Maatwerk bezorgt app laten ontwikkelen bij epicwebsite
Maatwerk app laten bouwen

Maatwerk bezorgt app laten ontwikkelen bij epicwebsite

#1 maatwerk App ontwikkelaar

Een maatwerk app laten maken bij Epic, geeft je extra voordelen die bijdragen tot het succes van je applicatie.

De smartphone is tegenwoordig niet meer weg te denken. Iedereen heeft een smartphone op zak en gaat deze ook steeds meer gebruiken. In de afgelopen jaren hebben we gezien dat consumenten steeds minder tijd doorbrengen op de computer en laptop, maar steeds vaker online gaan via een smartphone of tablet. Dit betekend natuurlijk niet dat websites meteen verleden tijd zijn, maar het betekend wel dat er betere manieren zijn om uw potentiële klanten te bereiken en om de band met uw bestaande klanten te onderhouden.

Klanten beter mobiel bereiken

Epicwebsite Een Top Team Van APP Specialists

Via een app bent u voor uw klanten dag en nacht bereikbaar. U hoeft natuurlijk niet zelf heel de dag achter een computer te zitten want de app doet het werk voor u. Een app laten maken is dus een prima onderdeel van uw bedrijf om te communiceren met klanten naast de website en social media. Toch kan het voor bedrijven lastig zijn om een app te ontwikkelen. Social media is vaak zelf op te zetten, maar het maken van een website wordt al vaak uitbesteed. Ook het laten bouwen van een maatwerk app kunt u in goede handen uitbesteden.

Een app voor alle gebruikers

Epic staat voor ervaring, een uniek ontwerp en oplossingen verzinnen die er toe doen.

Misschien zit u met een hoop vragen omdat het ontwikkelen van een app best lastig kan zijn. Het is dan ook een vrij technisch proces waar we u graag bij helpen. Wat is bijvoorbeeld het doel van de app en welke functionaliteiten moeten er in de app gebouwd worden? Moet de app als webshop gaan fungeren of is het meer een informatieve app? Dit zijn allemaal vragen waar u misschien het antwoord wel op weet, maar nog niet weet hoe u deze wensen moet omzetten in een app. Daar helpen wij u graag mee.

Met een app wilt u natuurlijk veel mensen bereiken. Dat betekend dan ook dat uw app voor een aantal platforms geschikt moet zijn. Bezoekers kunnen gebruik maken van uw app op smartphone of tablet, maar er zit natuurlijk ook nog onderscheid in besturingssystemen. Bij Epicwebsite hebben we ontwikkelaars die gespecialiseerd zijn op alle platforms waardoor u een app krijgt die werkt bij elke klant. We zijn gespecialiseerd in Android en iOS (iPhone en iPad), maar ook in een webapp gebouwd in HTML5.