Clickcease
Epicwebsite
Epicwebsite
Favicon Apple iPad Retina
Categorie: Bedrijfssoftware

Wat is Cash bedrijfssoftware

Cash Software een totaal boekhouding software ontwikkeld voor Mkb-ondernemingen en Zzp'ers. Klinkt dit voor jouw bedrijf ook interessant? Laat je dan informeren bij Epicwebsite.

b3f89d2199cdc93b0b2e7cc15406fcd3?s=96&d=mm&r=g

Gepubliceerd op: 3 februari 2023

Wat is Cash bedrijfssoftware
Wat is CASH bedrijfssoftware

Wat is CASH bedrijfssoftware

Waarvoor zal je Cash Software gebruiken?

Een overzicht van wat Cash Bedrijfsssoftware is en hoe het bedrijven kan helpen hun financiën te beheren

Cash bedrijfssoftware is speciaal ontworpen voor MKB-ondernemingen en ZZP’ers. Cash bedrijfssoftware is een boekhouding software die voor ruim 95% alle boekhouding handelingen van je overneemt. Denk vooral aan:

 • Facturatie
 • Bankmutaties
 • Aangiftes

Cash Bedrijfssoftware is te gebruiken voor alle soorten ondernemingen ongeacht welke branche. Epic is een van de meest gewaardeerde softwarebedrijven die cutting-edge loan running services levert voor maatwerksoftware. Als je een deskundige en ervaren ontwikkelaar voor de beste bedrijfsoftware nodig hebt, neem dan contact met ons op zodat we een automatiseringsstrategie kunnen formuleren die uniek is voor de behoeften van je bedrijf. Met Epic aan je zijde kan je er zeker van zijn dat alle handelingen snel en efficiënt worden uitgevoerd!

Cash bedrijfssoftware voordelen

Een goede automatisering van je bedrijfsprocessen, wie wil dit nou niet! Toch voeren vele bedrijven toch nog veel bedrijfsprocessen handmatig door. Waardoor het werk vaak langer duurt en menselijke fouten worden gemaakt. Door een goede automatisering kan je dit voorkomen en je volledig richten op alle andere werkzaamheden binnen je onderneming.

Abonneer en blijf op de hoogte!

Altijd het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Waarom Cash Bedrijfssoftware gebruiken?

Cash Bedrijfssoftware biedt vele voordelen voor het overzichtelijk beheren meerdere bedrijfsprocessen.

Het gebruik van Cash Bedrijfssoftware biedt jouw onderneming veel voordelen

 1. Onbeperkt administraties toevoegen
 2. 24/7 Helpdesk
 3. Maakt gebruik van meerdere bank koppelingen
 4. Directe koppeling mogelijk met de belastingdienst
 5. Inclusief gratis gebruik van App
 6. Opties tot het gebruik van meerdere koppelingen, webwinkel, kassa, (jaaropgaves enz.)
 7. Direct communicatie mogelijkheden met boekhouder
 8. Module implementatie mogelijkheden voor facturatie, registreren uren, salarisadministratie (uitbetalen lonen, bijhouden vakantie-uren)

Mogelijkheden van Cash Bedrijfs software

Volledig uit te breiden naar je eigen wensen.

Het Cash Bedrijf Software is een basis module voor alle financiële administratie handelingen. Deze kan je volledig uitbreiden naar eigen wens met meerdere modules zoals:

 • Facturering
 • Salaris Administratie
 • Urenregistratie
 • CRM Customer Relationship Management (klanten beheer)
 • ERP Toepassingen (onderdelen van verschillende bedrijfsprocessen zoals: inkoop, planning, productie en logistiek)

Ook heeft Cash een Accountancyportal die te gebruiken is door accountants en administratie kantoren.
Met het Accountancy portal kunnen processen volledig worden geautomatiseerd.
Ook is het mogelijk met het Accountancy Portal:

 • Grote verwerkingen van de administratie (massa verwerking)
 • Doelgerichte samenwerking met klanten

Verbetering van je bedrijfsprocessen met de juiste software

Ontdek de voordelen van Cash Bedrijfssoftware, Spotler e-mail marketing software, Afas software en TOPdesk Service Management en overweeg een op maat gemaakte SaaS-app.

Cash bedrijfssoftware Software is het perfecte antwoord voor een efficiënte en handige aanpak van het beheer van je financiën, klanten en processen. Deze alles-in-één oplossing helpt je bij het stroomlijnen van je bedrijfsvoering terwijl je tijd en geld bespaart – waardoor het een no brainer keuze is!

Naast Cash Bedrijfssoftware zijn er andere softwareoplossingen die bedrijven kunnen overwegen om hun processen te verbeteren.

 • Spotler e-mailmarketing software is een ideale oplossing voor bedrijven die hun e-mailcampagnes snel willen optimaliseren.
 • Afas Software biedt een uitgebreid pakket oplossingen voor financieel beheer, personeelszaken en projectadministratie.
 • Als je op zoek bent naar manieren om je klantenservice en supportactiviteiten te verbeteren, kijk dan niet verder dan TOPdesk Service Management. Deze uitgebreide oplossing is een ideale keuze voor bedrijven van elke omvang.

Deze softwareoplossingen zijn allemaal beschikbaar als SaaS-applicaties, zodat je ze kunt gebruiken zonder dat je zich zorgen hoeft te maken over de technische aspecten van de implementatie.

Als je op zoek bent naar de optimale oplossing voor je bedrijf, kunt je overwegen een SaaS-app op maat te laten maken. Op maat gemaakte software biedt precies de functies en functionaliteit die jij nodig hebt, en helpt bij het verfijnen van jouw activiteiten en het optimaliseren van de algemene prestaties.

FAQs

Het ontwikkelen van software is een proces dat begint bij een idee en eindigt met de implementatie van een werkende oplossing. Tijdens het proces worden vereisten geanalyseerd, wordt er een ontwerp gemaakt, wordt de software geprogrammeerd en getest, en wordt de software uiteindelijk gelanceerd of gedistribueerd. Succesvolle softwareontwikkeling vereist nauwkeurige planning, precieze analyse en grondige testing.

Maatwerk softwareontwikkeling kost doorgaans meer dan standaard software omdat het specifiek op maat gemaakt wordt voor de vereisten van jouw bedrijf. De kosten van maatwerk softwareontwikkeling zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte en complexiteit van de software, de duur van de ontwikkeling en de gewenste functionaliteiten. Een grotere investering kan nodig zijn voor het ontwerpen en bouwen van de software, maar in de lange termijn kan dit zich terugverdienen in efficiëntie en concurrentievoordeel. Bovendien, maatwerk software groeit mee met de ontwikkeling van je bedrijf, waardoor je je kan focussen op de groei en ontwikkeling zonder dat je hoeft te investeren in steeds nieuwe software.

Maatwerk software is een op maat gemaakte oplossing voor specifieke bedrijfsvereisten. Dit in tegenstelling tot standaard software die algemene oplossingen biedt voor bedrijfsprocessen. Maatwerk softwareontwikkeling is het proces van het ontwerpen, bouwen en implementeren van deze specifieke software. Het helpt bij het automatiseren van processen, het besparen van kosten en het versterken van het concurrentievoordeel van een bedrijf. Maatwerk software groeit mee met de ontwikkeling van een bedrijf, waardoor de software altijd relevant blijft.

Maatwerk softwareontwikkeling is het proces van het ontwerpen, bouwen en implementeren van een softwareoplossing die specifiek is afgestemd op de vereisten van je bedrijf. Dit kan helpen bij het automatiseren van processen, het besparen van kosten en het versterken van het concurrentievoordeel van een bedrijf. Bovendien maatwerk software groeit en evolueert met je bedrijf, waardoor je je kunt concentreren op groei en ontwikkeling. Het proces begint met een grondige analyse van je specifieke vereisten, waaronder processen, werkwijzen, en doelstellingen. Er wordt een software opgebouwd die aansluit bij deze vereisten en het aanbod dat het bedrijf zoekt. Dit zorgt ervoor dat de software optimaal functioneert binnen de processen van jouw bedrijf.

Standaard software biedt algemene oplossingen voor bedrijfsprocessen, zoals boekhouding, administratie, CRM, enz. Deze software is vaak goedkoper, eenvoudig te implementeren en wordt veel gebruikt. Maar het kan het niet aangepast worden aan specifieke vereisten van een bedrijf.

Maatwerk softwareontwikkeling is het proces van het ontwerpen, bouwen en implementeren van een softwareoplossing, die specifiek is afgestemd op de vereisten van jouw bedrijf. Dit helpt bij het verbeteren van efficiëntie, productiviteit en groei. Dit soort software groeit mee met jouw bedrijf, dus het blijft relevant voor de ontwikkeling van jouw bedrijf.

Veelgestelde Vragen: Jouw Gids voor Maatwerk App Ontwikkeling

Het creëren van een maatwerk app is een avontuur dat expertise, precisie en passie vereist. Bij Epicwebsite begrijpen we dat je streeft naar een app die niet alleen functioneel en gebruiksvriendelijk is, maar ook esthetisch aantrekkelijk, met positieve feedback van gebruikers en een snelle terugverdientijd. Dit proces, hoewel uitdagend, opent de deur naar eindeloze mogelijkheden om jouw unieke ideeën tot leven te brengen en een blijvende indruk te maken op je doelgroep. Met onze diepgaande kennis en ervaring in app-ontwikkeling staan we klaar om je te begeleiden bij elke stap, van concept tot lancering, om ervoor te zorgen dat jouw app niet alleen aan de verwachtingen voldoet, maar deze overtreft.

Kon je het antwoord op jouw vraag niet vinden? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

b3f89d2199cdc93b0b2e7cc15406fcd3?s=96&d=mm&r=g

Gepubliceerd op: 3 februari 2023

👋 Hoi, Ik ben Natalie Welkom, het trotse gezicht achter Epicwebsite. Op mijn pagina combineer ik nauwgezette technische vaardigheden met vernieuwende marketingstrategieën. Mijn enthousiasme voor HR en digitale marketing speelt een cruciale rol in de groei en het succes van Epicwebsite. Ik nodig je van harte uit om meer te ontdekken over mijn bijdragen en visie hier op Epicwebsite. Mijn Reis Innovatie Als Kompas De kern van mijn werk bij Epicwebsite ligt in de onbegrensde mogelijkheden van innovatie. Van baanbrekende apps tot strategische marketingplannen, mijn doel is om grenzen te verleggen en nieuwe terreinen te verkennen. Mijn reis bij Epicwebsite begon met een visie: technologie toegankelijker maken en bedrijven transformeren. Door onze krachten te bundelen, kunnen we samen iets ongekends creëren, waarbij jouw doelen altijd voorop staan. Maak een afspraak met mij Samen Groeien Mijn rol overstijgt het technische; ik zie mezelf als jouw partner in de digitale transformatie. Met een achtergrond in HR en digitale marketing, draag ik bij aan een cultuur waarin innovatie, groei en klanttevredenheid centraal staan. Samen bouwen we niet alleen aan projecten, maar ook aan relaties, waarbij elk succesverhaal begint met een goed gesprek en een gedeelde droom. Neem direct contact op We zijn Epic Mijn Technische Vaardigheden Omvatten: Technische Precisie & Creatieve Marketingstrategieën Pionier in Dienstenuitbreiding Vernieuwer in App Ontwikkeling Expert in SEO en SEA Strategische Marktuitbreiding Projectleider en Innovator Voorloper in AI en Technologische Integratie Ik heb een project voor jou

Ontdek, Beleef, Deel: Verspreid de Vreugde op Social Media

Epicwebsite

Wij Zijn Een Team Van Bekwame Ontwikkelaars, Programmeurs En Online Marketeers.

We bezitten uitgebreide ervaring met diverse platforms, systemen en apparaten. We creëren producten die compatibel en toegankelijk zijn. Daarnaast kun je bij ons altijd rekenen op een marketingexpert.