Epicwebsite
Epicwebsite
Favicon Apple iPad Retina

Webshop laten maken? Alleen Epic!!

1f27f7e660eb39ca7684db35e304026a?s=96&d=mm&r=g

Gepubliceerd op: 13 februari 2016

kleding webshop startenPortfolio post
Webshop laten maken? Alleen Epic!!

kleding webshop starten

De Ultieme Gids voor het Laten Maken van een Webshop: Kies voor Epic!

Bij het starten van een online bedrijf is het essentieel om een professionele en gebruiksvriendelijke webshop te hebben. Epicwebsite staat bekend om het ontwikkelen van top-notch webshops die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook functioneel, makkelijk te beheren, en SEO-geoptimaliseerd. Ontdek waarom Epicwebsite jouw ultieme partner is voor het realiseren van jouw digitale dromen.

Een foto van kleding webshop laten maken portfolio post

Waarom Een Webshop Laten Maken Bij Epicwebsite?

Ontdek de Epic Verschillen: Design, Functionaliteit & SEO-Excellence

 • Professioneel Design: Epicwebsite biedt responsieve webshops die er op elk apparaat perfect uitzien, met een focus op het creëren van een gebruiksvriendelijke ervaring.
 • Uitgebreide Functionaliteiten: Standaard geïntegreerd met extra modules zonder extra kosten, wat uniek is in vergelijking met andere webdesignbureaus.
 • SEO-geoptimaliseerd: Onze webshops zijn geoptimaliseerd voor zoekmachines vanaf de opbouw, inclusief automatische SEO-functies zoals linkbuilding en conversieoptimalisatie.
Een foto van Vebshop laten maken product

Unieke Voordelen van Een Epicwebsite Webshop:

Naadloos Beheer, Maximale Zichtbaarheid & Ondersteuning op Maat

 1. Gebruiksvriendelijk Beheer: Onze webshops zijn eenvoudig te onderhouden en aan te passen, zelfs voor niet-technische gebruikers.
 2. SEO & Online Marketing: Wij zorgen ervoor dat jouw webshop goed vindbaar is en bieden ondersteuning in SEO, SEA, en ASO om je online zichtbaarheid te boosten.
 3. Persoonlijke Ondersteuning: Bij Epicwebsite krijg je niet alleen een webshop; je krijgt een partner die met je meedenkt en ondersteunt in elke stap van het proces.
Webwinkel maken foto

Structuur en Ontwerp van Jouw Webshop:

Modern Design, Intuïtieve Navigatie & Visuele Impact: Jouw Sleutel tot Succes

 • Responsive Design: Onmisbaar in een mobiel-gedreven wereld, onze webshops zijn ontworpen om op elk apparaat vlekkeloos te werken.
 • Gebruikerservaring (UX): Een naadloze navigatie en intuïtieve gebruikersinterface zorgen ervoor dat jouw klanten gemakkelijk vinden wat ze zoeken.
 • Visuele Elementen: Suggesties voor plaatsing van aantrekkelijke afbeeldingen, video’s, of infographics om jouw producten of diensten te benadrukken en de aandacht van de lezer te trekken.
Zoekmachineoptimalisatie seo

SEO-Strategieën voor Jouw Webshop:

SEO-Meesterschap: Zoekwoordintegratie, Boeiende Content & Strategische Linkbuilding

 • Zoekwoordintegratie: Inclusief relevante zoekwoorden natuurlijk verwerkt in titels, subkopjes, en content om de vindbaarheid te verbeteren.
 • Content Marketing: Het belang van waardevolle content die niet alleen verkoopt maar ook informeert en engageert.
 • Linkbuilding: Het opbouwen van een netwerk van kwalitatieve externe links om de autoriteit van je webshop te vergroten.

Veel gestelde vragen

Ben je geïnteresseerd in het opzetten van je eigen webshop, maar weet je niet zeker of je dit zelf kunt doen? Geen zorgen, het is zeker mogelijk om zelf een webshop te maken. Er zijn verschillende manieren waarop je dit kunt aanpakken, afhankelijk van jouw technische kennis en ervaring.

Een van de opties is het gebruik maken van een content management systeem (CMS), zoals WordPress of Magento. Met behulp van deze systemen kan je een webshop maken, zonder dat je hiervoor specifieke technische kennis nodig hebt.

Een andere manier om zelf een webshop te maken is door gebruik te maken van een webshop builder, zoals Shopify of Wix. Deze diensten bieden alles wat je nodig hebt om een professionele webshop op te zetten, inclusief hosting, betalingsmogelijkheden en beveiliging.

Al met al is het zeker mogelijk om zelf een professionele webshop op te zetten, al zal dit wel wat tijd en moeite kosten. Het is daarom aan te raden om goed na te denken over jouw wensen en eisen en te bepalen welke methode het beste bij je past.

Loop je nou toch vast bij het zelf maken van een webshop? En heb je toch hulp nodig. Wij van Epic helpen je graag verder om je webshop te ontwikkelen zoals je voor ogen had.

Inprincipe kan iedereen zo beginnen met het starten van een webshop. Wel is het raadzaam om over een paar stappen nagedacht te hebben, voordat je gaat starten met het opzetten van je webshop. Hierbij kan je vooral denken aan:

*Wat voor soort webshop je wilt gaan beginnen. Dit kan bijvoorbeeld een webshop voor fysieke producten zijn, of voor digitale
producten.
*Hoe je het product wilt gaan verkopen en hoe je dit aan je potentiële klanten gaat aanbieden
*Hoe ga je je webshop beheren? Dit kan bijvoorbeeld met behulp van een content management systeem (CMS), zoals WordPress of Magento. *Verzend en betalingsmogelijkheden.
*Het budget dat je wilt investeren voor het ontwerpen van je webshop

Tenslotte is het ook belangrijk om rekening te houden met eventuele juridische en fiscale verplichtingen die van toepassing zijn op jouw webshop. Zo moet je bijvoorbeeld kunnen aantonen dat jouw producten veilig zijn voor consumptie of gebruik.

Zoals je kan lezen komt er toch nog wel het een en ander bij kijken voordat je kan starten met het ontwerpen van een webshop.
Wij van Epic hebben een ruime kennis in het ontwerpen van verschillende webshops voor diverse branches. En kunnen met onze kennis een webshop voor jou realiseren die volledig aansluit op jouw wensen en ideeën.

Ben je benieuwd naar de kosten voor het beheren van een webshop per maand? Er zijn verschillende factoren die van invloed zijn op de maandelijkse kosten van jouw webshop.

Een belangrijke kostenpost is de hosting. Dit is de plek waar je webshop op internet staat en kan worden geleverd door een hostingprovider. De prijzen voor de hosting kunnen verschillen afhankelijk van de grootte en het verkeer van je webshop.

Naast de hostingkosten, dien je ook rekening te houden met de kosten voor marketing en advertentie kosten.

Ben je benieuwd naar de kosten die je gemiddeld uitgeeft aan je advertenties en marketing. Dan kunnen wij van Epic je hier zeker bij helpen. Met ons marketingplan zullen we samen kijken naar de mogelijkheden binnen jouw budget. Er is altijd meer mogelijk dan je denkt.

Het laten maken van een webshop kan een belangrijke investering zijn voor jouw onderneming. De kosten voor het laten maken van een webshop kunnen variëren afhankelijk van al je specifieke wensen en eisen.

Er zijn verschillende factoren die van invloed zijn op de kosten voor het laten maken van een webshop. Zo kan de keuze voor een bepaald platform, zoals:
Magento (Magento is een e-commerce platform dat wordt gebruikt door ondernemers om online winkels te maken en te beheren. Het platform biedt een ruime hoeveelheid aan functionaliteiten en mogelijkheden voor het aanbieden van producten, het beheren van bestellingen en het afhandelen van betalingen.)
WooCommerce (Dit is een plugin voor WordPress. Die gebruikt kan worden om een online winkel te maken en te beheren.
WordPress (WordPress is een content management systeem (CMS) dat wordt gebruikt om websites en blogs te maken en te beheren.
Ook de grootte en complexiteit van de webshop kan van invloed zijn op de kosten.

Verder kunnen ook de gewenste functionaliteiten en integraties van betalingsmethoden van invloed zijn op de kosten. Bij het laten maken van een webshop is het daarom aan te raden om goed na te denken over je wensen en eisen en deze te bespreken met een professioneel team. Zo kan je een realistische begroting maken en bepalen wat de kosten zullen zijn voor het laten maken van jouw webshop.

Wij van Epic kunnen met onze expertise jou begeleiden in het gehele proces. En zullen je dan ook adviseren in alle mogelijkheden die van toepassing zijn om een professionele webshop te ontwikkelen die voldoet aan al je wensen en eisen.

Om een succesvolle kleding webshop op te zetten, zijn er een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Hieronder volgen enkele belangrijke elementen die je niet moet vergeten:

 1. Een doelgericht e-commerce platform: Kies een betrouwbaar platform om je webshop op te bouwen, zoals Shopify, WooCommerce of Magento. Zorg ervoor dat het platform aansluit bij jouw visie en budget.
 2. Een professioneel ontwerp: Zorg ervoor dat jouw webshop er professioneel en aantrekkelijk uitziet, zodat bezoekers vertrouwen hebben in het merk.
 3. Kwalitatieve productfoto’s en beschrijvingen: Zorg ervoor dat u duidelijke productfoto’s en gedetailleerde beschrijvingen heeft om je kleding te presenteren. Dit helpt bij het overtuigen van bezoekers om een aankoop te doen, en terug te keren als klant
 4. Betalings- en verzendopties: Kies een betalingsprocessor, zoals PayPal of Stripe, en bepaal hoe je de verzendingen wilt regelen. Zorg ervoor dat je duidelijkheid geeft aan jouw klanten over de kosten en de verwachte leveringstijd.

Heb je het antwoord niet gevonden, stuur ons dan een bericht. En we zullen je vraag beantwoorden.

Inhoudsopgave:

Maak Jouw App Droom Waar
about us 2

Van het eerste concept tot een succes in de appstore, wij zijn jouw partner in innovatie.

Boost Je Online Zichtbaarheid

Met onze SEO, SEA, en ASO-diensten!

EPIC

“Staat jouw site waar het hoort: bovenaan.”

1f27f7e660eb39ca7684db35e304026a?s=96&d=mm&r=g

Gepubliceerd op: 13 februari 2016

👋 Hoi, Ik ben Hossein Welkom, waar mijn passie voor technologie en innovatie tot leven komt. Ik ben Hossein, jouw full-stack ontwikkelaar bij Epicwebsite, en jouw gids in de wereld van professionele en unieke digitale oplossingen. Hier combineer ik diepgaande technische expertise met een creatieve visie om elk project in een meesterwerk te transformeren. Mijn Reis De Tocht Naar Technologische Excellentie Van de eerste code tot de laatste pixel, mijn reis in de tech-wereld is één vol passie en constante innovatie. Met een achtergrond in full-stack ontwikkeling en een hart voor online marketing, ben ik hier om jouw digitale dromen werkelijkheid te maken. Bij Epicwebsite geloven we niet alleen in het bouwen van apps en websites; we creëren ervaringen die jouw gebruikers niet snel zullen vergeten. Maak een afspraak met mij Mijn Missie Jouw visie verdient meer dan alleen een digitaal platform; het verdient een podium dat even uniek en professioneel is als jijzelf. Met een oog voor detail en een ziel voor innovatie, werk ik samen met jou om niet alleen aan je verwachtingen te voldoen, maar deze te overstijgen. Samen kunnen we een digitale beleving creëren die echt impact maakt. Neem direct contact op Mijn Technische Vaardigheden Omvatten: JavaScript HTML/CSS PHP React Laravel SQL NodeJs Online marketing

Ontdek, Beleef, Deel: Verspreid de Vreugde op Social Media

Epicwebsite

Wij Zijn Een Team Van Bekwame Ontwikkelaars, Programmeurs En Online Marketeers.

We bezitten uitgebreide ervaring met diverse platforms, systemen en apparaten. We creëren producten die compatibel en toegankelijk zijn. Daarnaast kun je bij ons altijd rekenen op een marketingexpert.