Epicwebsite, taxi app ontwikkelaar

Met de Epicwebsite taxi app weten reizigers jouw vervoersdiensten altijd te vinden. Niet alleen vanuit huis, maar vanaf vrijwel elke locatie. De Epicwebsite taxi applicatie werkt dan ook feilloos via vrijwel elke smartphone of tablet met een iOS of Android besturingssysteem. Met de taxi app geef je jouw klanten de mogelijkheid om direct passend vervoer te kunnen reserveren. Daarmee is de Epicwebsite applicatie zeker voor taxibedrijven en andere ondernemers binnen personenvervoer een onmisbare tool. Binnen het team van Epicwebsite zijn we gespecialiseerd in het op maat ontwikkelen en bouwen van taxi applicaties.

Ze worden door onze designers uitgerust met diverse handige functies. Hierbij kun je denken aan een online-boekingssysteem die via een smartphone of tablet bediend kan worden. Jouw klant boekt dus via zijn of haar mobiele apparaat direct het vervoer dat nodig is. Binnen de applicatie kan de passagier zich bovendien registreren. De registratie wordt vervolgens pas definitief als deze door de beheerder wordt goedgekeurd. Zo houd je als ondernemer en taxibedrijf altijd het overzicht dat je nodig hebt. Website voor taxi laten maken behoort ook tot de mogelijkheden.

Taxi app laten ontwikkelen

Wij ontwerpen en bouwen unieke Maatwerk app voor de taxibranche

Bij Epicwebsite weten we als geen ander hoe belangrijk maatwerk is. Zeker als het aankomt op gebruikersgemak en klantvertrouwen. Zo draagt een op maat gemaakte taxi applicatie bij aan de groei en het succes van jouw taxibedrijf. Het boekingssysteem binnen de taxi applicatie van Epicwebsite is eenvoudig te bedienen en overzichtelijk. Niet alleen voor jouw passagiers en klanten, maar natuurlijk ook voor jezelf. Je houdt dus 24 uur per dag en 7 dagen per week het overzicht dat je altijd taxibedrijf nodig hebt.

Taxi app met boekingssysteem laten bouwen

Epic zorgt totaaloplossingen!

Onze applicatie voor taxibedrijven wordt compleet met een boekingssysteem ontwikkeld en gebouwd. Zodra een passagier een taxi boekt via het systeem, zie je direct vanuit welke locatie dat gebeurt. Je hoeft dus geen overbodige handelingen meer te verrichten en kunt direct beginnen met het aanbieden van jouw vervoersdiensten. Bij Epicwebsite staan we graag voor je klaar als je een op maat gemaakte taxi app wilt laten ontwikkelen met een online-boekingssysteem. Door de gebruiksvriendelijke applicatie kun je rekenen op meer boekingen én de naamsbekendheid die je nodig hebt om van jouw onderneming een succes te kunnen maken.