Clickcease
Epicwebsite
Epicwebsite
Favicon Apple iPad Retina
Categorie: Bedrijfssoftware

Wat is Spotler

Spotler is een product van Softwarebedrijf, dat gericht is op het leveren van maatwerksoftware. Als je op zoek bent naar een oplossing die specifiek is afgestemd op jouw bedrijfsbehoeften, dan is Spotler de perfecte keuze voor jou. Het bedrijf biedt een scala aan diensten, waaronder maatwerksoftware, die zijn ontworpen om te voldoen aan de specifieke eisen van elke klant. Als je nog meer informatie wilt over wat Spotler precies is, lees dan verder.

b3f89d2199cdc93b0b2e7cc15406fcd3?s=96&d=mm&r=g

Gepubliceerd op: 10 februari 2023

Hier zie je een bericht van Spotler
Wat is Spotler

Bedrijfssoftware

Waarom gebruik maken van Spotler?

Spotler is een compleet e-mailmarketingplatform voor het verbeteren en automatiseren van je email campagnes.

Spotler is een automatisch e-mailmarketingsoftware die zorgt voor een marketingboost binnen je onderneming. Doordat je met het gebruik van de software van Spotler gerichte email campagnes kan opstellen, kun je dus gerichter je klanten informeren met informatie die ook echt voor hun belangrijk is. Naast het maken van gerichte email campagnes, heb je ook de mogelijkheid om:

 1. Nieuwsbrieven op te stellen die belangrijk zijn voor de klant.
 2. Pop ups maken voor op de site.
 3. Automatisch SMS Berichten verzenden.

Spotler kan geïntegreerd worden in meerdere CRM-systemen, hierbij kun je onder andere denken aan de systemen zoals:

 • AFAS
 • Exact
 • Salesforce

Spotler klinkt ingewikkeld, maar is het dat ook?

Je klanten automatisch bereiken met Email marketing, klinkt ingewikkeld, maar is het dat ook? Terwijl je met je SEO en Socialmediamarketing, erg afhankelijk bent van de zoekopdrachten van je potentiële klanten. Werkt Email Marketing juist andersom. Door gebruik te maken van Spotler (software voor email marketing automation) kun je automatisch gerichte mails verzenden. Je kunt hierbij onder andere denken aan:

 • Nieuwsbrieven
 • Gerichte aanbiedingen
 • E-mails

Abonneer en blijf op de hoogte!

Altijd het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Waarom Spotler gebruiken?

Verhoog de effectiviteit van je e-mailmarketing. Door gebruik te maken van de vele opties van Spotler.

Hierbij geven we jou de belangrijkste redenen, om Spotler te gebruiken om je email marketing binnen je onderneming te verbeteren. Of misschien wel op te starten.

 1. Geautomatiseerde e-mail marketing (doordat je alles geautomatiseerd kan instellen, van campagne tot aan de doelgroep. Scheelt het jouw duizenden mails handmatig te maken en te versturen)
 2. Klanten relatie opbouwen (doordat je gerichte mails zoals aanbiedingen kan versturen, hou je je klanten altijd up-to-date van je nieuwe producten, of nieuwe ontwikkelingen binnen je onderneming)
 3. Inzichten in je resultaten (in je dashboard kan je alle mail campagnes bijhouden, en bekijken. Hierdoor zie je welke wel aanslaan bij je klanten en welke helaas niet. Hierdoor kan je dus steeds je email campagnes aanpassen en verbeteren)

Spotler koppeling

Wil je een Spotler Koppeling laten maken?

De specialisten bij Epic hebben veel ervaring in het laten maken van API-koppelingen die meerdere systemen met elkaar kunnen koppelen. Door onze ruime ervaring kunnen wij onze klanten gericht adviseren over welke API-koppelingen relevant zijn om te implementeren in hun onderneming. Bij het laten maken van een API-koppeling voor je automatische marketing, kijken we eerst welke functies relevant zijn voor jouw onderneming. Hierbij kan je denken aan bijvoorbeeld:

 • Nieuwsbrieven
 • Online aanbiedingen (dit is natuurlijk alleen relevant als je producten verkoopt)
 • Pop ups

Voor Epic is het erg belangrijk dat er een goede communicatie is tussen de klant, en de specialist. Daarom zullen we eerst samen bespreken:

 • Van welk systeem maak je nu gebruik?
 • Wat je doelstelling is van je onderneming?

Dit doen we om zo te kunnen bepalen welke API-koppelingen echt nodig zijn. Als dit voor beide partijen duidelijk is. Dan zullen de specialisten van Epic API-koppelingen op maat maken, met de functionaliteiten die echt van waarde zijn voor jouw onderneming.

Het uitgebreide overzicht van bedrijfssoftware: Spotler, Cash en AFAS

Uitgebreide informatie over bedrijfssoftware is belangrijk voor ondernemers om te bepalen welke software het beste aansluit bij hun specifieke behoeften. Op onze website kan je meer te weten komen over verschillende soorten software, waaronder Spotler. Spotler is een veelzijdige en innovatieve oplossing voor bedrijven die op zoek zijn naar een effectieve manier om hun marketing en communicatie uit te voeren. Naast Spotler bieden wij ook uitgebreide informatie over andere software oplossingen, zoals Cash Bedrijfssoftware, AFAS Software en Topdesk.

Om je nog beter te informeren over deze software, verwijzen wij je graag door naar onze pagina’s “Wat is Cash Bedrijfssoftware?” en “Wat is AFAS Software?” op onze website. Hier vindt je alle belangrijke informatie over deze software en kan je zien of het aansluit bij je specifieke behoeften.

Wat is Spotler?

Spotler is een toonaangevend platform voor e-mailmarketing automation. Met Spotler Mail kun je eenvoudig en effectief je e-mailcampagnes beheren en automatiseren. Dit krachtige tool helpt bedrijven bij het opzetten en uitvoeren van gerichte e-mailmarketingstrategieën die de betrokkenheid en conversie van hun doelgroep verhogen.

Waarom Kiezen voor Spotler?

 1. Gebruiksvriendelijke Interface: Spotler biedt een intuïtieve interface waarmee je snel en gemakkelijk campagnes kunt opzetten.
 2. Automatisering: Bespaar tijd met geautomatiseerde workflows die zijn ontworpen om op het juiste moment de juiste boodschap te leveren.
 3. Inzichten en Analyses: Krijg gedetailleerde rapportages en analyses om de prestaties van je e-mailcampagnes te monitoren en te verbeteren.

Functionaliteiten van Spotler Mail

 1. E-mail Sjablonen: Maak gebruik van professioneel ontworpen sjablonen voor al je e-mailcampagnes.
 2. Segmentatie: Bereik je doelgroep effectiever door je mailinglijst te segmenteren op basis van gedrag en interesses.
 3. Integratie: Spotler integreert naadloos met je bestaande CRM-systemen en andere marketingtools.

Ontdek hoe Spotler je kan helpen om je e-mailmarketing automation naar een hoger niveau te tillen. Begin vandaag nog met het optimaliseren van je e-mailcampagnes en zie direct resultaat!

Breng Innovatie Tot Leven

Ontdek Onze Wereld Via Video

Duik in onze inspirerende video’s. Ontdek projecten, krijg inzichten en zie hoe wij ideeën omzetten in realiteit.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacybeleid.
Ik Accepteer

FAQs

Het ontwikkelen van software is een proces dat begint bij een idee en eindigt met de implementatie van een werkende oplossing. Tijdens het proces worden vereisten geanalyseerd, wordt er een ontwerp gemaakt, wordt de software geprogrammeerd en getest, en wordt de software uiteindelijk gelanceerd of gedistribueerd. Succesvolle softwareontwikkeling vereist nauwkeurige planning, precieze analyse en grondige testing.

Maatwerk softwareontwikkeling kost doorgaans meer dan standaard software omdat het specifiek op maat gemaakt wordt voor de vereisten van jouw bedrijf. De kosten van maatwerk softwareontwikkeling zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte en complexiteit van de software, de duur van de ontwikkeling en de gewenste functionaliteiten. Een grotere investering kan nodig zijn voor het ontwerpen en bouwen van de software, maar in de lange termijn kan dit zich terugverdienen in efficiëntie en concurrentievoordeel. Bovendien, maatwerk software groeit mee met de ontwikkeling van je bedrijf, waardoor je je kan focussen op de groei en ontwikkeling zonder dat je hoeft te investeren in steeds nieuwe software.

Maatwerk software is een op maat gemaakte oplossing voor specifieke bedrijfsvereisten. Dit in tegenstelling tot standaard software die algemene oplossingen biedt voor bedrijfsprocessen. Maatwerk softwareontwikkeling is het proces van het ontwerpen, bouwen en implementeren van deze specifieke software. Het helpt bij het automatiseren van processen, het besparen van kosten en het versterken van het concurrentievoordeel van een bedrijf. Maatwerk software groeit mee met de ontwikkeling van een bedrijf, waardoor de software altijd relevant blijft.

Maatwerk softwareontwikkeling is het proces van het ontwerpen, bouwen en implementeren van een softwareoplossing die specifiek is afgestemd op de vereisten van je bedrijf. Dit kan helpen bij het automatiseren van processen, het besparen van kosten en het versterken van het concurrentievoordeel van een bedrijf. Bovendien maatwerk software groeit en evolueert met je bedrijf, waardoor je je kunt concentreren op groei en ontwikkeling. Het proces begint met een grondige analyse van je specifieke vereisten, waaronder processen, werkwijzen, en doelstellingen. Er wordt een software opgebouwd die aansluit bij deze vereisten en het aanbod dat het bedrijf zoekt. Dit zorgt ervoor dat de software optimaal functioneert binnen de processen van jouw bedrijf.

Standaard software biedt algemene oplossingen voor bedrijfsprocessen, zoals boekhouding, administratie, CRM, enz. Deze software is vaak goedkoper, eenvoudig te implementeren en wordt veel gebruikt. Maar het kan het niet aangepast worden aan specifieke vereisten van een bedrijf.

Maatwerk softwareontwikkeling is het proces van het ontwerpen, bouwen en implementeren van een softwareoplossing, die specifiek is afgestemd op de vereisten van jouw bedrijf. Dit helpt bij het verbeteren van efficiëntie, productiviteit en groei. Dit soort software groeit mee met jouw bedrijf, dus het blijft relevant voor de ontwikkeling van jouw bedrijf.

Veelgestelde Vragen: Jouw Gids voor Maatwerk App Ontwikkeling

Het creëren van een maatwerk app is een avontuur dat expertise, precisie en passie vereist. Bij Epicwebsite begrijpen we dat je streeft naar een app die niet alleen functioneel en gebruiksvriendelijk is, maar ook esthetisch aantrekkelijk, met positieve feedback van gebruikers en een snelle terugverdientijd. Dit proces, hoewel uitdagend, opent de deur naar eindeloze mogelijkheden om jouw unieke ideeën tot leven te brengen en een blijvende indruk te maken op je doelgroep. Met onze diepgaande kennis en ervaring in app-ontwikkeling staan we klaar om je te begeleiden bij elke stap, van concept tot lancering, om ervoor te zorgen dat jouw app niet alleen aan de verwachtingen voldoet, maar deze overtreft.

Kon je het antwoord op jouw vraag niet vinden? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

b3f89d2199cdc93b0b2e7cc15406fcd3?s=96&d=mm&r=g

Gepubliceerd op: 10 februari 2023

👋 Hoi, Ik ben Natalie Welkom, het trotse gezicht achter Epicwebsite. Op mijn pagina combineer ik nauwgezette technische vaardigheden met vernieuwende marketingstrategieën. Mijn enthousiasme voor HR en digitale marketing speelt een cruciale rol in de groei en het succes van Epicwebsite. Ik nodig je van harte uit om meer te ontdekken over mijn bijdragen en visie hier op Epicwebsite. Mijn Reis Innovatie Als Kompas De kern van mijn werk bij Epicwebsite ligt in de onbegrensde mogelijkheden van innovatie. Van baanbrekende apps tot strategische marketingplannen, mijn doel is om grenzen te verleggen en nieuwe terreinen te verkennen. Mijn reis bij Epicwebsite begon met een visie: technologie toegankelijker maken en bedrijven transformeren. Door onze krachten te bundelen, kunnen we samen iets ongekends creëren, waarbij jouw doelen altijd voorop staan. Maak een afspraak met mij Samen Groeien Mijn rol overstijgt het technische; ik zie mezelf als jouw partner in de digitale transformatie. Met een achtergrond in HR en digitale marketing, draag ik bij aan een cultuur waarin innovatie, groei en klanttevredenheid centraal staan. Samen bouwen we niet alleen aan projecten, maar ook aan relaties, waarbij elk succesverhaal begint met een goed gesprek en een gedeelde droom. Neem direct contact op We zijn Epic Mijn Technische Vaardigheden Omvatten: Technische Precisie & Creatieve Marketingstrategieën Pionier in Dienstenuitbreiding Vernieuwer in App Ontwikkeling Expert in SEO en SEA Strategische Marktuitbreiding Projectleider en Innovator Voorloper in AI en Technologische Integratie Ik heb een project voor jou

Ontdek, Beleef, Deel: Verspreid de Vreugde op Social Media

Epicwebsite

Wij Zijn Een Team Van Bekwame Ontwikkelaars, Programmeurs En Online Marketeers.

We bezitten uitgebreide ervaring met diverse platforms, systemen en apparaten. We creëren producten die compatibel en toegankelijk zijn. Daarnaast kun je bij ons altijd rekenen op een marketingexpert.