Op maat gemaakte uitzendbureau website 1
Epic Website laten maken Almere

GOED VINDBAARHEID & ZOEKMACHINE VRIENDELIJK

Wanneer je een webshop laat bouwen, is het belangrijk dat je ook goede positie bij de zoekmachines behaalt. Helaas, zoekmachineoptimalisatie is niet eenvoudig. En ondanks dat Google heel veel relevante en makkelijk te volgen richtlijnen heeft, in de praktijk blijkt dat toch niet zo simpel te zijn. Vooral niet voor de webmaster, die bijvoorbeeld nog nooit een eigen webwinkel heeft gehad. Financieel is het voor ons ook niet haalbaar om nog meer mensen in dienst te nemen om onze klanten te helpen bij het opzetten en optimaliseren van hun website. Van de andere kant willen we graag ook onze prijzen zo laag mogelijk houden en een goedkope webshop blijven bouwen.

BESTE KWALITEIT TEGEN VOORDELIGSTE PRIJZEN

Epic levert het totale pakket!

Waar het ons om gaat is dat wij de beste kwaliteit leveren tegen de meest voordelige prijzen. Of je nou een website laat maken in Den Haag, of in Rotterdam. Websitebouwers van verschillende steden bieden allemaal min of meer dezelfde soort diensten aan. Uiteraard is daar niets mis mee. Maar wij willen graag een stapje verdergaan waar onze collega’s gestopt zijn. Dat is ook de reden waarom we een compleet pakket aanbieden. Waar je op een responsive webshop kan rekenen, zonder enige extra kosten. Of een heel jaar gratis hosting en gratis domeinnaam maar daar eindigt onze dienstverlening niet mee!

ALMERE LATEN WEBSITE MAKEN BIJ EPIC

We groeien goed door!

Uiteraard zijn we apen trots dat wij er steeds meer klanten bij krijgen vanuit verschillende steden. En het wordt ook steeds drukker bij onze teamleden, die de verschillende onderdelen van webdesign en de promotie van onze klanten doen. Wat uiteraard een goed teken is, dat onze plannen om een compleet pakket aan te bieden ook de aandacht trekt van onze klanten. En dat ze blij zijn met een partner die samen met hen het hele proces van het opzetten van een eigen webwinkel doorloopt, vanaf het begin tot het eind.

GOED VINDBAARHEID & ZOEKMACHINEOPTIMALISATIE

Epic staat voor ervaring, een uniek ontwerp en oplossingen verzinnen die er toe doen.

Wanneer je een webshop laat bouwen, is het belangrijk dat deze ook een goede positie behaalt bij zoekmachines. Maar helaas zoekmachineoptimalisatie is niet zo makkelijk. En ondanks dat Google heel veel relevante en makkelijk te volgen richtlijnen heeft, in de praktijk blijkt dat toch niet zo simpel te zijn. Vooral niet voor de webmaster, die bijvoorbeeld nog nooit een eigen webwinkel heeft gehad. Voor ons is het financieel ook niet echt mogelijk om nog meer mensen in dienst te nemen, om onze klanten te helpen met het opzetten en optimaliseren van hun website. Van de andere kant willen we graag ook onze prijzen zo laag mogelijk houden en een goedkope webshop blijven bouwen.

SEO SEA EN EEN WEBSITE LATEN MAKEN ALMERE

Vindbaar zijn is een belangrijk onderdeel!

Een van de grootste zorgen van een webwinkel eigenaar is het optimaliseren van hun webshop voor de zoekmachines zoals Google. Uiteraard hebben wij de meest professionele modules, die wij gratis voor al onze klanten installeren. En in sommige gevallen zelfs hun accounten aanmaken. Maar er is meer nodig, Google verandert ook dagelijks. En er komen steeds meer nieuwe richtlijnen die van belang zijn voor iedere webmaster. Dit probleem willen wij graag oplossen door het samenwerken met een professioneel SEO optimalisatie bedrijf, die heel goed aansluit bij onze werkwijze. Net als wij willen onze collega’s van SEO de meest professionele diensten aanbieden voor een zeer betaalbare prijs. En van alle geteste websites die wij bij hen hebben laten optimaliseren. Heeft 99% het perfecte resultaat bereikt binnen korte tijd.