Een-app-laten-maken-voor-bedrijf-voorbeelden
App laten maken voor bedrijf

Een app laten maken voor uw bedrijf

App laten maken voor je bedrijf? Waarom eigenlijk? Als bedrijf wilt u natuurlijk het maximale uit uw bereik halen. Marketing, sociale media en een website dragen hieraan bij. Toch kunt u nog een stap verder gaan. Als u als bedrijf diensten aanbied of sneller in contact wilt komen met uw klanten, kan een app hierbij helpen. Consumenten maken namelijk steeds meer gebruik van apps op hun smartphone. Een website is dus tegenwoordig niet altijd meer voldoende. Het ontwikkelen van een app vergt veel kennis. U kunt dit dan ook het beste laten uitbesteden. Wij hebben door onze vele ervaring de juiste kennis en experts in huis om een app te ontwikkelen die volledig bij uw wensen aansluit. Alles is bespreekbaar en veel is mogelijk.

Een app laten maken met een duidelijk doel!

Wij ontwerpen en bouwen unieke digitale producten zoals: Unity, Games, Ar & Vr, Kinderen, E-learning, Zorg, Bedrijfsapp en veel meer…

Wanneer u graag een app wilt laten maken voor uw bedrijf, heeft u waarschijnlijk een doel voor ogen waar de app voor moet zorgen. U kunt bijvoorbeeld het contact tussen u en de klanten verbeteren door een app die zich vooral focust op interactie. Maar ook een app waar u uw diensten aanprijst kan een van de doelen zijn. Bij Epicwebsite hebben we ervaring met verschillende doelen en wensen. We zitten dan ook graag met u rond de tafel om alles te bespreken.

Wanneer een gebruiker besluit om uw app te downloaden uit de app store, is het natuurlijk belangrijk dat de gebruiker de app ook gaat en blijft gebruiken. We focussen ons dan ook zeer op de gebruiksvriendelijkheid. De informatie die door de app wordt aangeboden is natuurlijk belangrijk, maar het design is net zo belangrijk. Wanneer een app er niet aantrekkelijk uit ziet, zal de gebruiker de app links laten liggen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Op onze website vind u verschillende voorbeelden van eerdere opdrachten. Bij elk van deze opdrachten is voor het programmeren voldoende aandacht besteed aan het ontwerpproces.

Een app met een breed bereik

Van een digitale werkbon maken tot klantenservice, CRM, HR we bouwen maatwerk applicatie…

Met een app hebben klanten uw bedrijf altijd bij de hand. Even de app bekijken gaat een stuk sneller dan het openen van de website. Wij maken apps voor verschillende platforms waardoor u geen beperkingen heeft bij het uitzoeken van de doelgroep. We zijn gespecialiseerd in het bouwen van apps voor Android en iOS (iPhone en iPad), maar ook hybride apps en volledige webapps gebouwd in HTML5 zijn geen probleem.

De functionaliteiten van elke app die we ontwikkelen zijn belangrijk. De functie van de app moet voor de gebruiker meteen duidelijk zijn. Vervolgens is het van belang dat de navigatie in de app snel en simpel te leren is waardoor de gebruiker optimaal gebruik kan maken van de app.

Een app voor uw bedrijf is de perfecte manier om uw doelgroep beter aan te spreken en om de interactie te verhogen. U kunt uw klanten beter informeren of aanzetten tot een aankoop. Het ontwikkelen van een app schrikt misschien af omdat u denkt dat het hoge kosten met zich mee brengt. Bij Epicwebsite betaalt u zeker niet de hoofdprijs. U kunt er zeker van zijn dat wij kwaliteit leveren en al uw wensen en eisen verwerken in een functionele app. Contact met ons opnemen mag altijd. We bieden u graag een vrijblijvende offerte aan. Epicwebsite App ontwikkelaar uit Almere.