Clickcease
Epicwebsite
Epicwebsite
Favicon Apple iPad Retina

website laten maken kosten

1f27f7e660eb39ca7684db35e304026a?s=96&d=mm&r=g

Gepubliceerd op: 16 februari 2016

Professionele website laten maken voor u als health coach
website laten maken kosten

Website laten maken kosten

Een overzicht van kosten website laten maken.

Om een goede website te laten maken, is het verstandig om van tevoren na te denken over het budget dat je wilt investeren in het laten maken van een website. Er zijn verschillende kostenposten die bepalend zijn voor je investering in een website. Hierbij kan je vooral denken aan:

 • Kosten voor het ontwerp van de website: De kosten voor het ontwerpen van je website worden grotendeels bepaald door ontwerp en de functionaliteiten van je website.
 • Kosten voor het opzetten van je website: het coderen van de website, het integreren van alle functionaliteiten en het koppelen van verschillende systemen.
 • Kosten voor het opzetten van hosting en domein: Om te kunnen starten met je website, is het belangrijk om je naam van je website te registeren (domeinnaam) Naast je domeinnaam heb je ook nog een ruimte nodig om alles te kunnen opslaan zodat iedereen gebruik kan maken van je website (hosting). Deze kosten kunnen verschillend zijn bij de providers.
 • Kosten voor onderhoud en updates: nadat je website is opgeleverd, is het belangrijk om je beveiliging goed op orde te houden. Dit wordt gedaan door updates. Ook is het onderhoud van je website erg belangrijk zodat alles goed blijft werken. De kosten hiervoor worden bepaald door de complexiteit van de update of onderhoud dat gedaan dient te worden.
 • Kosten voor marketing en reclame: Om ervoor te zorgen dat je klanten je website kunnen vinden en blijven vinden. Is het erg belangrijk om ervoor te zorgen dat je hier ook aandacht aan geeft. Dit kan je doen door onder andere advertenties te plaatsen op social media kanalen.
professionele-website-1

Hoeveel kost het om een WordPress website laten maken

Een gedetailleerd overzicht van de kosten van het laten maken van een WordPress website.

Naast de standaard kosten die komen kijken bij het opzetten van een WordPress website. Zijn er nog extra punten die van invloed kunnen zijn op je budget. Hierbij kan je denken aan:

 • Kosten voor het integreren van specifieke functionaliteiten: Als je specifieke functionaliteiten wilt integreren in jouw WordPress website (reserveringssysteem of een betalings gateway.)
 • Kosten voor het aanpassen van het ontwerp: Het ontwerp van je WordPress website wilt aanpassen door bijv (andere kleuren, andere indeling) Dan zal dat een extra uitgave zijn.
 • Kosten voor het opzetten van een content management systeem: Het beheren en aanpassen van je website kan je doen met een CMS-systeem zoals: Drupal, WordPress en Joomla.
 • Kosten voor het opzetten van een database: Als je wilt dat jouw WordPress website wordt voorzien van een database, zoals bijvoorbeeld een MySQL database ( data opslag) kan dit extra kosten met zich meebrengen.

Hoe bepaal je de kosten voor het laten maken van een professionele website?

Tips om de kosten van het laten maken van een professionele website te bepalen.

Een website laten maken is een investering die je grotendeels zelf bepaald. Om de kosten van je webshop te bepalen is het belangrijk om van tevoren een duidelijk plan op te stellen samen met je ontwikkelaar. Zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Wat je van tevoren samen bespreekt met de ontwikkelaar:

 • Grootte en complexiteit van de webshop (wat verwacht je van de website, nu maar ook in de toekomst.)
 • Gebruikte technologieën en frameworks (HTML, JavaScript, MySQL en WordPress.)
 • Aantal producten en categorieën (het aantal producten en categorieën heeft invloed op het aantal pagina’s die gemaakt moeten worden.)
 • Welke functionaliteiten (gps, camera, live chat, online betalingsmogelijkheden.)

Professionele website laten maken kosten? Waarom is het verstandig om in professioneel webdesign te investeren?

Hoe professioneel webdesign de kosten op lange termijn terugverdient.

Een professioneel webdesign kan de kosten op lange termijn terugverdienen door het volgende:

 • Een aantrekkelijke en professionele uitstraling van de website: dit kan zorgen voor een hogere conversieratio. (Dit houdt in dat bezoekers vaker producten kopen op de website.)
 • Gebruiksvriendelijke website: Als bezoekers een goede ervaring hebben op jouw website, komen ze vaker terug. En zal je een klantenbestand opbouwen.
 • SEO: Met een goede zoekmachine optimalisatie zal je webshop goed gevonden worden tussen alle andere websites.
 • Merk en Bekendheid: Door bekend wording van je merk en het onderscheiden van de concurrentie, kan een website leiden tot een hogere merkwaarde. Dit zal uiteindelijk zorgen voor een grotere inkomstenbron.

Hoe kun je geld besparen op de kosten van het laten maken van een website?

Slimme manieren om geld te besparen op de jaarlijkse kosten voor website onderhoud.

Er zijn een aantal handige tips om ervoor te zorgen dat je je investering kan beperken.

 1. Zoek naar een website-hosting provider met een goede reputatie en betaalbare prijzen. Sommige providers bieden goede kortingen voor het afsluiten van een langlopend hosting contract.
 2. Maak slim gebruik van opties om bepaalde taken te laten automatiseren, zoals het maken van back-ups en het bijhouden van de website-statistieken.
 3. Zorg ervoor dat je een onderhoudscontract afspreekt, zodat je altijd weet waar je aan toe bent.
 4. Maak gebruik van sociale media en e-mailmarketing om bezoekers naar de website te trekken.
 5. Zorg dat je vanaf het begin een goede website laat maken, door een ervaren ontwikkelaar. Dit voorkomt namelijk later problemen (aanpassingen, updates en SEO).

Weetjes en Feitjes

Epic staat voor ervaring, een uniek ontwerp en oplossingen verzinnen die er toe doen.

 1. Ongeveer 60% van de mensen op zoek naar producten of diensten beginnen hun zoektocht online. Het is daarom belangrijk om een professionele website te hebben om je producten of diensten te presenteren.
 2. Het is belangrijk om te onthouden dat een website een investering is in de toekomst van je bedrijf. Goed webdesign kan leiden tot een hogere omzet, verbeterde gebruikerservaring en een betere online aanwezigheid.
 3. Volgens onderzoek van Forrester Research zal de wereldwijde omzet uit e-commerce in 2022 naar verwachting 2,8 biljoen dollar bedragen. Het is daarom belangrijk om een professionele webshop te hebben om je producten of diensten aan te bieden aan online klanten.
 4. Het is aan te raden om gebruik te maken van een betaalmodule die aansluit op de behoeften van je doelgroep. Dit kan bijvoorbeeld PayPal of iDEAL zijn.
 5. Bij het laten maken van een webshop is het belangrijk om rekening te houden met de gebruiksvriendelijkheid en het design van de shop, maar ook met de achterliggende technologie en beveiliging van de site.

Wanneer een professionele website laten maken bij Epic?

Professioneel webdesign met Epic: een slimme investering voor je bedrijf.

Als je op zoek bent naar een professionele website die aan al jouw eisen zal voldoen. Dan is het laten maken van een website bij Epic een goede keuze. Epic staat klaar om jouw wensen en behoeften te begrijpen, en deze om te zetten in een professionele website.

Wat kan je van Epic verwachten:

 1. Wij bouwen professionele websites die volledig aansluiten op de wensen van je doelgroep.
 2. Epicwebsite houdt rekening met SEO (Search Engine Optimization) bij het maken van je website. Hierdoor word je beter gevonden door Google, waardoor je meer gebruikers genereert.
 3. Epic bouwt professionele websites voor voordelige prijzen.
 4. Wij maken gebruik van onderhoudscontracten na oplevering. Zodat je altijd een beveiligde en bijgewerkte website hebt (niet verplicht maar wel een aanrader!).
 5. Epic denkt creatief, en zal altijd met je meedenken.
 6. Ruime expertise in het ontwerpen van websites in meerdere branches (taxi, horeca, dating, schoonmaak, beauty.)

Veel gestelde vragen

Er zijn verschillende manieren waarop je hulp kunt krijgen bij het maken van jouw website. De meest belangrijkste opties is om een professionele webontwikkelaar in te huren. Deze personen of bedrijven zijn experts in het ontwerpen en bouwen van websites en kunnen je helpen om jouw visie tot leven te brengen.

De kosten van het laten maken van een website kunnen sterk variëren. Dit heeft te maken mt een aantal factoren. Een van de belangrijkste factoren is de grootte en complexiteit van je website. Een eenvoudige website met weinig pagina’s en functionaliteiten zal minder kosten dan een uitgebreide op maat gemaakte website met veel pagina’s en geavanceerde functies.

Loop je met de vraag rond, van wat kost een webdesigner per uur?

De kosten voor een webdesigner per uur kunnen sterk variëren. De kosten zijn vooral afhankelijk van verschillende factoren, zoals de ervaring en expertise van de webdesigner, de locatie en het soort website dat je wilt laten ontwerpen. Gemiddeld dien je voor de kosten van een webdesigner rekening te houden met bedragen tussen de 50 en 150 euro per uur. Houd er wel rekening mee dat dit alleen de kosten zijn voor de webdesigner zelf, en niet voor eventuele andere kosten die komen kijken bij het laten maken van een website, zoals de kosten voor hosting, domeinnaam en dergelijke. Het is verstandig om vooraf duidelijke afspraken te maken over de kosten met de webdesigner, zodat je niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Zo kun je er zeker van zijn dat je het juiste bedrag betaalt voor het laten maken van jouw website.

Het kostenplaatje voor het laten maken van een simpele website kan sterk variëren, afhankelijk van verschillende factoren zoals de grootte en complexiteit van de website, de technologieën die worden gebruikt, en de tijd en moeite die nodig zijn om de website te ontwikkelen.

Laat je website maken door een ervaren ontwikkelaar. Zij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van websites en hebben meestal een team van professionals in huis om je te helpen. Ze kunnen je van A tot Z begeleiden bij het maken van je website, van het opstellen van een ontwerp tot het opleveren van het eindproduct.

Heb je het antwoord niet gevonden, stuur ons dan een bericht. En we zullen je vraag beantwoorden.

Inhoudsopgave:

Maak Jouw App Droom Waar
about us 2

Van het eerste concept tot een succes in de appstore, wij zijn jouw partner in innovatie.

Boost Je Online Zichtbaarheid

Met onze SEO, SEA, en ASO-diensten!

EPIC

“Staat jouw site waar het hoort: bovenaan.”

1f27f7e660eb39ca7684db35e304026a?s=96&d=mm&r=g

Gepubliceerd op: 16 februari 2016

👋 Hoi, ik ben Hossein Welkom, waar mijn passie voor technologie en innovatie tot leven komt. Ik ben Hossein, jouw full-stack ontwikkelaar bij Epicwebsite, en jouw gids in de wereld van professionele en unieke digitale oplossingen. Hier combineer ik diepgaande technische expertise met een creatieve visie om elk project in een meesterwerk te transformeren. Mijn Reis De Tocht Naar Technologische Excellentie Van de eerste code tot de laatste pixel, mijn reis in de tech-wereld is één vol passie en constante innovatie. Met een achtergrond in full-stack ontwikkeling en een hart voor online marketing, ben ik hier om jouw digitale dromen werkelijkheid te maken. Bij Epicwebsite geloven we niet alleen in het bouwen van apps en websites; we creëren ervaringen die jouw gebruikers niet snel zullen vergeten. Maak een afspraak met mij Mijn Missie Jouw visie verdient meer dan alleen een digitaal platform; het verdient een podium dat even uniek en professioneel is als jijzelf. Met een oog voor detail en een ziel voor innovatie, werk ik samen met jou om niet alleen aan je verwachtingen te voldoen, maar deze te overstijgen. Samen kunnen we een digitale beleving creëren die echt impact maakt. Neem direct contact op Mijn Technische Vaardigheden Omvatten: JavaScript HTML/CSS PHP React Laravel SQL NodeJs Online marketing

Ontdek, Beleef, Deel: Verspreid de Vreugde op Social Media

Epicwebsite

Wij Zijn Een Team Van Bekwame Ontwikkelaars, Programmeurs En Online Marketeers.

We bezitten uitgebreide ervaring met diverse platforms, systemen en apparaten. We creëren producten die compatibel en toegankelijk zijn. Daarnaast kun je bij ons altijd rekenen op een marketingexpert.