Epicwebsite
Epicwebsite
Favicon Apple iPad Retina

Eigen winkel beginnen niet zonder een webshop te laten bouwen

1f27f7e660eb39ca7684db35e304026a?s=96&d=mm&r=g

Gepubliceerd op: 22 februari 2016

Hier zie je een vrouw die haar eigen webshop aan het opzetten is.
Eigen winkel beginnen niet zonder een webshop te laten bouwen

Eigen winkel beginnen niet zonder een webshop te laten bouwen

Wil je je eigen winkel beginnen? En vraag je je af of je een kledingwebshop wilt beginnen? Of toch iets heel anders? Of eigenlijk hoe begin ik een webshop? En wat zijn de belangrijkste punten? Natuurlijk moet je denken aan: kvk, een nieuw webshop laten maken of een bestaande webwinkel te koop vinden, een goede locatie vinden, maandelijkse kosten zo laag mogelijk houden. En in deze post gaan wij over je eigen webwinkel beginnen!

V&D ging failliet omdat ze maar niet met eigen webshop starten!

Stop met wachten en start vandaag nog je online webshop

De online wereld is groter dan ooit te voor. En het is verstandig om een webshop te laten bouwen. Zo nu dat we van mening zijn dat een webshop of website gekoppeld aan je winkel of bedrijf van levensbelang is. Om zo je bedrijf te laten groeien en nieuwe klanten te genereren. Laten wij het dan hebben over de juiste manier om dit aan te pakken.

Hoe begin ik een webshop?

Epic staat voor ervaring, een uniek ontwerp en oplossingen verzinnen die er toe doen.

Een kleding webshop beginnen? Of een website laten maken door studenten om de kosten zo laag mogelijk te houden? Kan ik gratis een webshop maken? Is het wel verstandig om zelf een webshop te maken? Kan ik eigenlijk een bestaande webwinkel kopen? En uiteraard webshop beginnen moet ik me dan bij de KVK inschrijven? Al deze vragen gaan wij in dit artikel beantwoorden. Mijn naam is Natalie en ik ben eigenaar van meerdere online ondernemingen. Sinds 2008 ben ik mijn eigen online winkel begonnen. Ik heb niks anders gedaan dan geprobeerd om een succes te maken van mijn ondernemingen online. Maar hoe kun je succesvol worden in een nieuwe wereld met je onderneming? In een nieuwe wereld? Wat zijn de belangrijkste punten waar je aandacht aan moet geven? Zoals je weet internet is sinds het jaar 2000 erg populair en steeds meer aan het groeien. En zoals je misschien wel hebt gehoord, zijn talloze bedrijven failliet gegaan omdat ze niet wilden meegroeien in de online wereld.

Let op! Webshop laten bouwen is makkelijk maar er is veel meer nodig!

Een succesvolle ontwikkeling van een webshop: van het genereren van klanten tot het verkrijgen van een goede positie in Google en de selectie van producten voor maximale inkomsten.

Met zoveel webdesigners online, heb je ongetwijfeld al tenminste een offerte aangevraagd of rondgekeken voor de juiste deal. Om van je eigen webshop een succes te maken, zijn er belangrijke punten waar je rekening mee moet houden, waarvan niet iedereen op de hoogte is. Daarom wil ik je graag de moeite besparen! Om mijn verhaal kort te maken, waar je op moet letten zijn onder andere de volgende punten:

 • genoeg klanten genereren
 • goeie positie bij Google
 • juiste producten vinden die veel kopers opleveren, waardoor je meer inkomsten genereerd

Webshop beginnen kvk regeling

Een KVK-inschrijving: het succes voor jouw webwinkel in Nederland.

Iedere webwinkel in Nederland hoort een KVK inschrijving te hebben. Om het niet te ingewikkeld te maken. Op het moment dat je begint te verdienen met jouw webwinkel hoor je ingeschreven te staan bij de kamer van koophandel (KVK) Er zijn vele voordelen die je dan hebt, zoals als je in jouw shop de klanten wilt laten betalen met iDEAL, vrijwel alle providers vragen naar een kamer van koophandel inschrijving. Maar daar eindigt het niet mee. Want als je bijvoorbeeld een lijst wilt hebben met collega’s die jouw kunnen helpen of wie wat verkocht heeft, dan kan je deze informatie opvragen bij de kamer van koophandel.

Overeenkomsten van gratis webshop maken en open source webshop

Professionele webshops: ontdek de mogelijkheden van Magento, Presta en WordPress – leer hoe je zelf een webshop kunt maken of overweeg professionele hulp

Het klinkt misschien ongelooflijk, maar er bestaan professionele open source webshops die gratis zijn. En dan heb ik het niet over goedkope troep, maar wereldniveau platforms zoals:

Maar wat is de overeenkomst vraag je jezelf misschien af? Een gratis webshop maken kan echt. Alleen waar je rekening mee moet houden is dat een webshop maken aan bepaalde eisen moet voldoen. Heb je de tijd om te leren hoe je jouw webshop aan al die eisen kan laten voldoen? Als je de tijd hebt, dan is het uiteraard mogelijk om zelf gratis je webshop te bouwen. Alleen als je heel serieus bent over het starten van je eigen webwinkel. Is het een aanrader om toch een professionele webdesigner in dienst te nemen die je webshop voor je kunnen maken.

Een vrouw staat klaar om tips te geven over het bouwen van een webshop bij Epicwebsite

Webshop laten bouwen en wat dan nog?

Wanneer je besluit om een Eigen webwinkel te starten kan ik paar tips geven:

De snelheid van jouw webshop is heel erg belangrijk. Grote bedrijven zoals eBay of Amazon zijn naar intensief testen erachter gekomen. Dat zelfs milliseconden sneller maken van een webshop, dit kan leiden tot meer producten verkoop.
Een responsieve webshop; vraag je webdesigner om een voorbeeld te laten zien en bekijk dat voorbeeld met verschillende mobiele telefoons. Tijdens het kijken van de website of webshop, hoor je niet te hoeven inzoomen of uit te zoomen of teveel te scrollen. Ook moet je je houden aan de richtlijnen van Google. Vraag je webdesigner of hij of zij bekend is met de richtlijnen van Google. Vraag om een rapport voor je te maken van wat je eigenlijk nog moet doen om je SEO score te verbeteren. En dit rapport hoort je uitgebreide informatie te geven over onder andere:

 • Wie zijn uw concurrenten?
 • Welke zoekwoorden brengen de meeste klanten.
Hier zie je een voorbeeld van een reis webshop laten maken

Webshop te koop vinden of zelf webshop maken?

– Voordelen van minder kosten,

Deze vraag heb ik al eerder beantwoord, maar ik wil nog een paar punten duidelijk maken! Je kan uiteraard een bestaande webshop vinden, die je kan overnemen. De voordelen hiervan zijn dat het uiteraard een bestaande webshop is met een bestaand klantenbestand, en dus al een inkomen. Maar als je besluit om zelf een webshop te maken, of met een compleet nieuwe webshop te beginnen. Heb je onder andere voordelen zoals:

 • Aanzienlijk lagere kosten,
 • Met een schone lei beginnen,
 • Het proces van een eigen webwinkel starten en begrijpen. Want uiteraard kan je beter leren dan zelf proberen.

Conclusie:

De digitale wereld biedt onbeperkte mogelijkheden

Zo ik hoop dat je wat wijzer bent geworden na het lezen van dit artikel. Maar als er een ding is wat ik hoop dat je onthoudt. Dan is het dat de afstanden tussen de wereld delen nog nooit zo dichtbij zijn geweest. Als je een goed idee hebt dan kan je letterlijk de wereld in een nacht overnemen met jouw product of onderneming. En dat is in de online wereld totaal anders dan in onze wereld. Wat ik daarmee wil zeggen is, dat in de digitale wereld het ideeën het enige is wat heel veel kosten met zich meebrengt. Digitale producten kosten niets. Wat wel erg belangrijk is, is dat je alle mogelijkheden die je online hebt goed leert. En onder de knie krijgt en vervolgens met al geleerde punten je eigen webshop kunt starten. Er is maar een idee nodig om de wereld te veroveren.

Veel gestelde vragen

Ben je geïnteresseerd in het opzetten van je eigen webshop, maar weet je niet zeker of je dit zelf kunt doen? Geen zorgen, het is zeker mogelijk om zelf een webshop te maken. Er zijn verschillende manieren waarop je dit kunt aanpakken, afhankelijk van jouw technische kennis en ervaring.

Een van de opties is het gebruik maken van een content management systeem (CMS), zoals WordPress of Magento. Met behulp van deze systemen kan je een webshop maken, zonder dat je hiervoor specifieke technische kennis nodig hebt.

Een andere manier om zelf een webshop te maken is door gebruik te maken van een webshop builder, zoals Shopify of Wix. Deze diensten bieden alles wat je nodig hebt om een professionele webshop op te zetten, inclusief hosting, betalingsmogelijkheden en beveiliging.

Al met al is het zeker mogelijk om zelf een professionele webshop op te zetten, al zal dit wel wat tijd en moeite kosten. Het is daarom aan te raden om goed na te denken over jouw wensen en eisen en te bepalen welke methode het beste bij je past.

Loop je nou toch vast bij het zelf maken van een webshop? En heb je toch hulp nodig. Wij van Epic helpen je graag verder om je webshop te ontwikkelen zoals je voor ogen had.

Inprincipe kan iedereen zo beginnen met het starten van een webshop. Wel is het raadzaam om over een paar stappen nagedacht te hebben, voordat je gaat starten met het opzetten van je webshop. Hierbij kan je vooral denken aan:

*Wat voor soort webshop je wilt gaan beginnen. Dit kan bijvoorbeeld een webshop voor fysieke producten zijn, of voor digitale
producten.
*Hoe je het product wilt gaan verkopen en hoe je dit aan je potentiële klanten gaat aanbieden
*Hoe ga je je webshop beheren? Dit kan bijvoorbeeld met behulp van een content management systeem (CMS), zoals WordPress of Magento. *Verzend en betalingsmogelijkheden.
*Het budget dat je wilt investeren voor het ontwerpen van je webshop

Tenslotte is het ook belangrijk om rekening te houden met eventuele juridische en fiscale verplichtingen die van toepassing zijn op jouw webshop. Zo moet je bijvoorbeeld kunnen aantonen dat jouw producten veilig zijn voor consumptie of gebruik.

Zoals je kan lezen komt er toch nog wel het een en ander bij kijken voordat je kan starten met het ontwerpen van een webshop.
Wij van Epic hebben een ruime kennis in het ontwerpen van verschillende webshops voor diverse branches. En kunnen met onze kennis een webshop voor jou realiseren die volledig aansluit op jouw wensen en ideeën.

Ben je benieuwd naar de kosten voor het beheren van een webshop per maand? Er zijn verschillende factoren die van invloed zijn op de maandelijkse kosten van jouw webshop.

Een belangrijke kostenpost is de hosting. Dit is de plek waar je webshop op internet staat en kan worden geleverd door een hostingprovider. De prijzen voor de hosting kunnen verschillen afhankelijk van de grootte en het verkeer van je webshop.

Naast de hostingkosten, dien je ook rekening te houden met de kosten voor marketing en advertentie kosten.

Ben je benieuwd naar de kosten die je gemiddeld uitgeeft aan je advertenties en marketing. Dan kunnen wij van Epic je hier zeker bij helpen. Met ons marketingplan zullen we samen kijken naar de mogelijkheden binnen jouw budget. Er is altijd meer mogelijk dan je denkt.

Het laten maken van een webshop kan een belangrijke investering zijn voor jouw onderneming. De kosten voor het laten maken van een webshop kunnen variëren afhankelijk van al je specifieke wensen en eisen.

Er zijn verschillende factoren die van invloed zijn op de kosten voor het laten maken van een webshop. Zo kan de keuze voor een bepaald platform, zoals:
Magento (Magento is een e-commerce platform dat wordt gebruikt door ondernemers om online winkels te maken en te beheren. Het platform biedt een ruime hoeveelheid aan functionaliteiten en mogelijkheden voor het aanbieden van producten, het beheren van bestellingen en het afhandelen van betalingen.)
WooCommerce (Dit is een plugin voor WordPress. Die gebruikt kan worden om een online winkel te maken en te beheren.
WordPress (WordPress is een content management systeem (CMS) dat wordt gebruikt om websites en blogs te maken en te beheren.
Ook de grootte en complexiteit van de webshop kan van invloed zijn op de kosten.

Verder kunnen ook de gewenste functionaliteiten en integraties van betalingsmethoden van invloed zijn op de kosten. Bij het laten maken van een webshop is het daarom aan te raden om goed na te denken over je wensen en eisen en deze te bespreken met een professioneel team. Zo kan je een realistische begroting maken en bepalen wat de kosten zullen zijn voor het laten maken van jouw webshop.

Wij van Epic kunnen met onze expertise jou begeleiden in het gehele proces. En zullen je dan ook adviseren in alle mogelijkheden die van toepassing zijn om een professionele webshop te ontwikkelen die voldoet aan al je wensen en eisen.

Om een succesvolle kleding webshop op te zetten, zijn er een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Hieronder volgen enkele belangrijke elementen die je niet moet vergeten:

 1. Een doelgericht e-commerce platform: Kies een betrouwbaar platform om je webshop op te bouwen, zoals Shopify, WooCommerce of Magento. Zorg ervoor dat het platform aansluit bij jouw visie en budget.
 2. Een professioneel ontwerp: Zorg ervoor dat jouw webshop er professioneel en aantrekkelijk uitziet, zodat bezoekers vertrouwen hebben in het merk.
 3. Kwalitatieve productfoto’s en beschrijvingen: Zorg ervoor dat u duidelijke productfoto’s en gedetailleerde beschrijvingen heeft om je kleding te presenteren. Dit helpt bij het overtuigen van bezoekers om een aankoop te doen, en terug te keren als klant
 4. Betalings- en verzendopties: Kies een betalingsprocessor, zoals PayPal of Stripe, en bepaal hoe je de verzendingen wilt regelen. Zorg ervoor dat je duidelijkheid geeft aan jouw klanten over de kosten en de verwachte leveringstijd.

Heb je het antwoord niet gevonden, stuur ons dan een bericht. En we zullen je vraag beantwoorden.

Inhoudsopgave:

Maak Jouw App Droom Waar
about us 2

Van het eerste concept tot een succes in de appstore, wij zijn jouw partner in innovatie.

Boost Je Online Zichtbaarheid

Met onze SEO, SEA, en ASO-diensten!

EPIC

“Staat jouw site waar het hoort: bovenaan.”

1f27f7e660eb39ca7684db35e304026a?s=96&d=mm&r=g

Gepubliceerd op: 22 februari 2016

👋 Hoi, Ik ben Hossein Welkom, waar mijn passie voor technologie en innovatie tot leven komt. Ik ben Hossein, jouw full-stack ontwikkelaar bij Epicwebsite, en jouw gids in de wereld van professionele en unieke digitale oplossingen. Hier combineer ik diepgaande technische expertise met een creatieve visie om elk project in een meesterwerk te transformeren. Mijn Reis De Tocht Naar Technologische Excellentie Van de eerste code tot de laatste pixel, mijn reis in de tech-wereld is één vol passie en constante innovatie. Met een achtergrond in full-stack ontwikkeling en een hart voor online marketing, ben ik hier om jouw digitale dromen werkelijkheid te maken. Bij Epicwebsite geloven we niet alleen in het bouwen van apps en websites; we creëren ervaringen die jouw gebruikers niet snel zullen vergeten. Maak een afspraak met mij Mijn Missie Jouw visie verdient meer dan alleen een digitaal platform; het verdient een podium dat even uniek en professioneel is als jijzelf. Met een oog voor detail en een ziel voor innovatie, werk ik samen met jou om niet alleen aan je verwachtingen te voldoen, maar deze te overstijgen. Samen kunnen we een digitale beleving creëren die echt impact maakt. Neem direct contact op Mijn Technische Vaardigheden Omvatten: JavaScript HTML/CSS PHP React Laravel SQL NodeJs Online marketing

Ontdek, Beleef, Deel: Verspreid de Vreugde op Social Media

Epicwebsite

Wij Zijn Een Team Van Bekwame Ontwikkelaars, Programmeurs En Online Marketeers.

We bezitten uitgebreide ervaring met diverse platforms, systemen en apparaten. We creëren producten die compatibel en toegankelijk zijn. Daarnaast kun je bij ons altijd rekenen op een marketingexpert.