Epicwebsite, app ontwikkelaar uit almere
App ontwikkelaar uit Almere

Epicwebsite, app ontwikkelaar uit Almere

Epicwebsite, app ontwikkelaar uit Almere

Wanneer je zoekt naar een app ontwikkelaar uit de omgeving van Amsterdam en Almere, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Al sinds 2012 zijn wij in Almere gevestigd en ontwikkelen we apps van hoge kwaliteit tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Wij zijn inzetbaar voor bedrijven en andere organisaties en verzorgen het volledige proces rond het ontwikkelen van een app. Misschien sta je er niet bij stil, maar het ontwikkelen van een app kost tijd. Door het bepalen van de functie, doelgroep, design en inhoud. Uiteraard kan je jouw wensen aan ons kenbaar maken. Wij zorgen ervoor dat alle wensen worden verwerkt in je app. Zodat je het maximale kunt halen uit jouw nieuwe medium.

Een app laten maken op maat

App ontwikkelen naar jouw visie

Elk bedrijf en elke organisatie heeft natuurlijk andere wensen en eisen aan een app. Wordt het bijvoorbeeld een app die vooral intern binnen een bedrijf gebruikt zal worden of is het echt een app voor jouw klanten. Bij ons is alles mogelijk. Wij snappen dan ook dat een app de perfecte aanvulling is op het aanbod van social media, marketing en jouw website. Omdat voor elk van onze klanten het doel van de app verschilt, zorgen wij dat we een app op maat maken voor iedereen. Neem dus gerust contact met ons op. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Bereik meer mensen met een app

Epic staat voor ervaring, een uniek ontwerp en oplossingen verzinnen die er toe doen.

Apps worden steeds belangrijker voor bedrijven en zijn een mooie aanvulling op de website. We zien steeds meer dat consumenten een app verkiezen boven een website. Je kan hier dan ook goed op inspelen door een app te laten ontwikkelen door Epicwebsite. Wij maken apps voor Android en iOS waardoor de apps op elke telefoon te downloaden zijn. We maken daarnaast ook webapps die ook te gebruiken zijn op Android en iOS, maar ook de minder bekende besturingssystemen zoals Windows Phone. Hybride app laten maken behoort ook tot de mogelijkheden!

Doordat een app een brede doelgroep kan aanspreken, kan je met de app meer interactie aan gaan met jouw klanten of je verkopen verhogen door het integreren van een webshop in de app. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij bouwen dan ook graag de beste app voor jouw bedrijf.

Epicwebsite staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid

Gerichte service, en geen verplichtingen

We merken vaak dat niet iedereen weet hoe duur het ontwikkelen van een app precies kost. Een ding is zeker en dat is dat je bij ons nooit de hoofdprijs betaald. Onze apps kenmerken zich door de lage ontwikkelingskosten en lage onderhoudskosten. We gaan altijd voor de beste kwaliteit voor onze klanten. De precieze kosten kunnen we niet noemen, dat hangt natuurlijk af van jouw wensen en wat er in de app gebouwd moet worden. Je mag altijd contact met ons opnemen voor een vrijblijvende offerte. Nergens zal je aan vast zitten, maar je krijgt wel een goede prijsindicatie. Je zult zien dat het ontwikkelen van een app helemaal niet duur hoeft te zijn.