Webshop laten bouwen? Een kleding webshop beginnen bij epic. En leren hoe u een webshop begint

Of u nou een kleding webshop wilt beginnen, of totaal iets anders.  Wanneer u een webshop wilt beginnen, zorgen wij voor een compleet pakket  met alle  extra’s waar normaal voor betaald moet worden dus All inclusief. Voor ons is het wel erg belangrijk,  dat wij onze klanten kunnen helpen met een ijzersterk platform. Zodat wij het succes van onze klanten een betere kans kunnen geven. De digitale wereld  heeft voordelen en nadelen, als een webdesign  bureau weten wij al te goed  hoe wij die voordelen en nadelen in ons voordeel kunnen gebruiken.

Hoe kan ik een webshop laten bouwen?

Bij epicwebsite  kunt u een compleet pakket nemen met alles wat u nodig heeft voor een professionele webwinkel. U ontvangt dan van ons een compleet e-commerce systeem, met onder andere uitgebreide betalingsmogelijkheden, modules voor uw voorraadbeheer en verzending naar binnen en buitenland  wordt ook automatisch door uw webshop e-commerce systeem  geregeld.

Hoe begin ik een webshop?

Wanneer u ons een opdrachtbevestiging geeft,dan is meestal binnen een week uw webshop al online. Uiteraard hangt dit af van het totale pakket, en het soort webshop dat u gekozen heeft. Maar in de meeste  gevallen  kunt u heel snel met een nieuwe webshop beginnen zonder al te veel  gedoe. Wij willen het u graag zo makkelijk mogelijk maken om het meeste werk door een automatische webshop te laten uitvoeren.

Open source webshop laten bouwen

Bij Epicwebsite maken we  gebruik van open source webshops, welke vele voordelen hebben. Voordelen zoals een sterke basis en een betrouwbaar systeem die over de jaren heen goed heeft gepresteerd. Zelf een webshop maken, kan alleen door een goed open source systeem  te kiezen voordat je begint. Maar maakt u zich geen zorgen want wij zorgen voor de beste platforms.

En dit is waar wij voor staan. Met een sterk team van specialisten, heeft u alles van een gewone wordpress template tot de meest mooie website op maat gemaakt voor u in uw eigen huisstijl. Wij zijn een jong team van pas afgestudeerde studenten die na jaren gestudeerd te hebben aan de universiteit, nu ons eigen webdesign bureau website zijn begonnen. In ons team hebben wij css3 specialisten die wonderen verrichten, in hoe uw website uiteindelijk eruit komt te zien. Wat wel en wat niet de aandacht moet trekken, welke kleuren er gebruikt moeten worden. En daarvoor hebben wij natuurlijk al html5 elementen opgebouwd. En die zorgen er dan voor dat alles een goede en sterke basis heeft.

Html is het lichaam van uw website, de stenen van het gebouw waar alles op gebouwd is. En daarna beginnen wij met het scripten van uw website. Dingen zoals wat gebeurt er nu als een gebruiker ergens op klikt, wat mag er wel en wat mag er niet gezien worden. En als u iets speciaals in gedachten heeft, iets wat nog niet bestaat op de markt, dan bouwen wij dat gewoon voor u. Alles van een simpel web programma tot het meest uitgebreide Online en offline systeem is te maken door ons team!

Inhoud: