Epicwebsite – In de woorden van onze klanten.

Onderstaande reviews komen van Google Mijn Bedrijf en Facebook en Marktplaats en Trustpilot.

N Bakker

React Native Android & iOS app

Gedreven organisatie met een goede service. Waar ze echt met u meedenken over de juiste app en de juiste platform voor uw organisatie. Wij hebben zelf de personal trainer applicatie laten ontwikkelen, en deze ziet er echt heel erg professioneel uit. Verder is deze erg gebruiksvriendelijk.

Rachel sanders

E-commerce Android en iOS app

Rachel sanders, Kidoki kinder webshop -

Epicwebsite heeft voor ons in een korte tijd een compleet e-commerce systeem en een Android en iOS app ontworpen.
De samenwerking ging echt heel goed.
De designer luisterde aandachtig naar onze wensen, en die hebben ze dan omgezet in een supermooie webwinkel en app.

Hans

Bouwbedrijf website

Na een lange zoektocht naar een goede designer, zijn we uiteindelijk terecht gekomen bij Epicwebsite. We waren eerst erg huiverig of de kwaliteit van de website wel goed zou zijn vanwege de lage kosten. Maar zeker weten, wij zijn zeker meer dan tevreden. We zijn eerst vriendelijk te woord gestaan door Natalie van de klantenservice. Zij heeft ons toen een telefonisch consult aangeboden met de designer. Toen we deze afspraak hadden met de designer Hossein, konden we al onze wensen en eisen bespreken. Ook werden ons alternatieven oplossingen geboden als iets niet mogelijk was. Met als resultaat een mooi en duidelijke website, die makkelijk toegankelijk is voor de klanten.
Zeer zeker een aanrader!!!!

Marktplaats website en app

Jan KLaas de Ruiter, Ik bied aan -

Ik kwam met het idee om een app te laten maken terecht bij epicwebsite. Hier ben ik goed geïnformeerd over de kosten en de werkwijze van epicwebsite. Hossein heeft uiteindelijk voor mij een marktplaats website en app ontwikkeld naar de wensen die ik hun had uitgelegd. Ik ben er erg tevreden mee en ik zal ze zeker aanraden bij mijn vrienden en collega’s. Mvg Jan KLaas de Ruiter

Lyla

Schoonheids salon

Via via kwamen we terecht bij Epic website. We hebben een afspraak gemaakt en konden bij hun op kantoor langs komen. Hier zijn we vriendelijk te woord gestaan door de designer Hossein. Hij heeft toen meerdere voorbeeld sites laten zien en alle opties van de sites uitgelegd en vergeleken met elkaar. We konden toen een duidelijke keuze maken van het soort site die aansloot op onze wensen.
Na 2 weken was onze website af en konden de laatste aanpassingen gedaan worden via een online progamma die ons ook gelijk uitleg gaf over hoe we zelf aanpassingen konden doen.

We zijn erg tevreden over de samenwerking en zullen deze dan ook aanraden bij vrienden en kenissen.

Www.schoonheids-salon.com

Ronny

Radio app

Ronny, Radio bingo -
Heel goede firma, betrouwbaar, eerlijk, ze zijn gewoon de beste.
Omar

Taxi website

Omar, Z Taxi -
Deze man is echt een top krijgt van mij een 10,super website gemaakt binnen 1 week online.Ik adviseer iedereen die een website wil maken Epicwebsite aan,is geen betere,jullie krijgen een 10 plus van mij.

Gr Omar

Rashid Bhageloe

Dating app & website

Rashid Bhageloe, Meetz Date -

Epicwebsite heeft een super mooie dating app voor IOS & Andriod en een website voor ons ontworpen, en we zijn super tevreden met het eindresultaat.

Epicwebsite is zeker een aanrader!

Lynx Reman

Auto Electronica Reparaties

Lynx Reman, lynx-reman.nl/ -

ik heb door Epicwebsite, mijn web pagina laten bouwen https://lynx-reman.nl/
Na een ontwerp te hebben gekozen zijn ze aan de slag gegaan, omdat ik in regel “alles” tot op de puntjes geregeld wil hebben heeft de bouwer alles geïmplementeerd wat ik wilde en na 3 week was mijn website klaar. top bedrijf en ze mogen voor de rest ook alles regelen qua hosting en licenties.

Sandhya Martin

Luxury Travel

Sandhya Martin, MRS MARTIN -

Vanaf het eerste contact met Epic website heb ik zeer positieve ervaringen. Ik heb contact gehad met Hossein voor het maken van mijn nieuwe website.
Vanaf het eerste moment goede informatie en advies gekregen en uiteindelijk precies de website die ik in gedachten had. Super gedaan Hossein, niets was teveel, ik kon altijd gelijk terecht met vragen en werd steed professioneel geholpen. Ik raad Epicwebsite aan iedereen aan, ben zeer tevreden.

Joan

App en website

Joan, Mijn OSO Huis app -

We zijn zeer tevreden met de snelle en professionele service van Epic website. . Wij zouden iedereen Epic website aanraden.
Nogmaals dank. Joan.

Arissen

Autobedrijf website

Arissen, Garage Arissen -

Erg goede service en snelle reacties.

Ali Nasser

3d tekenen website

Ali Nasser, Insight 3d -
Top werk geleverd! Zeer professioneel en resultaatgericht. Ik wou mijn website vernieuwd hebben, omdat ik niet tevreden was met mijn huidige website.
Hossein wist precies waar ik naar toe wilde met mijn ideeën en kwam zelfs met betere opties. Ik hoefde hierdoor zelf dus niet veel te doen.
Super snelle service, professioneel en ook nog eens heel goedkoop! Zeker een aanrader!
Ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe website!

Mvg,

Insight3D

WY Auto’s

Autobedrijf website

WY Auto’s, WY Auto’s -

Ik ben erg tevreden over de werkzaamheden van Epicwebsite, met name Hussein heeft mij goed geholpen met het bouwen van mijn website. Ze waren snel bereikbaar en hebben goed resultaat afgeleverd. Ik ben tevreden en ik zou ze zeker aanraden.

Gsm reparatie website

Darius, Gsm reparatie -

We hebben niks anders dan een goede ervaring met epicwebsite, en zijn al 3 jaar een tevreden klant.

Noé M. Kam

Artist booking website

Noé M. Kam, Vivakizomba -

Ondanks de vele eisen die ik had voor een nieuwe website, is het Natalie en Hossein van Epicwebsite toch gelukt om voor mij een duidelijke en zeer klant vriendelijke website te maken. Ben zeer tevreden, Epicwebsite is erg vriendelijk en behulpzaam. Betreft www.vivakizomba.com

As asadullah

Taxi website

As asadullah, Taxi tesla -

Goed en goedkoop, snelle en duidelijke communicatie! Luisteren goed naar de wensen van de klant, werken samen naar een mooi eind resultaat toe.
Mvg sadaf asadullah

Edelstenen webshop

Jakob knop, Crystals and Minerals -

Zeer tevreden zeer goed geholpen en zijn erg geduldig en mooie webshop gekregen. zeker aanrader om web shop te laten bouwen

www.crystalsandminerals.nl

Richard Grimbergen

Magic webshop

Richard Grimbergen, magick-shop.com -

Zeer goed de klant geholpen en nog steeds zo blij dat ze luistreen naar mijn wensen dus zeer aanbevolen

Tessa Braun

Webshop app

Tessa Braun, Draakjes & Boefjes -
Super goede service! Whoop🙌🙌 super goede service! Hele mooie webshop + Andriod en ISO app door hun laten maken. Zeker 5 sterren voor jullie!
Dennis Jongmans

Video promotie

Dennis Jongmans, Anytime Fitness -

Toppers!!! Blij met de service

Promotie video

micle balck, Sonic devil -

Ik wilde al een geruime tijd een promotie filmpje over mijn website. Na heel lang twijfelen heb ik toch deze stap gezet. Via google kwam ik terecht bij Epicwebsite.
Nadat we een goed en duidelijk telefonisch contact hadden gehad, heb ik mijn materiaal opgestuurd zodat ze hier een filmpje van konden maken.
IK ben erg goed geholpen en voor vragen of aanpassingen namen ze dan ook eerst contact met mij op.
Epicwebsite is erg behulpzaam en klant vriendelijk. Zeker een aanrader

Wahhab Hassoo

Datingsite

Wahhab Hassoo, Bashe datingsite -

Een zeer aangename samenwerking gehad met dit bedrijf. Het enige echte bedrijf Apps maakt en zijn afspraken nakomt. Blij dat ik hiermee mag samenwerken en ik kijk graag uit naar een nieuwe samenwerking.

Logo

Sonic devil -

Snel en professioneel werk, ik ben erg onder de indruk

Reis website

wesley van der plaat -

Ik ben prima geholpen met mijn problemen door de personen van Epicwebsite. Goed bedrijf!

Taxi Zuid-Oost Nederland

Taxi Zuid-Oost Nederland

Taxi Zuid-Oost Nederland, Taxi Zuid-Oost Nederland -

Een oude klant die zeer goed is geholpen en nog steeds
Ik heb mijn eerste website door Hossein en Natalie van Epicwebsite laten maken al in 2016 en nu 2 jaar later heb ik ondertussen 4 websites laten maken door Epicwebsite. Kijk zelf maar en beoordeeel de kwaliteit van hun werk. Mijn sites worden door Epic onderhouden en indien iets toegevoegt moet worden, dan word dit op korte termijn geregeld. Kortom ik ben zeker een tevereden klant.
www.airportservicelimburg.nl
www.taxipeelenmaas.nl
www.taxizuidoostnederland.nl

Moderne en originele webshop

Wouter & Mirjam, Rainbow balance -

Na het duidelijke verhaal op de epicwebsite te hebben gelezen, contact gezocht. Wij hadden speciale wensen hoe onze webshop eruit moest zien en epicwebsite heeft dit waar kunnen maken. Chapeau! En dat tegen een zeer scherpe prijs met een prettige ondersteuning/communicatie. Zeker een aanrader.
www.rainbowbalance.nl

Jilly

Op en top tevreden!

Jilly, Jilly bags -

Na een lange speurtocht uiteindelijk terecht gekomen bij Epicwebsite. Na het eerste gesprek al direct een goed gevoel, luisterde goed naar mijn wensen en deze zijn uiteindelijk perfect terecht gekomen op mijn webshop. Betaalbaar, duidelijk en vriendelijk. Echt een aanrader!
www.jillybags.nl

Super tevreden met mijn website

Milina, Connect2school -

Super tevreden met mijn website. Epicwebsite is zeker een aanrader!

Ik heb meerdere websites laten maken bij Epicwebsite.

Janneke van der Ploeg, Your Content Goes Here -

En ze hebben voor mij ook een logo en promotie video gemaakt.
En vanaf volgende mnd doen ze ook de SEO van mijn sites.
Er is dus niks anders te melden dan dat ze erg professioneel en klant gericht te werk gaan.

Mvg Janneke van der Ploeg

Michael

Rijschool website

Michael, Rijschool Rijzo -

Ben heel tevreden over de werkzaamheden die ze hebben gedaan aan de website.

Website

Alex -

Ik was al een hele tijd op zoek naar een juiste designer, die voor mij de juiste webshop kon ontwerpen, voor een juiste prijs. Nadat ik telefonisch contact had gehad met Epicwebsite en duidelijk mijn visie kon uitleggen. Zijn ze begonnen met bouwen. En wat ben ik blij met het resultaat en dat binnen 2 weken.

Iwan Van Vorsselen

Rijschool website

Iwan Van Vorsselen, Jouw rijschool -

Snelle levering van site’s en volgens afspraak.

Nette site en goede service

Wahhab Hassoo

Datingsite

Wahhab Hassoo, Bashe.online -

Epicwebsite heeft een dating site voor mij ontworpen. Wat ik super vind aan dit bedrijf is vooral mensen die er werken, ze staan er altijd voor je klaar en als er iets is en zelfs buiten kantoortijden dan helpen ze je graag.

Hierbij wil ik u bedanken voor de medewerking en ik ben zeker blij met het resultaat. Binnenkort gaan we samen een grote update doen op de website :). Op naar een enorme succes. Super bedankt.

Groetjes,

Wahhab Hassoo

Amy Tair

Keuken website

Amy Tair, Easy cuisine -

Epicwebsite heeft me goed geholpen in de diverse aanpassing van een website. Bedankt voor jullie geduld! Jullie zijn toppers! Zeker 5 sterren👌

Aziza Dagstani

Schoonheidssalon webshop

Aziza Dagstani , Schoonheids salon -
Ik heb een schoonheidssalon webshop met een logo bij Epicwebsite laten ontwerpen de resultaten zijn vanzelf sprekend en ben echt heel erg blij met onze nieuwe developer.

Zeker een aanrader

Bedankt!
Nathalie en Hoessein

Habib

Boeken website

Absoluut geweldige service!
Epic website is professioneel, betaalbaar en altijd goed bereikbaar. Bedankt voor het bouwen en onderhouden van onze website! We zijn erg tevreden.

Taxi bedrijf

Jamaa Lgarah, Taxipeelenmaas -

Super blij met de goede service van Epicwebsite. Eerst vriendelijk te woord gestaan door de klantenservice en daarna via een bel afspraak in contact gekomen met de designer. Zeker een aanrader!

NickenAinsley van Vianen

Logo

NickenAinsley van Vianen, Nagelboetiek -

Ik heb mijn logo laten maken. Een snelle levering en fijne service.

Uitstekende service

Uitstekende service . Prettige samenwerking , snel en accuraat. Zeer tevreden!!!!

Safiri Hoogdorp

Digitale platform voor ondernemers en professionals

Safiri Hoogdorp, Ome directory -

Een bedrijf naar m’n hart. De klantenservice is top en er wordt altijd met je meegedacht. Wij zijn super blij met onze website het ziet er heel professioneel uit maar ook de nazorg is top!

Wij bevelen Epicwebsite echt aan, aan een ieder!

Epicwebsite review

Frank -

ik heb door Epicwebsite, mijn web pagina laten bouwen.
Na een ontwerp te hebben gekozen zijn ze aan de slag gegaan, omdat ik in regel “alles” tot op de puntjes geregeld wil hebben heeft de bouwer alles geïmplementeerd wat ik wilde en na 3 week was mijn website klaar.
top bedrijf en ze mogen voor de rest ook alles regelen qua hosting en licenties.

Eric of Jacky

5 sterren

Eric of Jacky, Dak123 -

Vanaf dag één zeer duidelijke en fijne communicatie, kwaliteit dat ze leveren is echt zeer bovenverwachting, en dat allemaal binnen afgesproken datum.

Juridisch website

Farida, Juridisch Specialist -

Wij hebben fijne ervaringen met Epicwebsite, zeker een aanrader! Zeer klantvriendelijk, meedenkend en vooral betrouwbaar.

Super goede service!

Tessa Braun, Draakjes en boefjes -

Whoop🙌🙌 super goede service! Hele mooie webshop + Andriod en ISO app door hun laten maken. Zeker 5 sterren voor jullie!

De medewerkers van Epicwebsite zijn erg behulpzaam geweest...

Stacey Breure -

De medewerkers van Epicwebsite zijn erg behulpzaam geweest en luisteren erg goed naar wat de klant wilt. Ook geven ze duidelijk aan als iets niet kan, of beter anders kan. Al met al dus een goede webdesigner.

Zeer goede ervaringen met Epicwebsite

Joyce Ederzeel -

Erg blij met onze site die er erg professioneel en mooi uitziet. Alles in nauwe samenwerking met de designer en met goede en duidelijke afspraken. De service ook fantastisch! Geen vraag was te veel of te moeilijk! Zelfs nog een gratis online training gehad van de designer! Bedankt Epic!

In een woord: top

M R Blac -

Epicwebsite heeft voor mij een hele mooie wordpress website gemaakt. De service is uitstekend. En als ik iets aangepast wil hebben en ik kom er zelf niet uit dan helpen ze mij met alle plezier.

Arnold de koning

Steigerhout webshop

Via marktplaats terecht gekomen bij Epicwebsite. Ik dacht voor deze prijs ga ik een gokje wagen om een webshop te laten bouwen. En wat ben ik blij dat ik dit heb aangedurfd. Voor een goedkope prijs heb ik een super vriendelijke webshop die geheel is gemaakt naar mijn wensen. Betreft www.dekoningsteigerhout.nl

Vakantie website

Trudy Hartmanns, Lacourdie -

Topervaring! Hossein is supergeduldig en bekwaam. We zijn heel tevreden over onze website van ons vakantiehuis www.lacourdie.nl. Volgens afspraak binnen 10 dagen kant en klaar online. Bedankt Hossein

Uniekinterieur

Professionele website, kwalitatief erg goed, ook op mobiel. En dat tegen een heel scherpe prijs. Medewerker was altijd snel in et reageren en erg behulpzaam. Aanrader!

Horeca webshop

Shailis Soekhoe, Tranga Rotishop -

Erg vriendelijk te woord gestaan bij Epicwebsite door Natalie. Is erg vriendelijk en geeft duidelijk advies. Houdt zich ook aan de afgesproken en om problemen op te lossen. Werkt erg klant gericht. www.trangarotishop.nl

Print op hout

Henri Didden, Hout spreekt -

Ik zocht een webdesigner voor mijn website www.houtspreekt.nl. Ons budget is minimaal, we starten zeer klein, en daarmee wilden we ook de kosten voor onze webwinkel met fotodesign mogelijkheden zo beperkt mogelijk houden. Epicwebsite bood aan om hier zelf wat te ontwikkelen, wat zij zeer professioneel en voor een redelijk budget gedaan hebben. We hebben nu een website met een hoge mate van flexibiliteit, ook als we straks wat anders willen. Een echte aanrader! Bedankt! www.houtspreekt.nl

Makelaar website

Dirk van den Dool , All Realestate curacao -

Epicwebsite, en met name Hossein, heeft mij enorm goed geholpen met het maken van mijn website www.allrealestatecuracao.net, hij heeft veel kennis van zaken, weet de voor- en nadelen van de plug-ins die ik nodig heb, lost problemen voor je op, is erg vriendelijk en neemt bovendien de tijd voor je. Ik heb meerdere mensen om hulp gevraagd bij het realiseren van mijn site, maar er is niemand geweest die zo goed mee heeft gedacht als Hossein. Ik raad iedereen Epicwebsite ten zeerste aan!

Vintage webshop interieur

Irma Serier, Jantje-dientje -

Wat ben ik blij met epicwebsite en mijn webshop die perfect werkt op alle apparaten. Iedereen met een smartphone en tablet kan nu een bestelling doen en dat kon niet met mijn oude webshop. Via Google Analytics zie ik nu al dat er vele bezoekers en bestellingen via de smartphone en tablet binnen komen. Die ben ik dus eerst allemaal misgelopen…. Erg leuke mensen en goede service tegen een lage prijs. Succes en dat jullie nog vele webshops mogen maken! https://www.jantje-dientje.nl

N Bakker

React Native Android & iOS app

Gedreven organisatie met een goede service. Waar ze echt met u meedenken over de juiste app en de juiste platform voor uw organisatie. Wij hebben zelf de personal trainer applicatie laten ontwikkelen, en deze ziet er echt heel erg professioneel uit. Verder is deze erg gebruiksvriendelijk.

Rachel sanders

E-commerce Android en iOS app

Rachel sanders, Kidoki kinder webshop -

Epicwebsite heeft voor ons in een korte tijd een compleet e-commerce systeem en een Android en iOS app ontworpen.
De samenwerking ging echt heel goed.
De designer luisterde aandachtig naar onze wensen, en die hebben ze dan omgezet in een supermooie webwinkel en app.

Hans

Bouwbedrijf website

Na een lange zoektocht naar een goede designer, zijn we uiteindelijk terecht gekomen bij Epicwebsite. We waren eerst erg huiverig of de kwaliteit van de website wel goed zou zijn vanwege de lage kosten. Maar zeker weten, wij zijn zeker meer dan tevreden. We zijn eerst vriendelijk te woord gestaan door Natalie van de klantenservice. Zij heeft ons toen een telefonisch consult aangeboden met de designer. Toen we deze afspraak hadden met de designer Hossein, konden we al onze wensen en eisen bespreken. Ook werden ons alternatieven oplossingen geboden als iets niet mogelijk was. Met als resultaat een mooi en duidelijke website, die makkelijk toegankelijk is voor de klanten.
Zeer zeker een aanrader!!!!

Marktplaats website en app

Jan KLaas de Ruiter, Ik bied aan -

Ik kwam met het idee om een app te laten maken terecht bij epicwebsite. Hier ben ik goed geïnformeerd over de kosten en de werkwijze van epicwebsite. Hossein heeft uiteindelijk voor mij een marktplaats website en app ontwikkeld naar de wensen die ik hun had uitgelegd. Ik ben er erg tevreden mee en ik zal ze zeker aanraden bij mijn vrienden en collega’s. Mvg Jan KLaas de Ruiter

Lyla

Schoonheids salon

Via via kwamen we terecht bij Epic website. We hebben een afspraak gemaakt en konden bij hun op kantoor langs komen. Hier zijn we vriendelijk te woord gestaan door de designer Hossein. Hij heeft toen meerdere voorbeeld sites laten zien en alle opties van de sites uitgelegd en vergeleken met elkaar. We konden toen een duidelijke keuze maken van het soort site die aansloot op onze wensen.
Na 2 weken was onze website af en konden de laatste aanpassingen gedaan worden via een online progamma die ons ook gelijk uitleg gaf over hoe we zelf aanpassingen konden doen.

We zijn erg tevreden over de samenwerking en zullen deze dan ook aanraden bij vrienden en kenissen.

Www.schoonheids-salon.com

Ronny

Radio app

Ronny, Radio bingo -
Heel goede firma, betrouwbaar, eerlijk, ze zijn gewoon de beste.
Omar

Taxi website

Omar, Z Taxi -
Deze man is echt een top krijgt van mij een 10,super website gemaakt binnen 1 week online.Ik adviseer iedereen die een website wil maken Epicwebsite aan,is geen betere,jullie krijgen een 10 plus van mij.

Gr Omar

Rashid Bhageloe

Dating app & website

Rashid Bhageloe, Meetz Date -

Epicwebsite heeft een super mooie dating app voor IOS & Andriod en een website voor ons ontworpen, en we zijn super tevreden met het eindresultaat.

Epicwebsite is zeker een aanrader!

Lynx Reman

Auto Electronica Reparaties

Lynx Reman, lynx-reman.nl/ -

ik heb door Epicwebsite, mijn web pagina laten bouwen https://lynx-reman.nl/
Na een ontwerp te hebben gekozen zijn ze aan de slag gegaan, omdat ik in regel “alles” tot op de puntjes geregeld wil hebben heeft de bouwer alles geïmplementeerd wat ik wilde en na 3 week was mijn website klaar. top bedrijf en ze mogen voor de rest ook alles regelen qua hosting en licenties.

Sandhya Martin

Luxury Travel

Sandhya Martin, MRS MARTIN -

Vanaf het eerste contact met Epic website heb ik zeer positieve ervaringen. Ik heb contact gehad met Hossein voor het maken van mijn nieuwe website.
Vanaf het eerste moment goede informatie en advies gekregen en uiteindelijk precies de website die ik in gedachten had. Super gedaan Hossein, niets was teveel, ik kon altijd gelijk terecht met vragen en werd steed professioneel geholpen. Ik raad Epicwebsite aan iedereen aan, ben zeer tevreden.

Joan

App en website

Joan, Mijn OSO Huis app -

We zijn zeer tevreden met de snelle en professionele service van Epic website. . Wij zouden iedereen Epic website aanraden.
Nogmaals dank. Joan.

Arissen

Autobedrijf website

Arissen, Garage Arissen -

Erg goede service en snelle reacties.

Ali Nasser

3d tekenen website

Ali Nasser, Insight 3d -
Top werk geleverd! Zeer professioneel en resultaatgericht. Ik wou mijn website vernieuwd hebben, omdat ik niet tevreden was met mijn huidige website.
Hossein wist precies waar ik naar toe wilde met mijn ideeën en kwam zelfs met betere opties. Ik hoefde hierdoor zelf dus niet veel te doen.
Super snelle service, professioneel en ook nog eens heel goedkoop! Zeker een aanrader!
Ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe website!

Mvg,

Insight3D

WY Auto’s

Autobedrijf website

WY Auto’s, WY Auto’s -

Ik ben erg tevreden over de werkzaamheden van Epicwebsite, met name Hussein heeft mij goed geholpen met het bouwen van mijn website. Ze waren snel bereikbaar en hebben goed resultaat afgeleverd. Ik ben tevreden en ik zou ze zeker aanraden.

Gsm reparatie website

Darius, Gsm reparatie -

We hebben niks anders dan een goede ervaring met epicwebsite, en zijn al 3 jaar een tevreden klant.

Noé M. Kam

Artist booking website

Noé M. Kam, Vivakizomba -

Ondanks de vele eisen die ik had voor een nieuwe website, is het Natalie en Hossein van Epicwebsite toch gelukt om voor mij een duidelijke en zeer klant vriendelijke website te maken. Ben zeer tevreden, Epicwebsite is erg vriendelijk en behulpzaam. Betreft www.vivakizomba.com

As asadullah

Taxi website

As asadullah, Taxi tesla -

Goed en goedkoop, snelle en duidelijke communicatie! Luisteren goed naar de wensen van de klant, werken samen naar een mooi eind resultaat toe.
Mvg sadaf asadullah

Edelstenen webshop

Jakob knop, Crystals and Minerals -

Zeer tevreden zeer goed geholpen en zijn erg geduldig en mooie webshop gekregen. zeker aanrader om web shop te laten bouwen

www.crystalsandminerals.nl

Richard Grimbergen

Magic webshop

Richard Grimbergen, magick-shop.com -

Zeer goed de klant geholpen en nog steeds zo blij dat ze luistreen naar mijn wensen dus zeer aanbevolen

Tessa Braun

Webshop app

Tessa Braun, Draakjes & Boefjes -
Super goede service! Whoop🙌🙌 super goede service! Hele mooie webshop + Andriod en ISO app door hun laten maken. Zeker 5 sterren voor jullie!
Dennis Jongmans

Video promotie

Dennis Jongmans, Anytime Fitness -

Toppers!!! Blij met de service

Promotie video

micle balck, Sonic devil -

Ik wilde al een geruime tijd een promotie filmpje over mijn website. Na heel lang twijfelen heb ik toch deze stap gezet. Via google kwam ik terecht bij Epicwebsite.
Nadat we een goed en duidelijk telefonisch contact hadden gehad, heb ik mijn materiaal opgestuurd zodat ze hier een filmpje van konden maken.
IK ben erg goed geholpen en voor vragen of aanpassingen namen ze dan ook eerst contact met mij op.
Epicwebsite is erg behulpzaam en klant vriendelijk. Zeker een aanrader

Wahhab Hassoo

Datingsite

Wahhab Hassoo, Bashe datingsite -

Een zeer aangename samenwerking gehad met dit bedrijf. Het enige echte bedrijf Apps maakt en zijn afspraken nakomt. Blij dat ik hiermee mag samenwerken en ik kijk graag uit naar een nieuwe samenwerking.

Logo

Sonic devil -

Snel en professioneel werk, ik ben erg onder de indruk

Reis website

wesley van der plaat -

Ik ben prima geholpen met mijn problemen door de personen van Epicwebsite. Goed bedrijf!

Taxi Zuid-Oost Nederland

Taxi Zuid-Oost Nederland

Taxi Zuid-Oost Nederland, Taxi Zuid-Oost Nederland -

Een oude klant die zeer goed is geholpen en nog steeds
Ik heb mijn eerste website door Hossein en Natalie van Epicwebsite laten maken al in 2016 en nu 2 jaar later heb ik ondertussen 4 websites laten maken door Epicwebsite. Kijk zelf maar en beoordeeel de kwaliteit van hun werk. Mijn sites worden door Epic onderhouden en indien iets toegevoegt moet worden, dan word dit op korte termijn geregeld. Kortom ik ben zeker een tevereden klant.
www.airportservicelimburg.nl
www.taxipeelenmaas.nl
www.taxizuidoostnederland.nl

Moderne en originele webshop

Wouter & Mirjam, Rainbow balance -

Na het duidelijke verhaal op de epicwebsite te hebben gelezen, contact gezocht. Wij hadden speciale wensen hoe onze webshop eruit moest zien en epicwebsite heeft dit waar kunnen maken. Chapeau! En dat tegen een zeer scherpe prijs met een prettige ondersteuning/communicatie. Zeker een aanrader.
www.rainbowbalance.nl

Jilly

Op en top tevreden!

Jilly, Jilly bags -

Na een lange speurtocht uiteindelijk terecht gekomen bij Epicwebsite. Na het eerste gesprek al direct een goed gevoel, luisterde goed naar mijn wensen en deze zijn uiteindelijk perfect terecht gekomen op mijn webshop. Betaalbaar, duidelijk en vriendelijk. Echt een aanrader!
www.jillybags.nl

Super tevreden met mijn website

Milina, Connect2school -

Super tevreden met mijn website. Epicwebsite is zeker een aanrader!

Ik heb meerdere websites laten maken bij Epicwebsite.

Janneke van der Ploeg, Your Content Goes Here -

En ze hebben voor mij ook een logo en promotie video gemaakt.
En vanaf volgende mnd doen ze ook de SEO van mijn sites.
Er is dus niks anders te melden dan dat ze erg professioneel en klant gericht te werk gaan.

Mvg Janneke van der Ploeg

Michael

Rijschool website

Michael, Rijschool Rijzo -

Ben heel tevreden over de werkzaamheden die ze hebben gedaan aan de website.

Website

Alex -

Ik was al een hele tijd op zoek naar een juiste designer, die voor mij de juiste webshop kon ontwerpen, voor een juiste prijs. Nadat ik telefonisch contact had gehad met Epicwebsite en duidelijk mijn visie kon uitleggen. Zijn ze begonnen met bouwen. En wat ben ik blij met het resultaat en dat binnen 2 weken.

Iwan Van Vorsselen

Rijschool website

Iwan Van Vorsselen, Jouw rijschool -

Snelle levering van site’s en volgens afspraak.

Nette site en goede service

Wahhab Hassoo

Datingsite

Wahhab Hassoo, Bashe.online -

Epicwebsite heeft een dating site voor mij ontworpen. Wat ik super vind aan dit bedrijf is vooral mensen die er werken, ze staan er altijd voor je klaar en als er iets is en zelfs buiten kantoortijden dan helpen ze je graag.

Hierbij wil ik u bedanken voor de medewerking en ik ben zeker blij met het resultaat. Binnenkort gaan we samen een grote update doen op de website :). Op naar een enorme succes. Super bedankt.

Groetjes,

Wahhab Hassoo

Amy Tair

Keuken website

Amy Tair, Easy cuisine -

Epicwebsite heeft me goed geholpen in de diverse aanpassing van een website. Bedankt voor jullie geduld! Jullie zijn toppers! Zeker 5 sterren👌

Aziza Dagstani

Schoonheidssalon webshop

Aziza Dagstani , Schoonheids salon -
Ik heb een schoonheidssalon webshop met een logo bij Epicwebsite laten ontwerpen de resultaten zijn vanzelf sprekend en ben echt heel erg blij met onze nieuwe developer.

Zeker een aanrader

Bedankt!
Nathalie en Hoessein

Habib

Boeken website

Absoluut geweldige service!
Epic website is professioneel, betaalbaar en altijd goed bereikbaar. Bedankt voor het bouwen en onderhouden van onze website! We zijn erg tevreden.

Taxi bedrijf

Jamaa Lgarah, Taxipeelenmaas -

Super blij met de goede service van Epicwebsite. Eerst vriendelijk te woord gestaan door de klantenservice en daarna via een bel afspraak in contact gekomen met de designer. Zeker een aanrader!

NickenAinsley van Vianen

Logo

NickenAinsley van Vianen, Nagelboetiek -

Ik heb mijn logo laten maken. Een snelle levering en fijne service.

Uitstekende service

Uitstekende service . Prettige samenwerking , snel en accuraat. Zeer tevreden!!!!

Safiri Hoogdorp

Digitale platform voor ondernemers en professionals

Safiri Hoogdorp, Ome directory -

Een bedrijf naar m’n hart. De klantenservice is top en er wordt altijd met je meegedacht. Wij zijn super blij met onze website het ziet er heel professioneel uit maar ook de nazorg is top!

Wij bevelen Epicwebsite echt aan, aan een ieder!

Epicwebsite review

Frank -

ik heb door Epicwebsite, mijn web pagina laten bouwen.
Na een ontwerp te hebben gekozen zijn ze aan de slag gegaan, omdat ik in regel “alles” tot op de puntjes geregeld wil hebben heeft de bouwer alles geïmplementeerd wat ik wilde en na 3 week was mijn website klaar.
top bedrijf en ze mogen voor de rest ook alles regelen qua hosting en licenties.

Eric of Jacky

5 sterren

Eric of Jacky, Dak123 -

Vanaf dag één zeer duidelijke en fijne communicatie, kwaliteit dat ze leveren is echt zeer bovenverwachting, en dat allemaal binnen afgesproken datum.

Juridisch website

Farida, Juridisch Specialist -

Wij hebben fijne ervaringen met Epicwebsite, zeker een aanrader! Zeer klantvriendelijk, meedenkend en vooral betrouwbaar.

Super goede service!

Tessa Braun, Draakjes en boefjes -

Whoop🙌🙌 super goede service! Hele mooie webshop + Andriod en ISO app door hun laten maken. Zeker 5 sterren voor jullie!

De medewerkers van Epicwebsite zijn erg behulpzaam geweest...

Stacey Breure -

De medewerkers van Epicwebsite zijn erg behulpzaam geweest en luisteren erg goed naar wat de klant wilt. Ook geven ze duidelijk aan als iets niet kan, of beter anders kan. Al met al dus een goede webdesigner.

Zeer goede ervaringen met Epicwebsite

Joyce Ederzeel -

Erg blij met onze site die er erg professioneel en mooi uitziet. Alles in nauwe samenwerking met de designer en met goede en duidelijke afspraken. De service ook fantastisch! Geen vraag was te veel of te moeilijk! Zelfs nog een gratis online training gehad van de designer! Bedankt Epic!

In een woord: top

M R Blac -

Epicwebsite heeft voor mij een hele mooie wordpress website gemaakt. De service is uitstekend. En als ik iets aangepast wil hebben en ik kom er zelf niet uit dan helpen ze mij met alle plezier.

Arnold de koning

Steigerhout webshop

Via marktplaats terecht gekomen bij Epicwebsite. Ik dacht voor deze prijs ga ik een gokje wagen om een webshop te laten bouwen. En wat ben ik blij dat ik dit heb aangedurfd. Voor een goedkope prijs heb ik een super vriendelijke webshop die geheel is gemaakt naar mijn wensen. Betreft www.dekoningsteigerhout.nl

Vakantie website

Trudy Hartmanns, Lacourdie -

Topervaring! Hossein is supergeduldig en bekwaam. We zijn heel tevreden over onze website van ons vakantiehuis www.lacourdie.nl. Volgens afspraak binnen 10 dagen kant en klaar online. Bedankt Hossein

Uniekinterieur

Professionele website, kwalitatief erg goed, ook op mobiel. En dat tegen een heel scherpe prijs. Medewerker was altijd snel in et reageren en erg behulpzaam. Aanrader!

Horeca webshop

Shailis Soekhoe, Tranga Rotishop -

Erg vriendelijk te woord gestaan bij Epicwebsite door Natalie. Is erg vriendelijk en geeft duidelijk advies. Houdt zich ook aan de afgesproken en om problemen op te lossen. Werkt erg klant gericht. www.trangarotishop.nl

Print op hout

Henri Didden, Hout spreekt -

Ik zocht een webdesigner voor mijn website www.houtspreekt.nl. Ons budget is minimaal, we starten zeer klein, en daarmee wilden we ook de kosten voor onze webwinkel met fotodesign mogelijkheden zo beperkt mogelijk houden. Epicwebsite bood aan om hier zelf wat te ontwikkelen, wat zij zeer professioneel en voor een redelijk budget gedaan hebben. We hebben nu een website met een hoge mate van flexibiliteit, ook als we straks wat anders willen. Een echte aanrader! Bedankt! www.houtspreekt.nl

Makelaar website

Dirk van den Dool , All Realestate curacao -

Epicwebsite, en met name Hossein, heeft mij enorm goed geholpen met het maken van mijn website www.allrealestatecuracao.net, hij heeft veel kennis van zaken, weet de voor- en nadelen van de plug-ins die ik nodig heb, lost problemen voor je op, is erg vriendelijk en neemt bovendien de tijd voor je. Ik heb meerdere mensen om hulp gevraagd bij het realiseren van mijn site, maar er is niemand geweest die zo goed mee heeft gedacht als Hossein. Ik raad iedereen Epicwebsite ten zeerste aan!

Vintage webshop interieur

Irma Serier, Jantje-dientje -

Wat ben ik blij met epicwebsite en mijn webshop die perfect werkt op alle apparaten. Iedereen met een smartphone en tablet kan nu een bestelling doen en dat kon niet met mijn oude webshop. Via Google Analytics zie ik nu al dat er vele bezoekers en bestellingen via de smartphone en tablet binnen komen. Die ben ik dus eerst allemaal misgelopen…. Erg leuke mensen en goede service tegen een lage prijs. Succes en dat jullie nog vele webshops mogen maken! https://www.jantje-dientje.nl

Show More