Ontdek de Qipasa-app voor reizigers en lifestyle-liefhebbers

Bekijk onze diensten en ontdek hoe wij jou kunnen helpen bij het laten maken van een app en/of website die jouw bedrijf doet groeien!

Bij Epicwebsite geloven we dat het creëren van functionele en esthetisch aantrekkelijke websites en apps de sleutel is tot het leveren van waarde aan onze klanten. Onze nieuwste prestatie is de ontwikkeling van de Qipasa website en app, die reizigers en lifestyle-liefhebbers een platform biedt om nieuwe ervaringen op te doen en te delen. Als je ook een app wilt laten maken, kun je vertrouwen op onze expertise.

Bekijk promotie video:

Van concept tot realiteit: Epicwebsite maakt digitale dromen waar

Bekijk hoe Epicwebsite heeft samengewerkt met Qipasa om een gebruiksvriendelijke en visueel aantrekkelijke website en app te maken!”

We hebben nauw samengewerkt met het Qipasa-team om een applicatie te ontwerpen die perfect past bij de behoeften van de moderne reiziger. Met gepersonaliseerde tijdlijnen, inspirerende reisblogs, en een gebruiksvriendelijke chatfunctie, maakt Qipasa het gemakkelijk om verbinding te maken met andere reizigers en ervaringen te delen.

Wij zijn jouw partner voor op maat gemaakte web- en app-ontwikkeling

Ontdek hoe onze ervaren ontwerpers en ontwikkelaars samenwerken om de perfecte oplossing te bieden voor jouw behoeften!

Een van de meest unieke aspecten van Qipasa is de mogelijkheid om bedrijfspagina’s te maken en te promoten. Of je nu een klein hostel in Bali runt of een grote touroperator in Europa, Qipasa biedt bedrijven de mogelijkheid om te communiceren met reizigers over de hele wereld en hun diensten aan te bieden aan potentiële klanten.

Bovendien heeft de app tal van andere handige functies, zoals het beheren van reisplannen, het opslaan van favoriete locaties, en de mogelijkheid om snel en gemakkelijk te betalen met de ingebouwde portemonnee-functionaliteit.

Epicwebsite – jouw partner in succesvolle web- en app-ontwikkeling

Wij staan klaar om jouw ideeën tot leven te brengen en jouw bedrijf te laten groeien met onze professionele ontwerp- en ontwikkelingsdiensten. Neem vandaag nog contact met ons op!

Als ontwerp- en ontwikkelingsbureau zijn we er trots op dat we hebben bijgedragen aan de ontwikkeling van deze unieke en innovatieve app. We zijn verheugd om te zien hoe Qipasa gebruikers in staat stelt om hun passie voor reizen en lifestyle te delen en te genieten van nieuwe ervaringen over de hele wereld.

Als je op zoek bent naar een ervaren team van ontwerpers en ontwikkelaars om je volgende project tot leven te brengen, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan altijd klaar om te helpen en om je te voorzien van een op maat gemaakt ontwerp dat perfect past bij jouw behoeften en wensen.

Project afbeeldingen