Epic diensten

Wij ontwerpen Epic & unieke, betrouwbare applicaties. Native Apps, Hybride Apps, Webapps met API koppelingen voor alle zakelijke behoeftes.!

stripe
ecurring
postnl
Angular

App ontwikkelaar

Wij ontwikkelen professionele softwareoplossingen. Van Native en Hybride mobiele apps met behulp van moderne frameworks zoals React Native en iONIC, tot PWA (Progressive webapp) en webapplicaties op maat. Apps die speciaal zijn ontwikkeld voor jouw doelstellingen, dat is waar onze kracht ligt.

WEBDESIGN

Met onze weboplossingen heb je oneindig veel mogelijkheden. Wij creëren op-maat-gemaakte webapps op de modernste manieren. Webframeworks zoals Laravel en Angular helpen ons innoveren. Ook geven wij vorm aan WordPress websites en E-commerce omgevingen zoals: Woocommerce, Magento of Shopify.

API KOPPELINGEN

Onze API koppelingen optimaliseren de werkprocessen van jouw organisatie. Wij zorgen voor een naadloze integratie van systemen zoals boekhouding & administratie, betalingen, reserveren & boeken, HR, salaris en CRM. Voor krachtige web en Cloud services bent u bij ons aan het juiste adres.

Let’s Make Things Happen

Wij zijn trots op de digitale producten die we samen met onze klanten ontwikkelen.

“Het team van Epic is fantastisch. Ze hebben ons geholpen ons potentieel online en offline te ontsluiten. We hebben jaar op jaar groei doorgemaakt dankzij hun vooruitstrevende aanpak.”

Egbert Laarman

Ik bied aan CEO

Zet de stap meteen door ons spoedig te contacteren

Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende offerte aan

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Epicwebsite? Neem dan gerust contact met ons op en we bespreken samen je wensen en wat de mogelijkheden zijn. Met onze jarenlange ervaring en vele projecten voor verschillende klanten, hebben we voldoende kennis in huis om ook jouw website tot een succes te maken. Er is altijd meer mogelijk dan je denkt!