Creëer Impact Online: Waar Jouw Visie en Kwaliteit Samenkomen

Mooie Website Laten Maken.

De Voordelen Van Een Kwalitatieve Sterke Website.

Een manier om ervoor te zorgen dat je website van hoge kwaliteit is, is door een professioneel bedrijf in te huren om je website te ontwerpen. Dit is een goede investering op de lange termijn omdat het eerste ontwerp van je website lange tijd bruikbaar zal blijven. Voor ondernemers is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de website goed functioneert en een positief imago weerspiegelt. Misschien vraag je jezelf af hoe we dit verzorgen?

Denk hierbij aan:
 • 1
  Perfecte ontwerp: Het is belangrijk om een professioneel ogend ontwerp te hebben dat aansluit bij het imago van je onderneming. Dit kan helpen om vertrouwen bij bezoekers op te wekken en ervoor te zorgen dat ze langer op je site blijven.
 • 2

  Gebruikmaken van goede kwaliteit afbeeldingen: Afbeeldingen kunnen helpen om je website visueel aantrekkelijk te maken en het verhaal van je onderneming te vertellen. We gebruiken goede kwaliteit afbeeldingen om een professionele indruk te maken.

 • 3

  Een goede navigatie: We maken het gemakkelijk voor bezoekers om te navigeren op je website door een duidelijke structuur te hanteren en duidelijke links te gebruiken. Dit kan helpen om ervoor te zorgen dat bezoekers langer op je site blijven en meer van je content bekijken.

 • 4

  Relevante en up-to-date content: Zorg ervoor dat je website belangrijke en bijgewerkte content bevat die aansluit bij het imago van je onderneming. Dit kan helpen om bezoekers te informeren en te overtuigen om met je zaken te doen. Dit kun je zelf leveren of laten doen door ons.

 • 5

  We maken gebruik van SEO-technieken: Zoekmachineoptimalisatie (SEO) kan helpen om je website beter vindbaar te maken in Google. Door onder andere gebruik te maken van belangrijke zoekwoorden en een goede meta-omschrijving kun je ervoor zorgen dat je website hoog in de zoekresultaten verschijnt.

Bij ons kun je ook een webshop laten maken die aansluit bij het imago van je onderneming. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om een app voor je bedrijf te ontwikkelen. Als je geïnteresseerd bent in een van deze diensten, neem dan gerust contact met ons op om te bespreken wat we voor je kunnen betekenen. We staan altijd klaar om samen te werken aan een oplossing die aan al je behoeften voldoet.

Onze werk

Onze Projecten – Waar Innovatie Realiteit Ontmoet

Ontdek hoe we sinds 2016 dromen tot leven brengen met onze innovatieve websites, apps, en digitale oplossingen. Elk project vertegenwoordigt een uniek verhaal van creativiteit en technologie.

Website Op Maat Laten Maken.

Ongeacht Wat Voor Soort Website Je Wilt, Wij Kunnen Je Helpen Om Je Droom Tot Werkelijkheid Te Maken.

Een website op maat laten maken is een geweldige manier om een fantastische website te beginnen die helemaal aan je wensen en doelen voldoet. Hier kunnen de website bouwers special voor jouw een complete website ontwikkelen aan de handen van de doelstelling. In tegenstelling tot standaard websites die vaak een beperkt aantal opties bieden. Kun je bij een maatwerk een prachtige website starten die je potentiële klanten vertrouwen opwekt. Dit biedt kansen voor ZZP’ers en kleine en middelgrote bedrijven die een Nieuwe website laten maken.

Bij het laten maken van een maatwerk website werk je samen met een professionele ontwikkelaars die met jarenlange ervaring al heel wat website gebouwd hebben. En alle ups en downs van de Webdevelopment kennen. Dit zorgt voor een goed werkend site en dat goed meegedacht wordt. En dat je een website krijgt zonder verrassingen achteraf.

Een maatwerk website laten maken is misschien wel wat duurder dan een standaard website, maar het is de investering waard als je wilt dat je website er professioneel uitziet en perfect aansluit bij je specifieke behoeften en doelen. Bovendien kan een goed ontworpen website ervoor zorgen dat je meer bezoekers naar je site trekt en dat ze langer op je site blijven, wat kan leiden tot meer zaken.

Als je overweegt om een maatwerk website te laten maken, vraag gerust gratis een vrijblijvende offerte aan. Om te bespreken wat je wensen zijn en hoe we je kunnen helpen om een fantastische, prachtige of mooie website te maken die aan al je behoeften voldoet. We gaan door tot dat je helemaal tevreden!

Onze professionele ontwikkelaars werken samen met onze marketeers om ervoor te zorgen dat we een moderne, visueel aantrekkelijke website maken die is geoptimaliseerd voor SEO en die voldoet aan de specifieke behoeften van onze klanten.

Zakelijke Website Laten Maken.

Wij Ontwerpen En Bouwen Unieke En Betrouwbaar Sites. En Versterken Daarmee Je Online Aanwezigheid En Verhogen Je Conversieratio Met Een Professioneel Ontworpen Zakelijke Site.

Als je een zakelijke website wilt laten maken, dan zijn er enkele zaken waar je rekening mee moet houden:

 1. Bepaal je doelgroep: We adviseren altijd onze klanten. Voordat je begint met het ontwerpen van je website, is het belangrijk om te bepalen wie je doelgroep is. Dit kan helpen om de soort inhoud te bepalen. En hoe de website het beste kan worden ontworpen, om aan de behoeften en verwachtingen van je doelgroep te voldoen.
 2. Bepaal je doelstellingen: Het is ook belangrijk om te bepalen wat je wilt bereiken met je website. Wil je bijvoorbeeld meer leads genereren, meer verkopen of je naamsbekendheid vergroten? Door duidelijk te hebben wat je wilt bereiken, kun je gerichter werken aan het ontwerp en de inhoud van je website.
 3. Kies een professionele web ontwikkelaar: Als je een succes wilt maken online, dan is het belangrijk om te kiezen voor een professionele web ontwikkelaar. Zoek naar een webdesigner met ervaring in het maken van zakelijke websites. Vraag om referenties, of bekijk hun portfolio om te zien wat voor soort werk ze eerder hebben gedaan.
 4. Bespreek je wensen: Voordat de webontwikkelaar aan de slag gaat met het ontwerp van je website, is het belangrijk om duidelijk te hebben wat je wensen zijn. Maak een lijst met specifieke eisen en wensen, en bespreek deze met de ontwikkelaar om ervoor te zorgen dat ze begrijpen wat je zoekt.
 5. Bekijk de voorwaarden en kosten: Voordat je een web ontwikkelaar inhuurt, is het belangrijk om de voorwaarden en kosten te bekijken. Vraag om een gedetailleerde offerte, met een duidelijk overzicht van de kosten. Het is belangrijk dat je exact weet wat voor je geleverd wordt.
zakelijke website laten maken
Jouw Digitale Groei, Onze Missie: Verder Dan Software, Samen Naar de Top

Epicwebsite Gaat Altijd Verder.

Bij Epicwebsite gaan we een stapje verder om jouw online zichtbaarheid naar het volgende niveau te tillen. We verbinden je website met alle essentiële diensten, volledig in lijn met Google’s richtlijnen. Ontdek hoe we dit doen:

Google Bedrijfspagina:

Maak je bedrijf zichtbaar op Google Maps en de zoekresultaten met een geoptimaliseerde Google Bedrijfspagina. Dit is je digitale uithangbord, essentieel voor lokale vindbaarheid en het aantrekken van nieuwe klanten.

Google Analytics:

Krijg diepgaand inzicht in het gedrag van je bezoekers. Met Google Analytics richten we ons op het analyseren van verkeersstromen, gebruikersgedrag en conversieratio’s, waardoor we je website continu kunnen optimaliseren.

Google Webmaster Tools:

Zorg voor een feilloze website met Google Webmaster Tools. We houden de gezondheid van je site in de gaten, sporen fouten op en verbeteren de vindbaarheid van je website in zoekmachines.

SEO-module Setup:

Een must-have voor elke website die hoog wil scoren in zoekmachines. Met onze SEO-module setup zorgen we voor de juiste technische basis, optimaliseren we je content en versterken we je online autoriteit.

Professionele website laten maken

Voordelen Van Een Professionele Website Laten Maken.

Professionele Website Laten Maken Bij Epic.

Een professioneel ontworpen website kan ervoor zorgen dat een bedrijf serieus genomen wordt en kan bijdragen aan het vertrouwen van klanten in het merk. En helpt om je doelgroep te bereiken, met een onweerstaanbaar voorstel. Want als je website vanaf het begin al is ontworpen. Om aan de behoeften en verwachtingen van je doelgroep te voldoen. Kan dit de kans verhogen dat je website wordt bezocht door de juiste mensen en uiteraard de conversies verhogen.

Waarom een professionele site ontwikkelen?

 1. Versterk je merkbeleving,
  • Dit kan helpen om je merkbeleving te versterken. En om een professionele en betrouwbare indruk te maken op de bezoekers. En dus enorm bijdragen aan het vertrouwen van je klanten in het merk.
 2. Versterk je online aanwezigheid:
  • Dit kan helpen om de online aanwezigheid van je bedrijf te versterken. En daardoor kan een bedrijf natuurlijk zich, beter presenteren op het internet. Maar door een goed systematisch opgebouwde code en het navolgen van Google-richtlijnen, gemakkelijker gevonden worden. Door bezoekers die naar producten of diensten zoeken.
 3. Verhoog je conversieratio:
 • Een professionele website kan helpen om de conversieratio te verhogen. En dus is je bedrijf beter in staat om bezoekers te overtuigen om actie te ondernemen, zoals het aanvragen van een offerte of aankopen. Een zo een site kan ook helpen om bezoekers langer op de website te houden, wat kan leiden tot een hogere conversieratio.
 • Mobiele website laten maken
 • Steeds meer mensen gebruiken hun mobiele telefoons om online te gaan, dus het is belangrijk om ervoor te zorgen dat je website gemakkelijk te gebruiken is op mobiele apparaten. En dus 100% responsive is. Als je een mobiele website hebt, kun je ervoor zorgen dat je bereikt wordt door al deze bezoekers. Dit is niet meer een optie maar een must! En heeft verschillende levels. We houden ons aan “Mobile first”.

Website Laten Maken In Almere Of Amsterdam?

Op Epic Kun Je Rekenen…

We Helpen Klanten Vanuit Overal, Maar Zijn Bevestigd In Almere. Wil Je Een Maatwerk Site Laten Ontwikkelen Kom Dan Eens Langs Of Contact Ons Voor Een Online Afspraak.

Een zakelijke website laten maken, of juist een site met een meer speelse vormgeving. Is zolang het aansluit op dat waar de doelgroep in geïnteresseerd is een strategische manier om je bereik te vergroten. En je zakelijke doelstelling te behalen, belangrijke zaken dus! In de toenemende digitaliserende wereld van vandaag de dag, is er meer en meer vraag naar zoveel mogelijk gespecialiseerde ondernemers. Daarnaast gebruikers zoeken steeds vaker naar de ondernemers bij hun in de buurt. Dit helpt als je, net als wij, actief bent in een niche waar klanten ook persoonlijk worden ontvangen. We vinden het prettige als we een face-to-face afspraak met onze klant kunnen hebben. Maar kunnen net zo goed werken op de afstaand. Of via de online meeting programs, kunnen we onze klanten bereiken als we een vraag hebben tijdens ontwikkelingen.

Woon je in de buurt van Almere en wil je een website laten maken in Almere? Hoe sneller je besluit om tot actie over te gaan, hoe eerder je op de goede weg bent naar een toekomst vol potentie. We maken ook WordPress websites, en maatwerk sites. Vraag naar de mogelijkheden.

Website Laten Maken Kosten.

Begroten Voor Je Website: Wat Te Verwachten Qua Kosten.

Het Schatten Van De Kosten Van Een Basissite, Gemiddelde Site Of Complexe Site.

De kosten van het laten maken van een website,hangt af van enkele factoren. Zoals de complexiteit van de site. Het aantal pagina’s en functies die het zal hebben. De design- en branding elementen en wie je inhuurt om het te maken. Hier zijn enkele ruwe schattingen van wat je kunt verwachten te betalen:

 • Basissite (2-5 pagina’s): € 900-€ 1500
 • Gemiddelde site (10-20 pagina’s): € 1500-€ 2.500
 • Complexe site (20+ pagina’s): € 2.500-€ 5.000+

Hou er rekening mee dat dit alleen ruwe schattingen zijn en dat de werkelijke kosten afhankelijk zijn van je specifieke behoeften en eisen. Het is altijd een goed idee om eerst even een offerte aan te vragen!.

Goedkoop Website Laten Maken.

Het Is Belangrijk Om Te Onthouden Dat Goedkoop Niet Altijd Betekent Dat Het Ook Een Goede Deal Is!

Door In Ons Te Investeren, Investeer Je Ook In Een Website Die Zijn Geld Terugverdient.
Er zijn een paar manieren waarop je misschien geld kunt besparen op het laten maken van een website:

Gebruik een online website builder: Er zijn veel online platforms waarmee je je eigen website kunt maken met behulp van sjablonen en drag-and-drop tools. Dit kan een goede optie zijn als je een beperkt budget hebt en alleen een basiswebsite nodig hebt.
Huur een freelancer in: Freelancers kunnen goedkoper zijn dan een webdesignbedrijf, vooral als ze net beginnen en nog moeten nog leren.
Overweeg het gebruik van een kant-en-klare ontwerpsjabloon: Veel webdesignbedrijven bieden kant-en-klare sjablonen die kunnen worden aangepast aan je behoeften. Dit kan een kosteneffectieve optie zijn als je geen op maat gemaakte website nodig hebt.
Houd het eenvoudig: Hoe meer functies en pagina’s je nodig hebt, hoe duurder je website zal zijn. Overweeg je website te vereenvoudigen om de kosten laag te houden.
Rondkijken: Vraag offertes aan bij een paar verschillende webdesignbedrijven of freelancers om prijzen te vergelijken en de beste deal te vinden.
Houd in gedachten dat, hoewel het mogelijk is om een goedkope optie te vinden. Het belangrijk is om ook te kijken naar de kwaliteit van het werk en of de persoon of het bedrijf dat je inhuurt. De vaardigheden en ervaring heeft om een professioneel uitziende website te maken. Het is vaak de moeite waard om iets meer te betalen voor een product van hogere kwaliteit. Want dit meer conversie en dus inkomen levert dan een site die minder kost maar dan ook geen inkomen genereert.

Er Zijn Een Paar Potentiële Nadelen Aan Een Goedkope Website:
Kwaliteit:
Een lagere prijs kan een lagere kwaliteit van het werk weerspiegelen. De website is misschien niet zo goed ontworpen of functioneel als die van een meer ervaren of duurdere ontwerper.
Beperkte functies:
Een zo een site bevat misschien niet alle functies die je wilt of nodig hebt, zoals aangepaste ontwerpelementen, geavanceerde functionaliteit, of responsief ontwerp voor mobiele apparaten.
Slechte klantenservice:
Biedt niet hetzelfde niveau van klantenservice als een duurdere provider, waardoor het moeilijk kan zijn om hulp te krijgen bij eventuele problemen die zich voordoen.
Kosten op lange termijn:
Een goedkope website is misschien niet gebouwd om lang mee te gaan, en het kan zijn dat je op de lange termijn meer moet betalen voor updates of reparaties.
Het is belangrijk om de potentiële nadelen, af te wegen tegen de voordelen, van een goedkope website. En om nauwkeurig onderzoek te doen naar elke provider die je overweegt in te huren om ervoor te zorgen dat je waarde voor je geld krijgt.

Goedkope Autoverhuur Website Laten Maken

Ontdek Waarom Epicwebsite Jouw Ideale Partner Is

Ontdek Waarom Epicwebsite Jouw Ideale Partner Is

Waarom kiezen voor Epicwebsite? Omdat we niet alleen jouw projecten tot leven brengen, maar ze ook onvergetelijk maken. Met ons aan je zijde krijg je niet alleen een app of website, maar een meesterwerk. Expertise in ontwikkeling, design en marketing, allemaal onder één dak. Kies voor kwaliteit, kies voor Epicwebsite. Jouw succes, ons doel.

Website Onderhoud.

Waarom Website Onderhoud Belangrijk Is: De Voordelen Van Het Up-To-Date Houden Van Jouw Site?

Website onderhoud is het proces van, het bijwerken en functioneel houden van een website. Dit kan taken omvatten als, het bijwerken van de inhoud, het repareren van gebroken links. Het toevoegen van nieuwe functies, en het verbeteren van het ontwerp van de website. En ervoor zorgen dat de website veilig is en voldoet aan de belangrijke regelgeving. Denk hierbij aan Google-richtlijnen, AVG wet.

Er zijn enkele belangrijke redenen waarom websiteonderhoud belangrijk is:

Houd je website actueel:

Door goed je website beheren en regelmatig bij te werken, kun je de inhoud fris en relevant houden voor je bezoekers. Dit kan de gebruikerservaring verbeteren en ervoor zorgen dat gebruikers graag terugkomen naar je site.

Lost problemen op:

Regelmatig onderhoud kan helpen om eventuele problemen met je website, zoals gebroken links of fouten, op te sporen en te verhelpen. Dit kan de algemene functionaliteit van de site verbeteren en voorkomen dat problemen later grotere problemen worden.

Verbeterde zoekresultaten:

Zoekmachines zoals Google geven de voorkeur aan websites die regelmatig worden bijgewerkt en goed worden onderhouden. Door je website bij te werken, kun je je positie verbeteren en als resultaat meer bezoekers aantrekken.

Bescherming tegen veiligheidsrisico’s:

Websiteonderhoud kan helpen om de site te beschermen tegen veiligheidsbedreigingen, zoals hackpogingen of malware. Door de beveiligingsmaatregelen van je website bij te werken, kun je het risico van een inbreuk op de beveiliging verminderen.

Het is over het algemeen een goed idee om een budget uit te trekken voor websiteonderhoud, om ervoor te zorgen dat je website in goede staat blijft. En je bedrijf of organisatie effectief blijft dienen. Bij Epic kun je een onderhoudcontract afsluiten en kosten besparen en problemen voor zijn dat noemen we all-in website laten maken.

WordPress Website Laten Maken

Epicwebsite Is Ervaren WordPress Ontwikkelaar Met Meer Dan 900 WordPress Website Op Zijn Naam …

Waarom zou je een website WordPress laten maken?

 1. Gemakkelijk te gebruiken: WordPress is een gebruiksvriendelijk platform waarmee zowel beginners als ervaren gebruikers gemakkelijk kunnen hun website beheren.
 2. Veel opties voor ontwerp en functionaliteit
 3. Goede zoekmachineoptimalisatie: WordPress is geoptimaliseerd voor zoekmachineoptimalisatie (SEO), wat kan helpen om je website hoger te laten scoren in de zoekresultaten van Google.
 4. Regelmatige updates: WordPress wordt regelmatig bijgewerkt met nieuwe functies en beveiligingsupdates, wat ervoor zorgt dat je website altijd bijgewerkt is en goed beveiligd is.
 5. Met WordPress kun je op elk moment en vanaf elke locatie waar je internettoegang hebt, gemakkelijk je website aanpassen. 

Ben je overtuig en wil je een WordPress website laten bouwen? Zoek dan niet verder! Met zoveel bedrijven die er zijn, kan het overweldigend zijn om de juiste te kiezen. Maar maak je geen zorgen, we hebben je gedekt.

Hier zijn enkele tips om je te helpen de perfecte webdesigner voor jouw WordPress website te vinden:

 1. Zoek naar een bedrijf met een sterke portfolio van eerdere projecten. Dit zal je een idee geven van het kwaliteitsniveau dat je van hen kunt verwachten. Overweeg hun ervaring. Een webdesign bedrijf met een lange staat van dienst is waarschijnlijk betrouwbaarder en levert betere resultaten.
 2. Bekijk hun klantbeoordelingen en ratings. Dit kun je een waardevol inzicht geven in de werkethiek en klantenservice van het bedrijf. Vergeet de visuele elementen niet! Een goede webdesigner zal in staat zijn om visueel aantrekkelijke graphics en lay-outs in je website te verwerken, zodat deze opvalt.

Wil je een goed werkende website beginnen? Start vandaag nog en vraag een offerte bij de Epicwebsite en til je onlineaanwezigheid naar een hoger niveau! Met een perfect WP Website.

Bedankt voor het bezoeken van onze pagina over het laten maken van jouw website bij Epicwebsite. Wij hopen dat je hebt gezien hoe wij ons onderscheiden en dat je enthousiast bent om met ons samen te werken.

Als je klaar bent om jouw droomwebsite te laten maken door ons, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag om jouw online doelen te bereiken.

Bedankt voor jouw interesse in Epicwebsite. We kijken ernaar uit om met jou samen te werken en van jouw website een succes te maken.

Dienstenoverzicht

Ontdek Onze Diensten

Duik dieper in het spectrum van onze app-ontwikkelingsdiensten. Van concept tot lancering, wij bieden een volledig geïntegreerde oplossing om jouw idee te transformeren in een succesvolle app die een blijvende impact maakt.

 • Mobiele Apps

  Epic ontwikkelt professionele, unieke iOS- en Android-mobiele oplossingen van idee tot appstore.

 • Webdesign

  Epicwebsite: Creatieve webdesign diensten waar technologie en toekomstvisie samensmelten.

 • API’s

  Bij Epic zijn we gespecialiseerd in het ontwikkelen van professionele en op maat gemaakte API’s

 • AI-technologie

  Duik in de wereld van AI-technologie met Epicwebsite; transformeer hoe jouw bedrijf opereert, innoveert en communiceert.

 • Automatiseren

  Geavanceerde bots en software stroomlijnen bedrijfsprocessen, verbeteren klantenservice en verhogen efficiëntie.

 • Online Marketing

  Epicwebsite: Jouw marketingvisie tot succes met SEO, SEA, sociale media, e-mailmarketing voor meetbare groei.

WordPress Website Laten Maken Prijs.

Met Een Professioneel Team Helpen We Al Jaren Onze Klanten Om Online Op Te Vallen.

De prijs van een WordPress-website kan aanzienlijk variëren, afhankelijk van het type, de functionaliteiten, complexiteit en de mate van maatwerk.
Gemiddeld kun je een paar honderd tot enkele duizenden euro’s verwachten voor een WordPress website, afhankelijk van je specifieke behoeften en budget. Sommige webdesigners (zoals Epic) bieden pakketten die alles omvatten van ontwerp en ontwikkeling tot hosting en onderhoud, terwijl andere à la carte diensten aanbieden waarmee je alleen de diensten kan selecteren die je nodig hebt.

Een leuk weetje over WordPress is dat het wereldwijd meer dan 60 miljoen websites aandrijft, waardoor het het populairste content management systeem op het internet is. En met het juiste webdesigner aan jouw zijde, kan je een eersteklas WordPress website hebben die jouw merk perfect vertegenwoordigt.

Online Marketing En Goed Vindbaar Zijn.

We Zorgen Voor Een Perfecte Site Die Ook Geld Oplevert.

Bij EpicWebsite weten we hoe belangrijk het is om een website te hebben die goed vindbaar is in zoekmachines. Zoals Google en houden we rekening met de content optimaliseren en goede vindbaarheid van de site in Google zodat je meer klanten en conversie kan behalen. Daarom zorgen we ervoor dat onze sites zijn geoptimaliseerd voor zoekmachineoptimalisatie (SEO), zodat ze een hogere positie in de zoekresultaten krijgen en meer bezoekers naar je site trekken.

Maar dit is niet alleen belangrijk voor SEO, het is ook belangrijk om een prettige samenwerking te hebben met onze klanten. Tijdens het intakegesprek luisteren we naar de wensen van onze klanten en stellen we een plan van aanpak op om goed werkende website te creëren die de beste kans heeft op succes. Onze ontwikkelaars werken samen met onze marketeers om ervoor te zorgen dat we een moderne, visueel aantrekkelijke website maken die is geoptimaliseerd voor SEO en die voldoet aan de specifieke behoeften van onze klanten.

Door onze interne samenwerking tussen ontwikkelaars en marketeers kunnen we ons onderscheiden van andere bedrijven. We combineren de technische vaardigheden van onze ontwikkelaars met de marketingkennis van onze marketeers om mooie websites te maken die niet alleen mooi zijn, maar ook effectief zijn in het aantrekken van nieuwe klanten.

Als je op zoek bent naar een goed bereikbaar bedrijf, die zich onderscheidt door hun werkwijze en expertise in online marketing en SEO. Neem dan contact op met Epicwebsite, we bouwen professionele websites om te zien hoe we je kunnen helpen om een moderne website, die geoptimaliseerde website te maken die de beste kans op succes heeft.

online-marketing-specialist
Wat kost het laten maken van een app

Waarom Epicwebsite

 • Absolute beste hosting: Epicwebsite heeft eigen delicate hosting en dit helpt enorm met bestaande en nieuwe website.
 • Je e-mails eindigen niet in de spamfolder.
 • Absolute beste load tijd: Je website is veel sneller dan je concurrentie dankzij premium software en hardware.
 • 90+ op Google insight: Een betere Google-speedtest dankzij volgen en verbeteren volgens Google-richtlijnen.
 • Geen verborgen kosten
 • Bij ons staan prettige communicatie, een scherpe offerte, goede service en duidelijke uitleg voorop bij het laten maken van een website.
 • Altijd perfecte CMS: zodat je zelf ook heel eenvoudig je website kan aanpassen.
 • De perfecte site voor elke desktop, tablet en smartphone.
 • We helpen met kiezen van de beste huisstijl en domeinnaam.
 • Meer dan 900 website gebouwd.
Epic in de woord van de klanten

Wat onze klanten over ons zeggen

Uitstekend4.5 ★★★★★ We hebben een webshop laten bouwen bij Epicwebsite. En zijn tevreden over het geleverde werk!Dilek Senturk SirinogluDilek Senturk Sirinoglu ★★★★★ Makkelijk werkend CMS en ook aanvullende zoals extra emailadressen zijn snel geregeld. Als je op korte termijn, voor weinig geld een goede website wilt, dan is Epicwebsite zeker een aanrader!Response from the ownerBedankt voor uw aanrader, daar zijn we altijd erg blij mee! Alex tasinAlex tasin ★★★★★ Onlangs heb ik de diensten van Epicwebsite ingeschakeld voor het ontwikkelen van een mobiele applicatie voor mijn bedrijf. Vanaf het allereerste contact tot aan de afronding van het project was de ervaring uitzonderlijk. Het team van Epicwebsite is professioneel, deskundig en uitermate klantgericht.Wat mij vooral opviel was hun vermogen om complexe technische processen in eenvoudige termen uit te leggen, waardoor de samenwerking soepel en begrijpelijk verliep. Hun expertise op het gebied van app-ontwikkeling, webdesign en online marketing is indrukwekkend. Ze hebben niet alleen een prachtige app ontwikkeld, maar ook waardevolle inzichten en adviezen gegeven over hoe ik mijn online aanwezigheid kan verbeteren.De doorlooptijden waren snel en het team hield me constant op de hoogte van de voortgang. Het eindresultaat overtrof mijn verwachtingen: een gebruiksvriendelijke, visueel aantrekkelijke en technisch geavanceerde applicatie. Dankzij hun inzet voor kwaliteit en klanttevredenheid, heb ik nu een app waar mijn klanten dol op zijn.Ik zou Epicwebsite zonder enige twijfel aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar professionele ontwikkeling van mobiele oplossingen. Hun toewijding, expertise en klantgerichte aanpak maken hen tot een uitmuntende partner voor elk digitaal project.Response from the ownerBeste Bram,Hartelijk dank voor je prachtige review! Het was voor ons een absoluut genoegen om aan jouw project te werken. Jouw passie en visie hebben het voor ons extra speciaal gemaakt. Het hele team van Epicwebsite heeft met plezier en toewijding aan je app gewerkt. We zijn trots op het eindresultaat en het is geweldig om te horen dat het jouw verwachtingen heeft overtroffen.De viering bij Best Western Plus Plaza Almere was inderdaad erg gezellig en een perfecte afsluiting van dit succesvolle project. Het is altijd een vreugde om niet alleen professioneel maar ook persoonlijk met klanten zoals jij samen te werken.We kijken uit naar toekomstige projecten en samenwerkingen. Bedankt voor het vertrouwen in Epicwebsite en we wensen je veel succes met je nieuwe app!Met vriendelijke groet,Het Team van Epicwebsite Bram van DijkBram van Dijk ★★★★★ Een bedrijf naar m’n hart. De klantenservice is top en er wordt altijd met je meegedacht. Wij zijn super blij met onze website het ziet er heel professioneel uit maar ook de nazorg is top!Wij bevelen Epicwebsite echt aan, aan een ieder!Response from the ownerSafiri wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met onze dienstverlening. Voor ons is dit erg belangrijk Safiri HoogdorpSafiri Hoogdorp ★★★★★ Ik heb hun een taxi site laten bouwen is een aanrader de beste site bouwers van NL ik ben zeer tevredenZe zijn professionele en heel vriendelijk vooral Hoesseinik had storing met website gelijk opgelost zeer tevredenTaxiwassenaarschipholserviceTaxiwassenaarschipholservice ★★★★★ Had voor de 3e keer wat problemen met mijn 2 prestashops . Heb bij de web designers mijn problemen voorgelegd. En in zeer korte tijd waren alle problemen verholpen. Dus bij deze echt een aanrader, om dit bedrijf te benaderen voor al uw problemen met website / webshops.Ben een zeer tevreden klant Top!Response from the ownerWij zijn erg blij dat u tevreden bent met onze service en de geleverde diensten. Rob van der LindenRob van der Linden ★★★★★ Uitermate tevreden! Ze hebben me goed op weg geholpen.Response from the ownerHoi Rafi, hartelijk dank voor de leuke feedback en je bent altijd va harte welkom. Goed weekend. Beveiliging MarktplaatsBeveiliging Marktplaats ★★★★☆ Epicwebsite heeft voor ons een verbluffende app ontworpen. En we zijn zeker dik tevreden over de samenwerking en raden ze van harte aan.Bedankt Hossein en NatalieGr Alex De bruinResponse from the ownerBeste Alex. Bedankt voor uw compliment. We hebben ook met veel plezier aan uw app gewerkt. We wensen u veel plezier en succes met uw app. Alex De bruinAlex De bruin ★★★★★ Ik ben erg tevreden over de ervaring die ik heb gehad met Epicwebsite toen ik mijn app liet maken. Vanaf het begin tot het einde werd ik professioneel en efficiënt begeleid door hun team.Het prototype-proces was geweldig, het team was in staat om mijn visie te begrijpen en te vertalen naar een werkend product. Ze waren ook zeer behulpzaam bij het oplossen van problemen die we tegenkwamen.De ontwikkeling van de app was een soepele ervaring en het eindproduct overtrof al mijn verwachtingen. Het eindresultaat is een professioneel ontworpen en goed functionerende web app.Ik beveel Epicwebsite zeker aan aan iedereen die op zoek is naar een professioneel en betrouwbaar bedrijf om hun app te laten bouwen.Thomas van BuurenThomas van Buuren ★★★★★ We zijn erg te spreken over Hossein (Epicwebsite). Hij heeft ons geholpen met het overzetten van de website voor onze Studievereniging. Hossein reageert tijdig, hij is helder in de communicatie en hij denkt actief mee met wat je wil bereiken. Als je hem ergens voor nodig hebt., werkt het het best om even te bellen.De site ziet er verzorgd uit, en is ook nog zelf te managen. Al met al een positieve ervaring, en we zetten deze samenwerking graag voort! Naast de website loopt er nog een project, waarbij wij er naar uitkijken om het resultaat hiervan te verfijnen.Molengraaff DispuutMolengraaff Dispuut ★★★★★ Vanaf het eerste contact met Epic website heb ik zeer positieve ervaringen. Ik heb contact gehad met Hossein voor het maken van mijn nieuwe website.Vanaf het eerste moment goede informatie en advies gekregen en uiteindelijk precies de website die ik in gedachten had. Super gedaan Hossein, niets was teveel, ik kon altijd gelijk terecht met vragen en werd steed professioneel geholpen. Ik raad Epicwebsite aan iedereen aan, ben zeer tevreden.Response from the ownerSandhya bedankt voor het mooie compliment naar onze designer Hossein toe. Ook zijn we erg blij met uw aanbeveling. Mocht u nog vragen hebben over uw site dan kunt u altijd contact met ons opnemen Sandhya MartinSandhya Martin ★★★★★ Erg tevreden over onze website!Response from the ownerBedankt voor uw review. En veel plezier met uw website. Linden BedrijfskledingLinden Bedrijfskleding ★★★★★ Perfect geholpen door Epicwebsite!! Professioneel, snel, klantvriendelijk en uitstekende prijs-kwaliteit. Ben erg tevreden.Response from the ownerSuper bedankt Said! Als we in de toekomst iets voor je kunnen doen dan weet je ons te vinden! Said SheikzadehSaid Sheikzadeh ★★★★★ Ik ben ontzettend tevreden met het werk van Hossein van Epic Websites. Ik heb Een mooie en goed functionerende website en webshop. Ik werd goed begeleid en hij nam de tijd om mij alles uitgebreid uit te leggen. Ik raad Epic websites ook zeer zeker aan!L.G. SerraL.G. Serra ★★★★★ Een zeer aangename samenwerking gehad met dit bedrijf. Het enige echte bedrijf Apps maakt en zijn afspraken nakomt. Blij dat ik hiermee mag samenwerken en ik kijk graag uit naar een nieuwe samenwerking.Response from the ownerBeste Wahhab we zijn erg blij om te horen dat u zo tevreden bent met ons werk. Wij kijken ook uit naar een verdere samenwerking. Wahhab HassooWahhab Hassoo ★★★★★ We hebben een AI-app laten ontwikkelen door Epicwebsite, en ik moet zeggen dat ik enorm onder de indruk ben van hun diensten en mogelijkheden. Het vergt enige gewenning en het opbouwen van vertrouwen, maar zodra dat er was, wisten we zeker dat we met Epicwebsite wilden samenwerken. Ik vertrouw volledig op de expertise van Epic en momenteel zijn ze ook bezig met het verbeteren van een andere applicatie die oorspronkelijk door een ander bedrijf is gebouwd.Hartelijk dank!Mark OverhagenMark Overhagen ★★★★★ We hebben dit jaar met zijn allen hard gewerkt om een krappe deadline te halen voor onze nieuwe productlijn. En precies op oudejaarsdag is onze app goedgekeurd. We zijn zeer tevreden over de samenwerking met Epic, in het bijzonder met Ricardo, Tamana, Hossein en Natale. Hartelijk dank voor jullie inzet. Ik wens jullie allen een fijne jaarwisseling en de beste wensen voor 2024.Aziza ZianiAziza Ziani ★★★★★ Epicwebsite benaderd voor een eigen website + webapp voor mijn werk/ eigen zaak.Wat een super bedrijf. Het contact is uitstekend. Er wordt echt geluisterd naar je wensen en Epicwebsite heeft naar mijn mening echt fantastisch werk afgeleverd. Afspraken zijn helder, er word duidelijk verteld wat er van je verwacht wordt en wat jij van Epicwebsite mag verwachten. Kortom, wil je een eigen website laten bouwen? Contacteer Epicwebsite en zij zullen je compleet ontzorgen.Firat DemirciFirat Demirci ★★★★★ Prettige samenwerking en online afstemming met het Epic team om tot het gewenste resultaat te komen.Maarten WielengaMaarten Wielenga ★★★★★ Thomas G.Thomas G. ★★★★☆ Goede service. Top resultaat.Response from the ownerBedankt Mitchell Mitchell GortMitchell Gort ★★★★★ Heel erg goed geholpen door de medewerkers en altijd vriendelijk behandeld.Response from the ownerKlantvriendelijkheid is voor Epicwebsite erg belangrijk. Wij proberen altijd het beste uit onszelf te halen Achmet YousefAchmet Yousef ★★★★☆ Heel goede firma, betrouwbaar, eerlijk, ze zijn gewoon de beste.Response from the ownerHallo Johnny, bedankt voor uw positieve review. We hebben met veel plezier aan uw app gewerkt Radio BingoRadio Bingo ★★★★★ Profesioneel bedrijf wat goed naar je luistertResponse from the ownerBedankt voor uw compliment. Veel plezier met uw website! sander psander p ★★★★★ Epic heeft op een professionele en klant vriendelijke wijze onze web app gerealiseerd. Een echte aanrader als je een ontwikkelaar zoekt die met je meedenkt.Daan SkefDaan Skef ★★★★★ Erg goede service en snelle reactiesResponse from the ownerBedankt voor een mooie reactie. Voor ons is een goede service dan ook erg belangrijk Garage ArissenGarage Arissen ★★★★★ Heel erg tevreden over dit bedrijf. Prachtige website voor mijn autoverhuurbedrijf gemaakt!Gordana TolicGordana Tolic ★★★★★ Ben heel tevreden over de werkzaamheden die ze hebben gedaan aan de website.Response from the ownerBedankt voor uw compliment. We hebben met plezier aan uw website gewerkt. Rijschool RijzoRijschool Rijzo ★★★★★ Ik heb een app laten ontwikkelen door EpicWebsite en ze hebben me uitstekend geholpen. EpicWebsite maakt zijn belofte waar door een echt epische app-ervaring te leveren! De lay-out is strak, modern en ontzettend gebruiksvriendelijk. Een speciaal dankjewel aan Hossein en Natalie voor hun geweldige ondersteuning.Theresia LievensTheresia Lievens ★★★★★ Een prachtige social media app laten bouwen door de toppers van Epicwebsite. Ondanks de uitdaging van de bouw van een grote app, is ze dit goed gelukt! Er is veel mogelijk en ik denk dat dit bedrijf nog een mooie toekomst voor zich heeft. Ga zo door en reach for the sky!Info QipasaInfo Qipasa ★★★★★ Top service!A TetikA Tetik ★★★★★ Epic heeft ons fantastisch ondersteund bij het uitrollen van onze gloednieuwe ondernemingsplan. Van begin tot eind werd alles haarfijn doorgenomen. En als wij dan toch een idee hadden dat misschien niet het slimste plan van aanpak was, kwamen ze niet alleen met een betere uitleg op de proppen, maar ook met alternatieven die ons uiteindelijk een hoop tijd en geld hebben bespaard- en ja achteraf gezien was dat inderdaad 100% de juiste zet.Lucas GroenewoudLucas Groenewoud ★★★★★ We zijn goed geholpen door Hossein en zijn tevreden over onze nieuw website.Bedankt!Response from the ownerSuper! Hsvsb JhsbssbHsvsb Jhsbssb ★★★★★ We zijn enorm blij met de app die Epicwebsite voor ons heeft gemaakt. Epicwebsite heeft ons goed geholpen met de zoektocht naar wat de app precies moet bieden en we zijn zeer tevreden met het eindresultaat. Met de app bieden we een digitaal platform voor jonge mensen met niet-aangeboren hersenletsel (18-35 jaar) en hun naasten.Connect Me NowConnect Me Now ★★★★★ Goede communicatie , alles word duidelijk verteld hoe ze te werk gaan.Website en logo laten makenDikke prima!!Response from the ownerWat fijn om te horen dat u tevreden bent met de diensten die wij aan u geleverd hebben. Heel veel succes met uw website Luigi EtziLuigi Etzi ★★★★★ Wij werken al een aantal jaren samen met Epicwebsite en de samenwerking verloopt altijd soepel, wat ons betreft een aanrader!Response from the ownerSuper bedankt voor de aanbeveling. Ook van onze kant zijn we erg blij met onze samenwerking M R BlacM R Blac ★★★★★ Heel erg bedank voor de super snelle en vriendelijke service, goede communicatie en altijd bereikbaarheid, onze website is prachtig en helemaal naar wens epicwebsite is een aanraader voor iedereen nogmaals dank je wel.Response from the ownerEen goede relatie met onze klanten is voor ons erg belangrijk. Fijn om te lezen dat u dit ook heeft ervaren. ilona renfurmilona renfurm ★★★★★ Super tevreden met de samenwerking. In een overleg uitgelegd wat we ongeveer wilden en het resultaat was boven verwachting. Het contact verliep ook soepel.Pure Pest ControlPure Pest Control ★★★★★ Epicwebsite heeft mijn verwachtingen overtroffen door een uitstekende app te leveren, gekenmerkt door professionele service, transparante communicatie en technische bekwaamheid. Zeker aan te raden!sabrine Bsabrine B ★★★★★ We hebben een app laten maken bij Epicwebsite en zijn tevreden over het resultaat. SimonSimon SmullersSimon Smullers ★★★★★ Deze man is echt een top krijgt van mij een 10,super website gemaakt binnen 1 week online.Ik adviseer iedereen die een website wil maken Epicwebsite aan,is geen betere,jullie krijgen een 10 plus van mij.Gr OmarResponse from the ownerOmar, bedankt voor dit fijne compliment voor onze designer. Hij heeft met veel plezier aan uw website gewerkt. Wij wensen u veel succes met uw website Z TaxiZ Taxi ★★★★★ Ik heb een bouw website laten maken bij Epic, en ben tevreden over het resultaat en de werkwijze van Epicwebsite.Alex nazarovAlex nazarov ★★★★★ EERSTEKLAS vakmensen de mensen toonden grote interesse in ons bedrijf, ze hielden rekening met onze wensen. Aanpassingen werden zeer snel doorgevoerd en er werd ons ook eerlijk uitgelegd dat sommige gewenste toepassingen op onze site niet zullen werken. Zeer positieve samenwerking gehad uiteraard met een tevreden resultaat, zeer aan te raden!Response from the ownerHallo Dilfajobs, bedankt voor de leuke en positieve review. We zijn hier erg blij mee. Klant tevredenheid is bij ons erg belangrijk. Fijn om te lezen dat u dit bij ons heeft ervaren. djenedjene ★★★☆☆ Een goed bedrijf en klant vriendelijke serviceResponse from the ownerBedankt Mina voor de super fijne samenwerking met elkaar! Mina MinavamdMina Minavamd ★★★★★ Super goed bedrijf!Response from the ownerMario bedankt! mk allroundmk allround ★★★★★ Prima bedrijf, vak mensen die de tijd voor je nemen, zeer tevredenR TeuwissenR Teuwissenjs_loader
Epicwebsite

Wij Zijn Een Team Van Bekwame Ontwikkelaars, Programmeurs En Online Marketeers.

We bezitten uitgebreide ervaring met diverse platforms, systemen en apparaten. We creëren producten die compatibel en toegankelijk zijn. Daarnaast kun je bij ons altijd rekenen op een marketingexpert.