APP LATEN MAKEN

Epicwebsite Een Top Team Van iOS & ANDROID Specialisten

Waarom zou je een app laten maken? Als ondernemer, bedrijf of organisatie wil je niets liever dan jouw doelgroep de beste service bieden. Niet alleen offline, maar zeker ook online. Dat kun je doen door het laten maken van een app. Een applicatie laten maken door Epicwebsite biedt nieuwe mogelijkheden en kansen. Binnen ons team zijn we gespecialiseerd in het ontwikkelen en maken van diverse applicaties. Natuurlijk geheel afgestemd op de wensen en doelstellingen van jouw bedrijf of dienst.

Bij Epicwebsite kun je niet alleen unieke, en betrouwbare apps laten bouwen, maar ook op een partner rekenen. Die samen met jouw het beste uit jouw idee en plannen haalt. Dus ben je opzoek naar een serieus team van de Developers? Dan staan we voor je klaar. Het is jouw idee en jouw project, maar onze naam als de ontwikkelaars wordt eronder vermeld. Dus als wij ergens verbetering in kunnen zien, dan laten wij dit dan ook zeker weten weten. Zodat wij samen het best mogelijke resultaat kunnen bereiken. Een EPIC APP waar we allemaal trots op kunnen zijn!

Bedrijven waarmee wij hebben gewerkt

Systemen waar we maatwerk voor geleverd hebben

vuejs
typescript
stripe
react
postnl
parcel
nodejs
mollie
microsoft
ionic
flutter
expo
ecurring
bootstrap
laravel
Angular
Foto van voorbeeld APP ONTWIKKELEN

ANDROID APP LATEN ONTWIKKELEN?

Epicwebsite Een Top Team Van iOS & ANDROID Specialisten

Een Android app laten maken kan voor vrijwel elke branche. Het maakt dus niet uit of je een applicatie wilt laten ontwikkelen voor een product of een dienst. Een goede strategie en voorbereiding zijn daarbij belangrijk. Want wie wordt de doelgroep voor jouw Android applicatie? En welke toepassingen passen daar het beste bij? Tegenwoordig heb je de keuze uit een Ionic, React Native, Flutter, Native (Maar welke programmering taal past het beste bij jouw idee?). Gelukkig hoef jij je over deze keuze geen zorgen te maken. Bij Epicwebsite denken we namelijk graag met je mee als je een Android applicatie wilt laten ontwerpen.

90% van alle onze klanten hebben gekozen voor een iOS en Android applicatie. Maar het komt ook weleens voor dat een klant voor de specifieke redenen, alleen voor een platform kiest. Wij adviseren je graag hierin, wil je meer informatie neem dan contact met ons op

PROFESSIONELE iOS APP LATEN MAKEN

Professionele iOS app laten maken

Als je een applicatie wilt laten ontwikkelen heb je de keuze uit verschillende platformen. Zo kun je een app laten bouwen die draait op Windows, maar ook (iOS (iPhone en iPad), Android (mobiel en tablets), HTML5 (web) apps), behoren tot de mogelijkheden. Gelukkig heeft het team van Epicwebsite veel ervaring met het bedenken, ontwikkelen én maken van alle soorten applicaties, waaronder iOS applicaties. Ongeacht jouw niche, branche of doelgroep. Daarbij maakt het natuurlijk niet uit of je een iOS app wilt laten ontwikkelen die compatible is voor iPads of iPhones. We zorgen er altijd voor dat de maatwerk applicatie altijd aan jouw wensen én die van jouw doelgroep voldoet.

Als een ervaren specialist hebben wij over de jaren heel wat ideeën, weten te vertalen tot een succesvol project. Heb jij zo’n project voor ons? Dan komen wij graag met je in contact over de mogelijkheden.

Native app ontwikkelaa voorbeeld van epicwebsite
App ontwikkelaar‎ voorbeeld foto

#1 APP ONTWIKKELAAR

#1 Applicatie ontwikkelaar van Nederland

Epicwebsite is dé specialist in app development. Het maakt niet uit of u een Native & Hybride applicatie wilt. Als app ontwikkelaar leveren we uitsluitend op maat gemaakte en professionele applicaties. Zowel voor consumenten als bedrijven. Binnen ons team zijn we gespecialiseerd in het ontwikkelen van iOS en Android applicaties voor elke branche. Bij Epicwebsite hechten we veel waarde aan persoonlijk contact. Zo krijgen we het inzicht dat we nodig hebben om tot een perfect eindresultaat te kunnen komen.

Zoals je in onze portfolio kunt zien, hebben we al heel wat succesvolle projecten geleverd. Wij zijn erg trots op elk project die we maken. Want alles wat we ontwerpen wordt in teamverband gedaan. En dat maakt het erg leuk en uitdagend. Terwijl de UI/UX wordt ontworpen is de front end developer ongeduldig aan het wachten om met zijn werk te beginnen. Dat terwijl API development en integratie nog moet beginnen! Maar alles loopt perfect dankzij onze Jira projectleider die alles al aan het plannen is geweest voor het hele team.

VAN CONCEPT TOT DESIGN EN DEVELOPMENT

Van idee tot aan de uiteindelijke implementatie van de app staan we voor je klaar. Of dat nu gaat om een web-app, hybride of native applicatie. Ook voor optimalisatie en onderhoud kun je rekenen op onze ruime ervaring en expertise. We kenmerken ons door professionaliteit, creativiteit én kwaliteit.

Zoals gezegd als ondernemer denk je vooruit. Juist dit is de sleutel naar succes. Een applicatie voor jouw bedrijf, dienst, product of merk mag daarbij niet ontbreken. Je bereikt de doelgroep daardoor sneller, beter en effectiever. Binnen het team van Epicwebsite staan we dan ook graag voor je klaar met professionele app ontwikkeling van hoge kwaliteit. Zo laat je niets aan het toeval over als het gaat om succesvol ondernemen.

Wat wij heel erg leuk vinden is eens te sparen over het starten van een nieuw idee. Ontwerpen van iedere app is een persoonlijk proces voor ieder van ons. En we nemen het ook heel erg serieus. Ieder van onze teamgenoten, is gespecialiseerd in een bepaald onderdeel van het ontwikkeling proces. Maggie gebeurt zodra wij met ze alle bij elkaar komen, en gaan focussen om het best mogelijke resultaat te behalen. En ook komt het vaak voor dat wij toch blijven proberen de klant over te halen  om bijvoorbeeld voor een ander design te kiezen. Uiteraard bepaalt de klant zelf alles bij ons, maar we merken wel eens dat bepaalde ideeën erg leuk en mooi lijken in theorie, maar in  de praktijk toch niet zo goed uitpakken. Vandaar dan ook zullen wij altijd bij springen waar nodig is, misschien is dat wel de kracht van onze team.

Zet de stap meteen door ons spoedig te contacteren

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Epicwebsite?

Neem dan contact met ons op en we bespreken samen je wensen en de mogelijkheden. Met onze jarenlange ervaring en vele projecten voor verschillende klanten. We hebben  voldoende kennis in huis om ook jouw project een succes te laten maken.

Er is altijd meer mogelijk dan je denkt!

APPS, WEBSITES EN CONSULTANCY‎

Wereldwijd zijn wij het gezicht achter veel succesvolle bedrijven

Onderscheidende cases met waarde voor gebruiker en opdrachtgever.

WEBDESIGN

WORDPRESS, PHP, LARAVEL, REACT, ANGULAR

WEBSHOPS

WooCommerce, MAGENTO, PrestaShop, SHOPIFY

APPS

Maatwerk applicaties, Native, Hybride, Webapp.

API’s

Boekhouding & administratie, Webwinkels en meer