4.5
Gebaseerd op 54 beoordelingen
Theresia lievens
Theresia Lievens
18:25 21 Oct 23
Ik heb een app laten ontwikkelen door EpicWebsite en ze hebben me uitstekend geholpen. EpicWebsite maakt zijn belofte waar door een echt epische app-ervaring te leveren! De lay-out is strak, modern en ontzettend gebruiksvriendelijk. Een speciaal dankjewel aan Hossein en Natalie voor hun geweldige ondersteuning.
Mark overhagen
Mark Overhagen
15:55 19 Oct 23
We hebben een AI-app laten ontwikkelen door Epicwebsite, en ik moet zeggen dat ik enorm onder de indruk ben van hun diensten en mogelijkheden. Het vergt enige gewenning en het opbouwen van vertrouwen, maar zodra dat er was, wisten we zeker dat we met Epicwebsite wilden samenwerken. Ik vertrouw volledig op de expertise van Epic en momenteel zijn ze ook bezig met het verbeteren van een andere applicatie die oorspronkelijk door een ander bedrijf is gebouwd.Hartelijk dank!
Info qipasa
Info Qipasa
18:08 03 Apr 23
Een prachtige social media app laten bouwen door de toppers van Epicwebsite. Ondanks de uitdaging van de bouw van een grote app, is ze dit goed gelukt! Er is veel mogelijk en ik denk dat dit bedrijf nog een mooie toekomst voor zich heeft. Ga zo door en reach for the sky!
Maarten wielenga
Maarten Wielenga
21:22 31 Mar 23
Prettige samenwerking en online afstemming met het Epic team om tot het gewenste resultaat te komen.
Pure pest control
Pure Pest Control
11:04 08 Feb 23
Super tevreden met de samenwerking. In een overleg uitgelegd wat we ongeveer wilden en het resultaat was boven verwachting. Het contact verliep ook soepel.
A tetik
A Tetik
15:08 26 Jan 23
Top service!
Thomas van buuren
Thomas van Buuren
12:06 14 Jan 23
Ik ben erg tevreden over de ervaring die ik heb gehad met Epicwebsite toen ik mijn app liet maken. Vanaf het begin tot het einde werd ik professioneel en efficiënt begeleid door hun team.Het prototype-proces was geweldig, het team was in staat om mijn visie te begrijpen en te vertalen naar een werkend product. Ze waren ook zeer behulpzaam bij het oplossen van problemen die we tegenkwamen.De ontwikkeling van de app was een soepele ervaring en het eindproduct overtrof al mijn verwachtingen. Het eindresultaat is een professioneel ontworpen en goed functionerende web app.Ik beveel Epicwebsite zeker aan aan iedereen die op zoek is naar een professioneel en betrouwbaar bedrijf om hun app te laten bouwen.
Daan skef
Daan Skef
22:21 07 Dec 22
Epic heeft op een professionele en klant vriendelijke wijze onze web app gerealiseerd. Een echte aanrader als je een ontwikkelaar zoekt die met je meedenkt.
Ik heb hun een taxi site laten bouwen is een aanrader de beste site bouwers van NL ik ben zeer tevredenZe zijn professionele en heel vriendelijk vooral Hoesseinik had storing met website gelijk opgelost zeer tevreden
Alex nazarov
Alex nazarov
13:17 13 Sep 22
Ik heb een bouw website laten maken bij Epic, en ben tevreden over het resultaat en de werkwijze van Epicwebsite.
Urban cab
Urban Cab
15:06 28 Jul 22
Ik heb een taxi app laten maken bij Epicwebsite. En vind dat het resultaat alle verwachtingen heeft overtroffen. Zeer professionele, en goed afgestemde partij. Absoluut de juiste keuze!
We hebben een webshop laten bouwen bij Epicwebsite. En zijn tevreden over het geleverde werk!
Firat demirci
Firat Demirci
21:37 08 Jul 22
Epicwebsite benaderd voor een eigen website + webapp voor mijn werk/ eigen zaak.Wat een super bedrijf. Het contact is uitstekend. Er wordt echt geluisterd naar je wensen en Epicwebsite heeft naar mijn mening echt fantastisch werk afgeleverd. Afspraken zijn helder, er word duidelijk verteld wat er van je verwacht wordt en wat jij van Epicwebsite mag verwachten. Kortom, wil je een eigen website laten bouwen? Contacteer Epicwebsite en zij zullen je compleet ontzorgen.
R teuwissen
R Teuwissen
13:20 22 Jun 22
Prima bedrijf, vak mensen die de tijd voor je nemen, zeer tevreden
Simon smullers
Simon Smullers
19:11 18 Jun 22
We hebben een app laten maken bij Epicwebsite en zijn tevreden over het resultaat. Simon
Gordana tolic
Gordana Tolic
13:34 27 May 22
Heel erg tevreden over dit bedrijf. Prachtige website voor mijn autoverhuurbedrijf gemaakt!
Molengraaff dispuut
Molengraaff Dispuut
08:31 06 May 22
We zijn erg te spreken over Hossein (Epicwebsite). Hij heeft ons geholpen met het overzetten van de website voor onze Studievereniging. Hossein reageert tijdig, hij is helder in de communicatie en hij denkt actief mee met wat je wil bereiken. Als je hem ergens voor nodig hebt., werkt het het best om even te bellen.De site ziet er verzorgd uit, en is ook nog zelf te managen. Al met al een positieve ervaring, en we zetten deze samenwerking graag voort! Naast de website loopt er nog een project, waarbij wij er naar uitkijken om het resultaat hiervan te verfijnen.
Mk allround
mk allround
15:56 21 Mar 22
Super goed bedrijf!
E-taxi tilburg
E-Taxi Tilburg
14:05 14 Feb 22
Perfect geholpen door Epicwebsite, Een zeer professioneel team met een brede kennis!
Hsvsb jhsbssb
Hsvsb Jhsbssb
20:58 03 Feb 22
We zijn goed geholpen door Hossein en zijn tevreden over onze nieuw website.Bedankt!
Achmet yousef
Achmet Yousef
19:31 30 Jan 22
Heel erg goed geholpen door de medewerkers en altijd vriendelijk behandeld.
Said sheikzadeh
Said Sheikzadeh
19:22 22 Jul 21
Perfect geholpen door Epicwebsite!! Professioneel, snel, klantvriendelijk en uitstekende prijs-kwaliteit. Ben erg tevreden.
Mina minavamd
Mina Minavamd
17:59 11 Jul 21
Een goed bedrijf en klant vriendelijke service
Uitermate tevreden! Ze hebben me goed op weg geholpen.
Mitchell gort
Mitchell Gort
08:19 01 Apr 21
Goede service. Top resultaat.
Rob van der linden
Rob van der Linden
08:21 14 Jun 20
Had voor de 3e keer wat problemen met mijn 2 prestashops . Heb bij de web designers mijn problemen voorgelegd. En in zeer korte tijd waren alle problemen verholpen. Dus bij deze echt een aanrader, om dit bedrijf te benaderen voor al uw problemen met website / webshops.Ben een zeer tevreden klant Top!
Linden bedrijfskleding
Linden Bedrijfskleding
11:01 28 Apr 20
Erg tevreden over onze website!
Djene
djene
14:24 24 Apr 20
EERSTEKLAS vakmensen de mensen toonden grote interesse in ons bedrijf, ze hielden rekening met onze wensen. Aanpassingen werden zeer snel doorgevoerd en er werd ons ook eerlijk uitgelegd dat sommige gewenste toepassingen op onze site niet zullen werken. Zeer positieve samenwerking gehad uiteraard met een tevreden resultaat, zeer aan te raden!
Safiri hoogdorp
Safiri Hoogdorp
10:36 17 Feb 20
Een bedrijf naar m’n hart. De klantenservice is top en er wordt altijd met je meegedacht. Wij zijn super blij met onze website het ziet er heel professioneel uit maar ook de nazorg is top!Wij bevelen Epicwebsite echt aan, aan een ieder!
Radio bingo
Radio Bingo
10:34 21 Nov 19
Heel goede firma, betrouwbaar, eerlijk, ze zijn gewoon de beste.
Alex de bruin
Alex De bruin
17:39 13 Nov 19
Epicwebsite heeft voor ons een verbluffende app ontworpen. En we zijn zeker dik tevreden over de samenwerking en raden ze van harte aan.Bedankt Hossein en NatalieGr Alex De bruin
Ilona renfurm
ilona renfurm
20:46 12 Nov 19
Heel erg bedank voor de super snelle en vriendelijke service, goede communicatie en altijd bereikbaarheid, onze website is prachtig en helemaal naar wens epicwebsite is een aanraader voor iedereen nogmaals dank je wel.
Z taxi
Z Taxi
15:42 11 Nov 19
Deze man is echt een top krijgt van mij een 10,super website gemaakt binnen 1 week online.Ik adviseer iedereen die een website wil maken Epicwebsite aan,is geen betere,jullie krijgen een 10 plus van mij.Gr Omar
Sander p
sander p
19:44 01 Oct 19
Profesioneel bedrijf wat goed naar je luistert
Sandhya martin
Sandhya Martin
14:35 30 Sep 19
Vanaf het eerste contact met Epic website heb ik zeer positieve ervaringen. Ik heb contact gehad met Hossein voor het maken van mijn nieuwe website.Vanaf het eerste moment goede informatie en advies gekregen en uiteindelijk precies de website die ik in gedachten had. Super gedaan Hossein, niets was teveel, ik kon altijd gelijk terecht met vragen en werd steed professioneel geholpen. Ik raad Epicwebsite aan iedereen aan, ben zeer tevreden.
Luigi etzi
Luigi Etzi
15:22 16 Sep 19
Goede communicatie , alles word duidelijk verteld hoe ze te werk gaan.Website en logo laten makenDikke prima!!
Garage arissen
Garage Arissen
12:22 15 Sep 19
Erg goede service en snelle reacties
Rijschool rijzo
Rijschool Rijzo
20:36 23 Aug 19
Ben heel tevreden over de werkzaamheden die ze hebben gedaan aan de website.
Wahhab hassoo
Wahhab Hassoo
09:54 21 Aug 19
Een zeer aangename samenwerking gehad met dit bedrijf. Het enige echte bedrijf Apps maakt en zijn afspraken nakomt. Blij dat ik hiermee mag samenwerken en ik kijk graag uit naar een nieuwe samenwerking.
Alex tasin
Alex tasin
16:41 16 Aug 19
Makkelijk werkend CMS en ook aanvullende zoals extra emailadressen zijn snel geregeld. Als je op korte termijn, voor weinig geld een goede website wilt, dan is Epicwebsite zeker een aanrader!
M r blac
M R Blac
08:33 14 Aug 19
Wij werken al een aantal jaren samen met Epicwebsite en de samenwerking verloopt altijd soepel, wat ons betreft een aanrader!
Thomas g.
Thomas G.
19:22 13 Aug 19
Ali nasser
Ali Nasser
15:36 16 Jul 19
Top werk geleverd! Zeer professioneel en resultaatgericht.Ik wou mijn website vernieuwd hebben, omdat ik niet tevreden was met mijn huidige website.Hossein wist precies waar ik naar toe wilde met mijn ideeën en kwam zelfs met betere opties. Ik hoefde hierdoor zelf dus niet veel te doen.Super snelle service, professioneel en ook nog eens heel goedkoop! Zeker een aanrader!Ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe website!Mvg,Insight3D
Joyce ederzeel
Joyce Ederzeel
17:15 13 Jul 19
Zeer goede ervaringen met Epicwebsite! Goede service en samenwerking met de designer. Hier door een mooie en professionele site gekregen! Al belde ik honderd keer met vragen, alles werd vriendelijk en duidelijk beantwoord! Niets was te veel! Zelfs nog een gratis online training gekregen ook! Ik ben blij! Bedankt Epic!!
We zijn zeer tevreden met de snelle en professionele service van Epic website. .Wij zouden iedereen Epic website aanraden.Nogmaals dank.Joan.
Šőņīćđəvįł93
šőņīćđəvįł93
09:20 05 May 19
Snel en professioneel werk, ik ben erg onder de indruk
Richard grimbergen
Richard Grimbergen
14:52 19 Jan 18
Zeer goed de klant geholpen en nog steeds zo blij dat ze luistreen naar mijn wensen dus zeer aanbevolen
Piet van der meer
Piet Van der meer
11:13 03 Jan 18
Ik wilde al een geruime tijd een promotie filmpje over mijn website. Na heel lang twijfelen heb ik toch deze stap gezet. Via google kwam ik terecht bij Epicwebsite.Nadat we een goed en duidelijk telefonisch contact hadden gehad, heb ik mijn materiaal opgestuurd zodat ze hier een filmpje van konden maken.IK ben erg goed geholpen en voor vragen of aanpassingen namen ze dan ook eerst contact met mij op.Epicwebsite is erg behulpzaam en klant vriendelijk. Zeker een aanrader
As asadullah
as asadullah
12:30 17 Nov 17
Goed en goedkoop, snelle en duidelijke communicatie! Luisteren goed naar de wensen van de klant, werken samen naar een mooi eind resultaat toe.Mvg sadaf asadullah
Js_loader