Wat is cash bedrijfssoftware
Wat is Cash bedrijfssoftware

Wat is CASH bedrijfssoftware

Waarvoor zal je Cash Software gebruiken?

Een overzicht van wat Cash Bedrijfsssoftware is en hoe het bedrijven kan helpen hun financiën te beheren

Cash bedrijfssoftware is speciaal voor Mkb-ondernemingen en Zzp’ers. Cash bedrijfssoftware is een boekhouding software die voor ruim 95% alle boekhouding handelingen van je overneemt. Denk vooral aan:

 • Facturatie
 • Bankmutaties
 • Aangiftes

Cash Bedrijfssoftware is te gebruiken voor alle soorten ondernemingen ongeacht welke branche. Epic is een van de meest gewaardeerde softwarebedrijven die cutting-edge loan running services levert voor maatwerksoftware. Als je een deskundige en ervaren ontwikkelaar voor de beste bedrijfsoftware nodig heeft, neem dan contact met ons op zodat we een automatiseringsstrategie kunnen formuleren die uniek is voor de behoeften van je bedrijf. Met Epic aan je zijde kunt je er zeker van zijn dat alle handelingen snel en efficiënt worden uitgevoerd!

Cash bedrijfssoftware voordelen

Een goede automatisering van je bedrijfsprocessen, wie wil dit nou niet!
Toch voeren vele bedrijven toch nog veel bedrijfsprocessen handmatig door. Waardoor het werk vaak langer duurt en menselijke fouten worden gemaakt.Door een goede automatisering kan je dit voorkomen en je volledig richten op alle andere werkzaamheden binnen je onderneming.

Waarom Cash Bedrijfssoftware gebruiken?

Cash Bedrijfssoftware biedt vele voordelen voor het overzichtelijk beheren meerdere bedrijfsprocessen.

Het gebruiken van Cash Bedrijfssoftware bied jouw onderneming veel voordelen.

 1. Onbeperkt administraties toevoegen
 2. 24 /7 Helpdesk
 3. Maakt gebruik van meerdere bank koppelingen
 4. Directe koppeling mogelijk met de belastingdienst
 5. Inclusief gratis gebruik van App
 6. Opties tot het gebruik van meerdere koppelingen, webwinkel, kassa, (jaaropgaves enz.)
 7. Direct communicatie mogelijkheden met boekhouder
 8. Module implementatie mogelijkheden voor facturatie, registreren uren, salarisadministratie (uitbetalen lonen, bijhouden vakantie-uren)

Mogelijkheden van Cash Bedrijfs software

Volledig uit te breiden naar je eigen wensen.

Het Cash Bedrijf Software is een basis module voor alle financiële administratie handelingen. Deze kan je volledig uitbreiden naar eigen wens met meerdere modules zoals:

 • Facturering
 • Salaris Administratie
 • Urenregistratie
 • CRM Customer Relationship Management (klanten beheer)
 • ERP Toepassingen (onderdelen van verschillende bedrijfsprocessen zoals: inkoop, planning, productie en logistiek)

Ook heeft Cash een Accountancyportal die te gebruiken is door accountants en administratie kantoren.
Met het Accountancy portal kunnen processen volledig worden geautomatiseerd.
Ook is het mogelijk met Accountancy Portal:

 • Grote verwerkingen van de administratie (massa verwerking)
 • Doelgerichte samenwerking met klanten

Verbetering van je bedrijfsprocessen met de juiste software

Ontdek de voordelen van Cash Bedrijfssoftware, Spotler e-mail marketing software, Afas software en TOPdesk Service Management en overweeg een op maat gemaakte SaaS-app.

Cash bedrijfssoftware Software is het perfecte antwoord voor een efficiënte en handige aanpak van het beheer van je financiën, klanten en processen. Deze alles-in-één oplossing helpt je bij het stroomlijnen van je bedrijfsvoering terwijl je tijd en geld bespaart – waardoor het een no brainer keuze is!

Naast Cash Bedrijfssoftware zijn er andere softwareoplossingen die bedrijven kunnen overwegen om hun processen te verbeteren.

 • Spotler e-mailmarketing software is een ideale oplossing voor bedrijven die hun e-mailcampagnes snel willen optimaliseren.
 • Afas Software biedt een uitgebreid pakket oplossingen voor financieel beheer, personeelszaken en projectadministratie.
 • Als je op zoek bent naar manieren om uw klantenservice en supportactiviteiten te verbeteren, kijk dan niet verder dan TOPdesk Service Management. Deze uitgebreide oplossing is een ideale keuze voor bedrijven van elke omvang.

Deze softwareoplossingen zijn allemaal beschikbaar als SaaS-applicaties, zodat je ze kunt gebruiken zonder dat je zich zorgen hoeft te maken over de technische aspecten van de implementatie.

Als je op zoek bent naar de optimale oplossing voor je bedrijf, kunt je overwegen een SaaS-app op maat te laten maken. Op maat gemaakte software biedt precies de functies en functionaliteit die u nodig hebt, en helpt bij het verfijnen van uw activiteiten en het optimaliseren van de algemene prestaties.