Epic, horeca app ontwikkelaar.

Binnen het team van Epicwebsite zijn we gespecialiseerd in het maken van vele soorten applicaties. Waaronder voor de horeca. Deze apps zijn geschikt voor restaurants, cafés, bistro’s en tal van andere gelegenheden. Natuurlijk worden de functies geheel afgestemd op jouw wensen en die van jouw onderneming. Zo kun je jouw gasten altijd het beste bieden. Ook blijf je zo de concurrentie op een effectieve manier een stap voor. De Epicwebsite horeca app werkt met vrijwel alle mobiele devices die gebruikmaken van iOS of Android. Bezorgapp laten maken behoort ook tot de mogelijkheden.

Restaurant app laten maken

We zorgen voor integraties met vele kassasystemen, QR-code scannen, ontvangt en verwerkt van alle bezorg- en/of afhaalbestellingen!

Als je een restaurant app wilt laten maken. Dan doen we dat bij Epicwebsite geheel volgens jouw wensen en behoeften. Want ook al dat iedere horeca onderneming is uniek. Maar er is toch enkele werkwijzen en functionaliteiten die hetzelfde is voor alle bedrijven. Uiteraard houden we daarbij ook rekening met de bedrijfsstructuur. Zo kun je het restaurant app of horeca website uit laten rusten met een online menukaart (met een QR), maar kun je gasten ook op de hoogte houden van dag of weekmenu’s. Daarnaast kun je bij Epicwebsite ook een restaurant app laten maken voor je bedrijf waarbij je bijvoorbeeld de mogelijkheid hebt tot het plaatsen van kortingsvouchers.

Horeca app laten ontwikkelen

Epicwebsite ontwikkelt een carpooling {autodelen} app zoals SnappCar, Greenwheels.

Bijvoorbeeld als je jouw gasten op de hoogte wilt brengen van een aanstaand evenement. Een horeca app laten ontwikkelen bij Epicwebsite doe je ook als je jouw gasten de mogelijkheid wilt geven om zelf hun bestelling door te geven. Dit bespaart je als restauranthouder tijd én kosten. Daarnaast wordt een dergelijke innovatieve applicatie vaak als positief ervaren door de doelgroep.

Blijf in contact met jouw gasten dankzij de Epicwebsite horeca app

Stuur gratis een push notificaties naar all klanten in een keer met een klik!

Met de Epicwebsite horeca app blijf je als horecaondernemer in contact met jouw gasten. Belangrijk, want met deze online-applicatie vergroot je als ondernemer de interactie. Uiteindelijk zorgt dit voor een beter bereik én meer omzet. Met de Epicwebsite horeca applicatie ligt dat binnen handbereik. Zeker als je weet dat 80% van jouw gasten wel tot 5 keer op zijn op haar smartphone kijkt tijdens een horecabezoek. Door het laten ontwikkelen van een maatwerk horeca app speel je dus eenvoudig in op deze behoefte. De Epicwebsite horeca app is daarom uitgerust met allerlei handige functies. Daarbij kun je denken aan een online menukaart, maar bijvoorbeeld ook aan het online reserveren van een tafel.