk platform Wanneer je een grote doelgroep wilt aanspreken op verschillende platforms, en er hier geen ingewikkelde berekeningen of functionaliteiten bij komen kijken. Dan is een hybride misschien wel de beste keuze voor jouw organisatie.

PWA Apps (Progressive Web Apps)

Er kan natuurlijk ook aan een PWA (progressive web app) denken. Waarom niet de voordelen van een website en applicatie samen combineren? Een PWA doet dit voor je. PWA staat voor een progressieve web app: Dit is een website die eruitziet als een applicatie en zich ook gedraagt als een applicatie. Zo kun je dus je (potentiële) klanten de ervaring van jouw app meegeven zonder dat ze deze hoeven te installeren. Het is hierbij ook mogelijk om functies van het platform aan te spreken zoals het sturen van pushberichten om je klantenbinding te verhogen.

Wil je een goedwerkende website of app? Of wil je meer weten over onze werkwijze? Neem dan contact met ons op.

Een verzameling van visitekaartjes met Crossplatforms en Epicwebsite logo
Hier zie je een opzet van een platform

Epic App Platformen

Bij Epic maken we apps voor ieder platform. Hiermee bedoelen we dat we voor zowel iOS als Android verschillende softwareoplossingen ontwikkelen. Zoals eerder beschreven zijn er verschillende factoren die meespelen om te bepalen welk platform en technieken bij jou passen. Een webapp is natuurlijk ook een mogelijkheid, deze gedraagt zich binnen jouw website als een applicatie. Wij kijken altijd wat naar onze mening het beste past bij jouw bedrijfsdoelstellingen, en zullen je hierover een eerlijk advies geven.

Epic App Types

Applicaties komen voor in allerlei soorten en maten. Elk bedrijf heeft ten slotte zijn eigen visie, USP (Unique selling point) en werkprocessen. Het is belangrijk dat de app die voor je gemaakt wordt dan ook aan al je eisen voldoet. Epic draait al even mee, zo hebben we voor veel organisaties al wat kunnen betekenen. Deze expertise zetten we graag in om het type app te maken die het beste bij jouw bedrijf past. Enkele voorbeelden van apps die klanten laten ontwikkelen bij ons zijn: Taxi App, E-learning, E-commerce, Boekhouding, Marktplaats App. Heb jij een ander idee? Neem dan gerust contact met ons op. Wij geven je hierover graag advies.

Epic Werkwijze
Wij bouwen apps van de hoogste kwaliteit, app waarmee je de hoogste kwaliteit behaald met de laagste ontwikkelkosten. Maar we weten dus ook als de beste wat er allemaal bij komt kijken. Er zit namelijk veel werk in een succesvolle app of website. Hierdoor hebben wij over de jaren heen een werkwijze ontwikkelt die in ons opzicht, het beste in ons team naar boven haalt. We gaan stapsgewijs te werk en hebben oog voor verbetering en innovatie. Van productstrategie, ontwerpfase en ontwikkelingsfase tot een feedbackloop met iteraties die jouw app omtoveren tot de beste in zijn soort.

Epic App Prijzen
Een gebruiksvriendelijke app is een slimme manier om de groei van je bedrijf te stimuleren. of juist een nieuw leven in blazen. Steeds meer organisaties zijn zich hiervan bewust en willen hier graag op inspelen. Helaas heerst er een vooroordeel dat apps onbetaalbaar zouden zijn, wat overigens deels onterecht is volgens ons. We vinden het daarom belangrijk om een volledig transparante prijsbepaling te hanteren. De kosten van een app hangen bij ons sterk af van de functies en de algemene complexiteit ervan. Tegenwoordig bestaan er genoeg soorten apps om precies te bepalen, wat er wel en niet nodig is voor jouw doelstellingen. Hou er dus rekening mee dat het prijskaartje afhangt vanwaar je naar op zoek bent. Bij Epicwebsite kunnen we je vaak al een indicatie van de prijs geven nadat we een kennismakingsgesprek hebben gehad. Dit komt doordat we al even meedraaien binnen deze branche, Uiteindelijk stellen we graag een op maat gemaakte offerte voor je op zodat je weet welke investering je precies nodig hebt. Wij denken natuurlijk graag met je mee over de financiële mogelijkheden en de rendabiliteit van je app. Voor advies kun je altijd bij ons terecht. En wij gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden! Laat gerust een berichtje achter op onze website of vraag vrijblijvend een offerte aan, wij proberen altijd zo snel mogelijk te reageren.

Waarom een App Laten Maken? Vier Onmiskenbare Redenen

Altijd binnen handbereik:

In een wereld die constant in beweging is, zijn smartphones onze trouwe metgezellen. Een app brengt jouw bedrijf letterlijk binnen handbereik van je doelgroep. Of ze nu in de trein zitten, in de wachtkamer van de dokter, of gezellig thuis op de bank, jouw app is slechts één tik verwijderd. Dit constante contact creëert een ongekende band tussen jouw merk en je klanten.

Gepersonaliseerde ervaring

Een app biedt mogelijkheden tot personalisatie die verder gaan dan wat een website kan bieden. Door in te spelen op de voorkeuren en het gedrag van de gebruiker, kan jouw app een op maat gemaakte ervaring bieden. Dit verhoogt niet alleen de tevredenheid van de gebruiker, maar ook de kans op conversie. Een gebruiker die zich begrepen en gewaardeerd voelt, is een gebruiker die blijft.

Verhoogde zichtbaarheid en betrokkenheid

Met een app ben je niet langer een verdwaalde vis in de grote zee van het internet. Apps leven op smartphones, waar ze regelmatig onder de aandacht komen. Pushmeldingen en updates houden gebruikers betrokken, waardoor jouw merk top-of-mind blijft. Dit constante lijntje met je doelgroep verhoogt niet alleen de zichtbaarheid, maar ook de loyaliteit.

Optimalisatie van processen

Een app kan meer doen dan alleen verkopen. Het kan ook interne bedrijfsprocessen stroomlijnen. Denk aan een app voor voorraadbeheer, urenregistratie, of klantenservice. Door processen te automatiseren en te optimaliseren via een app, bespaar je tijd en geld. Bovendien biedt het waardevolle inzichten in de behoeften en het gedrag van je klanten, waardoor je jouw aanbod nog beter op hen af kunt stemmen.

Wat Zijn App Stores En Hoe Werken Ze?

Ontdek Hoe App Stores Apps Aanbieden Aan Gebruikers.

App stores zijn digitale marktplaatsen waar gebruikers apps kunnen zoeken, kopen en downloaden op hun smartphone. Zoals de Apple App Store voor iOS-apparaten en de Google Play Store voor Android-apparaten. Je gebruikers kunnen je app zoeken en downloaden via deze twee!

App stores bevatten doorgaans een brede selectie van apps in verschillende categorieën, zoals games, sociale media, productiviteit, financieel en nog veel meer. Gebruikers kunnen apps zoeken op naam of categorie, of ze kunnen bladeren door de verschillende afdelingen om inspiratie op te doen. App stores bieden ook beoordelingen en recensies van gebruikers, wat kan helpen om de kwaliteit van de app te beoordelen voordat je deze downloadt.

Om je app te mogen publiceren dien je een appontwikkelaars account te hebben. En een vergoeding betalen hiervoor. Wil je een product of dienst aanbieden dan dien je ook een percentage van je inkomen als commissie te betalen. Er zijn wel uitzonderingen zoals als je een e-commerce app hebt of als je diensten via website aangeboden worden. App stores zijn een belangrijk kanaal voor appontwikkelaars om hun producten te presenteren aan potentiële gebruikers en om inkomsten te genereren.

ASO of App Store Optimalisatie
app onderhouden bij Epicwebsite

Waarom App-Onderhoud Zo Belangrijk Is

Ontdek Hoe Regelmatig Onderhoud Ervoor Zorgt Dat Jouw App Blijft Voldoen Aan De Behoeften Van De Gebruikers En De Doelstellingen Van Het Bedrijf.

Het onderhouden van een app is een belangrijk onderdeel van het beheer ervan. Het doel van app-onderhoud is om de functionaliteit, stabiliteit en beveiliging van de app op peil te houden en te verbeteren. Dit kan worden gedaan door middel van het uitvoeren van updates, het oplossen van fouten, het verbeteren van prestaties en het toevoegen van nieuwe features.

Het onderhouden van een app is vooral belangrijk voor bedrijven die een e-commerce hebben, omdat een app die niet goed functioneert of onveilig is, kan leiden tot verlies van inkomsten. Het is daarom aan te raden om regelmatig je software te onderhouden om ervoor te zorgen dat deze goed blijft draaien.

Ben benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op en we helpen je graag verder.

Maatwerk Apps: De Ultieme Oplossing Voor Specifieke Behoeften

Ontdek Hoe Een Op Maat Gemaakte App Jou Kan Helpen Om Je Bedrijfsprocessen Te Automatiseren, Een Unieke Gebruikerservaring Te Creëren Of Specifieke Problemen Op Te Lossen.

Maatwerk apps zijn specifiek ontwikkeld op je wensen en op je app idee afgestemde. In tegenstelling tot standaard apps, die vaak alleen de basisfunctionaliteiten bieden, biedt een maatwerk app de mogelijkheid met verschillende opties om de belangrijk aspect van je wensen en doelen tot leven te brengen. En de beste oplossing door precies de features te integreren die jij nodig hebt. Dit kan bijvoorbeeld zijn om je bedrijfsprocessen te automatiseren, om een unieke gebruikerservaring te creëren of om specifieke problemen op te lossen.

Maatwerk apps kunnen worden ontwikkeld voor verschillende doeleinden en platformen, zoals mobiele apps, desktop-apps, web-apps en zelfs voor Internet of Things (IoT)-apparaten. Ze zijn vaak de meest efficiënte en effectieve oplossing voor bedrijven die specifieke behoeften hebben die niet kunnen worden vervuld met standaard apps.

Het ontwikkelen van een maatwerk app vereist vaak meer tijd en middelen dan het maken van een standaard app, omdat er rekening gehouden moet worden met specifieke vereisten tijdens ontwikkelen van een app. Dit betekent echter ook dat maatwerk apps vaak een hogere waarde hebben voor bedrijven, omdat ze precies aansluiten bij hun behoeften en doelstellingen. Als je overweegt om een maatwerk app te laten ontwikkelen, is het belangrijk om een professioneel team te vinden dat ervaring heeft met dit soort projecten. Want dit soort apps zijn sterk afhankelijk van app ontwikkelaars die aanpassingen doorvoeren.

Maatwerk software laten ontwikkelen
Dienstenoverzicht

Ontdek Onze Diensten

Duik dieper in het spectrum van onze app-ontwikkelingsdiensten. Van concept tot lancering, wij bieden een volledig geïntegreerde oplossing om jouw idee te transformeren in een succesvolle app die een blijvende impact maakt.

 • Mobiele Apps

  Epic ontwikkelt professionele, unieke iOS- en Android-mobiele oplossingen van idee tot appstore.

 • Webdesign

  Epicwebsite: Creatieve webdesign diensten waar technologie en toekomstvisie samensmelten.

 • API’s

  Bij Epic zijn we gespecialiseerd in het ontwikkelen van professionele en op maat gemaakte API’s

 • AI-technologie

  Duik in de wereld van AI-technologie met Epicwebsite; transformeer hoe jouw bedrijf opereert, innoveert en communiceert.

 • Automatiseren

  Geavanceerde bots en software stroomlijnen bedrijfsprocessen, verbeteren klantenservice en verhogen efficiëntie.

 • Online Marketing

  Epicwebsite: Jouw marketingvisie tot succes met SEO, SEA, sociale media, e-mailmarketing voor meetbare groei.

Epic in de woord van de klanten

Wat onze klanten over ons zeggen

Uitstekend4.5 ★★★★★ We zijn enorm blij met de app die Epicwebsite voor ons heeft gemaakt. Epicwebsite heeft ons goed geholpen met de zoektocht naar wat de app precies moet bieden en we zijn zeer tevreden met het eindresultaat. Met de app bieden we een digitaal platform voor jonge mensen met niet-aangeboren hersenletsel (18-35 jaar) en hun naasten.Connect Me NowConnect Me Now ★★★★★ Epic heeft ons fantastisch ondersteund bij het uitrollen van onze gloednieuwe ondernemingsplan. Van begin tot eind werd alles haarfijn doorgenomen. En als wij dan toch een idee hadden dat misschien niet het slimste plan van aanpak was, kwamen ze niet alleen met een betere uitleg op de proppen, maar ook met alternatieven die ons uiteindelijk een hoop tijd en geld hebben bespaard- en ja achteraf gezien was dat inderdaad 100% de juiste zet.Lucas GroenewoudLucas Groenewoud ★★★★★ We hebben dit jaar met zijn allen hard gewerkt om een krappe deadline te halen voor onze nieuwe productlijn. En precies op oudejaarsdag is onze app goedgekeurd. We zijn zeer tevreden over de samenwerking met Epic, in het bijzonder met Ricardo, Tamana, Hossein en Natale. Hartelijk dank voor jullie inzet. Ik wens jullie allen een fijne jaarwisseling en de beste wensen voor 2024.Aziza ZianiAziza Ziani ★★★★★ Epicwebsite heeft mijn verwachtingen overtroffen door een uitstekende app te leveren, gekenmerkt door professionele service, transparante communicatie en technische bekwaamheid. Zeker aan te raden!sabrine Bsabrine B ★★★★★ Onlangs heb ik de diensten van Epicwebsite ingeschakeld voor het ontwikkelen van een mobiele applicatie voor mijn bedrijf. Vanaf het allereerste contact tot aan de afronding van het project was de ervaring uitzonderlijk. Het team van Epicwebsite is professioneel, deskundig en uitermate klantgericht.Wat mij vooral opviel was hun vermogen om complexe technische processen in eenvoudige termen uit te leggen, waardoor de samenwerking soepel en begrijpelijk verliep. Hun expertise op het gebied van app-ontwikkeling, webdesign en online marketing is indrukwekkend. Ze hebben niet alleen een prachtige app ontwikkeld, maar ook waardevolle inzichten en adviezen gegeven over hoe ik mijn online aanwezigheid kan verbeteren.De doorlooptijden waren snel en het team hield me constant op de hoogte van de voortgang. Het eindresultaat overtrof mijn verwachtingen: een gebruiksvriendelijke, visueel aantrekkelijke en technisch geavanceerde applicatie. Dankzij hun inzet voor kwaliteit en klanttevredenheid, heb ik nu een app waar mijn klanten dol op zijn.Ik zou Epicwebsite zonder enige twijfel aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar professionele ontwikkeling van mobiele oplossingen. Hun toewijding, expertise en klantgerichte aanpak maken hen tot een uitmuntende partner voor elk digitaal project.Response from the ownerBeste Bram,Hartelijk dank voor je prachtige review! Het was voor ons een absoluut genoegen om aan jouw project te werken. Jouw passie en visie hebben het voor ons extra speciaal gemaakt. Het hele team van Epicwebsite heeft met plezier en toewijding aan je app gewerkt. We zijn trots op het eindresultaat en het is geweldig om te horen dat het jouw verwachtingen heeft overtroffen.De viering bij Best Western Plus Plaza Almere was inderdaad erg gezellig en een perfecte afsluiting van dit succesvolle project. Het is altijd een vreugde om niet alleen professioneel maar ook persoonlijk met klanten zoals jij samen te werken.We kijken uit naar toekomstige projecten en samenwerkingen. Bedankt voor het vertrouwen in Epicwebsite en we wensen je veel succes met je nieuwe app!Met vriendelijke groet,Het Team van Epicwebsite Bram van DijkBram van Dijk ★★★★★ Ik ben ontzettend tevreden met het werk van Hossein van Epic Websites. Ik heb Een mooie en goed functionerende website en webshop. Ik werd goed begeleid en hij nam de tijd om mij alles uitgebreid uit te leggen. Ik raad Epic websites ook zeer zeker aan!L.G. SerraL.G. Serra ★★★★★ Ik heb een app laten ontwikkelen door EpicWebsite en ze hebben me uitstekend geholpen. EpicWebsite maakt zijn belofte waar door een echt epische app-ervaring te leveren! De lay-out is strak, modern en ontzettend gebruiksvriendelijk. Een speciaal dankjewel aan Hossein en Natalie voor hun geweldige ondersteuning.Theresia LievensTheresia Lievens ★★★★★ Een prachtige social media app laten bouwen door de toppers van Epicwebsite. Ondanks de uitdaging van de bouw van een grote app, is ze dit goed gelukt! Er is veel mogelijk en ik denk dat dit bedrijf nog een mooie toekomst voor zich heeft. Ga zo door en reach for the sky!Info QipasaInfo Qipasa ★★★★★ Prettige samenwerking en online afstemming met het Epic team om tot het gewenste resultaat te komen.Maarten WielengaMaarten Wielenga ★★★★★ Super tevreden met de samenwerking. In een overleg uitgelegd wat we ongeveer wilden en het resultaat was boven verwachting. Het contact verliep ook soepel.Pure Pest ControlPure Pest Control ★★★★★ Top service!A TetikA Tetik ★★★★★ Ik ben erg tevreden over de ervaring die ik heb gehad met Epicwebsite toen ik mijn app liet maken. Vanaf het begin tot het einde werd ik professioneel en efficiënt begeleid door hun team.Het prototype-proces was geweldig, het team was in staat om mijn visie te begrijpen en te vertalen naar een werkend product. Ze waren ook zeer behulpzaam bij het oplossen van problemen die we tegenkwamen.De ontwikkeling van de app was een soepele ervaring en het eindproduct overtrof al mijn verwachtingen. Het eindresultaat is een professioneel ontworpen en goed functionerende web app.Ik beveel Epicwebsite zeker aan aan iedereen die op zoek is naar een professioneel en betrouwbaar bedrijf om hun app te laten bouwen.Thomas van BuurenThomas van Buuren ★★★★★ Epic heeft op een professionele en klant vriendelijke wijze onze web app gerealiseerd. Een echte aanrader als je een ontwikkelaar zoekt die met je meedenkt.Daan SkefDaan Skef ★★★★★ Ik heb hun een taxi site laten bouwen is een aanrader de beste site bouwers van NL ik ben zeer tevredenZe zijn professionele en heel vriendelijk vooral Hoesseinik had storing met website gelijk opgelost zeer tevredenTaxiwassenaarschipholserviceTaxiwassenaarschipholservice ★★★★★ Ik heb een bouw website laten maken bij Epic, en ben tevreden over het resultaat en de werkwijze van Epicwebsite.Alex nazarovAlex nazarov ★★★★★ We hebben een webshop laten bouwen bij Epicwebsite. En zijn tevreden over het geleverde werk!Dilek Senturk SirinogluDilek Senturk Sirinoglu ★★★★★ Epicwebsite benaderd voor een eigen website + webapp voor mijn werk/ eigen zaak.Wat een super bedrijf. Het contact is uitstekend. Er wordt echt geluisterd naar je wensen en Epicwebsite heeft naar mijn mening echt fantastisch werk afgeleverd. Afspraken zijn helder, er word duidelijk verteld wat er van je verwacht wordt en wat jij van Epicwebsite mag verwachten. Kortom, wil je een eigen website laten bouwen? Contacteer Epicwebsite en zij zullen je compleet ontzorgen.Firat DemirciFirat Demirci ★★★★★ Prima bedrijf, vak mensen die de tijd voor je nemen, zeer tevredenR TeuwissenR Teuwissen ★★★★★ We hebben een app laten maken bij Epicwebsite en zijn tevreden over het resultaat. SimonSimon SmullersSimon Smullers ★★★★★ Heel erg tevreden over dit bedrijf. Prachtige website voor mijn autoverhuurbedrijf gemaakt!Gordana TolicGordana Tolic ★★★★★ We zijn erg te spreken over Hossein (Epicwebsite). Hij heeft ons geholpen met het overzetten van de website voor onze Studievereniging. Hossein reageert tijdig, hij is helder in de communicatie en hij denkt actief mee met wat je wil bereiken. Als je hem ergens voor nodig hebt., werkt het het best om even te bellen.De site ziet er verzorgd uit, en is ook nog zelf te managen. Al met al een positieve ervaring, en we zetten deze samenwerking graag voort! Naast de website loopt er nog een project, waarbij wij er naar uitkijken om het resultaat hiervan te verfijnen.Molengraaff DispuutMolengraaff Dispuut ★★★★★ Super goed bedrijf!Response from the ownerMario bedankt! mk allroundmk allround ★★★★★ We zijn goed geholpen door Hossein en zijn tevreden over onze nieuw website.Bedankt!Response from the ownerSuper! Hsvsb JhsbssbHsvsb Jhsbssb ★★★★★ Perfect geholpen door Epicwebsite!! Professioneel, snel, klantvriendelijk en uitstekende prijs-kwaliteit. Ben erg tevreden.Response from the ownerSuper bedankt Said! Als we in de toekomst iets voor je kunnen doen dan weet je ons te vinden! Said SheikzadehSaid Sheikzadeh ★★★☆☆ Een goed bedrijf en klant vriendelijke serviceResponse from the ownerBedankt Mina voor de super fijne samenwerking met elkaar! Mina MinavamdMina Minavamd ★★★★★ Uitermate tevreden! Ze hebben me goed op weg geholpen.Response from the ownerHoi Rafi, hartelijk dank voor de leuke feedback en je bent altijd va harte welkom. Goed weekend. Beveiliging MarktplaatsBeveiliging Marktplaats ★★★★☆ Goede service. Top resultaat.Response from the ownerBedankt Mitchell Mitchell GortMitchell Gort ★★★★★ Had voor de 3e keer wat problemen met mijn 2 prestashops . Heb bij de web designers mijn problemen voorgelegd. En in zeer korte tijd waren alle problemen verholpen. Dus bij deze echt een aanrader, om dit bedrijf te benaderen voor al uw problemen met website / webshops.Ben een zeer tevreden klant Top!Response from the ownerWij zijn erg blij dat u tevreden bent met onze service en de geleverde diensten. Rob van der LindenRob van der Linden ★★★★★ Erg tevreden over onze website!Response from the ownerBedankt voor uw review. En veel plezier met uw website. Linden BedrijfskledingLinden Bedrijfskleding ★★★★★ EERSTEKLAS vakmensen de mensen toonden grote interesse in ons bedrijf, ze hielden rekening met onze wensen. Aanpassingen werden zeer snel doorgevoerd en er werd ons ook eerlijk uitgelegd dat sommige gewenste toepassingen op onze site niet zullen werken. Zeer positieve samenwerking gehad uiteraard met een tevreden resultaat, zeer aan te raden!Response from the ownerHallo Dilfajobs, bedankt voor de leuke en positieve review. We zijn hier erg blij mee. Klant tevredenheid is bij ons erg belangrijk. Fijn om te lezen dat u dit bij ons heeft ervaren. djenedjene ★★★★★ Een bedrijf naar m’n hart. De klantenservice is top en er wordt altijd met je meegedacht. Wij zijn super blij met onze website het ziet er heel professioneel uit maar ook de nazorg is top!Wij bevelen Epicwebsite echt aan, aan een ieder!Response from the ownerSafiri wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met onze dienstverlening. Voor ons is dit erg belangrijk Safiri HoogdorpSafiri Hoogdorp ★★★★☆ Heel goede firma, betrouwbaar, eerlijk, ze zijn gewoon de beste.Response from the ownerHallo Johnny, bedankt voor uw positieve review. We hebben met veel plezier aan uw app gewerkt Radio BingoRadio Bingo ★★★★☆ Epicwebsite heeft voor ons een verbluffende app ontworpen. En we zijn zeker dik tevreden over de samenwerking en raden ze van harte aan.Bedankt Hossein en NatalieGr Alex De bruinResponse from the ownerBeste Alex. Bedankt voor uw compliment. We hebben ook met veel plezier aan uw app gewerkt. We wensen u veel plezier en succes met uw app. Alex De bruinAlex De bruin ★★★★★ Heel erg bedank voor de super snelle en vriendelijke service, goede communicatie en altijd bereikbaarheid, onze website is prachtig en helemaal naar wens epicwebsite is een aanraader voor iedereen nogmaals dank je wel.Response from the ownerEen goede relatie met onze klanten is voor ons erg belangrijk. Fijn om te lezen dat u dit ook heeft ervaren. ilona renfurmilona renfurm ★★★★★ Deze man is echt een top krijgt van mij een 10,super website gemaakt binnen 1 week online.Ik adviseer iedereen die een website wil maken Epicwebsite aan,is geen betere,jullie krijgen een 10 plus van mij.Gr OmarResponse from the ownerOmar, bedankt voor dit fijne compliment voor onze designer. Hij heeft met veel plezier aan uw website gewerkt. Wij wensen u veel succes met uw website Z TaxiZ Taxi ★★★★★ Profesioneel bedrijf wat goed naar je luistertResponse from the ownerBedankt voor uw compliment. Veel plezier met uw website! sander psander p ★★★★★ Vanaf het eerste contact met Epic website heb ik zeer positieve ervaringen. Ik heb contact gehad met Hossein voor het maken van mijn nieuwe website.Vanaf het eerste moment goede informatie en advies gekregen en uiteindelijk precies de website die ik in gedachten had. Super gedaan Hossein, niets was teveel, ik kon altijd gelijk terecht met vragen en werd steed professioneel geholpen. Ik raad Epicwebsite aan iedereen aan, ben zeer tevreden.Response from the ownerSandhya bedankt voor het mooie compliment naar onze designer Hossein toe. Ook zijn we erg blij met uw aanbeveling. Mocht u nog vragen hebben over uw site dan kunt u altijd contact met ons opnemen Sandhya MartinSandhya Martin ★★★★★ Goede communicatie , alles word duidelijk verteld hoe ze te werk gaan.Website en logo laten makenDikke prima!!Response from the ownerWat fijn om te horen dat u tevreden bent met de diensten die wij aan u geleverd hebben. Heel veel succes met uw website Luigi EtziLuigi Etzi ★★★★★ Erg goede service en snelle reactiesResponse from the ownerBedankt voor een mooie reactie. Voor ons is een goede service dan ook erg belangrijk Garage ArissenGarage Arissen ★★★★★ Ben heel tevreden over de werkzaamheden die ze hebben gedaan aan de website.Response from the ownerBedankt voor uw compliment. We hebben met plezier aan uw website gewerkt. Rijschool RijzoRijschool Rijzo ★★★★★ Een zeer aangename samenwerking gehad met dit bedrijf. Het enige echte bedrijf Apps maakt en zijn afspraken nakomt. Blij dat ik hiermee mag samenwerken en ik kijk graag uit naar een nieuwe samenwerking.Response from the ownerBeste Wahhab we zijn erg blij om te horen dat u zo tevreden bent met ons werk. Wij kijken ook uit naar een verdere samenwerking. Wahhab HassooWahhab Hassoo ★★★★★ Makkelijk werkend CMS en ook aanvullende zoals extra emailadressen zijn snel geregeld. Als je op korte termijn, voor weinig geld een goede website wilt, dan is Epicwebsite zeker een aanrader!Response from the ownerBedankt voor uw aanrader, daar zijn we altijd erg blij mee! Alex tasinAlex tasin ★★★★★ Wij werken al een aantal jaren samen met Epicwebsite en de samenwerking verloopt altijd soepel, wat ons betreft een aanrader!Response from the ownerSuper bedankt voor de aanbeveling. Ook van onze kant zijn we erg blij met onze samenwerking M R BlacM R Blac ★★★★★ Thomas G.Thomas G. ★★★★★ Top werk geleverd! Zeer professioneel en resultaatgericht.Ik wou mijn website vernieuwd hebben, omdat ik niet tevreden was met mijn huidige website.Hossein wist precies waar ik naar toe wilde met mijn ideeën en kwam zelfs met betere opties. Ik hoefde hierdoor zelf dus niet veel te doen.Super snelle service, professioneel en ook nog eens heel goedkoop! Zeker een aanrader!Ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe website!Mvg,Insight3DResponse from the ownerBedankt voor het mooie compliment. We zijn erg blij om te horen dat u erg tevreden bent met onze designer. We wensen u heel veel succes met uw website. Natalie Ali NasserAli Nasser ★★★★★ Zeer goede ervaringen met Epicwebsite! Goede service en samenwerking met de designer. Hier door een mooie en professionele site gekregen! Al belde ik honderd keer met vragen, alles werd vriendelijk en duidelijk beantwoord! Niets was te veel! Zelfs nog een gratis online training gekregen ook! Ik ben blij! Bedankt Epic!!Response from the ownerBedankt voor de leuke review en aanbeveling! We hebben met veel plezier aan jouw website gebouwd. Joyce EderzeelJoyce Ederzeeljs_loader
Epicwebsite

Wij Zijn Een Team Van Bekwame Ontwikkelaars, Programmeurs En Online Marketeers.

We bezitten uitgebreide ervaring met diverse platforms, systemen en apparaten. We creëren producten die compatibel en toegankelijk zijn. Daarnaast kun je bij ons altijd rekenen op een marketingexpert.