App laten maken voor bedrijf

Als bedrijf bent u continu op zoek om uw klanten zo goed mogelijk te bereiken. Een app kan daarom een perfecte aanvulling zijn op uw social media en website.

Stripe
Ecurring
Postnl
Angular
Mollie logo
App voor urenregistratie

Een app laten maken voor uw bedrijf

App laten maken voor je bedrijf? Waarom eigenlijk? Als bedrijf wilt u natuurlijk het maximale uit uw bereik halen. Marketing, sociale media en een website dragen hieraan bij. Toch kunt u nog een stap verder gaan. Als u als bedrijf diensten aanbied of sneller in contact wilt komen met uw klanten, kan een app hierbij helpen. Consumenten maken namelijk steeds meer gebruik van apps op hun smartphone. Een website is dus tegenwoordig niet altijd meer voldoende. Het ontwikkelen van een app vergt veel kennis. U kunt dit dan ook het beste laten uitbesteden. Wij hebben door onze vele ervaring de juiste kennis en experts in huis om een app te ontwikkelen die volledig bij uw wensen aansluit. Alles is bespreekbaar en veel is mogelijk.

Een app laten maken met een duidelijk doel!

Wanneer u graag een app wilt laten maken voor uw bedrijf, heeft u waarschijnlijk een doel voor ogen waar de app voor moet zorgen. U kunt bijvoorbeeld het contact tussen u en de klanten verbeteren door een app die zich vooral focust op interactie. Maar ook een app waar u uw diensten aanprijst kan een van de doelen zijn. Bij Epicwebsite hebben we ervaring met verschillende doelen en wensen. We zitten dan ook graag met u rond de tafel om alles te bespreken.

Wanneer een gebruiker besluit om uw app te downloaden uit de app store, is het natuurlijk belangrijk dat de gebruiker de app ook gaat en blijft gebruiken. We focussen ons dan ook zeer op de gebruiksvriendelijkheid. De informatie die door de app wordt aangeboden is natuurlijk belangrijk, maar het design is net zo belangrijk. Wanneer een app er niet aantrekkelijk uit ziet, zal de gebruiker de app links laten liggen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Op onze website vind u verschillende voorbeelden van eerdere opdrachten. Bij elk van deze opdrachten is voor het programmeren voldoende aandacht besteed aan het ontwerpproces.

Maatwerk software laten ontwikkelen

Opzoek naar een team van bedrijfsapp experts die een app bouwt die voldoet aan al uw doelstellingen?

Laat het ons weten! Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Informatie opvragen
Digitale werkbon maken

Digitale werkbon maken

Een app met een breed bereik

Met een app hebben klanten uw bedrijf altijd bij de hand. Even de app bekijken gaat een stuk sneller dan het openen van de website. Wij maken apps voor verschillende platforms waardoor u geen beperkingen heeft bij het uitzoeken van de doelgroep. We zijn gespecialiseerd in het bouwen van apps voor Android en iOS (iPhone en iPad), maar ook hybride apps en volledige webapps gebouwd in HTML5 zijn geen probleem.

De functionaliteiten van elke app die we ontwikkelen zijn belangrijk. De functie van de app moet voor de gebruiker meteen duidelijk zijn. Vervolgens is het van belang dat de navigatie in de app snel en simpel te leren is waardoor de gebruiker optimaal gebruik kan maken van de app.

Een app voor uw bedrijf is de perfecte manier om uw doelgroep beter aan te spreken en om de interactie te verhogen. U kunt uw klanten beter informeren of aanzetten tot een aankoop. Het ontwikkelen van een app schrikt misschien af omdat u denkt dat het hoge kosten met zich mee brengt. Bij Epicwebsite betaalt u zeker niet de hoofdprijs. U kunt er zeker van zijn dat wij kwaliteit leveren en al uw wensen en eisen verwerken in een functionele app. Contact met ons opnemen mag altijd. We bieden u graag een vrijblijvende offerte aan. Epicwebsite App ontwikkelaar uit Almere.

App maken voor bedrijf

Als ontwikkelaars van onder andere volledig uitgeruste apps en bedrijfswebsites, bouwen wij graag een bedrijfsapp voor uw organisatie.

Wij zijn al veel werkzaam geweest binnen deze branche. Hierdoor weten we welke stappen we moeten ondernemen om een hoogwaardig product af te leveren. Ons team bundelt onze jarenlange kennis en ervaring om voor u een app te ontwikkelen die volledig aan al uw wensen voldoet. Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om apps in te zetten voor uitlopende doeleinden. Dit komt doordat bedrijven erachter komen dat er ontzettend veel zakelijke toepassingen zijn voor dit soort apps. Wilt u bijvoorbeeld een portaal waarin uw werknemers feedback kunnen geven op de huidige werkprocessen? Of wilt u een app inzetten om te werken aan de klantenbinding? Bij Epicwebsite is alles mogelijk. Wij bouwen binnen no-time een maatwerk oplossing die naadloos aansluit op uw bestaande software.

App-laten-maken-voor-bedrijf-voorbeelden
Een-app-laten-maken-voor-bedrijf-voorbeelden

Bedrijven die apps ontwikkelen

Van begin tot eind werken we nauw samen om de beste bedrijfsapp in zijn soort te ontwikkelen.

Veel bedrijven die apps ontwikkelen leveren een app die zo goed mogelijk doet wat u vraagt. Bij Epicwebsite gaan we een stapje verder. Van begin tot eind werken we nauw samen om de beste bedrijfsapp in zijn soort te ontwikkelen. Zo dienen wij bijvoorbeeld graag als sparringpartner tijdens de conceptprocedure, en zetten we al onze ervaring in om een app te bouwen die aansluit op al uw doelstellingen. Wij werken graag zo transparant mogelijk, dit zorgt volgens ons voor de beste werkomgeving en zakenrelatie. Voor een maatwerk oplossing bent u aan het juiste adres bij Epicwebsite. Voor advies kunt u ook altijd bij ons terecht via het contactformulier. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.

Bedrijf app ontwikkelen

Laat uw maatwerk oplossing bouwen door een hecht team van professionals.

Het ontwikkelen van een bedrijfsapp kan snel en gemakkelijk, maar kan ook maanden of misschien wel jaren in beslag nemen. Wij nemen graag de tijd voor uw bedrijfsapp en zullen onze kwaliteit nooit inleveren voor tijdwinst. Verbind verschillende afdelingen met elkaar, of zorg voor een app waar uw klanten of werknemers al hun essentiële informatie terug kunnen vinden. Ons team heeft een frisse kijk op de branche en heeft oog voor nieuwe ontwikkelingen. Laat uw maatwerk oplossing bouwen door een hecht team van professionals.

Een-app-laten-ontwikkelen-voor-bedrijf-voorbeelden
Benieuwd naar het ontwerpproces van een app?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Epicwebsite?

Neem vrijblijvend contact met ons op. En we bespreken samen je wensen en mogelijkheden.

Hossein van epicwebsite contact2