Restaurant 2

Horeca website laten maken

Horeca,Website

Horeca website laten maken

Wil  je een horeca of pizzeria website laten maken? Wij vinden dat bij een goede maaltijd, een goede website net zo belangrijk is! We leveren een systeem dat speciaal is gemaakt voor horecaondernemingen. Daarnaast zal de website er professioneel en in het oog springend uitzien. Waardoor hij in smaak zal vallen bij jouw gasten. Ook kan je zelf eenvoudig aanpassingen doen door ons gebruiksvriendelijke CMS. Je kan het nog zo gek verzinnen, wij maken het. Wij maken van simpele websites, tot de meest uitgebreide reserveringssystemen. Laat het ons snel weten, dan kunnen we samen een plan van aanpak maken.

Horeca website laten bouwen voor jouw horecabedrijf?

Epicwebsite bouw een horeca website voor jou bedrijf.

Horeca website laten bouwen? Wij weten welke ingrediënten hiervoor nodig zijn. We ontwikkelen graag een website. Waar jouw gasten op een overzichtelijke manier, alle informatie kunnen vinden die zij nodig hebben. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk dat ze reserveringen kunnen doen zonder dat ze hun trek verliezen. We bouwen een horeca site die razendsnel is, beschikt over een slick ontwerp en die ook nog eens goed vindbaar is in de zoekmachines. Benieuwd naar onze bereidingswijze? Onder het genot van een goeie bak koffie bespreken we graag alle mogelijkheden door.

Epic Website…

WordPress website laten ontwikkelen voor horeca?

Heb jij een horeca bedrijf? Epicwebsite ontwerpt jou website.

Een horeca website laten maken met WordPress is bij ons ook één van de mogelijkheden. Dit brengt vele voordelen met zich mee. Zo kan je met het gebruiksvriendelijke CMS makkelijk en snel jouw website onderhouden.

We zijn een team dat staat voor kwaliteit, daarom is het belangrijk dat we trots kunnen zijn op wat we leveren. Bovendien nemen we graag alles uit handen. Terwijl je zorgt voor de gasten in jouw restaurant, zorgen wij voor de bezoekers van je horeca website. Wil je nou ook zo’n conversiegericht ontwerp? Vraag dan snel een vrijblijvende offerte aan op onze website.

Een aantal van onze ingrediënten om een horeca website te laten maken:

  • Hosting, SSL
  • Goede vindbaarheid in Google
  • Geoptimaliseerd, geautomatiseerd en gebruiksvriendelijk
  • Mogelijkheid tot meer dan 20 soorten betalingsmogelijkheden
  • Volledig responsief webdesign
  • Aangepast naar uw wensen en huisstijl
  • Koppeling met sociale media zoals Facebook, Twitter en Instagram
  • Voordelig en snel geleverd

Een horeca website boordevol functionaliteiten

Epicwebsite een horeca website met functionaliteiten.

Een horeca website laten ontwikkelen door een team met jarenlange branche-ervaring? Dan ben je aan het juiste adres! Wij bouwen een website boordevol functionaliteiten. Zo hoef je bijvoorbeeld door onze aanbiedingsmodule niemand meer in te schakelen om  jouw aanbiedingen & acties op te zetten. Door onze reserveringsmodule kan je makkelijk reserveringen plaatsen. Onze ingebouwde routebeschrijving zorgt ervoor dat jouw gasten precies op tijd zullen aankomen. Het enige wat je nog hoeft te doen is zorgen dat de tafels gedekt zijn! Ben je klaar om dit proces met ons te doorlopen en te werken aan jouw nieuwe website? Laat het ons weten via onze contactpagina!

De beste en voordeligste horeca website

Het is natuurlijk belangrijk dat jouw website je gasten doet laten watertanden en rijk is aan functies. Deze website is dan ook specifiek bedoelt voor restaurants en hotels. Bij ons krijg je ontzettend veel mogelijkheden zoals:

Foto’s en video’s toevoegen
Ingebouwde routebeschrijving en Google Maps
Nieuwsbrief, Blog, livechat
Productmodule, reserveringsmodule, aanbiedingsmodule, lidmaatschapsmodule etc.
Extra modules voor bijvoorbeeld: eet.nu, thuisbezorgd, Couverts of TheNextTable
Veel betalingsmogelijkheden
Onbeperkt aantal pagina’s
Mogelijkheid tot het plaatsen van reviews met koppeling aan sociale media
Dit in combinatie met de juiste management tools zorgen samen voor een geweldig recept. Het starten van een horeca website was nog nooit zo eenvoudig! Wij zorgen dat jouw gasten de sfeer van het restaurant proeven via de website, wat wil je nou nog meer! Heb je vragen voor ons? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier!