Welkom bij Epicwebsite

Over Epicwebsite

Wij zijn Epicwebsite! Wij zijn specialist in het ontwerpen van Webapplicaties, en Websites.
We ontwerpen Mobile apps en wordpress sites op maat, van simpele projecten tot hyperuitgebreide websystemen zoals datingsites en eCommerce webwinkels. Onze websites zijn modern en functioneel, en we draaien ons hand ook niet om voor een uitdaging!

Een totaal nieuw en uniek project is in goede handen bij ons. Bovendien gaan wij als team verder dan webdesign alleen. Seo (Search Engine Optimalisation) en sea (Search Engine Advertising) zijn ons niet vreemd, en logo’s en zelfs video’s.

Neem gerust een kijkje in onze portfolio. We zijn er zeker van dat we je zullen overtuigen dat we uitstekend werk leveren. En dit doen we ook nog eens voor een aantrekkelijke prijs.

Wat is onze werkwijze?

90% van onze projecten zijn gebaseerd op WordPress. Over de jaren hebben we zo meer dan honderden websites en webshops ontworpen die volledig geoptimaliseerd zijn. In onze portfolio vind u meerdere voorbeelden van projecten voor ieder budget die u meteen kunt bekijken en live kunt testen.

Wij werken met een individuele aanpak en behandelen ieder project op maat. Websites die wij ontwerpen zijn dan ook tot in de puntjes ontworpen om volledig aan uw wensen te voldoen.

Maar wat ons pas echt bijzonder maakt, is dat we een klein, maar enorm energiek en creatief team van specialisten zijn. Zo werken wij vanuit kantoor met 2 vaste werknemers en freelancers.

Om met een project te kunnen beginnen, word er een contract opgesteld ( online contract register). Daarin staan alle mijlpalen van A tot Z vermeld.

Wij ontwerpen succesvolle projecten

Epicwebsite maakt projecten op maat met een hoge kwaliteit. Bij ons kunt u uw project ontwerpen aan de hand van uw eisen en wensen

Begin nu

Waarom epicwebsite

Betrouwbaar, flexibel, creatief, wij zorgen voor het succes

Images Tell A Story

Wij bieden betaalbare webdesign aan voor iedereen

Hele goede oren

No-nonsensebedrijf dat altijd voor u klaarstaat!

Interfaces Matter

Wij luisteren aandachtig naar uw wensen en ideeën.Om daarmee vervolgens een goed ontworpen webshop of website te ontwerpen

Fouten Corrigeren

Goede service, scherpe prijzen met een professionele website.

Wij staan klaar voor u

Sluit u aan bij 10.000 ondernemers, en maak uw succesvolle webshop

0
Tevreden Klanten
0
Verkochte kopjes koffie
0
Onderwerp uren

Wereldwijd zijn wij het gezicht achter veel succesvolle bedrijven

Met elke nieuwe opdracht is er een kans om onszelf te bewijzen!

Wij werken vanuit ons hart. En onze liefde voor het vak brengt ons iedere dag verder, dan de dag ervoor. Mogelijkheden zijn eindeloos.

Wij zijn creatief

Er is niks leuker om van iets ouds, iets totaal nieuws te maken. De kracht ligt meestal in de hoeken waar anderen niet zoeken.

Intuïtie voordelen

Heel vaak weten wij veel meer dan wij eigenlijk durven toe te geven. En juist die krachten kunnen ongelooflijk veel voordelen hebben voor een bedrijf.

Epic is een doorzetter

Wanneer een klant bij ons komt met iets dat wij nog nooit hebben gemaakt. Dan geeft het ons alleen maar meer kracht om een uitdaging aan te gaan.

Bent u klaar om te lanceren?


Een goed ontworpen project, zorgt voor online succes!

Laten We Beginnen!

Wij zijn een team van gemotiveerde designers.

Iedere dag wanneer wij weer naar ons werk komen, genieten wij volop. Het is weer een nieuwe dag waarin wij mogen doen wat wij graag willen doen. Als een klein kind in de snoepwinkel willen we alles proeven en is niks te gek. En de magie die het samenwerken van zulke mensen bij elkaar brengt is echt ongelooflijk sterk!

Het beste werk voor het minste geld. Hier bij Epic weten we al heel goed hoe het is, wanneer je iets heel graag wilt maar er dan niet genoeg geld voor hebt. Vooral in deze moeilijke economische omstandigheden vinden wij dat wij beter kunnen. Door onze medemensen te helpen met de beste service, en de juiste gereedschap aan ze te geven. Zodat hun weer op hun beurt de volgende Succesvolle stap in hun Carrière kunnen maken.

Ieder project dat wij maken staat kwaliteit voorop. Wij maken de website met de gedachten van de gebruiker. Als wij vinden dat iets beter kan dan zeggen we dat ook altijd. Ook al betekend dit dat het veel meer werk voor ons is. Geld verdienen is niet het belangrijkste maar zeker een belangrijk aspect voor het internet marketeers leven. Daarom bouwen wij altijd het beste, met de technologie van wat op dat moment word aangeboden.

Wanneer uw website of webshop goed functioneert, kunt u zich bezighouden met wat het meest belangrijkst is. Wat ons betreft hoeft u helemaal niet te weten hoe CSS werkt, of met welke code (html5 of php enzovoort) taal wij deze website hebben gebouwd. Zolang dat alles goed werkt heeft u er geen omkijken naar. En voor mensen die hun handen vuil willen maken, en meer met hun website willen doen. Hebben wij ook een page builder, die het aanpassen van een website een eitje maakt!

Klant denkt: website bouwer denkt:
Hoe denkt een klant en hoe denkt het bedrijf? Wanneer een klant bij een webdesign bedrijf komt en vraagt kunnen jullie een webshop laten maken?
De webdesigner zegt: Dan doen wij meer dan onze best, u wilt een webshop laten maken en de kosten van de webshop zo laag mogelijk houden. Wij bieden de beste kwaliteit van service en design door onze html5 te schrijven met de laatste SEO richtlijnen. En niet door teveel gebruik te maken van een zwaar JavaScript. Om een eigen webwinkel te beginnen heeft u een goed idee en een start kapitaal nodig voor ons, zodat wij een goede webwinkel voor u kunnen ontwikkelen. En gebruiken wij een professionele code editor zoals Adobe Dreamweaver CC (wat eigenlijk een compleet visueel webdesign en gereedschap kist is)

Zoals je kunt zien gaan vele verschillende gedachten door de gedachten van een websitebouwer, dan door de gedachten van de klant. Dit kan misschien helpen om elkaar beter te begrijpen