WordPress website laten maken + voordelen & nadelen

Wordpress website laten maken

wordpress website laten maken + voordelen & nadelen

WordPress website laten maken of niet?
Heb je ook die vraag aan jezelf gesteld? Vele klanten die een website laten bouwen bij ons, zijn gebruikers van andere platforms. Zoals joomla of drupa enzovoort. Maar als wij ze een offerte opstuurde met de uitleg dat een wordpress website gebouwd kan worden, zonder gelijk 1000 euro ervoor te betalen. Geloofde ze hun oren niet. En dat ook apart van het feit dat wp een betrouwbare en seo vriendelijk platform is. Of het nou om een WordPress webshop gaat of een site! met wp platform geeft de meest goedkope website laten maken.

Website laten maken WordPress?!

Website bouwen met wordpress

website bouwen met wordpress

WordPress is een blog systeem! Dat zou je heel veel mensen kunnen horen zeggen! Misschien hebben ze gelijk, misschien is een WordPress website laten maken, eigenlijk een blog site laten bouwen.
Maar dat is natuurlijk niet helemaal eerlijk of waar! En WordPress heeft de laatste jaren bewezen, dat het niet alleen de meest professionele soorten WordPress webshop kan hosten en in werking houden! Maar dat het ook een ongelooflijk simpel, sterk, en professionele platform is! Waarvan politieke en de wereldleiders tot de gewone Webwinkel houder of web master jarenlang plezier van kan hebben .

Wordpress website laten maken wordpress website laten maken VS ??

Maar wat is het verschil tussen een website laten ontwerpen met wordpress of met magento? Je zou kunnen zeggen dat magento webshop de sterkste concurrent van WordPress is, wanneer het op een shop aankomt! Dus als jij een WordPress webshop wilt laten Onderwerpen, zou je kunnen zeggen dat de echte hardcore professionele onlineshops houders voor magento kiezen.

WordPress webshop en Andere concurrenten van wp?

Maar voor een normale website zijn Joomla of drupa de grootste concurrenten van wordpress. Aldoor heel veel mensen zijn super fan van joomla of drupal. WordPress heeft meer gebruikers & meer designers.

Zonder al te technisch te worden! WordPress heeft meer individuele webdesigners welke dag en nacht aan het werk zijn om een nieuw Plugins voor wp te ontwikkelen. Daarna als er problemen zijn je kan er bijna 100% van uitgegaan dat binnen een week een update van Wp kan gaan uitkomen om dat probleem op te lossen.

Website laten maken met wordpress, is de meest populaire manier!

Wordpress website voorbeelden foto Ik bedoel 6 miljoen gebruikers wereldwijd! Dat zegt toch wat? Toch? Maar laten we kijken wat nu precies wp zo populair maakt? Wp maakt gebruik van php (code taal ) super snel en makkelijk te wijzigen. Wp heeft pluggins die je kunnen helpen, als je iets extra’s nodig hebt. Website bouwen met wp is zeker dat de meeste webdesigners ermee om kunnen gaan. Dus als uw webdesigner opeens niet meer bereikbaar is, en hij of zij kan het werk niet meer afmaken, of niet meer updaten. Dan zal het dan voor u geen problemen veroorzaken, want iedereen kan u helpen. Dat is natuurlijk anders als u bijvoorbeeld een script heeft gekocht.

wordpress website laten bouwen voor google?

Wordpress website laten bouwen voor google?

dit is een Webanalyse en rapportage – Google Analytics foto van www_google_nl_intl_nl_analytics pagina

Het klinkt misschien gek, maar internet marketing bijvoorbeeld maakt een website voor Google! Zijn inkomen, zijn bedrijf, alles hangt van Google af! Dus zo een iemand moet Google’s richtlijnen volgen, precies zoals het aangegeven wordt! En iedereen weet de eerste stap tot een succesvolle online onderneming is je website! Dus wat zegt Google over WordPress?

Ja zeker zelfs google voormalige span CEO (mat…) gebruikt wp, en heeft vaak gezegd dat een wp website de beste keuze is voor een seo! En dat is misschien ook mede dankzij dat wordpress pluggins heeft zoals:

WordPress bij Joost. Een super bekende pluggin dat uw website helpt om beter te scoren op de eerste pagina van google. Maar er zijn ook nog andere zoals …..

Seo optimalisatie is natuurlijk niet het enige wat een webmaster moet doen, maar wel een van de belangrijkste!

Daarnaast zijn er heel veel andere punten, welke een Website laten bouwen met WordPress heel erg aantrekkelijk maakt! Zoals 100% Responsive! Heel erg voordelig wanneer het op kosten van de website aankomt! Opensource platform (het is gratis en het zal ook gratis blijven) CMS die u natuurlijk de mogelijkheden bieden om je website super makkelijk aan te passen en te wijzigen.

Inhoud: