Epic, bezorg- en afhaal restaurants app ontwikkelaar

Thuis eten laten bezorgen is niet meer weg te denken uit de maatschappij. Met de Epicwebsite bezorgapp wordt dat nog eenvoudiger en efficiënter. Ons bestelsysteem is zowel voor de klant als voor jou als ondernemer makkelijk in gebruik. Daarnaast wordt de applicatie natuurlijk geheel aangepast aan de lay-out van jouw bestaande website. De bezorgapp van Epicwebsite is uitgerust met diverse handige functies. Hierbij kun je denken aan push-meldingen en sms-meldingen.

De applicatie is te gebruiken in combinatie met meerdere steden en restaurants. Daarbij behoren zowel online als offline betaalmethodes tot de mogelijkheden. De Epicwebsite bezorgapp is een compleet bestelsysteem die je zelf op een eenvoudige manier kunt beheren, wijzigen en aanpassen. Wil je onderweg rechtstreeks contact op kunnen nemen met de bezorger? Of ben je bijvoorbeeld benieuwd naar de realtime status van de bestelling? Ook dat is dus geen enkel probleem met de bezorg applicatie van Epicwebsite. Horeca app laten maken behoort ook tot de mogelijkheden.

Je eigen afhaal, app of website als thuisbezorgd ontwikkelen?

Bezorg software en website laten maken bij {#1 [Epic]}

Binnen het team van Epicwebsite weten we hoe belangrijk efficiëntie en overzicht is voor ondernemers. Zeker als het gaat om online bezorg websites. Je wilt jouw klanten namelijk niet alleen van een snelle bezorging kunnen voorzien, maar wil ze ook de mogelijkheid bieden om makkelijk online te kunnen bestellen. De bezorg applicatie van Epicwebsite kan geheel naar wens gemaakt worden. De app werkt zowel online als offline en is daarnaast voorzien van een compleet systeem met betalingsmogelijkheden.

Door de synchronisatie kan je op elk gewenst moment contact opnemen met de bezorger, of op het laatste moment wijzigingen doorvoeren. Elke applicatie wordt gemaakt met een overzichtelijk en makkelijk te bedienen menu en controlepaneel. Als je een bezorgapp wilt laten maken door Epicwebsite, dan kan je natuurlijk ook profiteren van diverse andere handige functies. Bijvoorbeeld het toevoegen van aanbiedingen of het instellen van een online menu.

Maatwerk bezorgt app laten ontwikkelen

Een applicatie exact ontworpen voor jouw horecabedrijf

De bezorgapp van Epicwebsite is geschikt voor diverse restaurants en bezorgdiensten. De applicatie is eenvoudig te beheren en biedt toegang tot diverse handige functies. Natuurlijk geheel afgestemd op jouw wensen én die van jouw online bezorgdiensten. De app is makkelijk te downloaden op een smartphone of tablet. Zo wordt het voor jouw klanten nog eenvoudiger om een bestelling te kunnen plaatsen. Ondertussen hou jij als ondernemer het overzicht dat je nodig hebt. Niet alleen binnen het restaurant, maar natuurlijk ook onderweg.