Eigen webwinkel beginnen en waar je rekening mee moet houden?

Een foto van eigen winkel beginnen webshop laten bouwen ppost Eigen webwinkel beginnen is zo gedaan, goedkope webshop, een goed webdesigner op Google zoeken en zorgen dat je niet teveel betaald, goede en duidelijke afspraken maken, je aanbetaling betalen even langs de kamer van koophandel! Zo, binnen een paar dagen Kan jij een Webshop laten bouwen en klaar is kees..
Aldoor het zo simpel kan zijn, het vraagt naar wat meer onderzoek en voorbereidingen voordat u een Professionele website wilt laten maken.

Checklist voor wanneer je een eigen webwinkel wilt beginnen

    Welk platform gaat u gebruiken om uw webshop te laten bouwen?
    Welk hosting pakket kiest u voor uw nieuwe webshop?
    Hoe komt u aan uw klanten?

WordPress website laten maken? Of is wordpress niet geschikt voor een webshop?

Wordpress webwinkel of iets anders foto WordPress is een van de meest gebruikte platforms van deze dagen, over 60 miljoen gebruikers bewijst al dat wordpress meer is dan alleen een blog platform. Van de overheid website tot de meest geavanceerde webshops kunnen gebouwd worden en zijn gemaakt door en met wordpress. Dus WordPress gebruiken als een platform voor jullie nieuwe webwinkel is zeker geen slecht idee. Integendeel dat is een goed idee want het is goedkoop, het is wel erg modern en heeft een mooie uitstraling. En voordat u denkt dat WordPress een en al voordeel is, en helemaal geen nadelen heeft, dan is dat ook niet helemaal waar. Want de nadelen van WordPress is dan ook dat het geoptimaliseerd is, en dat u misschien voor 1000 producten tot misschien 1500 of 2000 producten kan gaan. Maar voor meer zou ik liever gaan voor:

Andere soorten platforms waarmee je een webwinkel kan bouwen?

magento.com:

Een van de meest gebruikte platforms voor de webwinkels overal te wereld, je zou kunnen zeggen er is geen betere. Alleen helaas is het heel erg prijzig. En ik zou u alleen aanraden om een webshop met magento te laten bouwen, als u zeker weet dat uw miljoenen gebruikers krijgt, en honderden duizenden producten te koop gaat zetten.
prestashop.com:
Prestashop is ook een van de meest bekende platforms waarmee u uw eigen webwinkel kan laten bouwen. Je zou kunnen zeggen Prestashop is de lichtere versie van Magento. Afgelopen jaren is Prestashop gegroeid tot een van de meest gebruikte soorten webshop platform.

Andere bekende webshop platform en bedrijven die u kunnen helpen om een eigen webshop starten zijn:
ccvshop.n
seoshop.nl
zen-cart.nl
oscommerce.nl
cubecart.com

Welke hosting pakket moet jij voor je nieuw webwinkel kiezen?

Een foto van welke hosting pakket moet jij voor je nieuw webwinkel kiezen? Zo hosting is eigenlijk net als een computer, maar dan online waar u al uw bestanden gaat onderbrengen. Hier wordt dus al uw teksten, foto’s en video’s opgeslagen, die u op uw webwinkel hebt. Dus het is belangrijk dat u het juiste dingen hostingpakket voor uw webwinkel kiest.

– Share hosting
U zou voor share hosting kunnen kiezen, het is goedkoop, makkelijk op te zetten, en binnen een paar uurtjes kan je al online gaan met uw nieuwe webshop. Nadelen van share hosting is dat u dezelfde computer deelt met honderden andere gebruikers. Bijvoorbeeld bij ons, wij hebben op onze share hosting maar 15 klanten. Dat is natuurlijk omdat wij kwaliteit willen blijven leveren, anders zijn onze klanten binnen een jaar weg.

– VPS hosting
VPS is veel professioneler. U heeft een eigen opslagruimte, en u kan zelf alles opzetten zoals u het zelf wilt. Nadelen ervan zijn, een vps hosting is dat u er wel verstand van moet hebben hoe u de hosting gaat indelen.

De bekendste webhosting bedrijven van Nederland zijn:
www.argeweb.nl (je zou kunnen zeggen argoweb is de meest professionele omdat het het KPN net heeft overgenomen)
www.yourhosting.nl(zeker een van de oudste webhosting bedrijven van Nederland)
www.strato.nl(zeker een van de meest veelzijdige webhosting)
www.ixlhosting.nl
www.budgetwebhosting.nl

Zoekmachines en vindbaarheid De SEO:

De seo optimaliseren van je eigen webwinkel – Zorg dat u een beetje verstand heeft van Google zoekmachines, en dat u een SEO heb. U kunt ervoor kiezen dat u zelf uw seo goed doet, of dat u het uit de handen geeft. Maar hou wel rekening ermee dat het niet gratis is.

– Je kan ervoor kiezen om betaald SEO te doen op www.google.nl/adwords hier kunt u een nieuw account aanmaken, en binnen een half uur met uw eerste campagne beginnen.
– Wilt u weten hoe het werkt, kijk dan naar deze pagina: Hoe het werkt
– Wat ook heel erg behulpzaam is, is google keywordplanner. En die kunt u vinden op: adwords.google.com/KeywordPlanner

webshop laten bouwen met woocommerce of easydigitaldowloads?

Foto van webshop laten bouwen met woocommerce of easydigitaldowloads post 1. Wat gaat u precies verkopen?
– Gaat u met name downloadbare, digitale producten verkopen, dan kunt u beter bijvoorbeeld voor easydigitaldownloads.com kiezen.
– Gaat u meer echte producten verkopen die ook op de post moeten, dan zou ik liever voor: www.woothemes.com/woocommerce

Ik probeer u niet gek te maken, maar dit zijn echt maar een paar van de belangrijkste punten waar u rekening mee moet houden. En een eigen onderneming beginnen is altijd heel makkelijk om te starten. Maar om een succesverhaal van jouw webwinkel te maken, daar moet u toch wat meer voor doen.

Goed nieuws is er is een formule dat voor succes zorgt:

– zorg dat u verstand heeft van de zaak. ( Dus als u een kleding webwinkel wilt beginnen, zorg dat u modebewust bent, of dat je tenminste wel weet wat de mode van het seizoen, wat verkoopt wel en wat verkoopt niet.

De conclusie!

Een eigen webwinkel beginnen is een proces van vallen en opstaan en leren van de gemaakte fouten. Tenzij je duizenden euro’s gaat investeren voor elk onderdeel en een specialist gaat inhuren. Er is geen 100% waterdichte manier. Vooral niet voor iemand die nog nooit een eigen webwinkel heeft gemaakt. Maar goed nieuws is er zeker. Er zijn wel miljoenen ondernemers overal in de wereld die een eigen website hebben gebouwd zonder enige kennis hiervoor. En die toch uiteindelijk een succesvol bedrijf hebben.

Ik wens u heel veel succes met uw eigen webwinkel. En hoop dat ik uw succesverhaal als een voorbeeld mag nemen, in mijn volgende post.

Hartelijk dank voor uw interesse, en voor de tijd die u heeft genomen om even de post te lezen. Vergeet niet deze post te delen op social media.

Wij zijn Epic!

Epicwebsite bestaat uit een team van enthousiaste én ervaren developers. Bij ons ben je aan het juiste adres voor het op maat laten maken van Webapplicaties. Naast een maatwerk service, bieden we je natuurlijk ook kwaliteit en een heldere visie.

Deel Dit Verhaal, Kies Je Platform!
De nieuwste kunstwerken
Alle projecten