Dienstenoverzicht

Wat Kost Het Laten Ontwikkelen Van Een App?

Wat Kost Het Laten Ontwikkelen Van Een App?

Op deze pagina leggen we duidelijk uit hoe de prijs van het laten maken van een app tot stand komt.

Bedrijven bereiken tegenwoordig hun doelgroep op verschillende manieren. De tijd dat de communicatie vooral plaatsvond via advertenties in de krant en drukwerk is voorbij. Steeds meer bedrijven besteden meer aandacht aan de online vormen van marketing. Denk hierbij aan een website, social media, maar ook aan een app. Consumenten vinden het steeds fijner om in contact te staan met een bedrijf door middel van een app, maar een app laten maken, wat kost dat eigenlijk? Dat is een vraag die we als ontwikkelaar van apps vaak krijgen. De kosten voor het laten ontwikkelen van een app hangen af van verschillende factoren.

Voor Welk Doel Wil Je Een App Laten Ontwikkelen?

Voor Welk Doel Wil Je Een App Laten Ontwikkelen?

Wil je een app maken voor bedrijf waarmee je contact met klanten kunt onderhouden. Of is het juist een app om nieuwe klanten naar je bedrijf te trekken? De kosten voor het ontwikkelen van een Android-app kunnen aanzienlijk verschillen van de kosten voor het ontwikkelen van een game-app. Daarnaast kun je ervoor kiezen om een app laten maken door student. De kosten voor het laten ontwikkelen van een app hangen vooral af van het doel ervan. Het doel bepaalt uiteindelijk welke functionaliteiten in de app gebouwd moeten worden. Een app waar alleen informatie over je bedrijf in staat, is bijvoorbeeld minder uitgebreid dan een app waarin een volledige webshop is ingebouwd. Wil je goedkoop een app laten maken, dan zijn er Verschillende pakketten en mogelijkheden die we ook aan je kunnen aanbieden. Voor meer informatie neem contact met ons op.

WAT KOST EEN MOBIELE APP?

Bij Ons Zijn De Kosten Voor Het Laten Ontwikkelen Van Een App Niet Buitensporig Hoog

Bij ons betaal je zeker niet de hoofdprijs. Je wilt je investering natuurlijk zo snel mogelijk terugverdienen. Een duidelijk doel helpt hierbij. Bedenk van tevoren dus goed wie de doelgroep van je app gaat zijn en wat je wilt bereiken door de app. Een app ontwikkelen kan als doel hebben om meer verkopen in je shop te maken, maar dat hoeft niet altijd. Een app kan ook zorgen voor naamsbekendheid doordat je, je bedrijf onder de aandacht van een veel bereide publiek beringt. Nieuw gebruikers die alles via een app doen bijvoorbeeld. Die mensen gaan dan over je app hebben of het met elkaar delen op social media. Een app laten maken brengt naast een hoop voordelen ook kosten met zich mee. We laten je graag zien wat er allemaal bij komt kijken en wat de kosten zijn van het laten maken van een app.

Onze werk

Onze Projecten – Waar Innovatie Realiteit Ontmoet

Ontdek hoe we sinds 2016 dromen tot leven brengen met onze innovatieve websites, apps, en digitale oplossingen. Elk project vertegenwoordigt een uniek verhaal van creativiteit en technologie.

wie zijn de doelgroep van uw app

WIE IS JOUW DOELGROEP?

De Doelgroep Van Jouw App Zal Niet Meteen Invloed Hebben Op De Kosten Van Een App, Maar Het Is Absoluut Een Belangrijk Onderdeel Waar Je Aan Moet Denken Tijdens Het Ontwikkelproces.

Een groep jongeren heeft bijvoorbeeld sneller de navigatie door van een app dan een groep 65+ers. Wil je een game app laten maken, dan zijn de kosten en doelgroep aspecten weer compleet anders. Wij van Epicwebsite hebben door onze vele ervaring veel kennis over wat wel en niet werkt in een app. We voorzien je dan ook graag van tips en advies om een duidelijk doel en doelgroep voor de app vast te stellen.

Leeftijd heeft invloed op de doelgroep van jouw app, maar denk je bijvoorbeeld ook aan het soort mensen die gebruik gaan maken van de app. Een app laten maken voor interne communicatie binnen een bedrijf is natuurlijk heel anders dan een app waarin consumentenproducten kunnen bestellen bij je bedrijf. Bij een iOS-app komen weer andere aspecten en kosten kijken.  De doelgroep heeft zoals gezegd dus niet meteen een grote invloed op de prijs van een app laten maken, maar het is absoluut een stap die je niet mag overslaan.

FUNCTIONALITEITEN BEPALEN DE PRIJS VAN EEN APP

Functionaliteiten Bepalen De Prijs Van Een App. De Doelgroep Mag Dan Weinig Invloed Hebben Op Wat Het Kost Om Een App Te Laten Maken, De Functionaliteiten Van Een App Hebben Dat Zeker Wel.

Hoe meer functionaliteiten we in jouw app moeten verwerken, hoe hoger de prijs wordt om de app te laten maken. Uiteraard blijven we ervoor zorgen dat je een aantrekkelijke prijs krijgt voor het laten maken van een app bij Epicwebsite, maar meer functionaliteiten betekend ook meer werk voor onze programmeurs. Zelf kan je misschien al wel een kleine inschatting maken van de tijd die in een app gaat zitten. Een simpele app waar alleen pagina’s met informatie in staan is natuurlijk sneller gemaakt dan een app die gebruikmaakt van de camera, GPS, pushberichten en nog veel meer. Als je een duidelijk doel hebt voor de app, kijken we samen met jou welke functionaliteiten er zeker in de app verwerkt moeten worden. Misschien heb je hier zelf al een idee van, maar schroom niet om ons om advies te vragen. Vaak kunnen we je hierbij ook al meteen een indicatie geven van wat het kost om de app te laten maken.

de prijs van een app
Zelf een app maken

ZELF EEN APP MAKEN?

Iets Wat We Vaak Horen Van Klanten Is Dat Ze Zelf Geprobeerd Hebben Om Een App Te Ontwikkelen, Maar Dat Het Toch Best Tegen Viel.

We snappen dit ook wel. Vaak is het maken van een website voor een bedrijf nog best haalbaar, maar een app is echt andere koek. Wanneer een bedrijf of instantie bij ons komt voor het laten maken van een app, dan komen ze er vaak achter dat de kosten om een app te laten maken bij ons best meevalt. Helaas zien we dat bedrijven twijfelen over het laten maken van een app na het zien van de prijzen bij andere ontwikkelaars. Vaak worden er te hoge prijzen gerekend. Bij ons kost het laten maken van een app niet de hoofdprijs en krijg je een eerlijke prijs geboden.

VOOR WELK PLATFORM IS JOUW APP?

Een Website Werkt Op Elke Pc, Laptop En Telefoon. Het Maakt Dus Niet Uit Of Je Publiek Een Windows-Pc Of Apple MacBook Heeft. Bij Apps Werkt Dit Iets Anders

Er bestaat namelijk een duidelijke tweedeling tussen apps voor Android en iOS (Apple). Op welk platform je een app wilt laten draaien heeft dus ook zeker invloed op de prijs van de app. Zeker wanneer een app op beide platforms moet gaan draaien is het een van de grotere kostenposten. De apps moeten afzonderlijk van elkaar geprogrammeerd worden en dat kost natuurlijk tijd en geld.

Voor welk platform is uw app
Native app laten maken

NATIVE APP LATEN MAKEN

Een app die speciaal voor een platform gemaakt is heet een native app.

Dit zijn de apps die je terug kunt vinden in de app store van een telefoon. Native apps is vaak het meest gekozen platform omdat er meer functionaliteiten in de app verwerkt kunnen worden en de app ook offline werkt. Wanneer je echter een native app wilt die werkt op Android en iOS, moet je er dus rekening mee houden dat de app eigenlijk twee keer ontwikkeld moet worden. Dit ziet je dan ook terug in de kosten.

WEB APP LATEN MAKEN

Een Alternatief Op Een Native App Zijn Webapps.

Een webapp is een app die ook in de app store staat, maar binnen de app zelf gebruikmaakt van webpagina’s. Zoals eerder al gezegd werken websites op Android en iOS op dezelfde manier. Met een webapp bespaar je dus op de kosten voor het maken van een app omdat een app niet dubbel ontwikkeld hoeft te worden. Een nadeel kan wel zijn dat enkele functionaliteiten niet verwerkt kunnen worden in de app. Denk hierbij aan de camera of GPS.

webapp laten maken
Overige kosten voor het laten maken van een app

APP MARKETING KOSTEN

We Hebben Het Nu Vooral Gehad Over De Kosten Van Een App Die Gemaakt Worden In Het Proces Van Ontwikkelen, Maar Ook Als De App Af Is Zijn Er Nog Enkelen Kosten Waar Je Rekening Mee Moet Houden

Wanneer een app af is moet je deze natuurlijk ook nog aan de man brengen. Een app store is niet echt de plek waar mensen even lekker gaan rondkijken naar de verschillende apps. Je zult dus nog wat extra kosten moeten maken op het gebied van marketing. Een goede advertentiecampagne op Facebook kan bijvoorbeeld al zorgen voor een enorme boost.

Ook de operationele kosten en de onderhoudskosten van een app mag je zeker niet vergeten. Voor het runnen van een app heb je net zoals bij een website een host en server nodig. Nu zijn dit niet de grootste kosten, maar deze worden wel vaak over het hoofd gezien. De onderhoudskosten van een app zijn zeer belangrijk. Apps moeten constant geüpdatet worden om je klanten een veilige app te kunnen bieden. Als je als bedrijf een onveilige app in de app store heeft staan is dat niet echt goed voor jouw professionele uitstraling.

MAATWERK APP LATE

Een App Op Maat Voor Iedereen

We hopen dat je nu een beter beeld hebt van hoe de prijs van een app laten maken tot stand komt. Vaak komt er meer bij kijken dan je denkt. Wanneer je een ontwikkelaar voor jouw app zoekt, dan ben je bij Epicwebsite aan het juiste adres. Door onze vele ervaring weten we precies hoe we de beste app voor jou kunnen maken. We voorzien je graag van advies en zitten dan ook graag met je rond de tafel. Zo kan je jouw wensen met ons overleggen en zorgen wij ervoor dat je snel een goede en betaalbare app hebt voor jouw bedrijf of instantie.

Maatwerk software laten ontwikkelen
Wat kost het laten maken van een app

APP LATEN MAKEN KOSTEN

De Kosten Voor Een App Laten Maken Hoeft Dus Helemaal Niet Zo Duur Te Zijn Als Dat Sommige Vooroordelen Je Doen Geloven.

Wanneer je werkt met een team dat kijkt wat bij jouw bedrijfsdoelstellingen en begroting past kan het een hoop schelen. Epicwebsite hanteert een transparante werkwijze waarin we alles nauwkeurig vastleggen. Zo kom je bij ons nooit voor verrassingen te staan. Je kunt in sommige situaties bijvoorbeeld beter kiezen voor een webapp of API-koppeling. Deze type apps zijn sneller te ontwikkelen dan een complete native bedrijfsapp waardoor je veel kunt besparen. Het hangt dus vooral af wat de taak is van de app, verder is bij ons elke maatwerk oplossing mogelijk. Wij zetten graag onze expertise in om voor jouw bedrijf de beste oplossing te vinden. Bij Epicwebsite laten we je dus niet aan jouw lot over, maar helpen we je altijd met de juiste service, voor de juiste prijs. Ben je geïnteresseerd om met ons een samenwerking aan te gaan? Neem dan gerust contact met ons op via de website.

Kosten App Ontwikkelen

Vraag Vrijblijvend Een Offerte Aan Voor Jouw App Idee, Wij Geven Je Graag Een Indicatie Van De Kosten Voor Het Ontwikkelen Van De App.

Wil je een app laten maken maar weet je niet precies hoeveel budget je hiervoor nodig hebt? De kosten van het ontwikkelen van een app loopt ontzettend uiteen. Het hangt dus ook ontzettend af van wat je wilt laten bouwen. Vergt het een aantal simpele oplossingen of wil je een volledig bedrijvenportaal laten ontwikkelen? Het laten ontwikkelen van een app voor jouw bedrijf of organisatie hoeft dus helemaal niet zoveel te kosten. Ons team kijkt wat het beste bij je doelstellingen en budget past en biedt je hierbij het beste advies. Uiteraard hanteren wij realistische prijsstellingen die volledig aansluiten bij de hoge kwaliteit die we leveren. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw app idee, wij geven je graag een indicatie van de kosten voor het ontwikkelen van de app.

Overige kosten voor het laten maken van een app
Dienstenoverzicht

Ontdek Onze Diensten

Duik dieper in het spectrum van onze app-ontwikkelingsdiensten. Van concept tot lancering, wij bieden een volledig geïntegreerde oplossing om jouw idee te transformeren in een succesvolle app die een blijvende impact maakt.

 • Mobiele Apps

  Epic ontwikkelt professionele, unieke iOS- en Android-mobiele oplossingen van idee tot appstore.

 • Webdesign

  Epicwebsite: Creatieve webdesign diensten waar technologie en toekomstvisie samensmelten.

 • API’s

  Bij Epic zijn we gespecialiseerd in het ontwikkelen van professionele en op maat gemaakte API’s

 • AI-technologie

  Duik in de wereld van AI-technologie met Epicwebsite; transformeer hoe jouw bedrijf opereert, innoveert en communiceert.

 • Automatiseren

  Geavanceerde bots en software stroomlijnen bedrijfsprocessen, verbeteren klantenservice en verhogen efficiëntie.

 • Online Marketing

  Epicwebsite: Jouw marketingvisie tot succes met SEO, SEA, sociale media, e-mailmarketing voor meetbare groei.

Ontdek Waarom Epicwebsite Jouw Ideale Partner Is

Ontdek Waarom Epicwebsite Jouw Ideale Partner Is

Waarom kiezen voor Epicwebsite? Omdat we niet alleen jouw projecten tot leven brengen, maar ze ook onvergetelijk maken. Met ons aan je zijde krijg je niet alleen een app of website, maar een meesterwerk. Expertise in ontwikkeling, design en marketing, allemaal onder één dak. Kies voor kwaliteit, kies voor Epicwebsite. Jouw succes, ons doel.

Epic in de woord van de klanten

Wat onze klanten over ons zeggen

Uitstekend4.5 ★★★★★ We hebben een webshop laten bouwen bij Epicwebsite. En zijn tevreden over het geleverde werk!Dilek Senturk SirinogluDilek Senturk Sirinoglu ★★★★★ Makkelijk werkend CMS en ook aanvullende zoals extra emailadressen zijn snel geregeld. Als je op korte termijn, voor weinig geld een goede website wilt, dan is Epicwebsite zeker een aanrader!Response from the ownerBedankt voor uw aanrader, daar zijn we altijd erg blij mee! Alex tasinAlex tasin ★★★★★ Onlangs heb ik de diensten van Epicwebsite ingeschakeld voor het ontwikkelen van een mobiele applicatie voor mijn bedrijf. Vanaf het allereerste contact tot aan de afronding van het project was de ervaring uitzonderlijk. Het team van Epicwebsite is professioneel, deskundig en uitermate klantgericht.Wat mij vooral opviel was hun vermogen om complexe technische processen in eenvoudige termen uit te leggen, waardoor de samenwerking soepel en begrijpelijk verliep. Hun expertise op het gebied van app-ontwikkeling, webdesign en online marketing is indrukwekkend. Ze hebben niet alleen een prachtige app ontwikkeld, maar ook waardevolle inzichten en adviezen gegeven over hoe ik mijn online aanwezigheid kan verbeteren.De doorlooptijden waren snel en het team hield me constant op de hoogte van de voortgang. Het eindresultaat overtrof mijn verwachtingen: een gebruiksvriendelijke, visueel aantrekkelijke en technisch geavanceerde applicatie. Dankzij hun inzet voor kwaliteit en klanttevredenheid, heb ik nu een app waar mijn klanten dol op zijn.Ik zou Epicwebsite zonder enige twijfel aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar professionele ontwikkeling van mobiele oplossingen. Hun toewijding, expertise en klantgerichte aanpak maken hen tot een uitmuntende partner voor elk digitaal project.Response from the ownerBeste Bram,Hartelijk dank voor je prachtige review! Het was voor ons een absoluut genoegen om aan jouw project te werken. Jouw passie en visie hebben het voor ons extra speciaal gemaakt. Het hele team van Epicwebsite heeft met plezier en toewijding aan je app gewerkt. We zijn trots op het eindresultaat en het is geweldig om te horen dat het jouw verwachtingen heeft overtroffen.De viering bij Best Western Plus Plaza Almere was inderdaad erg gezellig en een perfecte afsluiting van dit succesvolle project. Het is altijd een vreugde om niet alleen professioneel maar ook persoonlijk met klanten zoals jij samen te werken.We kijken uit naar toekomstige projecten en samenwerkingen. Bedankt voor het vertrouwen in Epicwebsite en we wensen je veel succes met je nieuwe app!Met vriendelijke groet,Het Team van Epicwebsite Bram van DijkBram van Dijk ★★★★★ Een bedrijf naar m’n hart. De klantenservice is top en er wordt altijd met je meegedacht. Wij zijn super blij met onze website het ziet er heel professioneel uit maar ook de nazorg is top!Wij bevelen Epicwebsite echt aan, aan een ieder!Response from the ownerSafiri wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met onze dienstverlening. Voor ons is dit erg belangrijk Safiri HoogdorpSafiri Hoogdorp ★★★★★ Ik heb hun een taxi site laten bouwen is een aanrader de beste site bouwers van NL ik ben zeer tevredenZe zijn professionele en heel vriendelijk vooral Hoesseinik had storing met website gelijk opgelost zeer tevredenTaxiwassenaarschipholserviceTaxiwassenaarschipholservice ★★★★★ Had voor de 3e keer wat problemen met mijn 2 prestashops . Heb bij de web designers mijn problemen voorgelegd. En in zeer korte tijd waren alle problemen verholpen. Dus bij deze echt een aanrader, om dit bedrijf te benaderen voor al uw problemen met website / webshops.Ben een zeer tevreden klant Top!Response from the ownerWij zijn erg blij dat u tevreden bent met onze service en de geleverde diensten. Rob van der LindenRob van der Linden ★★★★★ Uitermate tevreden! Ze hebben me goed op weg geholpen.Response from the ownerHoi Rafi, hartelijk dank voor de leuke feedback en je bent altijd va harte welkom. Goed weekend. Beveiliging MarktplaatsBeveiliging Marktplaats ★★★★☆ Epicwebsite heeft voor ons een verbluffende app ontworpen. En we zijn zeker dik tevreden over de samenwerking en raden ze van harte aan.Bedankt Hossein en NatalieGr Alex De bruinResponse from the ownerBeste Alex. Bedankt voor uw compliment. We hebben ook met veel plezier aan uw app gewerkt. We wensen u veel plezier en succes met uw app. Alex De bruinAlex De bruin ★★★★★ Ik ben erg tevreden over de ervaring die ik heb gehad met Epicwebsite toen ik mijn app liet maken. Vanaf het begin tot het einde werd ik professioneel en efficiënt begeleid door hun team.Het prototype-proces was geweldig, het team was in staat om mijn visie te begrijpen en te vertalen naar een werkend product. Ze waren ook zeer behulpzaam bij het oplossen van problemen die we tegenkwamen.De ontwikkeling van de app was een soepele ervaring en het eindproduct overtrof al mijn verwachtingen. Het eindresultaat is een professioneel ontworpen en goed functionerende web app.Ik beveel Epicwebsite zeker aan aan iedereen die op zoek is naar een professioneel en betrouwbaar bedrijf om hun app te laten bouwen.Thomas van BuurenThomas van Buuren ★★★★★ We zijn erg te spreken over Hossein (Epicwebsite). Hij heeft ons geholpen met het overzetten van de website voor onze Studievereniging. Hossein reageert tijdig, hij is helder in de communicatie en hij denkt actief mee met wat je wil bereiken. Als je hem ergens voor nodig hebt., werkt het het best om even te bellen.De site ziet er verzorgd uit, en is ook nog zelf te managen. Al met al een positieve ervaring, en we zetten deze samenwerking graag voort! Naast de website loopt er nog een project, waarbij wij er naar uitkijken om het resultaat hiervan te verfijnen.Molengraaff DispuutMolengraaff Dispuut ★★★★★ Vanaf het eerste contact met Epic website heb ik zeer positieve ervaringen. Ik heb contact gehad met Hossein voor het maken van mijn nieuwe website.Vanaf het eerste moment goede informatie en advies gekregen en uiteindelijk precies de website die ik in gedachten had. Super gedaan Hossein, niets was teveel, ik kon altijd gelijk terecht met vragen en werd steed professioneel geholpen. Ik raad Epicwebsite aan iedereen aan, ben zeer tevreden.Response from the ownerSandhya bedankt voor het mooie compliment naar onze designer Hossein toe. Ook zijn we erg blij met uw aanbeveling. Mocht u nog vragen hebben over uw site dan kunt u altijd contact met ons opnemen Sandhya MartinSandhya Martin ★★★★★ Erg tevreden over onze website!Response from the ownerBedankt voor uw review. En veel plezier met uw website. Linden BedrijfskledingLinden Bedrijfskleding ★★★★★ Perfect geholpen door Epicwebsite!! Professioneel, snel, klantvriendelijk en uitstekende prijs-kwaliteit. Ben erg tevreden.Response from the ownerSuper bedankt Said! Als we in de toekomst iets voor je kunnen doen dan weet je ons te vinden! Said SheikzadehSaid Sheikzadeh ★★★★★ Ik ben ontzettend tevreden met het werk van Hossein van Epic Websites. Ik heb Een mooie en goed functionerende website en webshop. Ik werd goed begeleid en hij nam de tijd om mij alles uitgebreid uit te leggen. Ik raad Epic websites ook zeer zeker aan!L.G. SerraL.G. Serra ★★★★★ Een zeer aangename samenwerking gehad met dit bedrijf. Het enige echte bedrijf Apps maakt en zijn afspraken nakomt. Blij dat ik hiermee mag samenwerken en ik kijk graag uit naar een nieuwe samenwerking.Response from the ownerBeste Wahhab we zijn erg blij om te horen dat u zo tevreden bent met ons werk. Wij kijken ook uit naar een verdere samenwerking. Wahhab HassooWahhab Hassoo ★★★★★ We hebben een AI-app laten ontwikkelen door Epicwebsite, en ik moet zeggen dat ik enorm onder de indruk ben van hun diensten en mogelijkheden. Het vergt enige gewenning en het opbouwen van vertrouwen, maar zodra dat er was, wisten we zeker dat we met Epicwebsite wilden samenwerken. Ik vertrouw volledig op de expertise van Epic en momenteel zijn ze ook bezig met het verbeteren van een andere applicatie die oorspronkelijk door een ander bedrijf is gebouwd.Hartelijk dank!Mark OverhagenMark Overhagen ★★★★★ We hebben dit jaar met zijn allen hard gewerkt om een krappe deadline te halen voor onze nieuwe productlijn. En precies op oudejaarsdag is onze app goedgekeurd. We zijn zeer tevreden over de samenwerking met Epic, in het bijzonder met Ricardo, Tamana, Hossein en Natale. Hartelijk dank voor jullie inzet. Ik wens jullie allen een fijne jaarwisseling en de beste wensen voor 2024.Aziza ZianiAziza Ziani ★★★★★ Epicwebsite benaderd voor een eigen website + webapp voor mijn werk/ eigen zaak.Wat een super bedrijf. Het contact is uitstekend. Er wordt echt geluisterd naar je wensen en Epicwebsite heeft naar mijn mening echt fantastisch werk afgeleverd. Afspraken zijn helder, er word duidelijk verteld wat er van je verwacht wordt en wat jij van Epicwebsite mag verwachten. Kortom, wil je een eigen website laten bouwen? Contacteer Epicwebsite en zij zullen je compleet ontzorgen.Firat DemirciFirat Demirci ★★★★★ Prettige samenwerking en online afstemming met het Epic team om tot het gewenste resultaat te komen.Maarten WielengaMaarten Wielenga ★★★★★ Thomas G.Thomas G. ★★★★☆ Goede service. Top resultaat.Response from the ownerBedankt Mitchell Mitchell GortMitchell Gort ★★★★★ Heel erg goed geholpen door de medewerkers en altijd vriendelijk behandeld.Response from the ownerKlantvriendelijkheid is voor Epicwebsite erg belangrijk. Wij proberen altijd het beste uit onszelf te halen Achmet YousefAchmet Yousef ★★★★☆ Heel goede firma, betrouwbaar, eerlijk, ze zijn gewoon de beste.Response from the ownerHallo Johnny, bedankt voor uw positieve review. We hebben met veel plezier aan uw app gewerkt Radio BingoRadio Bingo ★★★★★ Profesioneel bedrijf wat goed naar je luistertResponse from the ownerBedankt voor uw compliment. Veel plezier met uw website! sander psander p ★★★★★ Epic heeft op een professionele en klant vriendelijke wijze onze web app gerealiseerd. Een echte aanrader als je een ontwikkelaar zoekt die met je meedenkt.Daan SkefDaan Skef ★★★★★ Erg goede service en snelle reactiesResponse from the ownerBedankt voor een mooie reactie. Voor ons is een goede service dan ook erg belangrijk Garage ArissenGarage Arissen ★★★★★ Heel erg tevreden over dit bedrijf. Prachtige website voor mijn autoverhuurbedrijf gemaakt!Gordana TolicGordana Tolic ★★★★★ Ben heel tevreden over de werkzaamheden die ze hebben gedaan aan de website.Response from the ownerBedankt voor uw compliment. We hebben met plezier aan uw website gewerkt. Rijschool RijzoRijschool Rijzo ★★★★★ Ik heb een app laten ontwikkelen door EpicWebsite en ze hebben me uitstekend geholpen. EpicWebsite maakt zijn belofte waar door een echt epische app-ervaring te leveren! De lay-out is strak, modern en ontzettend gebruiksvriendelijk. Een speciaal dankjewel aan Hossein en Natalie voor hun geweldige ondersteuning.Theresia LievensTheresia Lievens ★★★★★ Een prachtige social media app laten bouwen door de toppers van Epicwebsite. Ondanks de uitdaging van de bouw van een grote app, is ze dit goed gelukt! Er is veel mogelijk en ik denk dat dit bedrijf nog een mooie toekomst voor zich heeft. Ga zo door en reach for the sky!Info QipasaInfo Qipasa ★★★★★ Top service!A TetikA Tetik ★★★★★ Epic heeft ons fantastisch ondersteund bij het uitrollen van onze gloednieuwe ondernemingsplan. Van begin tot eind werd alles haarfijn doorgenomen. En als wij dan toch een idee hadden dat misschien niet het slimste plan van aanpak was, kwamen ze niet alleen met een betere uitleg op de proppen, maar ook met alternatieven die ons uiteindelijk een hoop tijd en geld hebben bespaard- en ja achteraf gezien was dat inderdaad 100% de juiste zet.Lucas GroenewoudLucas Groenewoud ★★★★★ We zijn goed geholpen door Hossein en zijn tevreden over onze nieuw website.Bedankt!Response from the ownerSuper! Hsvsb JhsbssbHsvsb Jhsbssb ★★★★★ We zijn enorm blij met de app die Epicwebsite voor ons heeft gemaakt. Epicwebsite heeft ons goed geholpen met de zoektocht naar wat de app precies moet bieden en we zijn zeer tevreden met het eindresultaat. Met de app bieden we een digitaal platform voor jonge mensen met niet-aangeboren hersenletsel (18-35 jaar) en hun naasten.Connect Me NowConnect Me Now ★★★★★ Goede communicatie , alles word duidelijk verteld hoe ze te werk gaan.Website en logo laten makenDikke prima!!Response from the ownerWat fijn om te horen dat u tevreden bent met de diensten die wij aan u geleverd hebben. Heel veel succes met uw website Luigi EtziLuigi Etzi ★★★★★ Wij werken al een aantal jaren samen met Epicwebsite en de samenwerking verloopt altijd soepel, wat ons betreft een aanrader!Response from the ownerSuper bedankt voor de aanbeveling. Ook van onze kant zijn we erg blij met onze samenwerking M R BlacM R Blac ★★★★★ Heel erg bedank voor de super snelle en vriendelijke service, goede communicatie en altijd bereikbaarheid, onze website is prachtig en helemaal naar wens epicwebsite is een aanraader voor iedereen nogmaals dank je wel.Response from the ownerEen goede relatie met onze klanten is voor ons erg belangrijk. Fijn om te lezen dat u dit ook heeft ervaren. ilona renfurmilona renfurm ★★★★★ Super tevreden met de samenwerking. In een overleg uitgelegd wat we ongeveer wilden en het resultaat was boven verwachting. Het contact verliep ook soepel.Pure Pest ControlPure Pest Control ★★★★★ Epicwebsite heeft mijn verwachtingen overtroffen door een uitstekende app te leveren, gekenmerkt door professionele service, transparante communicatie en technische bekwaamheid. Zeker aan te raden!sabrine Bsabrine B ★★★★★ We hebben een app laten maken bij Epicwebsite en zijn tevreden over het resultaat. SimonSimon SmullersSimon Smullers ★★★★★ Deze man is echt een top krijgt van mij een 10,super website gemaakt binnen 1 week online.Ik adviseer iedereen die een website wil maken Epicwebsite aan,is geen betere,jullie krijgen een 10 plus van mij.Gr OmarResponse from the ownerOmar, bedankt voor dit fijne compliment voor onze designer. Hij heeft met veel plezier aan uw website gewerkt. Wij wensen u veel succes met uw website Z TaxiZ Taxi ★★★★★ Ik heb een bouw website laten maken bij Epic, en ben tevreden over het resultaat en de werkwijze van Epicwebsite.Alex nazarovAlex nazarov ★★★★★ EERSTEKLAS vakmensen de mensen toonden grote interesse in ons bedrijf, ze hielden rekening met onze wensen. Aanpassingen werden zeer snel doorgevoerd en er werd ons ook eerlijk uitgelegd dat sommige gewenste toepassingen op onze site niet zullen werken. Zeer positieve samenwerking gehad uiteraard met een tevreden resultaat, zeer aan te raden!Response from the ownerHallo Dilfajobs, bedankt voor de leuke en positieve review. We zijn hier erg blij mee. Klant tevredenheid is bij ons erg belangrijk. Fijn om te lezen dat u dit bij ons heeft ervaren. djenedjene ★★★☆☆ Een goed bedrijf en klant vriendelijke serviceResponse from the ownerBedankt Mina voor de super fijne samenwerking met elkaar! Mina MinavamdMina Minavamd ★★★★★ Super goed bedrijf!Response from the ownerMario bedankt! mk allroundmk allround ★★★★★ Prima bedrijf, vak mensen die de tijd voor je nemen, zeer tevredenR TeuwissenR Teuwissenjs_loader
Epicwebsite

Wij Zijn Een Team Van Bekwame Ontwikkelaars, Programmeurs En Online Marketeers.

We bezitten uitgebreide ervaring met diverse platforms, systemen en apparaten. We creëren producten die compatibel en toegankelijk zijn. Daarnaast kun je bij ons altijd rekenen op een marketingexpert.