App ontwikkelen2023-01-13T15:29:50+00:00

APPS ONTWIKKELEN

Van idee naar app-succes: Epic begeleidt je op weg naar de app stores

Als je op zoek bent naar professionele app-ontwikkelaars, dan zijn de specialisten van Epic de juiste keuze. Binnen ons team hebben we ervaren en creatieve ontwikkelaars die gespecialiseerd zijn in het ontwikkelen van verschillende soorten apps, zoals consumentenapps, bedrijfsapplicaties en meer. We ontwikkelen apps voor zowel Android als iOS en zorgen ervoor dat ze compatible zijn met verschillende apparaten, zoals smartphones, tablets, iPads en iPhones.

Een app maken voor bedrijf bij Epic? Dan kun je rekenen op een maatwerkoplossing die volledig aansluit bij je wensen en doelstellingen. We werken samen met je om ervoor te zorgen dat het eindresultaat aan al je verwachtingen voldoet en zorgen ervoor dat de app blijft voldoen aan de behoeften van je doelgroep. Als je op zoek bent naar een professioneel team dat je kan helpen om jouw app-ideeën te realiseren, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Waarom mobile app maken? Waarom bij Epic?

We helpen je bedrijf, organisatie of onderneming op een professionele manier te presenteren aan je doelgroep?

Er zijn vele redenen waarom een bedrijf, organisatie of individu een app zou willen ontwikkelen. Enkele mogelijke motivaties voor het laten maken van een app zijn:

 • Een mobile app maken om breder publiek bereiken en betrekken:
  • Apps kunnen een krachtig middel zijn om klanten te bereiken en te binden, vooral gezien het wijdverbreide gebruik van smartphones en tablets. Met een app, is voor je gebruikers gemakkelijker om toegang te krijgen tot en te communiceren met je bedrijf of organisatie, wat je kan helpen naamsbekendheid en loyaliteit op te bouwen.
 • Bedrijfsprocessen automatiseren:
  • Apps kunnen worden gebruikt om verschillende bedrijfsprocessen te automatiseren en te stroomlijnen, Denk hierbij aan: klantenservice, voorraadbeheer en verkoop. Hierdoor kunnen je medewerkers efficiënter en effectiever werken, waardoor je tijd en geld kunt besparen.
 • Extra inkomsten genereren:
  • Apps kunnen een bron van extra inkomsten zijn. Een applicatie geeft je toegang tot een totaal nieuwe doelgroep die meestal alles via een app regelen. En dus voor de klanten die voor meer inkomen kunnen zorgen.

Als bedrijf, organisatie of ondernemer wil je natuurlijk met je tijd mee gaan. Dat betekent ook dat je niets aan het toeval over wilt laten als het gaat om klant bereik en binding. Een applicatie is dan een onmisbare aanvulling. Binnen ons team ontwikkelen we apps voor vrijwel elke branche.

Hierbij kun je denken aan het applicaties voor

Maar, we hebben ook ervaring in het ontwikkelen voor e-learning of educatie en e-commerce;)

Of je nu een web-app, hybride app of native app wilt laten maken, wij staan voor je klaar om je wensen en doelen te verwezenlijken.

App ontwikkelen kosten

De kosten van de ontwikkeling van een app variëren van een paar duizend euro’s voor een eenvoudige, app tot honderdduizend euro’s voor een complexe app met veel functies.

Mobile app maken, de app laten maken kosten kunnen sterk variëren. Afhankelijk van het soort app. Maar ook hoe complex het is, en de omvang van het project. Het type app dat wordt ontwikkeld (bijv. consumentenapp, zakelijke app, e-learning app), en het specifieke platform (bijv. Android, iOS) waarop het wordt gemaakt. Hieronder enkele facturen die invloed hebben:

 1. Hoeveel aanpassingen en ontwerpen zijn nodig:
  1. Hoe complexer de app, hoe meer het gaat kosten natuurlijk, dan een meer rechttoe rechtaan apps.
 2. Het aantal mogelijkheden en functionaliteiten:
  1. Hoe meer mogelijkheden en functies een app bevat, hoe duurder de ontwikkeling.
 3. Het kwaliteit eisen
  1. Er zijn verschillende technieken waarmee, je een app ontworpen kan worden. Niet alleen in uiterlijk, maar onder de motorkap is er dergelijke verschil. En dat maakt verschil in de stabiliteit en gebruikgemaakt van de app.

Het is ook belangrijke wie je applicatie gaat ontwerpen. App laten maken door student is natuurlijk goedkoper. Al bij al de kosten voor het laten maken van een app varieert tussen een paar duizenden tot dan misschien honderden duizenden euro’s, maar dan hebben we wel over een erg uitgebreide applicatie. Je kunt goedkope app laten maken door bijvoorbeeld functionaliteiten te beperken. Om een meer nauwkeurige schatting van de kosten van de ontwikkeling van een app te krijgen, is het raadzaam om contact op te nemen en je specifieke behoeften en eisen in detail te bespreken. Zo kunnen we aan de hand van je wensen en ideeën een nauwkeurig voorstel voor je maken.

Een app ontwikkelen door Epic betekent altijd kwaliteit. Niet alleen tijdens het maken van de applicatie, maar ook als het gaat om optimalisatie en onderhoud en nazorg.

#1 APP ONTWIKKELAAR VOOR iOS EN ANDROID APPLICATIES

Mobiele app ontwikkelen is onze passie! We zijn een van de top app ontwikkelaars in de industrie.

Epic is een app ontwikkelaar voor maatwerk en semi op maat gemaakte applicaties. Bij Epic hechten we veel waarde aan maatwerk. Elk bedrijf en elke doelgroep is immers uniek. Ontwerpen van je app gebeurt dan ook op basis van een goed doordacht idee en concept. Natuurlijk bepalen we daarbij ook graag de juiste strategie. Zo weet je namelijk zeker dat de applicatie je doelgroep op de juiste manier kan bereiken. Daarbij maakt het natuurlijk niet uit of je op zoek bent naar een iOS of Android app ontwikkelaar. Een maatwerk applicatie kan een web-app zijn, maar natuurlijk ook een hybride of native app. Een app laten maken door Epicwebsite betekent altijd kwaliteit. Niet alleen tijdens het maken van de applicatie, maar ook als het gaat om optimalisatie en onderhoud en nazorg.

Conclusie…

Mobiele app ontwikkelen is ons op het lijf geschreven!

In deze pagina hebben we gekeken naar de verschillende aspecten van het ontwikkelen van een app.

 • Van het verzamelen van informatie en prototype maken tot het lanceren van de definitieve versie.
 • We hebben ook gekeken naar de kosten en hoe deze kosten beïnvloed worden door verschillende factoren. Bovendien hebben we gezien dat het ontwikkelen van een app mogelijk is voor iedereen, ongeachte soort app of idee.

Al met al kan worden geconcludeerd dat het ontwikkelen van een applicatie een uitdaging kan zijn, maar ook zeer belonend, tenminste als het eindresultaat naar wens is. Het is belangrijk om tijd en moeite te investeren in het ontwerpen en ontwikkelen van je app, als je serieus bent met je plan. Om ervoor te zorgen dat het eindproduct van hoge kwaliteit is en aan de behoeften van de gebruikers voldoet. En dat is waar we je graag bij willen helpen.

Een We werken samen met jou om ervoor te zorgen dat het eindresultaat aan al jouw verwachtingen voldoet en zorgen ervoor dat de app blijft voldoen aan de behoeften van je doelgroep.

Veelgestelde vragen:

Wie kan een app ontwikkelen?2022-12-22T14:22:45+00:00

Eigenlijk iedereen kan een app ontwikkelen, zolang ze de juiste kennis en vaardigheden hebben. Dit betekent dat je geen specifieke opleiding of achtergrond hoeft te hebben om een app te maken. Wel is het belangrijk om te beseffen dat het ontwikkelen van een app tijd en moeite kost en dat het kan helpen om ervaring te hebben met programmeren of het samenwerken met iemand die dat wel heeft. Als je geen ervaring hebt met programmeren, dan kun je met online tools een simpele app maken, maar, voor een professionele app kan je de beste een bedrijf inschakelen.

Is het moeilijk om een app te maken?2022-12-22T14:24:14+00:00

Het maken van een app kan inderdaad moeilijk zijn, vooral als je geen ervaring hebt met programmeren. Het kan tijd en moeite kosten om de juiste kennis en vaardigheden te verwerven om een app te maken, vooral als je een complexe app wilt maken met veel functionaliteiten. Als je echter bereid bent om de tijd en moeite te investeren om te leren hoe je een app kunt maken, is het zeker mogelijk om dit te doen. Er zijn ook tools beschikbaar die het gemakkelijker maken om een app te maken, zoals Appy Pie of AppMakr, die een aantal van de complexere aspecten van het app-ontwikkelproces wegnemen.

Wat kost het om een app te ontwikkelen?2022-12-22T14:25:46+00:00

De kosten van het ontwikkelen van een app kunnen sterk variëren, afhankelijk van verschillende factoren, zoals de complexiteit van de app, het platform waarop het wordt ontwikkeld en soort platform en techniek. Gemiddeld kost het ontwikkelen van een app tussen de € 5000 en € 50.000, maar de kosten kunnen hoger of lager zijn afhankelijk van de specifieke behoeften van je app. Wil je snel een prijsindicatie hebben? Dan is het zeker aan te raden even een offerte aan te vragen of bellen.

Kan je zelf een app ontwikkelen?2022-12-22T14:28:29+00:00

Ja, het is mogelijk om zelf een app te ontwikkelen. Er zijn verschillende manieren om dit te doen, zoals het gebruiken van app-ontwikkelingstools, of het leren van een programmeertaal, zoals Java of Swift, om je eigen app te maken vanaf.

Als je na het lezen van deze pagina nog vragen hebt, aarzel dan niet ons te contacten. We beloven ons best te doen, om je zo goed mogelijk te helpen. Of je nu specifieke vragen hebt die beantwoord moeten worden of algemene ondersteuning nodig hebt tijdens het ontwikkelproces van je app, we zijn hier om je te helpen. Neem gerust contact met ons op via ons onderstaande gegevens. We kijken ernaar uit om je te leren kennen en om je te helpen bij het ontwikkelen van een succesvolle app of website.