Zoekt u naar een app die werkt op alle telefoons? Laat dan een web app maken

Als bedrijf of instantie kunt u uw bereikbaarheid vergroten door het laten ontwikkelen van een applicatie. Via de applicatie kunt u de interactie tussen u en de klanten verhogen of kunt u meer verkopen genereren voor uw webshop. Een trend die we steeds meer zien is de opkomst van de web app. Veel gebruikers kiezen er steeds meer voor om een web based applicatie van een bedrijf te gebruiken in plaats van een gewone app. Of natuurlijk een hybride app. Als u niet helemaal weet wat een web app precies is, dan leggen we u dat graag uit. Voor het laten maken van gewone applicatie en web applicaties bent u bij ons namelijk aan het juiste adres.

 

web-based-applicatie-laten-maken

 

Het verschil tussen een web app en een gewone applicatie

Het grootste en meest duidelijke verschil is dat een web app ook gewoon gedownload kan worden uit een app store. Voor een web applicatie hoeft de ontwikkelaar niet de hele applicatie te gaan ontwerpen maar is een internet adres voldoende. U opent een webapplicatie dus ook gewoon in de browser van uw mobiel. Dit heeft als groot voordeel dat een web app toegankelijk is voor elke smartphone. Voor een gewone app moet een speciale app worden gemaakt voor Android en iOS (voor Apple producten). Een web based applicatie werkt op elke telefoon en dat is dus een groot voordeel. Doordat een webapplicatie ook uit een applicatie store gedownload kan worden, verkiezen veel consumenten een web app boven een normale app. Een web app neemt bijvoorbeeld geen ruimte in beslag op een smartphone. Voor een webapplicatie heeft u echter wel altijd een internet verbinding nodig omdat de webapplicatie zich bevind op een webpagina. Een normale app werkt meestal ook zonder internet.

Een webapplicatie heeft dus veel voordelen vergeleken met de normale applicaties uit de app store. Toch is er een klein nadeel en dat is dat een webapplicatie niet alle functionaliteiten van een smartphone kan benutten. Integratie van verschillende sensoren in de telefoon zoals GPS, camera en gyroscoop is niet mogelijk in een webapplicatie. Als u deze functionaliteiten niet nodig heeft in de applicatie, dan is een web app natuurlijk een prima keuze. Maat werk app laten maken behoort ook tot de mogelijkheden.

 

 

Wij ontwikkelen uw webapplicatie tegen een aantrekkelijke prijs

Als u benieuwd bent wat het laten ontwikkelen van een applicatie kost, dan kunt u altijd een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen. U kunt uw wensen aan ons voorleggen om vervolgens samen te kijken voor welk doel de app ontwikkeld moet worden. We hebben al veel ervaring met het ontwikkelen van diverse apps, en weten welke punten belangrijk zijn voor een succesvolle web app. In onze portfolio kunt u enkele voorbeelden terugvinden van tevreden klanten van Epicwebsite. Schroom dus niet om contact met ons op te nemen. We maken graag een web app op maat voor uw bedrijf of instantie.