Een-app-laten-maken-voor-bedrijf-voorbeelden
App laten maken voor bedrijf

Een app laten maken voor je bedrijf

App laten maken voor je bedrijf? Waarom eigenlijk? Als bedrijf wil je natuurlijk het maximale uit je bereik halen. Marketing, sociale media en een website dragen hieraan bij. Toch kan je nog een stap verder gaan. Als je als bedrijf diensten aanbiedt of sneller in contact wilt komen met jouw klanten, kan een app hierbij helpen. Consumenten maken namelijk steeds meer gebruik van apps op hun smartphone. Een website is dus tegenwoordig niet altijd meer voldoende. Het ontwikkelen van een app vergt veel kennis. Je kan dit dan ook het beste laten uitbesteden. Wij hebben door onze vele ervaring de juiste kennis en experts in huis om een app te ontwikkelen die volledig bij jouw wensen aansluit. Alles is bespreekbaar en veel is mogelijk.

Een app laten maken met een duidelijk doel!

Wij ontwerpen en bouwen unieke digitale producten zoals: Unity, Games, Ar & Vr, Kinderen, E-learning, Zorg, Bedrijfsapp en veel meer…

Wanneer je graag een app wilt laten maken voor jouw bedrijf, heb je waarschijnlijk een doel voor ogen waar de app voor moet zorgen. Je kan bijvoorbeeld het contact tussen jou en de klanten verbeteren door een app die zich vooral focust op interactie. Maar ook een app waar je jouw diensten aanprijst kan een van de doelen zijn. Bij Epicwebsite hebben we ervaring met verschillende doelen en wensen. We zitten dan ook graag met je rond de tafel om alles te bespreken.

Wanneer een gebruiker besluit om jouw app te downloaden uit de app store, is het natuurlijk belangrijk dat de gebruiker de app ook gaat en blijft gebruiken. We focussen ons dan ook zeer op de gebruiksvriendelijkheid. De informatie die door de app wordt aangeboden is natuurlijk belangrijk, maar het design is net zo belangrijk. Wanneer een app er niet aantrekkelijk uit ziet, zal de gebruiker de app links laten liggen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Op onze website vind je verschillende voorbeelden van eerdere opdrachten. Bij elk van deze opdrachten is voor het programmeren voldoende aandacht besteed aan het ontwerpproces.

Een app met een breed bereik

Van een digitale werkbon maken tot klantenservice, CRM, HR we bouwen maatwerk applicatie…

Met een app hebben klanten jouw bedrijf altijd bij de hand. Even de app bekijken gaat een stuk sneller dan het openen van de website. Wij maken apps voor verschillende platforms waardoor je geen beperkingen hebt bij het uitzoeken van de doelgroep. We zijn gespecialiseerd in het bouwen van apps voor Android en iOS (iPhone en iPad), maar ook hybride apps en volledige webapps gebouwd in HTML5 zijn geen probleem.

De functionaliteiten van elke app die we ontwikkelen zijn belangrijk. De functie van de app moet voor de gebruiker meteen duidelijk zijn. Vervolgens is het van belang dat de navigatie in de app snel en simpel te leren is waardoor de gebruiker optimaal gebruik kan maken van de app.

Een app voor jouw bedrijf is de perfecte manier om je doelgroep beter aan te spreken en om de interactie te verhogen. Je kan je klanten beter informeren of aanzetten tot een aankoop. Het ontwikkelen van een app schrikt misschien af omdat je denkt dat het hoge kosten met zich mee brengt. Bij Epicwebsite betaal je zeker niet de hoofdprijs. Je kan er zeker van zijn dat wij kwaliteit leveren en al jouw wensen en eisen verwerken in een functionele app. Contact met ons opnemen mag altijd. We bieden je graag een vrijblijvende offerte aan. Epicwebsite App ontwikkelaar uit Almere.

App maken voor bedrijf

Als ontwikkelaars van onder andere volledig uitgeruste apps en bedrijfswebsites, bouwen wij graag een bedrijfsapp voor jouw organisatie.

Wij zijn al veel werkzaam geweest binnen deze branche. Hierdoor weten we welke stappen we moeten ondernemen om een hoogwaardig product af te leveren. Ons team bundelt onze jarenlange kennis en ervaring om voor jou een app te ontwikkelen die volledig aan al jouw wensen voldoet. Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om apps in te zetten voor uitlopende doeleinden. Dit komt doordat bedrijven erachter komen dat er ontzettend veel zakelijke toepassingen zijn voor dit soort apps. Wil je bijvoorbeeld een portaal waarin jouw werknemers feedback kunnen geven op de huidige werkprocessen? Of wil je een app inzetten om te werken aan de klantenbinding? Bij Epicwebsite is alles mogelijk. Wij bouwen binnen no-time een maatwerk oplossing die naadloos aansluit op je bestaande software.

Bedrijven die apps ontwikkelen

Van begin tot eind werken we nauw samen om de beste bedrijfsapp in zijn soort te ontwikkelen.

Veel bedrijven die apps ontwikkelen leveren een app die zo goed mogelijk doet wat je vraagt. Bij Epicwebsite gaan we een stapje verder. Van begin tot eind werken we nauw samen om de beste bedrijfsapp in zijn soort te ontwikkelen. Zo dienen wij bijvoorbeeld graag als sparringpartner tijdens de conceptprocedure, en zetten we al onze ervaring in om een app te bouwen die aansluit op al jouw doelstellingen. Wij werken graag zo transparant mogelijk, dit zorgt volgens ons voor de beste werkomgeving en zakenrelatie. Voor een maatwerk oplossing ben je aan het juiste adres bij Epicwebsite. Voor advies kan je ook altijd bij ons terecht via het contactformulier. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.

Bedrijf app ontwikkelen

Laat je maatwerk oplossing bouwen door een hecht team van professionals.

Het ontwikkelen van een bedrijfsapp kan snel en gemakkelijk, maar kan ook maanden of misschien wel jaren in beslag nemen. Wij nemen graag de tijd voor jouw bedrijfsapp en zullen onze kwaliteit nooit inleveren voor tijdwinst. Verbind verschillende afdelingen met elkaar, of zorg voor een app waar je klanten of werknemers al hun essentiële informatie terug kunnen vinden. Ons team heeft een frisse kijk op de branche en heeft oog voor nieuwe ontwikkelingen. Laat jouw maatwerk oplossing bouwen door een hecht team van professionals.

Zakelijke app bouwen door de experts van Epic

Van CRM tot projectmanagement, wij helpen u om de app te vinden die bij uw bedrijf past

Een zakelijke app kun je bedrijf op vele manieren versterken. Of je nu een app wilt laten bouwen om je klanten te informeren of om processen te automatiseren, de mogelijkheden zijn eindeloos. Een app ontwikkelen kan je bedrijf onderscheiden van de concurrentie en kan helpen om je merknaam te vestigen. Bovendien kan een app je productiviteit verhogen en uw kosten verlagen.

Waarom kiezen voor Epicwebsite voor het laten bouwen van uw zakelijke app?

Wij hebben jarenlange ervaring in het ontwikkelen van professionele apps voor bedrijven. Ons team van expert-ontwikkelaars staat klaar om uw ideeën om te zetten in een app die aansluit bij uw wensen en behoeften. Wij werken samen met u om een unieke en op maat gemaakte app te creëren die uw bedrijf kan laten groeien. Neem

Welke soorten zakelijke apps zijn er

Waarom kiezen voor Epicwebsite voor het laten bouwen van uw zakelijke app?

Er zijn veel verschillende soorten zakelijke apps, en het specifieke type app dat het geschiktst is voor een bepaald bedrijf hangt af van de behoeften en doelstellingen van dat bedrijf.

Hier volgen enkele voorbeelden van veelvoorkomende soorten zakelijke apps:

  1. CRM (Customer relationship management ) apps: Deze apps helpen bedrijven hun interacties met klanten te beheren en te volgen, inclusief verkoop, ondersteuning en marketinginspanningen.
  2. Apps voor projectbeheer: deze apps helpen bedrijven bij het plannen, organiseren en volgen van projecten en taken, vaak met functies als taakopdrachten, deadlines en het bijhouden van de voortgang.
  3. Apps voor facturering: met deze apps kunnen bedrijven facturen maken en versturen, betalingen bijhouden en andere financiële aspecten van hun activiteiten beheren.
    Apps voor communicatie en samenwerking: met deze apps kunnen bedrijven op afstand communiceren en samenwerken, vaak met functies als chatten, videoconferenties en het delen van bestanden.
  4. Marketing- en verkoopapps: deze apps helpen bedrijven potentiële klanten te bereiken en aan zich te binden, vaak met functies als e-mailmarketing, beheer van sociale media en klantanalyses.
  5. HR-apps (Human Resources): deze apps helpen bedrijven bij het beheren van personeelsinformatie, arbeidsvoorwaarden en andere HR-gerelateerde taken.
  6. Apps voor voorraadbeheer en supply chain: deze apps helpen bedrijven bij het bijhouden en beheren van hun voorraad en supply chain, vaak met functies als real-time voorraadupdates en het volgen van bestellingen.