Clickcease
Epicwebsite
Epicwebsite
Favicon Apple iPad Retina

Responsive webshop

1f27f7e660eb39ca7684db35e304026a?s=96&d=mm&r=g

Gepubliceerd op: 18 februari 2016

Responisive webshop op verschillende aparaten
Responsive webshop

Responsive webshop

Zijn onze onderwerpen full responsive? Goedkope website laten maken of een WordPress website laten maken? Als jij een website bij ons laat maken, dan zou je zien dat onze sites meer zijn dan alleen responsive. Terwijl veel andere webdesigners zich focussen op alleen een mobiel vriendelijke website. Bij ons kan je op een professionele website laten maken rekenen. Die ook nog eens heel erg voordelig is. Goedkope website laten maken bij ons is zeker mogelijk.

Een afbeelding van een responsive webshop

Een responsive webshop laten maken

Maak Jouw webshop toegankelijk voor alle apparaten: laten ontwerpen van een responsive webshop

Een webwinkel laten maken bij Epicwebsite betekent. Dat wij zorgen voor een perfecte website. Die er ook nog eens perfect uitziet, op alle mogelijke mobiele telefoons zoals onder andere de iPhone. Zelf zorgen wij ervoor dat het werkt op de kleine tot grote laptops. En daarna zijn al onze onderwerpen ook nog eens heel goed te bekijken op de oude browsers zoals Internet Explorer8!

Responsive webshop of website

Maak een indruk met een mobielvriendelijke website gemaakt door Epicwebsite

Een mobiel vriendelijke website die door Epicwebsite gemaakt is, en uitgebreid geoptimaliseerd is voor alle mobiele telefoons en tablets. Zo zorgen wij ervoor dat je nieuwe website of webwinkel 100% mobielvriendelijk is. En dat de bezoekers makkelijk hun weg kunnen vinden zonder er al teveel moeite voor te moeten doen.

Een overzichtelijk en Responsive webshop

Ontwerp een optimale gebruikerservaring met een overzichtelijke en responsive webshop

Een bezoeker die met een mobiele telefoon je website bezoekt, heeft niet echt veel geduld. Vooral als de website of webshop ook nog eens niet echt zo snel is. Komt het vaak voor, dat een bezoeker een website of webshop bezoek verlaat. Al voordat de pagina geladen is van de website of webshop. Voor ons is het heel erg belangrijk dat wij het bezoekersgedrag goed in de gaten houden. En aan de hand van het gedrag van de bezoekers op jouw website of webshop optimaliseren wij het content.

Een goedkoop en Responsive webshop laten maken

Met een betaalbare en responsief webshop gemaakt door Epicwebsite. Bereik je meer klanten

Met miljoenen gebruikers wereldwijd. Die niets anders doen, dan met een mobiele telefoon de websites en webshops zoeken. En in sommige gevallen gebruikers hebben niet eens een computer. De webdesign van deze dagen, moet ervoor zorgen dat de website die door hun gebouwd en geoptimaliseerd is. 100% makkelijk te bedienen is voor de bezoeker en voor de webmaster, die uiteindelijk in de toekomst uiteraard het een en ander wil laten aanpassen en uitbreiden aan zijn of haar webshop.

Het CMS en Responsive webshop

Epic staat voor ervaring, een uniek ontwerp en oplossingen verzinnen die er toe doen.

Het komt heel vaak voor dat een webmaster een nieuwe campagne opzet. We willen graag bijhouden, welk van al deze gemaakte campagnes het beste functioneert. En welke de meeste klanten voor hun webshop hebben. Uiteraard leveren wij uitgebreide modules die het gedrag van de klanten en de bezoekers op de website of webshop bijhouden. En zo kunnen we de webmaster op de hoogte brengen van de meest bezochte pagina’s, en de meest opvallende woorden of foto’s. En de webmaster kan dan met deze informatie zijn website of webshop optimaliseren, en ervoor zorgen dat de klanten makkelijk en duidelijk kunnen terugvinden waar ze op zoek naar zijn.

Wordpress webshop of een responsive webshop

Creëer een online winkel met de flexibiliteit van WordPress: laten bouwen van een responsive webshop

Heel veel van onze klanten denken dat een WordPress webshop niet echt 100% mobielvriendelijk is. Of dat een WordPress webshop minder presteert dan bijvoorbeeld een Magento webshop. Niks is verder van de waarheid. Want een WordPress gemaakte webshop is deze dagen net zo efficiënt als andere platforms. Dus het is zeker aan te raden om een WP webshop te laten bouwen. En indien dat je vragen hebt over de mogelijkheden. Neem dan eens contact met ons op voor meer informatie.

Veel gestelde vragen

Het idee dat een webshop laten maken met WordPress geen goed idee is, is een veelvoorkomende misvatting. WordPress staat misschien bekend als een blogplatform, maar het wordt wereldwijd door miljoenen gebruikers gebruikt, niet alleen voor het produceren van artikelen, maar ook als een volwaardig platform voor webwinkels. Met WordPress kunnen meerdere producten online worden verkocht, variërend van kleding tot digitale producten.

Veel gebruikers die WordPress als webwinkelplatform hebben gebruikt, zijn het erover eens dat het uitstekend werkt voor deze doeleinden. Het is dus zeker geen slecht idee om een webwinkel te laten maken met WordPress! Met de flexibiliteit, gebruiksvriendelijkheid en uitgebreide functionaliteit van WordPress, kunt u een professionele en effectieve webshop realiseren die aan al uw behoeften voldoet.

Benieuwd hoe wij jouw webshop zo voordelig kunnen realiseren? Het geheim zit in ons team van specialisten. Dankzij hun uitgebreide kennis en expertise kunnen we efficiënt werken en besparen op manuren. We vormen een hecht team dat samenwerkt over de grenzen van onze disciplines heen, met als doel de beste oplossingen voor jou te creëren.

Door het zelf ontwikkelen van benodigde modules en het slim inzetten van onze samenwerking, kunnen we sneller en effectiever aan jouw project werken. Dit stelt ons in staat om minder tijd te besteden aan de ontwikkeling van webshops en websites. Het resultaat? Een betaalbare, kwalitatieve webshop die perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften. Bij ons profiteer je van de combinatie van kwaliteit, snelheid en betaalbaarheid, allemaal dankzij onze unieke aanpak.

Vraag je je af hoe je de kosten voor je nieuwe webshop zo laag mogelijk kunt houden zonder in te leveren op kwaliteit? Je bent niet alleen! Bij Epic Website hanteren we een unieke aanpak waarbij de prijs van jouw webshop niet wordt bepaald door het aantal pagina’s of producten dat je wilt toevoegen. In tegenstelling tot anderen, bieden wij een transparant en eerlijk tarief zonder verborgen voorwaarden of onverwachte extra’s.

Maar er zijn nog meer manieren om de kosten te drukken. Een effectieve methode is door zelf de touwtjes in handen te nemen. Hoe? Bijvoorbeeld door het volgen van een WordPress cursus. Op deze manier leer je zelf plugins te ontwikkelen of aan te passen, waardoor je op lange termijn onafhankelijk wordt en bespaart op onderhoudskosten.

Bij Epic Website staat ‘goedkoop’ voor ‘betaalbaar’ zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. En we zijn trots te kunnen zeggen dat de balans tussen prijs en kwaliteit van onze diensten dit bewijst!

Het starten van een eigen webwinkel met een van onze webdesign pakketten neemt veel zorgen uit handen! Dit is ideaal voor mensen die producten willen verkopen die afhankelijk zijn van een maker, zoals merkkleding. Een webshop biedt een platform waarop u producten kunt verkopen en transacties kunt afhandelen.

Aan de andere kant, het laten maken van een website is geschikt voor het versterken van informatie of het promoten van uw bedrijf. Uw klanten kunnen uw site bekijken via internet en u kunt hen voorzien van relevante informatie. Het antwoord op deze vraag hangt eigenlijk af van het type product dat u wilt aanbieden op uw website.

Als u van plan bent om veel verschillende producten te verkopen, zoals kleding, televisies, of boekenkasten, dan is het starten van een webwinkel een goede keuze. Maar als u een informatieve website wilt hebben waar mensen informatie kunnen vinden over allerlei onderwerpen, zoals tips voor het schrijven van een boek en wie de beste schrijvers aller tijden zijn, dan raden we een website of een blog aan!

Absoluut! Met onze gebruiksvriendelijke Website Builder is het eenvoudiger dan ooit om jouw eigen webwinkel te creëren. Dankzij de veelzijdige thema’s en naadloze integratie met elke huisstijl, kun je in no-time een webwinkel opzetten die perfect aansluit bij jouw stijl.

Of je nu kiest voor een op maat gemaakte WordPress-website of liever zelf aan de slag gaat met de Epic Website Builder, het proces is eenvoudig, snel en efficiënt. De krachtige combinatie van de Epic Builder en het WordPress-platform zorgt voor een robuust systeem dat klaar is om elke uitdaging aan te gaan.

Het mooie is: jij hebt de controle! Jij bepaalt waar plugins en widgets worden geplaatst, waardoor jouw webwinkel niet alleen functioneel is, maar ook volledig aan jouw wensen kan worden aangepast. Jouw visie, jouw stijl, jouw succes.

Heb je het antwoord niet gevonden, stuur ons dan een bericht. En we zullen je vraag beantwoorden.

Inhoudsopgave:

Maak Jouw App Droom Waar
about us 2

Van het eerste concept tot een succes in de appstore, wij zijn jouw partner in innovatie.

Boost Je Online Zichtbaarheid

Met onze SEO, SEA, en ASO-diensten!

EPIC

“Staat jouw site waar het hoort: bovenaan.”

1f27f7e660eb39ca7684db35e304026a?s=96&d=mm&r=g

Gepubliceerd op: 18 februari 2016

👋 Hoi, ik ben Hossein Welkom, waar mijn passie voor technologie en innovatie tot leven komt. Ik ben Hossein, jouw full-stack ontwikkelaar bij Epicwebsite, en jouw gids in de wereld van professionele en unieke digitale oplossingen. Hier combineer ik diepgaande technische expertise met een creatieve visie om elk project in een meesterwerk te transformeren. Mijn Reis De Tocht Naar Technologische Excellentie Van de eerste code tot de laatste pixel, mijn reis in de tech-wereld is één vol passie en constante innovatie. Met een achtergrond in full-stack ontwikkeling en een hart voor online marketing, ben ik hier om jouw digitale dromen werkelijkheid te maken. Bij Epicwebsite geloven we niet alleen in het bouwen van apps en websites; we creëren ervaringen die jouw gebruikers niet snel zullen vergeten. Maak een afspraak met mij Mijn Missie Jouw visie verdient meer dan alleen een digitaal platform; het verdient een podium dat even uniek en professioneel is als jijzelf. Met een oog voor detail en een ziel voor innovatie, werk ik samen met jou om niet alleen aan je verwachtingen te voldoen, maar deze te overstijgen. Samen kunnen we een digitale beleving creëren die echt impact maakt. Neem direct contact op Mijn Technische Vaardigheden Omvatten: JavaScript HTML/CSS PHP React Laravel SQL NodeJs Online marketing

Ontdek, Beleef, Deel: Verspreid de Vreugde op Social Media

Epicwebsite

Wij Zijn Een Team Van Bekwame Ontwikkelaars, Programmeurs En Online Marketeers.

We bezitten uitgebreide ervaring met diverse platforms, systemen en apparaten. We creëren producten die compatibel en toegankelijk zijn. Daarnaast kun je bij ons altijd rekenen op een marketingexpert.