ClickCease
Epicwebsite
Van Idee tot Innovatie

Prototype maken

Jouw Visie in Vorm

Breng je ideeën tot leven met onze toonaangevende prototyping diensten. Zet de eerste stap naar realisatie met Epicwebsite.

Prototype maken

Waarom Prototyping de Sleutel is tot Jouw Succes

In de snel evoluerende digitale wereld van vandaag is prototyping meer dan ooit een essentieel onderdeel van het ontwikkelingsproces. Bij Epicwebsite transformeren we jouw ideeën in tastbare, interactieve prototypes, waardoor je visie duidelijk en beheersbaar wordt.

Een medewerker van EpicWebsite die een prototype demonstreert aan een geïnteresseerde klant op een laptop scherm.

Breng Jouw Ideeën tot Leven

Prototyping is een kunst en een wetenschap, een manier om de grenzen van het mogelijke te verkennen en tegelijkertijd praktische oplossingen te bieden. Bij Epicwebsite gebruiken we de nieuwste technologieën en methodieken om prototypes te maken die niet alleen jouw visie weerspiegelen, maar ook functioneel en interactief zijn. Met onze prototyping diensten kun je jouw concepten testen, itereren en perfectioneren, zodat je met vertrouwen naar de markt kunt stappen.

Versnel Jouw Ontwikkelingsproces

In een wereld waar tijd geld is, biedt prototyping een onmisbare snelheid naar ontwikkeling en innovatie. Onze snelle prototyping benadering zorgt ervoor dat je binnen no-time van idee naar uitvoering kunt gaan. Dit proces niet alleen bespaart tijd en middelen, maar stelt je ook in staat om snel feedback te verzamelen en aanpassingen te maken, waardoor de kans op succes van jouw project aanzienlijk wordt vergroot.

Waarom Epicwebsite de Beste Optie is

Ervaring en Expertise

Jarenlange ervaring in het omzetten van concepten naar realiteit.

Gebruiker-Centrisch Ontwerp

Wij stellen de gebruiker altijd centraal in ons prototyping proces.

Flexibiliteit en Schaalbaarheid

Onze prototypes zijn ontworpen voor toekomstige groei en ontwikkeling.

Samenwerking en Communicatie

Wij werken nauw met je samen, van begin tot eind.

Innovatie Door Design

Innovatie is de kern van alles wat we doen bij Epicwebsite. Onze prototyping diensten zijn meer dan alleen een stap in het ontwikkelingsproces; ze zijn een springplank naar innovatie. Door nauw samen te werken, kunnen we niet alleen voldoen aan de huidige behoeften, maar ook anticiperen op toekomstige trends en mogelijkheden.

Jouw Partner in Innovatie

Samen maken we de toekomst tastbaar, vandaag.

Van Concept tot Creatie

Zie jouw visie werkelijkheid worden met ons aan je zijde.

Onze werk

Onze Projecten – Waar Innovatie Realiteit Ontmoet

Ontdek hoe we sinds 2016 dromen tot leven brengen met onze innovatieve websites, apps, en digitale oplossingen. Elk project vertegenwoordigt een uniek verhaal van creativiteit en technologie.

Onze Aanpak: Van Concept tot Creatie

Een Reis door Epicwebsite’s Maatwerk Ontwikkelingsproces

FAQs

Het maken van een prototype voorkomt dat je in een later stadium tijdens het ontwikkelen tegen verrassingen aan loopt. Die verdere problemen kunnen veroorzaken in de ontwikkelingsfase. In principe is het niet meer dan een voorbeeld model. Die gebouwd wordt, waarin je alles werkend kan zien.

Het belangrijkste voor het maken van een prototype zijn de functionaliteiten die je wilt gebruiken. Het is verstandig om hier vooraf goed over na te denken, en deze dan uit te werken. Als je dit hebt gedaan, dan is het zoeken naar een goede Ui/UX-designer de volgende stap. Of je kan natuurlijk deze zelf maken, door gebruik te maken van de tools die hiervoor gemaakt zijn zoals:

We begeleiden onze klanten door de stappen die nodig zijn. En geven exact aan wat de klant kan doen. Met de juiste tools die ze helpen met het maken van schetsen, en informatie over het kiezen van de juiste kleuren en huisstijl voor hun doelgroep.

Terwijl dat je bij vele ontwerp bureaus een wireframe en/of prototype kunt ontwikkelen. Is het erg belangrijk dat je de juiste designer voor je prototype selecteert. Hier zijn enkele punten die je als hoofd richtlijnen kunt aan houden:

 1. Is het bedrijf goed bekend met het type applicatie die wilt bouwen?
  1. Het helpt enorm als de designers ervaring hebben met soort gelijken projecten, om niet blind met je mee te gaan in alles wat je zegt, maar juist je op de hoogte brengt van de minder sterke punten van je wensen.
 2. Bekijk voorbeelden van het werk!
  1. Het helpt als je een van het prototype kunt zelf uittesten op je browser of op je mobiele telefoon.
 3. Full service bedrijven waar ze ook de ontwikkeling van de webapplicatie doen, kan je helpen verbeteringen aan de flow van je applicatie te maken. Dit scheelt later veel onnodig tijd en veel geld.

Je kunt een prototype met hoge conversies laten maken bij Epicwebsite. Epic bezit de juiste kennis en expertise om van jouw idee een functioneel prototype te maken.

Veelgestelde Vragen over Prototyping

Heb je vragen over het prototyping proces of hoe we jouw ideeën tot leven kunnen brengen? Onze FAQ-sectie biedt duidelijke antwoorden en inzichten, zodat je vol vertrouwen jouw project met ons kunt starten.

Kon je het antwoord op jouw vraag niet vinden? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Onze diensten

Van het ontwikkelen van baanbrekende apps tot het optimaliseren van jouw online aanwezigheid, wij zijn er om je te helpen navigeren door het digitale landschap met oplossingen die niet alleen vandaag relevant zijn, maar ook morgen waarde blijven toevoegen.

Dienstenoverzicht

Prototype Maken

Het Maken Van Een Prototype Is Het Conceptualiseren En Vormgeven Van Je Wensen En Ideeën.

Een prototype laten maken is stap twee wanneer je een op maat gemaakte website of app wilt laten maken. Binnen een webapplicatie is de werking van alle functionaliteiten erg belangrijk. Vandaar dat het bouwen van een prototype hiervoor een uitkomst is. Hierdoor beginnen we eerst met het maken van een wireframe (een schets van je project) in samenwerking met jou. Dus eigenlijk vertalen we dat wat je in je hoofd hebt naar duidelijke afbeeldingen. En stap voor stap geven we hieraan een betere vorm. Totdat het precies is geworden zoals je het had ingebeeld. Want om een overzichtelijke applicatie te bouwen. Die tegelijkertijd ook je algoritme ondersteunt, moeten we eerst alles op papier hebben zeg maar.

Welke fases zijn er tot in het leven brengen van je maatwerk applicatie?

Wireframes fase

Prototype fase

Ontwikkelingsfase

Testfase

Publiceren

Wil je zelf ervaren hoe een prototype eigelijk eruit zit en voorbeelden van onze werk in live uit testen? Contact ons.

wat is het doel van je app

Wat Is Een Prototype?

Kom Te Weten Wat Een Prototype Is En Hoe Het Uw Ontwikkelingsproces Kan Verbeteren.

Een prototype is een voorlopig model van een product of ontwerp. Het kan worden gebruikt om de functionaliteit en het ontwerp van een product te testen voordat er significante middelen in de ontwikkeling worden geïnvesteerd. Door gebruik te maken van een prototype, kunt u potentiële problemen ontdekken en oplossen voordat het product wordt gelanceerd, waardoor u tijd en geld bespaart.

Prototype Voorbeeld

Hoe Kun Je Een Prototype Voorbeeld Verbeteren?

Door een prototype voorbeeld te zien van een product, kun je een beter beeld krijgen van hoe het eindproduct eruit zal zien en werken. Het kan ook helpen om terugkoppeling te verzamelen van gebruikers en andere betrokken partijen. Een prototype voorbeeld kan ook worden gebruikt om ontwerp en ontwerpbeslissingen te valideren. Door een prototype voorbeeld te maken, kun je je product verfijnen en ervoor zorgen dat het aan de behoeften van de gebruiker voldoet.

Wat kost het laten maken van een app
Onze werk

Onze Projecten – Waar Innovatie Realiteit Ontmoet

Ontdek hoe we sinds 2016 dromen tot leven brengen met onze innovatieve websites, apps, en digitale oplossingen. Elk project vertegenwoordigt een uniek verhaal van creativiteit en technologie.

2 medewerkers van EpicWebsite die samen een prototype van een mobiele applicatie bekijken op een groot scherm.

Prototype App Maken

Hoe Onze Experts Je Kunnen Helpen Bij Het Maken Van Een Prototype App.

Ons team van ervaren prototype app makers heeft de vaardigheden en ervaring om je app-ideeën tot leven te brengen. Van de voorbereiding van een prototype tot de uiteindelijke ontwikkeling en lancering. We helpen je bij elke stap. Door gebruik te maken van onze prototype app maken diensten, kun je ervoor zorgen dat je app aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet en dat de gebruikerservaring optimaal is.

Wat Is Een Prototype?

Een Klikbaar Ontwerp Die Je Een Goede Indruk Geeft, Over De Flow En Design Van Je Eindproduct.

Onder een prototype word verstaan: Het uitwerken van je nog te ontwikkelen app of website. Om je website te kunnen realiseren dat aan al je wensen voldoet. Is het van belang om een prototype te laten ontwikkelen. Door het laten maken van een prototype, kun  je bijvoorbeeld vroegtijdig tegen punten aanlopen die noodzakelijk zijn om te wijzigen, om de werking van je applicatie te verbeteren. Met een prototype heb je een klikbare webapplicatie die je alvast een voorproefje geeft over de flow en het ontwerp van je applicatie.

Zoals je van onze prototype voorbeelden kunt zien, we geven erg veel aandacht aan de details! En voor ons gaan snelheid, en het perfecte ontwerp ontwerpen  hand in hand.

Een voorbeeld van een prototype project van Epicwebsite
Een grafiek die de voor- van onze IT-diensten weergeeft

Wat Zijn De Voordelen Van Een Prototype?

Prototype Helpt Exact In Kaart Te Brengen, Hoe Je Webapplicatie Eruit Gaat Zien En Functioneren.

Het laten maken van een prototype van je applicatie biedt verschillende voordelen, zoals onder andere:

 • Prototype is snel ontworpen
  • Doordat je alleen de opzet van de applicatie bouwt zonder de overige technieken. Is een prototype simpel en snel te bouwen. De technische aspecten komen er laten bij kijken.
 • Applicatie is makkelijk aanpasbaar in de ontwikkelingsfase
  • Voordat het prototype is gebouwd, heb je een bepaalde visie voor ogen. Soms ziet dit er dan toch anders uit dan op papier. Bij het maken van een prototype kunnen deze wijzigingen makkelijk aangepast worden.
 • Lage investeringskosten
  • Doordat je aanpassingen kunt doorvoeren tijdens de ontwikkeling van je prototype. Voorkomt je hoge investeringskosten voor het aanpassen van je applicatie na de oplevering.
 • Prototype laten testen
  • Je kunt je prototype laten zien aan mogelijk potentiële klanten of investeerders.
  • Mochten er aanpassingen zijn waarvan zei denken dat die nodig zijn voor een goede werking van je applicatie. Dan kun je deze nog laten doorvoeren.

Hoeveel Kost Een Prototype?

Door Ervaring En Knowhow Kunnen We De Beste Kwaliteit Tegen Een Betaalbare Prijs Bieden.

De kosten voor het laten maken van een prototype variëren enorm. Hierbij kun je al denken aan prototypes vanaf € 2500,00 tot aan wel bedragen tot € 100.000. Dit alles heeft te maken met de ontwerp stappen die genomen moeten worden.  Voor het ontwerpen van een prototype. Hierbij kun je denken aan onder andere:

 • Projectdefinitie (welke doelgroep, functionaliteiten, welke branche)
 • Onderzoek en gebruiksvriendelijk (welke onderdelen, en oplossingen worden gebruikt)
 • Ontwerp- en ontwikkelingsfase (hierbij wordt het ontwerp ontworpen en ontwikkeld)

Testfase (hier worden alle functionaliteit getest op hun werking en communicatie met andere velden.

Tip! Bij Epic kun je een vaste projectprijs laten maken. Hierdoor zijn alle bijeenkomende kosten zoals Wireframe en prototype al inbegrepen. Contact ons.

Een trotse medewerker van EpicWebsite in een hoody met de tekst "EpicWebsite heeft de beste prijzen"
Screenshot van Adobe XD-project voor klant met wireframe van app en websiteontwerp en verschillende schermen voor mobiele weergave.

Snel Prototypes Maken

Met Een Team Van Goed Samenwerkende Ontwerpers Helpen We Klanten Snel.

Epic kan voor jou een prototype maken in 6 stappen.

 • Stap 1 : Vrijblijvend intake gesprek ( hier vertel je jouw idee van het mogelijke prototype aan de specialist)
 • Stap 2: Brain stormen ( hierbij bespreken we alle mogelijkheden binnen het prototype)
 • Stap 3: Concept opdracht aanmaken ( je ontvangt hierbij alle gemaakte afspraken, die zijn besproken in de vorige 2 stappen)
 • Stap 4: Facturatie ( er word een kostenplaatje voor je in kaart gebracht voor het prototype)
 • Stap 5: Ontwerp fase ( hier word het prototype ontwikkeld aan de hand van alle besproken functionaliteiten en opties)
 • Stap 6: Test fase en oplevering ( hierbij ga je samen met de specialist van Epic je prototype testen op alle functionaliteiten. En maak je gezamenlijk een lijst met eventuele aanpassingen die nodig zijn om alles perfect te laten werken)

Prototype Laten Maken In Nederland

Een Volledig Professioneel Prototype Laten Maken, Lekker Dichter Bij Huis. Dat Doe Je Natuurlijk Bij Epicwebsite.

Epic is een full service internetbureau die zich de laatste jaren dan ook heeft gespecialiseerd in het ontwikkelen en bouwen van verschillende prototypes voor zowel websites, webshops als Apps. Hierbij kun je onder andere denken aan:

 • Socialmedia applicatie
 • Horeca applicatie
 • Vastgoed app
 • Transport app
 • Vraag en aanbod (veilingsite, marktplaats, datingsites)
 • Rijscholen
 • Bezorgdiensten

Epic heeft dus de juiste kennis en expertise in huis. Om van je prototype een uniek op maat gemaakte applicatie te ontwikkelen. Die volledig aansluit op de visie, die je voor ogen hebt.

webapp laten maken
Een medewerker van EpicWebsite die een prototype demonstreert aan een geïnteresseerde klant op een laptop scherm.

Meer Over Prototypes

Ontdek Hoe Wij Uw Ideeën Tot Leven Brengen Met Onze Professionele Prototype Maken Diensten.

Het maken van een prototype voor een applicatie is absoluut een nuttige stap. In het ontwikkelingsproces. Omdat het toelaat om het ontwerp en de nodige functionaliteit, van je app te testen en te verbeteren indien nodig. En dat voordat je een grote investering doet. Er zijn verschillende manieren om een prototype te maken. Zoals het gebruiken van prototype maken online tools en het werken met een professionele prototype maker.

Om een prototype van een app te maken, kun je ook gebruikmaken van online tools. Er zijn veel platformen beschikbaar die je kunnen helpen, om een basisprototype voor je app zonder enige programmeerkennis. En je kunt zelfs gratis een prototype van een app maken. En veel van deze tools bieden een (drag-and-drop) interface en vooraf gemaakte sjablonen, waardoor het eenvoudig is om een basisprototype in een relatief korte tijd te maken. Sommige populaire opties voor het maken van een prototype website of app online zijn InVision, Axure en Prott.

Een andere optie is om te werken met een professionele prototype maker zoals Epicwebsite. We hebben ervaring in het maken van prototypes, voor een klein en grote projecten. En kunnen je helpen bij het design en ontwikkelen van een gepolijst prototype.

Design Thinking En Design Sprints

Design thinking en design sprints kunnen ook nuttig zijn bij het maken van een prototype. Design thinking is een problemoplossende benadering die empathie en iteratie benadrukt en kan worden toegepast op de ontwikkeling van een breed scala aan producten. Waaronder apps. Een design sprint is daarentegen een specifieke methode voor het snel maken en testen van een prototype, meestal over een periode van vijf dagen.

Het maken van een storyboard kan ook een nuttige stap zijn in het prototype proces. Een storyboard is een visuele weergave van de gebruikersflow van een applicatie. Het kan helpen om de interactie van de gebruiker met de applicatie te begrijpen en kan ook dienen als gids voor het ontwikkelteam.
Tot slot, een thema bouwen voor je app prototype is een andere stap in het proces. Een thema is het visuele ontwerp van je app. En kan worden gebouwd met verschillende ontwerpsoftware. Het zorgt voor een samenhangend uiterlijk en gevoel van de gebruikersinterface, en het kan ook helpen om een beter beeld te krijgen van hoe het eindproduct eruit zal zien en aanvoelen.

Maatwerk software laten ontwikkelen
Dienstenoverzicht

Ontdek Onze Diensten

Duik dieper in het spectrum van onze app-ontwikkelingsdiensten. Van concept tot lancering, wij bieden een volledig geïntegreerde oplossing om jouw idee te transformeren in een succesvolle app die een blijvende impact maakt.

 • Mobiele Apps

  Epic ontwikkelt professionele, unieke iOS- en Android-mobiele oplossingen van idee tot appstore.

 • Webdesign

  Epicwebsite: Creatieve webdesign diensten waar technologie en toekomstvisie samensmelten.

 • API’s

  Bij Epic zijn we gespecialiseerd in het ontwikkelen van professionele en op maat gemaakte API’s

 • AI-technologie

  Duik in de wereld van AI-technologie met Epicwebsite; transformeer hoe jouw bedrijf opereert, innoveert en communiceert.

 • Automatiseren

  Geavanceerde bots en software stroomlijnen bedrijfsprocessen, verbeteren klantenservice en verhogen efficiëntie.

 • Online Marketing

  Epicwebsite: Jouw marketingvisie tot succes met SEO, SEA, sociale media, e-mailmarketing voor meetbare groei.

Ontdek Waarom Epicwebsite Jouw Ideale Partner Is

Waarom kiezen voor Epicwebsite? Omdat we niet alleen jouw projecten tot leven brengen, maar ze ook onvergetelijk maken. Met ons aan je zijde krijg je niet alleen een app of website, maar een meesterwerk. Expertise in ontwikkeling, design en marketing, allemaal onder één dak. Kies voor kwaliteit, kies voor Epicwebsite. Jouw succes, ons doel.

Epic in de woord van de klanten

Wat onze klanten over ons zeggen

Uitstekend4.5 ★★★★★ We zijn enorm blij met de app die Epicwebsite voor ons heeft gemaakt. Epicwebsite heeft ons goed geholpen met de zoektocht naar wat de app precies moet bieden en we zijn zeer tevreden met het eindresultaat. Met de app bieden we een digitaal platform voor jonge mensen met niet-aangeboren hersenletsel (18-35 jaar) en hun naasten.Connect Me NowConnect Me Now ★★★★★ Epic heeft ons fantastisch ondersteund bij het uitrollen van onze gloednieuwe ondernemingsplan. Van begin tot eind werd alles haarfijn doorgenomen. En als wij dan toch een idee hadden dat misschien niet het slimste plan van aanpak was, kwamen ze niet alleen met een betere uitleg op de proppen, maar ook met alternatieven die ons uiteindelijk een hoop tijd en geld hebben bespaard- en ja achteraf gezien was dat inderdaad 100% de juiste zet.Lucas GroenewoudLucas Groenewoud ★★★★★ We hebben dit jaar met zijn allen hard gewerkt om een krappe deadline te halen voor onze nieuwe productlijn. En precies op oudejaarsdag is onze app goedgekeurd. We zijn zeer tevreden over de samenwerking met Epic, in het bijzonder met Ricardo, Tamana, Hossein en Natale. Hartelijk dank voor jullie inzet. Ik wens jullie allen een fijne jaarwisseling en de beste wensen voor 2024.Aziza ZianiAziza Ziani ★★★★★ Epicwebsite heeft mijn verwachtingen overtroffen door een uitstekende app te leveren, gekenmerkt door professionele service, transparante communicatie en technische bekwaamheid. Zeker aan te raden!sabrine Bsabrine B ★★★★★ Onlangs heb ik de diensten van Epicwebsite ingeschakeld voor het ontwikkelen van een mobiele applicatie voor mijn bedrijf. Vanaf het allereerste contact tot aan de afronding van het project was de ervaring uitzonderlijk. Het team van Epicwebsite is professioneel, deskundig en uitermate klantgericht.Wat mij vooral opviel was hun vermogen om complexe technische processen in eenvoudige termen uit te leggen, waardoor de samenwerking soepel en begrijpelijk verliep. Hun expertise op het gebied van app-ontwikkeling, webdesign en online marketing is indrukwekkend. Ze hebben niet alleen een prachtige app ontwikkeld, maar ook waardevolle inzichten en adviezen gegeven over hoe ik mijn online aanwezigheid kan verbeteren.De doorlooptijden waren snel en het team hield me constant op de hoogte van de voortgang. Het eindresultaat overtrof mijn verwachtingen: een gebruiksvriendelijke, visueel aantrekkelijke en technisch geavanceerde applicatie. Dankzij hun inzet voor kwaliteit en klanttevredenheid, heb ik nu een app waar mijn klanten dol op zijn.Ik zou Epicwebsite zonder enige twijfel aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar professionele ontwikkeling van mobiele oplossingen. Hun toewijding, expertise en klantgerichte aanpak maken hen tot een uitmuntende partner voor elk digitaal project.Response from the ownerBeste Bram,Hartelijk dank voor je prachtige review! Het was voor ons een absoluut genoegen om aan jouw project te werken. Jouw passie en visie hebben het voor ons extra speciaal gemaakt. Het hele team van Epicwebsite heeft met plezier en toewijding aan je app gewerkt. We zijn trots op het eindresultaat en het is geweldig om te horen dat het jouw verwachtingen heeft overtroffen.De viering bij Best Western Plus Plaza Almere was inderdaad erg gezellig en een perfecte afsluiting van dit succesvolle project. Het is altijd een vreugde om niet alleen professioneel maar ook persoonlijk met klanten zoals jij samen te werken.We kijken uit naar toekomstige projecten en samenwerkingen. Bedankt voor het vertrouwen in Epicwebsite en we wensen je veel succes met je nieuwe app!Met vriendelijke groet,Het Team van Epicwebsite Bram van DijkBram van Dijk ★★★★★ Ik ben ontzettend tevreden met het werk van Hossein van Epic Websites. Ik heb Een mooie en goed functionerende website en webshop. Ik werd goed begeleid en hij nam de tijd om mij alles uitgebreid uit te leggen. Ik raad Epic websites ook zeer zeker aan!L.G. SerraL.G. Serra ★★★★★ Ik heb een app laten ontwikkelen door EpicWebsite en ze hebben me uitstekend geholpen. EpicWebsite maakt zijn belofte waar door een echt epische app-ervaring te leveren! De lay-out is strak, modern en ontzettend gebruiksvriendelijk. Een speciaal dankjewel aan Hossein en Natalie voor hun geweldige ondersteuning.Theresia LievensTheresia Lievens ★★★★★ Een prachtige social media app laten bouwen door de toppers van Epicwebsite. Ondanks de uitdaging van de bouw van een grote app, is ze dit goed gelukt! Er is veel mogelijk en ik denk dat dit bedrijf nog een mooie toekomst voor zich heeft. Ga zo door en reach for the sky!Info QipasaInfo Qipasa ★★★★★ Prettige samenwerking en online afstemming met het Epic team om tot het gewenste resultaat te komen.Maarten WielengaMaarten Wielenga ★★★★★ Super tevreden met de samenwerking. In een overleg uitgelegd wat we ongeveer wilden en het resultaat was boven verwachting. Het contact verliep ook soepel.Pure Pest ControlPure Pest Control ★★★★★ Top service!A TetikA Tetik ★★★★★ Ik ben erg tevreden over de ervaring die ik heb gehad met Epicwebsite toen ik mijn app liet maken. Vanaf het begin tot het einde werd ik professioneel en efficiënt begeleid door hun team.Het prototype-proces was geweldig, het team was in staat om mijn visie te begrijpen en te vertalen naar een werkend product. Ze waren ook zeer behulpzaam bij het oplossen van problemen die we tegenkwamen.De ontwikkeling van de app was een soepele ervaring en het eindproduct overtrof al mijn verwachtingen. Het eindresultaat is een professioneel ontworpen en goed functionerende web app.Ik beveel Epicwebsite zeker aan aan iedereen die op zoek is naar een professioneel en betrouwbaar bedrijf om hun app te laten bouwen.Thomas van BuurenThomas van Buuren ★★★★★ Epic heeft op een professionele en klant vriendelijke wijze onze web app gerealiseerd. Een echte aanrader als je een ontwikkelaar zoekt die met je meedenkt.Daan SkefDaan Skef ★★★★★ Ik heb hun een taxi site laten bouwen is een aanrader de beste site bouwers van NL ik ben zeer tevredenZe zijn professionele en heel vriendelijk vooral Hoesseinik had storing met website gelijk opgelost zeer tevredenTaxiwassenaarschipholserviceTaxiwassenaarschipholservice ★★★★★ Ik heb een bouw website laten maken bij Epic, en ben tevreden over het resultaat en de werkwijze van Epicwebsite.Alex nazarovAlex nazarov ★★★★★ We hebben een webshop laten bouwen bij Epicwebsite. En zijn tevreden over het geleverde werk!Dilek Senturk SirinogluDilek Senturk Sirinoglu ★★★★★ Epicwebsite benaderd voor een eigen website + webapp voor mijn werk/ eigen zaak.Wat een super bedrijf. Het contact is uitstekend. Er wordt echt geluisterd naar je wensen en Epicwebsite heeft naar mijn mening echt fantastisch werk afgeleverd. Afspraken zijn helder, er word duidelijk verteld wat er van je verwacht wordt en wat jij van Epicwebsite mag verwachten. Kortom, wil je een eigen website laten bouwen? Contacteer Epicwebsite en zij zullen je compleet ontzorgen.Firat DemirciFirat Demirci ★★★★★ Prima bedrijf, vak mensen die de tijd voor je nemen, zeer tevredenR TeuwissenR Teuwissen ★★★★★ We hebben een app laten maken bij Epicwebsite en zijn tevreden over het resultaat. SimonSimon SmullersSimon Smullers ★★★★★ Heel erg tevreden over dit bedrijf. Prachtige website voor mijn autoverhuurbedrijf gemaakt!Gordana TolicGordana Tolic ★★★★★ We zijn erg te spreken over Hossein (Epicwebsite). Hij heeft ons geholpen met het overzetten van de website voor onze Studievereniging. Hossein reageert tijdig, hij is helder in de communicatie en hij denkt actief mee met wat je wil bereiken. Als je hem ergens voor nodig hebt., werkt het het best om even te bellen.De site ziet er verzorgd uit, en is ook nog zelf te managen. Al met al een positieve ervaring, en we zetten deze samenwerking graag voort! Naast de website loopt er nog een project, waarbij wij er naar uitkijken om het resultaat hiervan te verfijnen.Molengraaff DispuutMolengraaff Dispuut ★★★★★ Super goed bedrijf!Response from the ownerMario bedankt! mk allroundmk allround ★★★★★ We zijn goed geholpen door Hossein en zijn tevreden over onze nieuw website.Bedankt!Response from the ownerSuper! Hsvsb JhsbssbHsvsb Jhsbssb ★★★★★ Perfect geholpen door Epicwebsite!! Professioneel, snel, klantvriendelijk en uitstekende prijs-kwaliteit. Ben erg tevreden.Response from the ownerSuper bedankt Said! Als we in de toekomst iets voor je kunnen doen dan weet je ons te vinden! Said SheikzadehSaid Sheikzadeh ★★★☆☆ Een goed bedrijf en klant vriendelijke serviceResponse from the ownerBedankt Mina voor de super fijne samenwerking met elkaar! Mina MinavamdMina Minavamd ★★★★★ Uitermate tevreden! Ze hebben me goed op weg geholpen.Response from the ownerHoi Rafi, hartelijk dank voor de leuke feedback en je bent altijd va harte welkom. Goed weekend. Beveiliging MarktplaatsBeveiliging Marktplaats ★★★★☆ Goede service. Top resultaat.Response from the ownerBedankt Mitchell Mitchell GortMitchell Gort ★★★★★ Had voor de 3e keer wat problemen met mijn 2 prestashops . Heb bij de web designers mijn problemen voorgelegd. En in zeer korte tijd waren alle problemen verholpen. Dus bij deze echt een aanrader, om dit bedrijf te benaderen voor al uw problemen met website / webshops.Ben een zeer tevreden klant Top!Response from the ownerWij zijn erg blij dat u tevreden bent met onze service en de geleverde diensten. Rob van der LindenRob van der Linden ★★★★★ Erg tevreden over onze website!Response from the ownerBedankt voor uw review. En veel plezier met uw website. Linden BedrijfskledingLinden Bedrijfskleding ★★★★★ EERSTEKLAS vakmensen de mensen toonden grote interesse in ons bedrijf, ze hielden rekening met onze wensen. Aanpassingen werden zeer snel doorgevoerd en er werd ons ook eerlijk uitgelegd dat sommige gewenste toepassingen op onze site niet zullen werken. Zeer positieve samenwerking gehad uiteraard met een tevreden resultaat, zeer aan te raden!Response from the ownerHallo Dilfajobs, bedankt voor de leuke en positieve review. We zijn hier erg blij mee. Klant tevredenheid is bij ons erg belangrijk. Fijn om te lezen dat u dit bij ons heeft ervaren. djenedjene ★★★★★ Een bedrijf naar m’n hart. De klantenservice is top en er wordt altijd met je meegedacht. Wij zijn super blij met onze website het ziet er heel professioneel uit maar ook de nazorg is top!Wij bevelen Epicwebsite echt aan, aan een ieder!Response from the ownerSafiri wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met onze dienstverlening. Voor ons is dit erg belangrijk Safiri HoogdorpSafiri Hoogdorp ★★★★☆ Heel goede firma, betrouwbaar, eerlijk, ze zijn gewoon de beste.Response from the ownerHallo Johnny, bedankt voor uw positieve review. We hebben met veel plezier aan uw app gewerkt Radio BingoRadio Bingo ★★★★☆ Epicwebsite heeft voor ons een verbluffende app ontworpen. En we zijn zeker dik tevreden over de samenwerking en raden ze van harte aan.Bedankt Hossein en NatalieGr Alex De bruinResponse from the ownerBeste Alex. Bedankt voor uw compliment. We hebben ook met veel plezier aan uw app gewerkt. We wensen u veel plezier en succes met uw app. Alex De bruinAlex De bruin ★★★★★ Heel erg bedank voor de super snelle en vriendelijke service, goede communicatie en altijd bereikbaarheid, onze website is prachtig en helemaal naar wens epicwebsite is een aanraader voor iedereen nogmaals dank je wel.Response from the ownerEen goede relatie met onze klanten is voor ons erg belangrijk. Fijn om te lezen dat u dit ook heeft ervaren. ilona renfurmilona renfurm ★★★★★ Deze man is echt een top krijgt van mij een 10,super website gemaakt binnen 1 week online.Ik adviseer iedereen die een website wil maken Epicwebsite aan,is geen betere,jullie krijgen een 10 plus van mij.Gr OmarResponse from the ownerOmar, bedankt voor dit fijne compliment voor onze designer. Hij heeft met veel plezier aan uw website gewerkt. Wij wensen u veel succes met uw website Z TaxiZ Taxi ★★★★★ Profesioneel bedrijf wat goed naar je luistertResponse from the ownerBedankt voor uw compliment. Veel plezier met uw website! sander psander p ★★★★★ Vanaf het eerste contact met Epic website heb ik zeer positieve ervaringen. Ik heb contact gehad met Hossein voor het maken van mijn nieuwe website.Vanaf het eerste moment goede informatie en advies gekregen en uiteindelijk precies de website die ik in gedachten had. Super gedaan Hossein, niets was teveel, ik kon altijd gelijk terecht met vragen en werd steed professioneel geholpen. Ik raad Epicwebsite aan iedereen aan, ben zeer tevreden.Response from the ownerSandhya bedankt voor het mooie compliment naar onze designer Hossein toe. Ook zijn we erg blij met uw aanbeveling. Mocht u nog vragen hebben over uw site dan kunt u altijd contact met ons opnemen Sandhya MartinSandhya Martin ★★★★★ Goede communicatie , alles word duidelijk verteld hoe ze te werk gaan.Website en logo laten makenDikke prima!!Response from the ownerWat fijn om te horen dat u tevreden bent met de diensten die wij aan u geleverd hebben. Heel veel succes met uw website Luigi EtziLuigi Etzi ★★★★★ Erg goede service en snelle reactiesResponse from the ownerBedankt voor een mooie reactie. Voor ons is een goede service dan ook erg belangrijk Garage ArissenGarage Arissen ★★★★★ Ben heel tevreden over de werkzaamheden die ze hebben gedaan aan de website.Response from the ownerBedankt voor uw compliment. We hebben met plezier aan uw website gewerkt. Rijschool RijzoRijschool Rijzo ★★★★★ Een zeer aangename samenwerking gehad met dit bedrijf. Het enige echte bedrijf Apps maakt en zijn afspraken nakomt. Blij dat ik hiermee mag samenwerken en ik kijk graag uit naar een nieuwe samenwerking.Response from the ownerBeste Wahhab we zijn erg blij om te horen dat u zo tevreden bent met ons werk. Wij kijken ook uit naar een verdere samenwerking. Wahhab HassooWahhab Hassoo ★★★★★ Makkelijk werkend CMS en ook aanvullende zoals extra emailadressen zijn snel geregeld. Als je op korte termijn, voor weinig geld een goede website wilt, dan is Epicwebsite zeker een aanrader!Response from the ownerBedankt voor uw aanrader, daar zijn we altijd erg blij mee! Alex tasinAlex tasin ★★★★★ Wij werken al een aantal jaren samen met Epicwebsite en de samenwerking verloopt altijd soepel, wat ons betreft een aanrader!Response from the ownerSuper bedankt voor de aanbeveling. Ook van onze kant zijn we erg blij met onze samenwerking M R BlacM R Blac ★★★★★ Thomas G.Thomas G. ★★★★★ Top werk geleverd! Zeer professioneel en resultaatgericht.Ik wou mijn website vernieuwd hebben, omdat ik niet tevreden was met mijn huidige website.Hossein wist precies waar ik naar toe wilde met mijn ideeën en kwam zelfs met betere opties. Ik hoefde hierdoor zelf dus niet veel te doen.Super snelle service, professioneel en ook nog eens heel goedkoop! Zeker een aanrader!Ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe website!Mvg,Insight3DResponse from the ownerBedankt voor het mooie compliment. We zijn erg blij om te horen dat u erg tevreden bent met onze designer. We wensen u heel veel succes met uw website. Natalie Ali NasserAli Nasser ★★★★★ Zeer goede ervaringen met Epicwebsite! Goede service en samenwerking met de designer. Hier door een mooie en professionele site gekregen! Al belde ik honderd keer met vragen, alles werd vriendelijk en duidelijk beantwoord! Niets was te veel! Zelfs nog een gratis online training gekregen ook! Ik ben blij! Bedankt Epic!!Response from the ownerBedankt voor de leuke review en aanbeveling! We hebben met veel plezier aan jouw website gebouwd. Joyce EderzeelJoyce Ederzeeljs_loader
Epicwebsite

Wij Zijn Een Team Van Bekwame Ontwikkelaars, Programmeurs En Online Marketeers.

We bezitten uitgebreide ervaring met diverse platforms, systemen en apparaten. We creëren producten die compatibel en toegankelijk zijn. Daarnaast kun je bij ons altijd rekenen op een marketingexpert.