Maatwerk bezorgt app laten ontwikkelen bij epicwebsite
Maatwerk app laten bouwen

Maatwerk bezorgt app laten ontwikkelen bij epicwebsite

Waarom maatwerk app?

Maximaliseer je bedrijfsdoelen met een op maat gemaakte app

Maatwerk app laten maken betekent dat je een app laat ontwikkelen die specifiek op je wensen en behoeften is afgestemd. In tegenstelling tot standaard apps, die vaak alleen de basisfunctionaliteiten bieden, biedt een maatwerk app de mogelijkheid om precies de features te integreren en te implementeren die je nodig hebt. Een op maat gemaakte applicatie kan bijdragen aan een professionele en gebruiksvriendelijke gebruikerservaring, omdat het specifiek op je doelgroep is afgestemd. Daarnaast kan een maatwerk app gemakkelijk worden aangepast of uitgebreid naarmate je bedrijf groeit of verandert, wat flexibiliteit biedt op de lange termijn.

Maatwerk apps: de voor- en nadelen op een rijtje

Ontdek of een op maat gemaakte app de juiste keuze is voor jouw bedrijf

Hieronder zijn enkele voordelen en nadelen van maatwerk app laten maken opgesomd in bullet points:

Voordelen:

 • Specifiek op jouw wensen en behoeften afgestemd
 • Uniek en op maat gemaakt product; Dus niets min of meer dan wat je exact nodig hebt.
 • Besparingen op de lange termijn; voor onnodige functionaliteiten
 • Specifieke integraties met belangrijke systemen voor je bedrijf; bijvoorbeeld online boekhouding systeem.
 • Professionele en gebruiksvriendelijke gebruikerservaring;
 • Flexibiliteit om aan te passen of uit te breiden naarmate het bedrijf groeit of verandert!

Nadelen:

 • Kan duurder zijn dan een standaard app
 • Langere ontwikkelingstijd
 • Afhankelijk zijn van een specifiek ontwikkelaar of bedrijf
 • Kan minder flexibel zijn in het geval van wijzigingen in de wensen of behoeften.
 • Kan afhankelijk zijn van externe middelen, zoals integraties met andere systemen.

#1 maatwerk App ontwikkelaar

Een maatwerk app laten maken bij Epic, geeft je extra voordelen die bijdragen tot het succes van je applicatie.

Een maatwerk app ontwikkelaar is iemand die professioneel is opgeleid om apps te ontwikkelen die specifiek op de wensen en behoeften van een persoon of bedrijf zijn afgestemd. In tegenstelling tot standaard app ontwikkelaars, die vaak alleen bekend zijn met de basisfunctionaliteiten van een app, hebben maatwerk app ontwikkelaars vaak diepgaande kennis van specifieke integraties en features die nodig zijn om een app op maat te maken.

Het werken met een maatwerk app ontwikkelaar kan veel voordelen hebben voor je bedrijf. Zo kan een maatwerk app ontwikkelaar helpen om je bedrijf te onderscheiden van de concurrentie, omdat het een unieke applicatie is dat niet verkrijgbaar is bij andere aanbieders. Bovendien kan een maatwerk app ontwikkelaar specifieke integraties hebben met andere systemen die voor je bedrijf relevant zijn, wat de efficiency en productiviteit kan verhogen.

Als je overweegt om een maatwerk app te laten ontwikkelen, is het belangrijk om een professionele en ervaren maatwerk app ontwikkelaar te kiezen die aan je wensen en behoeften kan vertalen naar een goed werkend app. Zoek naar ontwikkelaars met een goed trackrecord en bekijk hun portfolio om te zien of ze de vaardigheden hebben die nodig zijn om je ideeën tot leven te brengen.

Kan je bedrijf zonder een app en waarom moet je eigenlijk een app laten maken?

De smartphone is tegenwoordig niet meer weg te denken. Iedereen heeft een smartphone op zak en gaat deze ook steeds meer gebruiken. In de afgelopen jaren hebben we gezien dat consumenten steeds minder tijd doorbrengen op de computer en laptop, maar steeds vaker online gaan via een smartphone of tablet. Dit betekend natuurlijk niet dat websites meteen verleden tijd zijn, maar het betekend wel dat er betere manieren zijn om jouw potentiële klanten te bereiken en om de band met je bestaande klanten te onderhouden.

Door te kiezen voor een professionele maatwerk app ontwikkelaar kun je ervoor zorgen dat je app van hoge kwaliteit is en aan al je verwachtingen voldoet.

Maatwerk software

Ontdek hoe maatwerk software jouw bedrijf kan helpen om te slagen

Maatwerk software is een andere term voor een op maat gemaakte app. Deze term wordt ook wel gebruikt voor andere soorten software die op maat gemaakt zijn, zoals maatwerk websites en maatwerk CRM-systemen.

Hieronder staan enkele  punten die je zou kunnen opnemen als je verder wilt gaan op de voordelen van maatwerk software:

 • Maatwerk software kan aangepast worden aan je specifieke branche of bedrijfstak, wat betekent dat het beter aansluit op je specifieke behoeften en vereisten.
 • Maatwerk software kan gemakkelijker te gebruiken zijn voor je medewerkers, omdat het specifiek op jouw bedrijfsproces is afgestemd en niet gebonden is aan standaardfunctionaliteiten die misschien niet relevant zijn voor je bedrijf.
 • Maatwerk software kan bijdragen aan een professionele en gebruiksvriendelijke gebruikerservaring, omdat het specifiek op je doelgroep is afgestemd.
 • Maatwerk software kan gemakkelijker te onderhouden zijn, omdat het specifiek op je bedrijf is afgestemd en niet gebonden is aan standaard updates of beperkingen.
 • Maatwerk software kan een grotere flexibiliteit bieden op de lange termijn, omdat het gemakkelijker aan te passen of uit te breiden is naarmate je bedrijf groeit of verandert.

Creëer efficiëntie en productiviteit met software op maat

Klanten beter mobiel bereiken

Epicwebsite Een Top Team Van APP Specialists

Via een app ben je voor jouw klanten dag en nacht bereikbaar. Je hoeft natuurlijk niet zelf heel de dag achter een computer te zitten want de app doet het werk voor jou. Een app laten maken is dus een prima onderdeel van jouw bedrijf om te communiceren met klanten naast de website en social media. Toch kan het voor bedrijven lastig zijn om een app te ontwikkelen. Social media is vaak zelf op te zetten, maar het maken van een website wordt al vaak uitbesteed. Ook het laten bouwen van een maatwerk app kan je uit handen geven.

Een app voor alle gebruikers

Epic staat voor ervaring, een uniek ontwerp en oplossingen verzinnen die er toe doen.

Misschien zit je met een hoop vragen omdat het ontwikkelen van een app best lastig kan zijn. Het is dan ook een vrij technisch proces waar we je graag bij helpen. Wat is bijvoorbeeld het doel van de app en welke functionaliteiten moeten er in de app gebouwd worden? Moet de app als webshop gaan fungeren of is het meer een informatieve app? Dit zijn allemaal vragen waar je misschien het antwoord wel op weet, maar nog niet weet hoe je deze wensen moet omzetten in een app. Daar helpen wij jou graag mee.

Met een app wil je natuurlijk veel mensen bereiken. Dat betekend dan ook dat jouw app voor een aantal platforms geschikt moet zijn. Bezoekers kunnen gebruik maken van je app op smartphone of tablet, maar er zit natuurlijk ook nog onderscheid in besturingssystemen. Bij Epicwebsite hebben we ontwikkelaars die gespecialiseerd zijn op alle platforms waardoor je een app krijgt die werkt bij elke klant. We zijn gespecialiseerd in Android en iOS (iPhone en iPad), maar ook in een webapp gebouwd in HTML5.

Focus op design en gebruiksvriendelijkheid

Samen bouwen we een succesvolle applicatie van je idee

Je hebt misschien al een idee van hoe je toekomstige app eruit moet komen te zien. We horen dit dan ook graag want jouw wensen staan bij ons centraal. Uiteraard zullen we je idee ook voorzien van advies op het gebied van design en gebruiksvriendelijkheid. Door onze ervaring weten we hoe een app zo functioneel mogelijk ingedeeld kan worden en waar de gebruiksvriendelijkheid altijd een van de belangrijkste punten is. Het is belangrijk dat een gebruiker van de app snel de weg weet te vinden en de app optimaal kan benutten.

We bieden onze diensten en service aan met de hoogste kwaliteit en daar betaal je zeker niet de hoofdprijs voor. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en voor vragen staan we altijd open.

Maatwerk website laten maken

Zet je bedrijf op de kaart met een professionele, op maat gemaakte website.

Maatwerk website laten maken betekent dat je een website laat ontwikkelen die specifiek op je wensen en behoeften is afgestemd. In tegenstelling tot standaard templates, die vaak beperkt zijn in functionaliteiten en ontwerpmogelijkheden, biedt een maatwerk website de mogelijkheid om precies de features te implementeren die je nodig hebt om je bedrijf op de kaart te zetten.

Meestal denken we dat een maatwerksite prijziger is. Misschien is dat op de eerst oog ook wel. Maar er zijn verschillende redenen waarom het voordeliger kan zijn om voor een maatwerk website te kiezen. Zo kan een maatwerk website helpen om je bedrijf te onderscheiden van de concurrentie, en je gebruikers een makkelijker oplossingen geven. Bovendien kan een maatwerk website specifieke integraties hebben met andere systemen die voor je bedrijf belangrijk zijn. En hierdoor kun je veel uren besparen die je of je medewerkers besparen. Door dat we alles gaan automatiseren.