Eigenschappen van hybride apps

Als u een hybride app wilt laten maken bent u bij ons aan het juiste adres. Toch zitten er verschillen in de soorten apps die u kunt laten maken. Uiteraard verschilt de inhoud van de app per opdrachtgever, maar er bestaan ook verschillende type apps. Zo kunnen wij voor u een app ontwikkelen die uw klanten kunnen downloaden uit de app store, maar het is ook mogelijk om een web app te ontwikkelen. Dit is een website waar uw klanten heen gaan op hun smartphone die volledige geoptimaliseerd is voor een goede mobiele ervaring. Beide type apps hebben zo hun voordelen. U kunt ook het beste van beide werelden gebruiken door het laten maken van een hybride app. Wat precies de voordelen en eigenschappen zijn vertellen wij u graag.

 

Het beste van twee werelden

Een gewone app en web app hebben beide voordelen. Het grote voordeel van een app uit de app store is dat deze app offline werkt en functionaliteiten van de smartphone zoals de GPS en camera kan gebruiken. Het voordeel van een web app is dat juist functionaliteiten van een website ingebouwd kunnen worden. Denk hierbij aan het integreren van een webshop.

Net zoals een gewone app uit de app store werkt een hybride app ook offline, maar natuurlijk wel met uitzondering van de webpagina’s die ingeladen worden. Ook hybride apps moeten gedownload worden uit de app store. De gebruikers van uw app hebben dus niet door dat de app deels gebruik maakt van webpagina’s. Wanneer u het idee van een web app dus niet zo aantrekkelijk vind, is een hybride app een prima alternatief.

 

Native-of-Hybride-app-laten-maken

 

Waarom zou u een hybride app laten maken?

Als u niet zo bekend bent met het programmeren van apps, klinken de verschillende type apps misschien best ingewikkeld. Het kan dan ook lastig zijn welk type het beste bij uw wensen en doel van de app past. Wij helpen u hier graag mee en voorzien u graag van advies. Het voordeel van een hybride app is vooral dat de kosten laag gehouden kunnen worden wanneer u de app beschikbaar wilt maken voor verschillende besturingssystemen. Een app voor een Android telefoon moet namelijk anders opgebouwd worden dan een app voor een Apple product (iOS). Met een hybride app is dit probleem minder groot door het gebruik van webpagina’s. Als u dus een breder bereik wilt hebben tegen een lage prijs is een hybride app waarschijnlijk de beste keuze. Uiteraard kan het soms slimmer zijn om toch voor een web app of gewone app te kiezen. We bespreken dit dan ook graag met u.

 

App ontwikkelaar uit Almere

Wanneer u zoekt naar een app ontwikkelaar uit de omgeving van Almere bent u bij ons aan het juiste adres. Net zoals bij alle apps die wij maken zijn de ontwikkelingskosten voor een hybride app laag. We vinden het belangrijk dat u een eerlijke prijs betaald voor onze diensten. Om een prijsindicatie te krijgen kunt u het beste even contact met ons opnemen. Wij voorzien u dan ook graag van een vrijblijvende offerte.