Detacheringsbureau/Uitzendbureau app laten maken

Wij zorgen voor een Krachtige, betrouwbare Maatwerk App met API-koppelingen voor één of meerdere platformen!

Met de uitzendbureau app van Epicwebsite, heb je een complete geautomatiseerde bedrijfsapp. En ben je de concurrentie altijd een stap voor. Hierdoor kun je effectief bouwen aan het succes van jouw uitzendbureau, human resources of recruitment onderneming. Onze app voor uitzendbureaus bevat alle denkbare functies. Dus niet alleen voor de werkzoekende, maar ook voor de werkgever zelf. De Epicwebsite uitzendbureau app is voorzien van diverse features.

Voorbeelden daarvan zijn uitgelichte en aanbevolen vacatures, die passen binnen het profiel van de werkzoekende. Maar je kunt ook rekenen op functies zoals Alert meldingen, de status van een vacature. Daarnaast vind je een overzichtelijke lijst van vacatures, kandidaten en bedrijven. Natuurlijk kun je binnen de Epicwebsite uitzendbureau app ook lokaal of op basis van aantal kilometers naar vacaturen zoeken. Dit is medegelijk gemaakt dat we een complete Google Maps API-koppeling hebben gemaakt! Daarnaast kan natuurlijk ook gezocht worden door de geavanceerde zoekt balk met bijvoorbeeld Titel of zoekwoord, rubrieken, soort vacature (of elke andere criteria die de vacatures ingevoerd zijn). Hierdoor kunnen de bezoekers snel vinden waar ze naar op zoek zijn. Epic heeft jaren ervaring in het onderwerpen van maatwerk applicatie zoals Datingsite, dating app, Veilingsite, CRM, HR. Marktplaats Site en App Laten Maken behoort ook tot de mogelijkheden.

Uitzendbureau app laten maken

Een applicatie voor consultants, kandidaten en opdrachtgevers. We ontwikkelen Complete bedrijfsapp voor detacheringsbureau.

Allereerst is de lay-out van deze applicatie overzichtelijk en duidelijk. Onze Ui/Ux designer heeft zijn best gedaan en het resultaat is een Epic App. Hierdoor kunnen zowel werkgever als werkzoekende rekenen op gebruiksgemak. Maak daarnaast gebruik van functies zoals het delen via social media en zoeken op categorieën. Bovendien de vacature status wordt automatisch bijgehouden om zo menselijke fouten te voorkomen. Daarnaast Hierdoor kun je in één oogopslag zien wanneer deze verloopt. Onze uitgangspunt met ontwerpen van de Native app was om een geautomatiseerde applicatie te leveren met een modern ontwerp. Daarom is deze uitzendbureau app van Epicwebsite ook geschikt voor freelancers en recruiters. Wij zorgen dus niet alleen voor een totaaloplossing van websites, maar ook voor apps voor iOS & Android.

App voor uitzendbureau laten maken

Epicwebsite ontwikkelt intelligente bedrijfsapplicaties voor slimme bedrijfsvoering.

Deze uitzendbureau applicatie kan je natuurlijk ook geheel op maat laten maken. Daarbij heb je de keuze uit diverse functies die aansluiten bij jouw wensen. Daarnaast heb je binnen de app de mogelijkheid om te kiezen tussen verschillende talen. Ook kun je de instellingen eenvoudig aanpassen. Zelfs registratie en inloggen via social media of push notificatie is mogelijk. Ook kun je er voor kiezen om een op maat gemaakte app voor een uitzendbureau te laten maken of een bestaande app laten aanpassen. Hierbij heb je onder andere de keuze uit een automatische of manuele vacature goedkeuring. En kun je de werknemers de mogelijkheid geven om zelf hun vacatures toevoegen. Dit kan uiteraard tegen een betaling, en dus ook zorgen we voor alle nodige functionaliteiten.

Dé online uitzendbureau applicatie met diverse functies

Epicwebsite ontwikkelt intelligente bedrijfsapplicaties voor slimme bedrijfsvoering.

Het beheer van de administratie is uiteraard ook mogelijk. Zo heb je altijd de beschikking over een online banen platform met dezelfde functies als die van een website. En wil je bepaalde onderdelen aanpassen en/of toevoegen? Geen enkel probleem. De Epicwebsite uitzendbureau app is 100% geschikt voor telefoons en tablets die draaien op iOS of Android software. Een app voor een uitzendbureau laten maken voorziet je bezoekers van het gemak dat ze als werkzoekende en werkgever nodig hebben. Uiteraard kunnen we iedere soorten applicatie ontwikkelen. Dus ben je op zoek naar een op maat gemaakte applicatie om je bedrijfsproces te automatiseren? Neem dan contact op met ons en we gaan samen een goede applicatie bouwen die je dagelijkse werkzaamheden kan automatiseren.