Hier zie hoe er gebruik word gemaakt van AFAS
Wat is Afas software

Wat is Afas

Voor wie is AFAS bedoeld?

Optimaliseer je bedrijfsprocessen met AFAS. De complete softwareoplossing voor meerdere bedrijfsprocessen binnen je bedrijf.

AFAS-software is een allesomvattende oplossing voor bedrijfsprocessen. Door alle bedrijf systemen met elkaar te koppelen, zorgt dit voor een overzichtelijke manier van werken binnen je onderneming
Met een AFAS koppeling kan je, binnen je bedrijf, makkelijker overzicht houden in alle handelingen binnen het bedrijfsproces.

Hierbij kan je onder andere denken aan:

 • CRM (het vast leggen van contact momenten en het beheren van je werk relaties)
 • Financieel (alle administratieve handelingen binnen je bedrijf)
  HRM en Payroll (uitbetalen van salarissen en bijhouden van de gewerkte uren)
 • Ordermanagement (alle stappen binnen het behandelen van een order worden hierin bijgehouden)
 • Projecten en uren (projecten aanmaken en gericht linken aan een medewerkers met de daarbij behorende uren)

Zijn er onderdelen die bijna of helemaal niet aansluiten bij je bedrijf? Dan bied maatwerksoftware hier zeker meer mogelijkheden voor. Ben je op zoek naar een ervaren softwarebedrijf, dan ben je bij Epic aan het juiste adres.

Waarom AFAS gebruiken?

AFAS is een flexibele oplossing voor je bedrijf. Die volledig kan worden aangepast aan jouw wensen.

Om je bedrijf zo efficiënt mogelijk te laten werken, is het gebruik van AFAS ten zeerste aan te bevelen. Hierbij de meest belangrijke redenen waarom wij AFAS aanraden.

 1. Geautomatiseerde Bedrijfsprocessen (Binnen een bedrijfsproces staan de werkzaamheden stapsgewijs aangegeven. Onder andere welke taak voltooid moet worden en wie hier verantwoordelijk voor zijn)
 2. Inzicht (Met inzicht in alle bedrijfsprocessen ontvang je belangrijke informatie door middel van een interactief dashboard en rapportages. Met deze informatie kan je je doelstellingen monitoren en zo nodig verbeteren)
 3. Alle handelingen in 1 systeem (doordat alles verwerkt wordt in 1 systeem heb je een duidelijk overzicht voor alle werknemers)

Epicwebsite is je ervaren softwarebedrijf die
maatwerk software ontwikkeling doet voor onder andere Cash bedrijfssoftware, Topdesk service management-software, Spotler email marketing software.

Abonneer en blijf op de hoogte!

Altijd het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Voordelen van AFAS Software.

Het efficiënt inrichten van jouw bedrijfsprocessen is een hele uitdaging. Maak daarom gebruik van AFAS!

Veel ondernemingen werken met meerdere systemen binnen hun bedrijf, wat leidt tot aanzienlijke administratieve rompslomp en tijdsverspilling. Dit moet anders kunnen. Elk bedrijf moet efficiënt al zijn bedrijfsvoeringen kunnen automatiseren waar mogelijk. Dit scheelt veel tijd en menselijke fouten, vooral op administratief gebied. Hierbij kan je onder andere denken aan:

 • Verkeerd invoeren van uurtarief.
 • Komma of punt verkeerd plaatsen.
 • Verkeerde adres of rekening nummer ingevoerd.

Epic heeft ruime ervaring met AFAS-koppelingen. Zo bieden we onze klanten dan ook een goed werkend systeem waar alle bedrijfsprocessen kunnen worden gekoppeld.

Afas Koppeling.

Verbeter je werk processen binnen je bedrijf met de krachtige koppelingen van AFAS.

De specialisten bij Epic hebben veel ervaring in het laten maken van API koppelingen die meerdere systemen met elkaar kunnen koppelen. Door onze expertise kunnen wij onze klanten gericht adviseren over welke API koppelingen relevant zijn om te implementeren in hun onderneming.
Hierbij kan je onder andere denken aan API koppelingen zoals:

 1. Facturatie systemen (automatisch facturen verzenden naar je klanten)
 2. Voorraad systemen (voorraad wordt automatisch bijgehouden, en je ontvangt een melding als je voorraad bijna op is)
 3. Boekhoudingssysteem (inkomen, uitgaven, bonnen, verwerken)

Om dit voor jouw onderneming te kunnen ontwikkelen is het goed om samen met onze specialisten de volgende vragen te beantwoorden:

 • Wat zijn de komende jaren het doel van je bedrijf?
 • Van welke systemen maak je nu allemaal gebruik (urenregistratie, boekhouding. Personeelszaken met betrekking tot salaris uitbetaling)

Als we deze vragen samen hebben besproken, dan zullen de ervaren deskundige API koppelingen op maat maken en zo alleen de functionaliteiten ontwikkelen die relevant zijn voor jouw onderneming.
Wil je meer weten over de werkwijze van Epic?
Kijk dan op: Epic-werkwijze

Inhoudsopgave:

Maak Jouw App Droom Waar
about us 2

Van het eerste concept tot een succes in de appstore, wij zijn jouw partner in innovatie.

Boost Je Online Zichtbaarheid

Met onze SEO, SEA, en ASO-diensten!

EPIC

“Staat jouw site waar het hoort: bovenaan.”

b3f89d2199cdc93b0b2e7cc15406fcd3?s=96&d=mm&r=g

Gepubliceerd op: 25 januari 2023

👋 Hoi, Ik ben Natalie

Welkom, het trotse gezicht achter Epicwebsite. Op mijn pagina combineer ik nauwgezette technische vaardigheden met vernieuwende marketingstrategieën. Mijn enthousiasme voor HR en digitale marketing speelt een cruciale rol in de groei en het succes van Epicwebsite. Ik nodig je van harte uit om meer te ontdekken over mijn bijdragen en visie hier op Epicwebsite.
Mijn Reis

Innovatie Als Kompas

De kern van mijn werk bij Epicwebsite ligt in de onbegrensde mogelijkheden van innovatie. Van baanbrekende apps tot strategische marketingplannen, mijn doel is om grenzen te verleggen en nieuwe terreinen te verkennen. Mijn reis bij Epicwebsite begon met een visie: technologie toegankelijker maken en bedrijven transformeren. Door onze krachten te bundelen, kunnen we samen iets ongekends creëren, waarbij jouw doelen altijd voorop staan.

Maak een afspraak met mijSamen Groeien

Mijn rol overstijgt het technische; ik zie mezelf als jouw partner in de digitale transformatie. Met een achtergrond in HR en digitale marketing, draag ik bij aan een cultuur waarin innovatie, groei en klanttevredenheid centraal staan. Samen bouwen we niet alleen aan projecten, maar ook aan relaties, waarbij elk succesverhaal begint met een goed gesprek en een gedeelde droom.

Neem direct contact opWe zijn Epic

Mijn Technische Vaardigheden Omvatten:

 • Technische Precisie & Creatieve Marketingstrategieën
 • Pionier in Dienstenuitbreiding
 • Vernieuwer in App Ontwikkeling
 • Expert in SEO en SEA
 • Strategische Marktuitbreiding
 • Projectleider en Innovator
 • Voorloper in AI en Technologische IntegratieIk heb een project voor jou

Ontdek, Beleef, Deel: Verspreid de Vreugde op Social Media

Epicwebsite

Wij Zijn Een Team Van Bekwame Ontwikkelaars, Programmeurs En Online Marketeers.

We bezitten uitgebreide ervaring met diverse platforms, systemen en apparaten. We creëren producten die compatibel en toegankelijk zijn. Daarnaast kun je bij ons altijd rekenen op een marketingexpert.