Hier zie je een bericht van spotler
Wat is Spotler

Waarom gebruik maken van Spotler?

Spotler is een compleet e-mailmarketingplatform voor het verbeteren en automatiseren van je email campagnes.

Spotler is een automatische email marketing software die zorgt voor een marketing boost binnen je onderneming. Doordat je met het gebruik van de software van Spotler gerichte email campagnes kan opstellen, kun je dus gerichter je klanten informeren met informatie die ook echt voor hun belangrijk is. Naast het maken van gerichte email campagnes, heb je ook de mogelijkheid om:

 1. Nieuwsbrieven op te stellen die belangrijk zijn voor de klant.
 2. Pop ups maken voor op de site.
 3. Automatisch SMS Berichten verzenden.

Spotler kan geïntegreerd worden in meerdere CRM-systemen, hierbij kun je onder andere denken aan de systemen zoals:

 • AFAS
 • Exact
 • Salesforce

Spotler klinkt ingewikkeld, maar is het dat ook?

Je klanten automatisch bereiken met Email marketing, klinkt ingewikkeld, maar is het dat ook?
Terwijl je met je SEO en Socialmediamarketing, erg afhankelijk bent van de zoekopdrachten van je potentiële klanten. Werkt Email Marketing juist andersom. Door gebruik te maken van Spotler (software voor email marketing automation) kun je automatisch gerichte mails verzenden. Je kunt hierbij onder andere denken aan:

 • Nieuwsbrieven
 • Gerichte aanbiedingen
 • E-mails

Waarom Spotler gebruiken?

Verhoog de effectiviteit van je e-mailmarketingcampagnes. Door gebruik te maken van de vele opties van Spotler.

Hierbij geven we jou de belangrijkste redenen, om Spotler te gebruiken om je email marketing binnen je onderneming te verbeteren. Of misschien wel op te starten.

 1. Geautomatiseerde e-mail marketing (doordat je alles geautomatiseerd kan instellen, van campagne tot aan de doelgroep. Scheelt het jouw duizenden mails handmatig te maken en te versturen)
 2. Klanten relatie opbouwen (doordat je gerichte mails zoals aanbiedingen kan versturen, hou je je klanten altijd up-to-date van je nieuwe producten, of nieuwe ontwikkelingen binnen je onderneming)
 3. Inzichten in je resultaten (in je dashboard kan je alle mail campagnes bijhouden, en bekijken. Hierdoor zie je welke wel aanslaan bij je klanten en welke helaas niet. Hierdoor kan je dus steeds je email campagnes aanpassen en verbeteren)

Spotler koppeling

Wil je een Spotler Koppeling laten maken?

De specialisten bij Epic hebben veel ervaring in het laten maken van API-koppelingen die meerdere systemen met elkaar kunnen koppelen. Door onze ruime ervaring kunnen wij onze klanten gericht adviseren over welke API-koppelingen relevant zijn om te implementeren in hun onderneming. Bij het laten maken van een API-koppeling voor je automatische marketing, kijken we eerst welke functies relevant zijn voor jouw onderneming. Hierbij kan je denken aan bijvoorbeeld:

 • Nieuwsbrieven.
 • Online aanbiedingen (dit is natuurlijk alleen relevant als je producten verkoopt)
 • Pop ups.

Voor Epic is het erg belangrijk dat er een goede communicatie is tussen de klant, en de specialist. Daarom zullen we eerst samen bespreken:

 • Van welk systeem maak je nu gebruik?
 • Wat je doelstelling is van je onderneming?

Dit doen we om zo te kunnen bepalen welke API-koppelingen echt nodig zijn. Als dit voor beide partijen duidelijk is. Dan zullen de specialisten van Epic API-koppelingen op maat maken, met de functionaliteiten die echt van waarde zijn voor jouw onderneming.

Het uitgebreide overzicht van bedrijfssoftware: Spotler, Cash en AFAS

Uitgebreide informatie over bedrijfssoftware is belangrijk voor ondernemers om te bepalen welke software het beste aansluit bij hun specifieke behoeften. Op onze website kunt je meer te weten komen over verschillende soorten software, waaronder Spotler. Spotler is een veelzijdige en innovatieve oplossing voor bedrijven die op zoek zijn naar een effectieve manier om hun marketing en communicatie uit te voeren. Naast Spotler bieden wij ook uitgebreide informatie over andere software oplossingen, zoals Cash Bedrijfssoftware en AFAS Software, Topdesk.

Om je nog beter te informeren over deze software, verwijzen wij je graag door naar onze pagina’s “Wat is Cash Bedrijfssoftware?” en “Wat is AFAS Software?” op onze website. Hier vindt je alle belangrijke informatie over deze software en kunt je zien of het aansluit bij je specifieke behoeften.