Epicwebsite
Software Die Jouw Bedrijf Vooruit Brengt

Maatwerksoftware

Precies Wat Je Nodig Hebt, Niets Minder

Ontdek de kracht van software op maat, speciaal ontwikkeld om perfect aan te sluiten bij jouw zakelijke behoeften.

Maatwerksoftware

Unieke Oplossingen voor Unieke Uitdagingen

In de wereld van vandaag kan standaardsoftware je bedrijf maar tot een bepaald punt brengen. Voor echte groei en efficiëntie heb je maatwerksoftware nodig die is ontworpen rond jouw specifieke bedrijfsprocessen.

De Kracht van Personalisatie

Waarom zou je je aanpassen aan software als software zich aan jou kan aanpassen? Met maatwerksoftware van Epicwebsite krijg je een tool die precies doet wat je nodig hebt. Van gestroomlijnde workflows tot geavanceerde data-analyse, elk aspect van je software wordt ontworpen om jouw bedrijf te ondersteunen en te laten groeien.

Flexibiliteit en Schaalbaarheid

De behoeften van je bedrijf zullen veranderen naarmate je groeit. Standaardsoftware kan je snel beperken, maar onze maatwerkoplossingen groeien met je mee. Ze zijn flexibel en kunnen worden aangepast aan nieuwe bedrijfsprocessen, doelen en technologieën, zodat je altijd vooroploopt.

Waarom Epicwebsite De Beste Optie Is

Aangepast aan Jouw Behoeften

Elk aspect van onze software wordt ontwikkeld met jouw specifieke behoeften in gedachten.

Toekomstbestendige Technologie

We gebruiken alleen de nieuwste technologieën die met je bedrijf meegroeien.

Deskundige Ontwikkelaars

Ons team bestaat uit ervaren professionals die expert zijn in het ontwikkelen van softwareoplossingen.

Ondersteuning en Onderhoud

Wij bieden continue ondersteuning en onderhoud om jouw software up-to-date en operationeel te houden.

Mobiele Apps Diensten

Verander Uitdagingen in Kansen met Maatwerksoftware

Met Epicwebsite aan je zijde zijn de mogelijkheden eindeloos. Wij transformeren jouw zakelijke uitdagingen in kansen door op maat gemaakte softwareoplossingen te bieden die jouw bedrijf efficiënter, productiever en winstgevender maken. Van het stroomlijnen van processen tot het openen van nieuwe omzetkanalen, wij zorgen ervoor dat je voorbereid bent op de toekomst.

Ontdek het Potentieel van Jouw Bedrijf

Laat technologie voor je werken.

Bouw Vandaag aan de Toekomst

Neem de leiding met innovatieve software.

Onze werk

Onze Projecten – Waar Innovatie Realiteit Ontmoet

Ontdek hoe we sinds 2016 dromen tot leven brengen met onze innovatieve websites, apps, en digitale oplossingen. Elk project vertegenwoordigt een uniek verhaal van creativiteit en technologie.

Onze Aanpak: Van Concept tot Creatie

Het laten maken van een app website is een cruciale stap in de realisatie van jouw digitale droom. Bij Epicwebsite begrijpen we dat jouw project uniek is en verdienen het om gezien te worden. Met onze expertise, persoonlijke aanpak, en technische kennis ben je verzekerd van een website die niet alleen voldoet aan jouw verwachtingen maar deze ook overtreft.

FAQs

Het ontwikkelen van software is een proces dat begint bij een idee en eindigt met de implementatie van een werkende oplossing. Tijdens het proces worden vereisten geanalyseerd, wordt er een ontwerp gemaakt, wordt de software geprogrammeerd en getest, en wordt de software uiteindelijk gelanceerd of gedistribueerd. Succesvolle softwareontwikkeling vereist nauwkeurige planning, precieze analyse en grondige testing.

Maatwerk softwareontwikkeling kost doorgaans meer dan standaard software omdat het specifiek op maat gemaakt wordt voor de vereisten van jouw bedrijf. De kosten van maatwerk softwareontwikkeling zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte en complexiteit van de software, de duur van de ontwikkeling en de gewenste functionaliteiten. Een grotere investering kan nodig zijn voor het ontwerpen en bouwen van de software, maar in de lange termijn kan dit zich terugverdienen in efficiëntie en concurrentievoordeel. Bovendien, maatwerk software groeit mee met de ontwikkeling van je bedrijf, waardoor je je kan focussen op de groei en ontwikkeling zonder dat je hoeft te investeren in steeds nieuwe software.

Maatwerk software is een op maat gemaakte oplossing voor specifieke bedrijfsvereisten. Dit in tegenstelling tot standaard software die algemene oplossingen biedt voor bedrijfsprocessen. Maatwerk softwareontwikkeling is het proces van het ontwerpen, bouwen en implementeren van deze specifieke software. Het helpt bij het automatiseren van processen, het besparen van kosten en het versterken van het concurrentievoordeel van een bedrijf. Maatwerk software groeit mee met de ontwikkeling van een bedrijf, waardoor de software altijd relevant blijft.

Maatwerk softwareontwikkeling is het proces van het ontwerpen, bouwen en implementeren van een softwareoplossing die specifiek is afgestemd op de vereisten van je bedrijf. Dit kan helpen bij het automatiseren van processen, het besparen van kosten en het versterken van het concurrentievoordeel van een bedrijf. Bovendien maatwerk software groeit en evolueert met je bedrijf, waardoor je je kunt concentreren op groei en ontwikkeling. Het proces begint met een grondige analyse van je specifieke vereisten, waaronder processen, werkwijzen, en doelstellingen. Er wordt een software opgebouwd die aansluit bij deze vereisten en het aanbod dat het bedrijf zoekt. Dit zorgt ervoor dat de software optimaal functioneert binnen de processen van jouw bedrijf.

Standaard software biedt algemene oplossingen voor bedrijfsprocessen, zoals boekhouding, administratie, CRM, enz. Deze software is vaak goedkoper, eenvoudig te implementeren en wordt veel gebruikt. Maar het kan het niet aangepast worden aan specifieke vereisten van een bedrijf.

Maatwerk softwareontwikkeling is het proces van het ontwerpen, bouwen en implementeren van een softwareoplossing, die specifiek is afgestemd op de vereisten van jouw bedrijf. Dit helpt bij het verbeteren van efficiëntie, productiviteit en groei. Dit soort software groeit mee met jouw bedrijf, dus het blijft relevant voor de ontwikkeling van jouw bedrijf.

Alles Wat Je Moet Weten Over Maatwerksoftware

Heb je vragen over hoe maatwerksoftware jouw bedrijf kan transformeren? Onze FAQ-sectie biedt inzichten en antwoorden die je helpen de volgende stap te zetten.

Kon je het antwoord op jouw vraag niet vinden? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Onze diensten

Van het ontwikkelen van baanbrekende apps tot het optimaliseren van jouw online aanwezigheid, wij zijn er om je te helpen navigeren door het digitale landschap met oplossingen die niet alleen vandaag relevant zijn, maar ook morgen waarde blijven toevoegen.

Maatwerk software laten ontwikkelen
Maatwerksoftware

Maatwerk software laten ontwikkelen

Software op maat

De oplossing voor uw zakelijke uitdagingen

Software op maat is de perfecte oplossing voor al jouw zakelijke uitdagingen. In plaats van te kiezen voor een standaard software die niet aan al jouw wensen voldoet. Kan je met een software op maat een oplossing laten ontwikkelen door een softwarebedrijf die precies aansluit op de behoeften van jouw bedrijf. Zo kun je efficiënter werken, tijd en geld besparen, en je productiviteit verhogen. Bovendien is software op maat vaak ook nog eens flexibeler en makkelijker aan te passen aan veranderende omstandigheden. Kortom, als je op zoek bent naar de ideale oplossing voor al je zakelijke uitdagingen. Dan is software op maat zeker het overwegen waard.

Software oplossingen voor je branche

Deskundig ontworpen en ontwikkeld om te voldoen aan de unieke behoeften van je bedrijf.

Als je op zoek bent naar een software oplossing voor jouw branche, dan ben je bij Epic aan het juiste adres. Wij bieden software op maat aan voor verschillende branches. Hierbij kan je denken aan: van de zorgsector tot de horeca en van de retail tot de logistiek. De software van Epic is specifiek afgestemd op de behoeften en uitdagingen van jouw branche, zodat je efficiënter kunt werken en je productiviteit kunt verhogen.

De software oplossingen zijn niet alleen gericht op het verbeteren van je dagelijkse werkzaamheden, maar ook op het ondersteunen van je zakelijke groei en ontwikkeling. Zo kan je bijvoorbeeld gebruikmaken van onze software voor onder andere:

 • Het beheren van je voorraad.
 • Het automatiseren van je boekhouding.
 • Het optimaliseren van alle logistieke processen.

Kortom, met de softwareoplossingen van Epic. Krijg je de hulpmiddelen die je nodig hebt. Om jouw branche naar een hoger niveau te tillen.

Waarom maatwerk software de juiste keuze is voor je bedrijf

Software maatwerk die voldoen aan jouw unieke behoeften en doelstellingen.

Als je op zoek bent naar de juiste software voor je bedrijf, is maatwerk software zeker een overweging waard. Maar waarom is dit de juiste keuze voor je onderneming?

 • Maatwerk software is een perfecte aansluiting op de behoeften van je bedrijf. (In plaats van te kiezen voor een standaard software die niet helemaal aansluit op je wensen van jouw bedrijf, kan je met maatwerk software een oplossing laten ontwikkelen die precies aansluit op jouw specifieke eisen en wensen)
 • Flexibeler en makkelijker aan te passen aan veranderende omstandigheden, (Zo kan je de software laten aanpassen aan de groei en ontwikkeling van je bedrijf, zodat deze altijd aansluit op de huidige behoeften van je bedrijf).
 • en duurzamere keuze. Door te kiezen voor een op maat gemaakte oplossing ben je niet afhankelijk van de standaard software die mogelijk in de toekomst niet meer wordt ondersteund.
 • Specifieke integraties laten ontwikkelen met andere systemen (zodat alles soepel samenwerkt).

Maatwerk software laten maken

Een maatwerk software ontwikkelen die jouw specifieke uitdagingen aanpakken en u helpen te slagen

Maatwerk software ontwikkeling is het proces van het ontwerpen, bouwen en implementeren van een softwareoplossing die volledig is ontwikkeld aan de hand van jouw wensen en eisen. Dit in tegenstelling tot een standaard software, deze zijn vaak erg algemeen.

Een maatwerk software oplossing kan jouw bedrijf helpen om onder andere:
* Efficiënter te werken.
* Kosten te besparen.
* Processen te automatiseren.

Door het gebruik van een maatwerk oplossing kan je je onderneming in de toekomst ook laten groeien.

Bij de ontwikkeling van maatwerksoftware wordt er gewerkt met een stappenplan. Er wordt begonnen met een grondige analyse van al je specifieke uitdagingen en vereisten. Deze analyse helpt Epic te begrijpen hoe je de software wilt toepassen binnen je bedrijf. Hierbij wordt er rekening gehouden met welke functies essentieel zijn en hoe de software zich aanpast aan het bedrijfsproces.

Op basis van deze analyse, ontwerpt Epic een gedetailleerde oplossing die precies aansluit bij je vereisten. Dit kan variëren van een simpele toepassing tot een complex systeem met geavanceerde functies zoals onder andere:

 • Een geautomatiseerde workflow.
 • Integratie met bestaande systemen.
 • Geavanceerde analyse- en rapportagetools.

Vervolgens beginnen wij met de ontwikkeling van de software. We zorgen dat de software aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet, en dat de software gemakkelijk is te gebruiken en te onderhouden.

Eenmaal voltooid implementeren we de software binnen je bedrijf. En verzorgen we de ondersteuning die nodig is om ervoor te zorgen dat je medewerkers de software efficiënt en effectief kunnen gebruiken. Dit kan zowel op locatie of via een online meeting (zoals zoom).

Maatwerk software ontwikkeling is een investering die zichzelf in de toekomst terugverdient door efficiënt te werk te kunnen gaan. Of het nu gaat om:

 • Het automatiseren van je bedrijfsprocessen.
 • Het verbeteren van uw klanttevredenheid

Maatwerksoftware voor je bedrijf

We bouwen de oplossing voor al jouw zakelijke uitdagingen

Omdat elk bedrijf uniek is, zijn er ook verschillende maatwerk software waar bedrijven zich in kunnen verdiepen. Denk bijvoorbeeld aan:

 1. Bedrijfsbeheersoftware: Dit type software is ontworpen om te helpen bij het beheer van verschillende afdelingen van een bedrijf, zoals boekhouding, personeelsbeheer, klantrelatiebeheer en verkoop. Bedrijfsbeheersoftware biedt vaak geavanceerde tools voor analyse en rapportage die je in staat stellen om je bedrijfsprocessen te optimaliseren.
 2. Volledige voorraad software: Dit type software helpt bij het beheren van de logistieke processen van een bedrijf, zoals voorraadbeheer, transport, inkoop en verkoop. Deze software biedt vaak tools voor toekomstige voorspellingen en stroomlijning van processen om zo de efficiëntie te verhogen.
 3. Productie management software: Deze software is specifiek gericht op de productieprocessen, zoals het plannen, aansturen en monitoren van de productie. Dit kan variëren van de planning van de productie tot real-time monitoring van de machines en kwaliteitscontrole.
 4. Service proces software: Dit type software wordt gebruikt voor het plannen, coördineren en bijhouden van werkzaamheden die uitgevoerd worden op locatie bij de klant. Hierdoor kan je efficiënter werken en tegelijkertijd de tevredenheid van de klant verhogen.
 5. Klantenservice software: Dit is een software ontwikkelt specifiek voor de specifieke processen van een bedrijf. Hierdoor is de software geheel aangepast aan de processen van het bedrijf.

Voor en nadelen!

Afwegingen maken: De voor- en nadelen van op maat gemaakte softwareontwikkeling

Voordelen van op maat gemaakte software zijn:

Aangepaste oplossing: De software is specifiek ontworpen en gebouwd om aan de specifieke vereisten van een bedrijf te voldoen. In plaats van een standaard oplossing. Hierdoor kan de software efficiënter en effectiever zijn in het oplossen van de specifieke problemen van het bedrijf.

Flexibiliteit: Op maat software is flexibeler dan kant-en-klare software. Omdat het kan worden aangepast aan veranderende vereisten of toekomstige groei van het bedrijf.

Veiligheid: Op maat software kan specifieke beveiligingsfuncties bevatten die zijn afgestemd op de specifieke vereisten van het bedrijf, waardoor de software beter beschermd is tegen cyberaanvallen en gegevenslekken.

Geen licentiekosten: Op maat gemaakte software wordt vaak ontwikkeld voor intern gebruik, en hoeft dus niet te worden gekocht met licentiekosten, dit kan besparingen opleveren.

Concurrentie: Een unieke oplossing kan je bedrijf helpen om een concurrentievoordeel te behalen ten opzichte van je concurrenten.

Controle: Ontwikkelde software geeft het bedrijf meer controle over de technologische infrastructuur en de toekomstige verbeteringen.

Nadelen van op maat gemaakte software:

 • Hoge investeringskosten
 • Lange ontwikkelingstijd

Weetjes en Feitjes

Maatwerk softwareontwikkeling: De oplossing voor al je unieke zakelijke uitdagingen

 1. Maatwerk software kan ook helpen bij het verminderen van menselijke fouten, waardoor de kwaliteit van de geleverde diensten of producten verbetert.
 2. Maatwerk software kan helpen bij het verminderen van de tijd die nodig is om bepaalde taken uit te voeren, waardoor de productiviteit verhoogt.
 3. Maatwerksoftwareontwikkeling kan bijdragen aan een betere integratie met bestaande systemen die in een bedrijf worden gebruikt, waardoor de communicatie en gegevensverwerking efficiënter verloopt.
 4. Maatwerk softwareontwikkeling kan ook helpen bij het verbeteren van de veiligheid van de data die wordt verwerkt door een bedrijf, door het toevoegen van beveiligingsfuncties die specifiek zijn afgestemd op de specifieke vereisten van een bedrijf.
 5. Maatwerk softwareontwikkeling kan ook helpen bij het verhogen van de flexibiliteit van een bedrijf, zodat de software kan worden aangepast aan veranderende vereisten of groei van het bedrijf, dit zorgt dat het bedrijf in staat is om snel en efficiënt te reageren op veranderende markt- of bedrijfsomstandigheden.

Veel gestelde vragen

Heb je het antwoord niet gevonden, stuur ons dan een bericht. En we zullen je vraag beantwoorden.

Epic in de woord van de klanten

Wat onze klanten over ons zeggen

Uitstekend4.5 ★★★★★ We hebben een webshop laten bouwen bij Epicwebsite. En zijn tevreden over het geleverde werk!Dilek Senturk SirinogluDilek Senturk Sirinoglu ★★★★★ Makkelijk werkend CMS en ook aanvullende zoals extra emailadressen zijn snel geregeld. Als je op korte termijn, voor weinig geld een goede website wilt, dan is Epicwebsite zeker een aanrader!Response from the ownerBedankt voor uw aanrader, daar zijn we altijd erg blij mee! Alex tasinAlex tasin ★★★★★ Onlangs heb ik de diensten van Epicwebsite ingeschakeld voor het ontwikkelen van een mobiele applicatie voor mijn bedrijf. Vanaf het allereerste contact tot aan de afronding van het project was de ervaring uitzonderlijk. Het team van Epicwebsite is professioneel, deskundig en uitermate klantgericht.Wat mij vooral opviel was hun vermogen om complexe technische processen in eenvoudige termen uit te leggen, waardoor de samenwerking soepel en begrijpelijk verliep. Hun expertise op het gebied van app-ontwikkeling, webdesign en online marketing is indrukwekkend. Ze hebben niet alleen een prachtige app ontwikkeld, maar ook waardevolle inzichten en adviezen gegeven over hoe ik mijn online aanwezigheid kan verbeteren.De doorlooptijden waren snel en het team hield me constant op de hoogte van de voortgang. Het eindresultaat overtrof mijn verwachtingen: een gebruiksvriendelijke, visueel aantrekkelijke en technisch geavanceerde applicatie. Dankzij hun inzet voor kwaliteit en klanttevredenheid, heb ik nu een app waar mijn klanten dol op zijn.Ik zou Epicwebsite zonder enige twijfel aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar professionele ontwikkeling van mobiele oplossingen. Hun toewijding, expertise en klantgerichte aanpak maken hen tot een uitmuntende partner voor elk digitaal project.Response from the ownerBeste Bram,Hartelijk dank voor je prachtige review! Het was voor ons een absoluut genoegen om aan jouw project te werken. Jouw passie en visie hebben het voor ons extra speciaal gemaakt. Het hele team van Epicwebsite heeft met plezier en toewijding aan je app gewerkt. We zijn trots op het eindresultaat en het is geweldig om te horen dat het jouw verwachtingen heeft overtroffen.De viering bij Best Western Plus Plaza Almere was inderdaad erg gezellig en een perfecte afsluiting van dit succesvolle project. Het is altijd een vreugde om niet alleen professioneel maar ook persoonlijk met klanten zoals jij samen te werken.We kijken uit naar toekomstige projecten en samenwerkingen. Bedankt voor het vertrouwen in Epicwebsite en we wensen je veel succes met je nieuwe app!Met vriendelijke groet,Het Team van Epicwebsite Bram van DijkBram van Dijk ★★★★★ Een bedrijf naar m’n hart. De klantenservice is top en er wordt altijd met je meegedacht. Wij zijn super blij met onze website het ziet er heel professioneel uit maar ook de nazorg is top!Wij bevelen Epicwebsite echt aan, aan een ieder!Response from the ownerSafiri wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met onze dienstverlening. Voor ons is dit erg belangrijk Safiri HoogdorpSafiri Hoogdorp ★★★★★ Ik heb hun een taxi site laten bouwen is een aanrader de beste site bouwers van NL ik ben zeer tevredenZe zijn professionele en heel vriendelijk vooral Hoesseinik had storing met website gelijk opgelost zeer tevredenTaxiwassenaarschipholserviceTaxiwassenaarschipholservice ★★★★★ Had voor de 3e keer wat problemen met mijn 2 prestashops . Heb bij de web designers mijn problemen voorgelegd. En in zeer korte tijd waren alle problemen verholpen. Dus bij deze echt een aanrader, om dit bedrijf te benaderen voor al uw problemen met website / webshops.Ben een zeer tevreden klant Top!Response from the ownerWij zijn erg blij dat u tevreden bent met onze service en de geleverde diensten. Rob van der LindenRob van der Linden ★★★★★ Uitermate tevreden! Ze hebben me goed op weg geholpen.Response from the ownerHoi Rafi, hartelijk dank voor de leuke feedback en je bent altijd va harte welkom. Goed weekend. Beveiliging MarktplaatsBeveiliging Marktplaats ★★★★☆ Epicwebsite heeft voor ons een verbluffende app ontworpen. En we zijn zeker dik tevreden over de samenwerking en raden ze van harte aan.Bedankt Hossein en NatalieGr Alex De bruinResponse from the ownerBeste Alex. Bedankt voor uw compliment. We hebben ook met veel plezier aan uw app gewerkt. We wensen u veel plezier en succes met uw app. Alex De bruinAlex De bruin ★★★★★ Ik ben erg tevreden over de ervaring die ik heb gehad met Epicwebsite toen ik mijn app liet maken. Vanaf het begin tot het einde werd ik professioneel en efficiënt begeleid door hun team.Het prototype-proces was geweldig, het team was in staat om mijn visie te begrijpen en te vertalen naar een werkend product. Ze waren ook zeer behulpzaam bij het oplossen van problemen die we tegenkwamen.De ontwikkeling van de app was een soepele ervaring en het eindproduct overtrof al mijn verwachtingen. Het eindresultaat is een professioneel ontworpen en goed functionerende web app.Ik beveel Epicwebsite zeker aan aan iedereen die op zoek is naar een professioneel en betrouwbaar bedrijf om hun app te laten bouwen.Thomas van BuurenThomas van Buuren ★★★★★ We zijn erg te spreken over Hossein (Epicwebsite). Hij heeft ons geholpen met het overzetten van de website voor onze Studievereniging. Hossein reageert tijdig, hij is helder in de communicatie en hij denkt actief mee met wat je wil bereiken. Als je hem ergens voor nodig hebt., werkt het het best om even te bellen.De site ziet er verzorgd uit, en is ook nog zelf te managen. Al met al een positieve ervaring, en we zetten deze samenwerking graag voort! Naast de website loopt er nog een project, waarbij wij er naar uitkijken om het resultaat hiervan te verfijnen.Molengraaff DispuutMolengraaff Dispuut ★★★★★ Vanaf het eerste contact met Epic website heb ik zeer positieve ervaringen. Ik heb contact gehad met Hossein voor het maken van mijn nieuwe website.Vanaf het eerste moment goede informatie en advies gekregen en uiteindelijk precies de website die ik in gedachten had. Super gedaan Hossein, niets was teveel, ik kon altijd gelijk terecht met vragen en werd steed professioneel geholpen. Ik raad Epicwebsite aan iedereen aan, ben zeer tevreden.Response from the ownerSandhya bedankt voor het mooie compliment naar onze designer Hossein toe. Ook zijn we erg blij met uw aanbeveling. Mocht u nog vragen hebben over uw site dan kunt u altijd contact met ons opnemen Sandhya MartinSandhya Martin ★★★★★ Erg tevreden over onze website!Response from the ownerBedankt voor uw review. En veel plezier met uw website. Linden BedrijfskledingLinden Bedrijfskleding ★★★★★ Perfect geholpen door Epicwebsite!! Professioneel, snel, klantvriendelijk en uitstekende prijs-kwaliteit. Ben erg tevreden.Response from the ownerSuper bedankt Said! Als we in de toekomst iets voor je kunnen doen dan weet je ons te vinden! Said SheikzadehSaid Sheikzadeh ★★★★★ Ik ben ontzettend tevreden met het werk van Hossein van Epic Websites. Ik heb Een mooie en goed functionerende website en webshop. Ik werd goed begeleid en hij nam de tijd om mij alles uitgebreid uit te leggen. Ik raad Epic websites ook zeer zeker aan!L.G. SerraL.G. Serra ★★★★★ Een zeer aangename samenwerking gehad met dit bedrijf. Het enige echte bedrijf Apps maakt en zijn afspraken nakomt. Blij dat ik hiermee mag samenwerken en ik kijk graag uit naar een nieuwe samenwerking.Response from the ownerBeste Wahhab we zijn erg blij om te horen dat u zo tevreden bent met ons werk. Wij kijken ook uit naar een verdere samenwerking. Wahhab HassooWahhab Hassoo ★★★★★ We hebben een AI-app laten ontwikkelen door Epicwebsite, en ik moet zeggen dat ik enorm onder de indruk ben van hun diensten en mogelijkheden. Het vergt enige gewenning en het opbouwen van vertrouwen, maar zodra dat er was, wisten we zeker dat we met Epicwebsite wilden samenwerken. Ik vertrouw volledig op de expertise van Epic en momenteel zijn ze ook bezig met het verbeteren van een andere applicatie die oorspronkelijk door een ander bedrijf is gebouwd.Hartelijk dank!Mark OverhagenMark Overhagen ★★★★★ We hebben dit jaar met zijn allen hard gewerkt om een krappe deadline te halen voor onze nieuwe productlijn. En precies op oudejaarsdag is onze app goedgekeurd. We zijn zeer tevreden over de samenwerking met Epic, in het bijzonder met Ricardo, Tamana, Hossein en Natale. Hartelijk dank voor jullie inzet. Ik wens jullie allen een fijne jaarwisseling en de beste wensen voor 2024.Aziza ZianiAziza Ziani ★★★★★ Epicwebsite benaderd voor een eigen website + webapp voor mijn werk/ eigen zaak.Wat een super bedrijf. Het contact is uitstekend. Er wordt echt geluisterd naar je wensen en Epicwebsite heeft naar mijn mening echt fantastisch werk afgeleverd. Afspraken zijn helder, er word duidelijk verteld wat er van je verwacht wordt en wat jij van Epicwebsite mag verwachten. Kortom, wil je een eigen website laten bouwen? Contacteer Epicwebsite en zij zullen je compleet ontzorgen.Firat DemirciFirat Demirci ★★★★★ Prettige samenwerking en online afstemming met het Epic team om tot het gewenste resultaat te komen.Maarten WielengaMaarten Wielenga ★★★★★ Thomas G.Thomas G. ★★★★☆ Goede service. Top resultaat.Response from the ownerBedankt Mitchell Mitchell GortMitchell Gort ★★★★★ Heel erg goed geholpen door de medewerkers en altijd vriendelijk behandeld.Response from the ownerKlantvriendelijkheid is voor Epicwebsite erg belangrijk. Wij proberen altijd het beste uit onszelf te halen Achmet YousefAchmet Yousef ★★★★☆ Heel goede firma, betrouwbaar, eerlijk, ze zijn gewoon de beste.Response from the ownerHallo Johnny, bedankt voor uw positieve review. We hebben met veel plezier aan uw app gewerkt Radio BingoRadio Bingo ★★★★★ Profesioneel bedrijf wat goed naar je luistertResponse from the ownerBedankt voor uw compliment. Veel plezier met uw website! sander psander p ★★★★★ Epic heeft op een professionele en klant vriendelijke wijze onze web app gerealiseerd. Een echte aanrader als je een ontwikkelaar zoekt die met je meedenkt.Daan SkefDaan Skef ★★★★★ Erg goede service en snelle reactiesResponse from the ownerBedankt voor een mooie reactie. Voor ons is een goede service dan ook erg belangrijk Garage ArissenGarage Arissen ★★★★★ Heel erg tevreden over dit bedrijf. Prachtige website voor mijn autoverhuurbedrijf gemaakt!Gordana TolicGordana Tolic ★★★★★ Ben heel tevreden over de werkzaamheden die ze hebben gedaan aan de website.Response from the ownerBedankt voor uw compliment. We hebben met plezier aan uw website gewerkt. Rijschool RijzoRijschool Rijzo ★★★★★ Ik heb een app laten ontwikkelen door EpicWebsite en ze hebben me uitstekend geholpen. EpicWebsite maakt zijn belofte waar door een echt epische app-ervaring te leveren! De lay-out is strak, modern en ontzettend gebruiksvriendelijk. Een speciaal dankjewel aan Hossein en Natalie voor hun geweldige ondersteuning.Theresia LievensTheresia Lievens ★★★★★ Een prachtige social media app laten bouwen door de toppers van Epicwebsite. Ondanks de uitdaging van de bouw van een grote app, is ze dit goed gelukt! Er is veel mogelijk en ik denk dat dit bedrijf nog een mooie toekomst voor zich heeft. Ga zo door en reach for the sky!Info QipasaInfo Qipasa ★★★★★ Top service!A TetikA Tetik ★★★★★ Epic heeft ons fantastisch ondersteund bij het uitrollen van onze gloednieuwe ondernemingsplan. Van begin tot eind werd alles haarfijn doorgenomen. En als wij dan toch een idee hadden dat misschien niet het slimste plan van aanpak was, kwamen ze niet alleen met een betere uitleg op de proppen, maar ook met alternatieven die ons uiteindelijk een hoop tijd en geld hebben bespaard- en ja achteraf gezien was dat inderdaad 100% de juiste zet.Lucas GroenewoudLucas Groenewoud ★★★★★ We zijn goed geholpen door Hossein en zijn tevreden over onze nieuw website.Bedankt!Response from the ownerSuper! Hsvsb JhsbssbHsvsb Jhsbssb ★★★★★ We zijn enorm blij met de app die Epicwebsite voor ons heeft gemaakt. Epicwebsite heeft ons goed geholpen met de zoektocht naar wat de app precies moet bieden en we zijn zeer tevreden met het eindresultaat. Met de app bieden we een digitaal platform voor jonge mensen met niet-aangeboren hersenletsel (18-35 jaar) en hun naasten.Connect Me NowConnect Me Now ★★★★★ Goede communicatie , alles word duidelijk verteld hoe ze te werk gaan.Website en logo laten makenDikke prima!!Response from the ownerWat fijn om te horen dat u tevreden bent met de diensten die wij aan u geleverd hebben. Heel veel succes met uw website Luigi EtziLuigi Etzi ★★★★★ Wij werken al een aantal jaren samen met Epicwebsite en de samenwerking verloopt altijd soepel, wat ons betreft een aanrader!Response from the ownerSuper bedankt voor de aanbeveling. Ook van onze kant zijn we erg blij met onze samenwerking M R BlacM R Blac ★★★★★ Heel erg bedank voor de super snelle en vriendelijke service, goede communicatie en altijd bereikbaarheid, onze website is prachtig en helemaal naar wens epicwebsite is een aanraader voor iedereen nogmaals dank je wel.Response from the ownerEen goede relatie met onze klanten is voor ons erg belangrijk. Fijn om te lezen dat u dit ook heeft ervaren. ilona renfurmilona renfurm ★★★★★ Super tevreden met de samenwerking. In een overleg uitgelegd wat we ongeveer wilden en het resultaat was boven verwachting. Het contact verliep ook soepel.Pure Pest ControlPure Pest Control ★★★★★ Epicwebsite heeft mijn verwachtingen overtroffen door een uitstekende app te leveren, gekenmerkt door professionele service, transparante communicatie en technische bekwaamheid. Zeker aan te raden!sabrine Bsabrine B ★★★★★ We hebben een app laten maken bij Epicwebsite en zijn tevreden over het resultaat. SimonSimon SmullersSimon Smullers ★★★★★ Deze man is echt een top krijgt van mij een 10,super website gemaakt binnen 1 week online.Ik adviseer iedereen die een website wil maken Epicwebsite aan,is geen betere,jullie krijgen een 10 plus van mij.Gr OmarResponse from the ownerOmar, bedankt voor dit fijne compliment voor onze designer. Hij heeft met veel plezier aan uw website gewerkt. Wij wensen u veel succes met uw website Z TaxiZ Taxi ★★★★★ Ik heb een bouw website laten maken bij Epic, en ben tevreden over het resultaat en de werkwijze van Epicwebsite.Alex nazarovAlex nazarov ★★★★★ EERSTEKLAS vakmensen de mensen toonden grote interesse in ons bedrijf, ze hielden rekening met onze wensen. Aanpassingen werden zeer snel doorgevoerd en er werd ons ook eerlijk uitgelegd dat sommige gewenste toepassingen op onze site niet zullen werken. Zeer positieve samenwerking gehad uiteraard met een tevreden resultaat, zeer aan te raden!Response from the ownerHallo Dilfajobs, bedankt voor de leuke en positieve review. We zijn hier erg blij mee. Klant tevredenheid is bij ons erg belangrijk. Fijn om te lezen dat u dit bij ons heeft ervaren. djenedjene ★★★☆☆ Een goed bedrijf en klant vriendelijke serviceResponse from the ownerBedankt Mina voor de super fijne samenwerking met elkaar! Mina MinavamdMina Minavamd ★★★★★ Super goed bedrijf!Response from the ownerMario bedankt! mk allroundmk allround ★★★★★ Prima bedrijf, vak mensen die de tijd voor je nemen, zeer tevredenR TeuwissenR Teuwissenjs_loader
Epicwebsite

Wij Zijn Een Team Van Bekwame Ontwikkelaars, Programmeurs En Online Marketeers.

We bezitten uitgebreide ervaring met diverse platforms, systemen en apparaten. We creëren producten die compatibel en toegankelijk zijn. Daarnaast kun je bij ons altijd rekenen op een marketingexpert.