React native app ontwikkelaar

Hybride app laten maken

Hybrid app – maatwerk app ontwikkelaar

Eigenschappen van hybride apps

Als je een hybride app wilt laten maken ben je bij ons aan het juiste adres. Toch zitten er verschillen in de soorten apps die je kunt laten maken. Uiteraard verschilt de inhoud van de app per opdrachtgever, maar er bestaan ook verschillende type apps. Zo kunnen wij voor jou een app ontwikkelen die jouw klanten kunnen downloaden uit de app store, maar het is ook mogelijk om een web app te ontwikkelen. Dit is een website waar je klanten heen gaan op hun smartphone die volledige geoptimaliseerd is voor een goede mobiele ervaring. Beide typen apps hebben zo hun voordelen. Je kan ook het beste van beide werelden gebruiken door het laten maken van een hybride app. Wat precies de voordelen en eigenschappen zijn vertellen wij je graag.

Flutter app maken

Een Hybride app of een webapp maken

Het beste van twee werelden

Een hybride app en web app hebben beide voordelen. Het grote voordeel van een app uit de app store is dat deze app offline ook werkt en functionaliteiten van de smartphone zoals de GPS en camera kan gebruiken. Het voordeel van een web app is dat juist functionaliteiten van een website en browser ingebouwd kunnen worden. Denk hierbij aan het integreren van een webshop.

Net zoals een gewone app uit de app store werkt een hybride app ook offline, maar natuurlijk wel met uitzondering van de webpagina’s die ingeladen worden. Ook hybride apps moeten gedownload worden uit de app store. De gebruikers van je app hebben dus niet door dat de app deels gebruik maakt van webpagina’s. Wanneer je het idee van een web app dus niet zo aantrekkelijk vind, is een hybride app een prima alternatief.

Wij zijn epicwebsite team 600x450 1

Waarom zou je een hybride app laten maken?

Hybride applicatie hebben vele voordelen…

Als je niet zo bekend bent met het programmeren van apps, klinken de verschillende type apps misschien best ingewikkeld. Het kan dan ook lastig jouw zijn welk type het beste bij wensen en doel van de app past. Wij helpen je hier graag mee en voorzien je graag van advies. Het voordeel van een hybride app is vooral dat de kosten laag gehouden kunnen worden wanneer je de app beschikbaar wilt maken voor verschillende besturingssystemen. Een app voor een Android telefoon moet namelijk anders opgebouwd worden dan een app voor een Apple product (iOS). Met een hybride app is dit probleem minder groot door het gebruik van webpagina’s. Als je dus een breder bereik wilt hebben tegen een lage prijs is een hybride app waarschijnlijk de beste keuze. Uiteraard kan het soms slimmer zijn om toch voor een web app of gewone app te kiezen. We bespreken dit dan ook graag met jou.

De Hybride App ontwikkelaar

Met jaren ervaring kunnen we iedere soorten Hybirde, Native, Webapp bouwen.

Wanneer je zoekt naar een app ontwikkelaar uit de omgeving van Almere dan ben je bij ons aan het juiste adres. Net zoals bij alle apps die wij maken zijn de ontwikkelingskosten voor een hybride app laag. We vinden het belangrijk dat je een eerlijke prijs betaald voor onze diensten. Om een prijsindicatie te krijgen kan je het beste even contact met ons opnemen. Wij voorzien je dan ook graag van een vrijblijvende offerte.