Wanneer je op zoekt bent naar een ontwikkelaar voor een web app. Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij maken voor jou een web app op maat met hoge kwaliteit.

Web app laten maken

Steeds meer klanten kiezen voor een web app maken (app maken van website). Waarom? Nou er zijn veel voordelen, maar bijvoorbeeld je kan zelf je app aanpassen. En hebt hiervoor geen kennis van programmeren nodig. En bij elke aanpassingen wordt je iOS en/of Android app automatisch ook in de App store en Google Play aangepast!  Wil je een pushbericht naar alle gebruikers van je app sturen? Geen enkel probleem. Daarnaast onderscheiden we onszelf van de meeste app ontwikkelaar door een compleet CMS te bouwen voor je web app, waar je met gemak alles kan aanpassen en wijzigen.

H sheikzadeh

Plannen om een app te laten ontwikkelen? Vertel mij wat je in gedachten hebt en samen bedenken en bouwen we jouw idee tot een succes!

4,5 / 5

4.5/5 – 934 klanten

  • Wij ontwerpen Epic & unieke, betrouwbare dating applicaties.
  • Afgestemd op jouw budget
  • 100% Maatwerk en of bestaande oplossingen

  • Verschillende platforms zoals: Native, React Native, Flutter, Web App, PWA

  • Gratis Prototype applicatie
  • UX/UI design
  • API koppelingen

  • We blijven je de beste zorg en ondersteuning geven zelf na publiceren van je app!
Stripe
Ecurring
Postnl
Angular
Mollie logo
Web-app-laten-maken
Zoek je naar een app die werkt op alle telefoons? Laat dan een web app maken

Web app laten bouwen

Web app laten maken is erg gewild en we zien een trend de laatste tijd in de groei van vraag naar webapps. Dit was niet altijd zo want voor een lange tijd kon een webapp niet alles wat een normale app kon. En dat is in de afgelopen jaren erg veranderd. Maar dit is echter niet van belang voor vele gebruikers. Want als je een app wilt, waar gebruikers je diensten kunnen zien en met je kunnen communiceren via een live chat bijvoorbeeld dan is een web app voldoende. Maar als je een app wilt waar gebruikers de functionaliteiten van het toestel moeten kunnen gebruiken zoals ingebouwde GPS,  dan kan je beter een Native of hybride app laten maken. Maar wat een webapp wel en niet kan en wanneer  je nu het beste voor een webapp kan kiezen dat is een vraag die we gaan beantwoorden. En om die vraag te beantwoorden moeten we eerst een paar andere vragen-antwoorden.

Maar eerst waarom zou je eigenlijk een web app laten maken?

Als bedrijf of instantie kan je jouw bereikbaarheid vergroten door het laten ontwikkelen van een applicatie. Via de app kan je de interactie tussen jou en de klanten verhogen of kan je meer verkopen genereren voor jouw webshop. En zoals je misschien gemerkt hebt in je omgeving er zijn bepaalde mensen die alles via een app doen. Dus het is erg belangrijk dat je potentiële klanten je bedrijf ook via de app store en Google play kunnen vinden. Erg handig dus zo een app, maar welk soort app is goed voor jouw doel? Nou er zijn heel veel verschillende platforms waar je je een app mee kan ontwikkelen. Maar wat voor jouw de belangrijkste vraag is, gaan we een Native of een Hybride of een webapp bouwen? Daarnaast een andere trend die we steeds meer zien is de opkomst van de PWA (Progressive Web Apps) dus er is veel mogelijk en met elk hun eigen voordelen en nadelen. En zoals gezegd op deze pagina gaan we proberen deze belangrijke vragen voor je te beantwoorden. Maar zoals dat een arts niet een algemene recept voor iedereen kan maken is het ook erg lastig om een antwoord te geven en moet elke situatie individuele behandeld worden. Dus wil je zeker weten wat nu de beste keuze voor jou is, neem dan even contact met onze specialist en hij kan je dan beter begeleiden en tips geven.

Web-based-applicatie-laten-maken
Webapp laten maken

Het verschil tussen een web app en een gewone applicatie

Het grootste en meest duidelijke verschil is dat een web app eigenlijk een mobielvriendelijk versie van een website is in het jasje van een app. Terwijl een gewone app ontworpen is apart van de website en dus ook werkt zonder een website. Voor een web app hoeft de ontwikkelaar niet de hele applicatie te gaan ontwerpen maar is een internet adres voldoende. Dit heeft als groot voordeel dat een web app toegankelijk is voor elke smartphone of toestel waar je een app op kunt installeren. Voor een gewone app moet een speciale app worden gemaakt voor Android en iOS. Dit proces werk wat makkelijker voor hybride app, want dan maak je een app voor beide platforms. Hoe dan ook een web app werkt op elke telefoon en dat is dus een groot voordeel. Een ander voordeel is dat een web app neemt geen ruimte in beslag op een smartphone. En doordat een web app ook gewoon uit de App stores gedownload kan worden, verkiezen veel van onze klanten een web app boven een normale app puur om kosten te besparen. Maar toch zijn er ook wel nadelen! Bijvoorbeeld voor een webapp heb je echter wel altijd een internet verbinding nodig omdat de webapp zich bevind op een webpagina. Terwijl een normale app meestal ook werkt zonder internet. En een webapp kan niet alle functionaliteiten van een smartphone benutten. Aldus het is wel mogelijk om de functionaliteiten van de browser te gebruiken voor GPS en camera enzevoort. Helaas is core integratie van verschillende sensoren in de telefoon zoals GPS, camera en gyroscoop niet mogelijk in een webapp. Als je deze functionaliteiten niet nodig hebt in de applicatie, dan is een web app natuurlijk een prima keuze. Zo wel dan een Maat werk app laten maken is misschien de beste keuze.

Wij ontwikkelen jouw webapplicatie tegen een aantrekkelijke prijs

Als je benieuwd bent wat het laten ontwikkelen van een applicatie kost, dan kan je altijd een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen. Je kunt dan je wensen aan ons voorleggen om vervolgens samen te kijken voor welk doel de app ontwikkeld moet worden. We hebben al veel ervaring met het ontwikkelen van diverse apps, en weten welke punten belangrijk zijn voor een succesvolle web app. In onze portfolio kan je enkele voorbeelden terugvinden van tevreden klanten van Epicwebsite. Schroom dus niet om contact met ons op te nemen. We maken graag een web app voor uw bedrijf of instantie.

Hoe kan ik mijn app idee laten ontwikkelen

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Epicwebsite?

Neem vrijblijvend contact met ons op. En we bespreken samen je wensen en mogelijkheden.

Hossein van epicwebsite contact2