Clickcease
Epicwebsite
Epicwebsite
Favicon Apple iPad Retina

Een kleding webshop beginnen

1f27f7e660eb39ca7684db35e304026a?s=96&d=mm&r=g

Gepubliceerd op: 8 april 2016

Een kleding webshop beginnen bij Epic.

Ben je van plan om een kledingwebshop op te zetten? Wij bieden jou een compleet pakket aan om je te helpen bij het maken van jouw webshop. Dit pakket bevat alle extra’s die je nodig hebt, zonder extra kosten. Het is voor ons belangrijk, om onze klanten te helpen met het opzetten van een sterk platform. Zodat we de kans op succes voor onze klanten kunnen vergroten. De digitale wereld heeft zowel voordelen als nadelen en als webdesignbureau weten we hoe we dit kunnen omzetten tot een goed resultaat waar jij alleen maar profijt van zult hebben.

kleding webshop laten maken

Eigen kleding webshop beginnen

Hoe kan ik een webshop laten bouwen?

Wij van Epic helpen je van A tot Z bij het opzetten van je webshop. Zo kan je een alles-in-één pakket bij ons aanschaffen voor het opzetten van een professionele webwinkel. Dit pakket bevat onder andere:

 • Complete e-commerce oplossing
 • Meerdere betalingsmogelijkheden
 • Modules voor voorraadbeheer
 • Op maat gemaakte webshop (volledig ontworpen aan de hand van jouw huisstijl en visie)

Met dit e-commerce systeem kan je gemakkelijk jouw webwinkel beheren en runnen.

Epic shop blog…

Eigen kleding webshop starten foto

Webshop beginnen en kleding inkopen

Hoe begin ik een webshop?

Als je een webshop wilt laten ontwerpen, is het belangrijk om duidelijk te communiceren met de ontwerper over wat je wilt bereiken met jouw webshop. Dit kan helpen om ervoor te zorgen dat het ontwerp aansluit bij jouw doelen en visie die je voor ogen hebt.

Wij zullen dan ook samen met jou kijken naar de onderstaande punten om zo een webshop te ontwerpen die volledig aansluit op jouw idee.

 • Je doelgroep: Wie zijn jouw ideale klanten en wat verwachten ze van jouw webshop
 • Je producten: Wat wil je gaan verkopen en hoe ga je ze presenteren op je webshop?
 • Je merkidentiteit: Wat is het doel en de boodschap van het merk, en hoe wil je dit weergeven op jouw webshop?
 • Je doelen: Wat wil je bereiken met je webshop, zoals verkoop, naamsbekendheid, wil je alleen landelijk of ook internationale verkoop

Ook kijken we samen naar voorbeelden van webshops. Zodat er een duidelijk beeld ontstaat van jouw wensen.

Door een goede communicatie met jouw ontwerper zorg je dat je een webshop krijgt die aansluit bij jouw wensen.

damesmode webshop laten maken 2

Webshop kleding beginnen

Open source webshop laten bouwen

Bij Epicwebsite maken we gebruik van open source webshops, die veel voordelen hebben. Deze webshops hebben een sterke basis en een betrouwbaar systeem dat zich over de jaren heeft bewezen. Als je een webshop wilt laten maken bij Epic. Dan is het belangrijk om een goed open source systeem te gebruiken als basis. Maar hier hoef jij je geen zorgen over te maken, want wij zullen je adviseren over het beste platform die aansluit op jouw visie.

In ons team hebben we specialisten die wonderen verrichten als het gaat om het uiterlijk en de indeling van jouw website. Wij weten wat wel en wat niet de aandacht moet trekken en welke kleuren het beste gebruikt kunnen worden. Of je nu een standaard WordPress-template wilt, of liever een op maat gemaakte website in je eigen huisstijl. Met onze expertise kunnen we alles voor jou ontwerpen.

Een eigen webshop beginnen

Webshop Ontwikkelen en techniek

Als je een professionele webshop wilt laten ontwikkelen. Dan is het belangrijk om te kiezen voor een ervaren ontwikkelaar. Er komen namelijk veel aspecten bij kijken waar rekening mee gehouden moet worden.

Hierbij kan je vooral denken aan:

 • Het kiezen van het juiste e-commerce platform
 • Het instellen van betalingssystemen
 • Het ontwerpen van de website om bezoekers te trekken en te behouden op jouw webshop

Als jouw ontwikkelaar zullen we samen met jou. De doelen en het plan van het realiseren van jouw webshop bespreken. We houden hierbij rekening met het merkidentiteit. Onze prioriteit is om efficiënt en gestructureerd te werken, zodat jouw webshop live kan gaan en succesvol zal worden.

webdesign offerteaanvragen

Veel gestelde vragen

Ben je geïnteresseerd in het opzetten van je eigen webshop, maar weet je niet zeker of je dit zelf kunt doen? Geen zorgen, het is zeker mogelijk om zelf een webshop te maken. Er zijn verschillende manieren waarop je dit kunt aanpakken, afhankelijk van jouw technische kennis en ervaring.

Een van de opties is het gebruik maken van een content management systeem (CMS), zoals WordPress of Magento. Met behulp van deze systemen kan je een webshop maken, zonder dat je hiervoor specifieke technische kennis nodig hebt.

Een andere manier om zelf een webshop te maken is door gebruik te maken van een webshop builder, zoals Shopify of Wix. Deze diensten bieden alles wat je nodig hebt om een professionele webshop op te zetten, inclusief hosting, betalingsmogelijkheden en beveiliging.

Al met al is het zeker mogelijk om zelf een professionele webshop op te zetten, al zal dit wel wat tijd en moeite kosten. Het is daarom aan te raden om goed na te denken over jouw wensen en eisen en te bepalen welke methode het beste bij je past.

Loop je nou toch vast bij het zelf maken van een webshop? En heb je toch hulp nodig. Wij van Epic helpen je graag verder om je webshop te ontwikkelen zoals je voor ogen had.

Inprincipe kan iedereen zo beginnen met het starten van een webshop. Wel is het raadzaam om over een paar stappen nagedacht te hebben, voordat je gaat starten met het opzetten van je webshop. Hierbij kan je vooral denken aan:

*Wat voor soort webshop je wilt gaan beginnen. Dit kan bijvoorbeeld een webshop voor fysieke producten zijn, of voor digitale
producten.
*Hoe je het product wilt gaan verkopen en hoe je dit aan je potentiële klanten gaat aanbieden
*Hoe ga je je webshop beheren? Dit kan bijvoorbeeld met behulp van een content management systeem (CMS), zoals WordPress of Magento. *Verzend en betalingsmogelijkheden.
*Het budget dat je wilt investeren voor het ontwerpen van je webshop

Tenslotte is het ook belangrijk om rekening te houden met eventuele juridische en fiscale verplichtingen die van toepassing zijn op jouw webshop. Zo moet je bijvoorbeeld kunnen aantonen dat jouw producten veilig zijn voor consumptie of gebruik.

Zoals je kan lezen komt er toch nog wel het een en ander bij kijken voordat je kan starten met het ontwerpen van een webshop.
Wij van Epic hebben een ruime kennis in het ontwerpen van verschillende webshops voor diverse branches. En kunnen met onze kennis een webshop voor jou realiseren die volledig aansluit op jouw wensen en ideeën.

Ben je benieuwd naar de kosten voor het beheren van een webshop per maand? Er zijn verschillende factoren die van invloed zijn op de maandelijkse kosten van jouw webshop.

Een belangrijke kostenpost is de hosting. Dit is de plek waar je webshop op internet staat en kan worden geleverd door een hostingprovider. De prijzen voor de hosting kunnen verschillen afhankelijk van de grootte en het verkeer van je webshop.

Naast de hostingkosten, dien je ook rekening te houden met de kosten voor marketing en advertentie kosten.

Ben je benieuwd naar de kosten die je gemiddeld uitgeeft aan je advertenties en marketing. Dan kunnen wij van Epic je hier zeker bij helpen. Met ons marketingplan zullen we samen kijken naar de mogelijkheden binnen jouw budget. Er is altijd meer mogelijk dan je denkt.

Het laten maken van een webshop kan een belangrijke investering zijn voor jouw onderneming. De kosten voor het laten maken van een webshop kunnen variëren afhankelijk van al je specifieke wensen en eisen.

Er zijn verschillende factoren die van invloed zijn op de kosten voor het laten maken van een webshop. Zo kan de keuze voor een bepaald platform, zoals:
Magento (Magento is een e-commerce platform dat wordt gebruikt door ondernemers om online winkels te maken en te beheren. Het platform biedt een ruime hoeveelheid aan functionaliteiten en mogelijkheden voor het aanbieden van producten, het beheren van bestellingen en het afhandelen van betalingen.)
WooCommerce (Dit is een plugin voor WordPress. Die gebruikt kan worden om een online winkel te maken en te beheren.
WordPress (WordPress is een content management systeem (CMS) dat wordt gebruikt om websites en blogs te maken en te beheren.
Ook de grootte en complexiteit van de webshop kan van invloed zijn op de kosten.

Verder kunnen ook de gewenste functionaliteiten en integraties van betalingsmethoden van invloed zijn op de kosten. Bij het laten maken van een webshop is het daarom aan te raden om goed na te denken over je wensen en eisen en deze te bespreken met een professioneel team. Zo kan je een realistische begroting maken en bepalen wat de kosten zullen zijn voor het laten maken van jouw webshop.

Wij van Epic kunnen met onze expertise jou begeleiden in het gehele proces. En zullen je dan ook adviseren in alle mogelijkheden die van toepassing zijn om een professionele webshop te ontwikkelen die voldoet aan al je wensen en eisen.

Om een succesvolle kleding webshop op te zetten, zijn er een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Hieronder volgen enkele belangrijke elementen die je niet moet vergeten:

 1. Een doelgericht e-commerce platform: Kies een betrouwbaar platform om je webshop op te bouwen, zoals Shopify, WooCommerce of Magento. Zorg ervoor dat het platform aansluit bij jouw visie en budget.
 2. Een professioneel ontwerp: Zorg ervoor dat jouw webshop er professioneel en aantrekkelijk uitziet, zodat bezoekers vertrouwen hebben in het merk.
 3. Kwalitatieve productfoto’s en beschrijvingen: Zorg ervoor dat u duidelijke productfoto’s en gedetailleerde beschrijvingen heeft om je kleding te presenteren. Dit helpt bij het overtuigen van bezoekers om een aankoop te doen, en terug te keren als klant
 4. Betalings- en verzendopties: Kies een betalingsprocessor, zoals PayPal of Stripe, en bepaal hoe je de verzendingen wilt regelen. Zorg ervoor dat je duidelijkheid geeft aan jouw klanten over de kosten en de verwachte leveringstijd.

Er zijn verschillende manieren waarop je kleding kunt inkopen voor je eigen webshop. Een van de opties is om rechtstreeks bij de fabrikant of groothandel te kopen. Dit kan voordelig zijn omdat je in grotere hoeveelheden kunt inkopen en dus lagere prijzen kan ontvangen. Zoek online naar groothandels of neem contact op met fabrikanten om te vragen naar hun groothandelsprijzen.

Een andere optie is om kleding in te kopen via een dropshipper. Dit is een bedrijf dat kleding op voorraad heeft en deze direct naar jouw klanten kan verzenden zodra je een bestelling ontvangt. Je hoeft dus zelf geen voorraad op te slaan en dus ook geen zorgen te maken over de verzendingen. Welke optie je ook kiest, zorg ervoor dat je de kleding goed inspecteert voordat je deze aanbiedt aan jouw klanten om te zorgen dat de kwaliteit hoog is.

Als je je eigen kleding webshop wilt starten, zijn er een aantal stappen die je kan volgen om jouw doom waar te maken.

 1. Definieer je doelgroep en het type kleding dat je wilt gaan verkopen. Dit zal helpen bij het bepalen van het doel van jouw webshop en het ontwerp ervan.
 2. Kies een betrouwbaar e-commerce platform voor jouw webshop. Er zijn verschillende opties beschikbaar, zoals Shopify, WooCommerce of Magento. Kies een platform dat volledig aansluit bij jouw visie van je webshop
 3. Zorg voor duidelijke productfoto’s en product informatie
 4. Zorg voor een duidelijk overzicht van je prijzen en de verzendkosten (overzichtelijk winkelmandje en bestelpagina)
 5. Stel uw betalings- en verzendopties in. Kies een betalingsprocessor, zoals PayPal of Stripe, en bepaal hoe je de verzendingen wilt verzenden.

De investering die je nodig hebt om een kleding webshop te kunnen opzetten, kan sterk variëren.  Hieronder volgen enkele kosten waar je rekening mee moet houden bij het opzetten van een kleding webshop.

 • E-commerce platform: Je hebt een platform nodig om je webshop op te bouwen.
 • Ontwerp en ontwikkeling: Wil je gebruik maken van een template, of wil je een op maat gemaakte webshop laten ontwerpen.
 • Producten: Om je webshop te kunnen gebruiken, heb je ook producten nodig. De kosten hiervan zullen liggen aan het aantal producten dat je wilt verkopen en de inkoop prijs hiervan.
 • Marketing en advertenties: Om bekendheid te geven aan je webshop, zal je gebruik moeten maken van marketing- en advertentiekosten. Dit kan bijvoorbeeld via sociale media, e-mailmarketing of Google Ads.

Absoluut! Met onze gebruiksvriendelijke Website Builder is het eenvoudiger dan ooit om jouw eigen webwinkel te creëren. Dankzij de veelzijdige thema’s en naadloze integratie met elke huisstijl, kun je in no-time een webwinkel opzetten die perfect aansluit bij jouw stijl.

Of je nu kiest voor een op maat gemaakte WordPress-website of liever zelf aan de slag gaat met de Epic Website Builder, het proces is eenvoudig, snel en efficiënt. De krachtige combinatie van de Epic Builder en het WordPress-platform zorgt voor een robuust systeem dat klaar is om elke uitdaging aan te gaan.

Het mooie is: jij hebt de controle! Jij bepaalt waar plugins en widgets worden geplaatst, waardoor jouw webwinkel niet alleen functioneel is, maar ook volledig aan jouw wensen kan worden aangepast. Jouw visie, jouw stijl, jouw succes.

Het starten van een eigen webwinkel met een van onze webdesign pakketten neemt veel zorgen uit handen! Dit is ideaal voor mensen die producten willen verkopen die afhankelijk zijn van een maker, zoals merkkleding. Een webshop biedt een platform waarop u producten kunt verkopen en transacties kunt afhandelen.

Aan de andere kant, het laten maken van een website is geschikt voor het versterken van informatie of het promoten van uw bedrijf. Uw klanten kunnen uw site bekijken via internet en u kunt hen voorzien van relevante informatie. Het antwoord op deze vraag hangt eigenlijk af van het type product dat u wilt aanbieden op uw website.

Als u van plan bent om veel verschillende producten te verkopen, zoals kleding, televisies, of boekenkasten, dan is het starten van een webwinkel een goede keuze. Maar als u een informatieve website wilt hebben waar mensen informatie kunnen vinden over allerlei onderwerpen, zoals tips voor het schrijven van een boek en wie de beste schrijvers aller tijden zijn, dan raden we een website of een blog aan!

Benieuwd hoe wij jouw webshop zo voordelig kunnen realiseren? Het geheim zit in ons team van specialisten. Dankzij hun uitgebreide kennis en expertise kunnen we efficiënt werken en besparen op manuren. We vormen een hecht team dat samenwerkt over de grenzen van onze disciplines heen, met als doel de beste oplossingen voor jou te creëren.

Door het zelf ontwikkelen van benodigde modules en het slim inzetten van onze samenwerking, kunnen we sneller en effectiever aan jouw project werken. Dit stelt ons in staat om minder tijd te besteden aan de ontwikkeling van webshops en websites. Het resultaat? Een betaalbare, kwalitatieve webshop die perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften. Bij ons profiteer je van de combinatie van kwaliteit, snelheid en betaalbaarheid, allemaal dankzij onze unieke aanpak.

Vraag je je af hoe je de kosten voor je nieuwe webshop zo laag mogelijk kunt houden zonder in te leveren op kwaliteit? Je bent niet alleen! Bij Epic Website hanteren we een unieke aanpak waarbij de prijs van jouw webshop niet wordt bepaald door het aantal pagina’s of producten dat je wilt toevoegen. In tegenstelling tot anderen, bieden wij een transparant en eerlijk tarief zonder verborgen voorwaarden of onverwachte extra’s.

Maar er zijn nog meer manieren om de kosten te drukken. Een effectieve methode is door zelf de touwtjes in handen te nemen. Hoe? Bijvoorbeeld door het volgen van een WordPress cursus. Op deze manier leer je zelf plugins te ontwikkelen of aan te passen, waardoor je op lange termijn onafhankelijk wordt en bespaart op onderhoudskosten.

Bij Epic Website staat ‘goedkoop’ voor ‘betaalbaar’ zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. En we zijn trots te kunnen zeggen dat de balans tussen prijs en kwaliteit van onze diensten dit bewijst!

Het idee dat een webshop laten maken met WordPress geen goed idee is, is een veelvoorkomende misvatting. WordPress staat misschien bekend als een blogplatform, maar het wordt wereldwijd door miljoenen gebruikers gebruikt, niet alleen voor het produceren van artikelen, maar ook als een volwaardig platform voor webwinkels. Met WordPress kunnen meerdere producten online worden verkocht, variërend van kleding tot digitale producten.

Veel gebruikers die WordPress als webwinkelplatform hebben gebruikt, zijn het erover eens dat het uitstekend werkt voor deze doeleinden. Het is dus zeker geen slecht idee om een webwinkel te laten maken met WordPress! Met de flexibiliteit, gebruiksvriendelijkheid en uitgebreide functionaliteit van WordPress, kunt u een professionele en effectieve webshop realiseren die aan al uw behoeften voldoet.

Heb je het antwoord niet gevonden, stuur ons dan een bericht. En we zullen je vraag beantwoorden.

FAQs

Om een succesvolle kleding webshop op te zetten, zijn er een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Hieronder volgen enkele belangrijke elementen die je niet moet vergeten:

 1. Een doelgericht e-commerce platform: Kies een betrouwbaar platform om je webshop op te bouwen, zoals Shopify, WooCommerce of Magento. Zorg ervoor dat het platform aansluit bij jouw visie en budget.
 2. Een professioneel ontwerp: Zorg ervoor dat jouw webshop er professioneel en aantrekkelijk uitziet, zodat bezoekers vertrouwen hebben in het merk.
 3. Kwalitatieve productfoto’s en beschrijvingen: Zorg ervoor dat u duidelijke productfoto’s en gedetailleerde beschrijvingen heeft om je kleding te presenteren. Dit helpt bij het overtuigen van bezoekers om een aankoop te doen, en terug te keren als klant
 4. Betalings- en verzendopties: Kies een betalingsprocessor, zoals PayPal of Stripe, en bepaal hoe je de verzendingen wilt regelen. Zorg ervoor dat je duidelijkheid geeft aan jouw klanten over de kosten en de verwachte leveringstijd.

Er zijn verschillende manieren waarop je kleding kunt inkopen voor je eigen webshop. Een van de opties is om rechtstreeks bij de fabrikant of groothandel te kopen. Dit kan voordelig zijn omdat je in grotere hoeveelheden kunt inkopen en dus lagere prijzen kan ontvangen. Zoek online naar groothandels of neem contact op met fabrikanten om te vragen naar hun groothandelsprijzen.

Een andere optie is om kleding in te kopen via een dropshipper. Dit is een bedrijf dat kleding op voorraad heeft en deze direct naar jouw klanten kan verzenden zodra je een bestelling ontvangt. Je hoeft dus zelf geen voorraad op te slaan en dus ook geen zorgen te maken over de verzendingen. Welke optie je ook kiest, zorg ervoor dat je de kleding goed inspecteert voordat je deze aanbiedt aan jouw klanten om te zorgen dat de kwaliteit hoog is.

Als je je eigen kleding webshop wilt starten, zijn er een aantal stappen die je kan volgen om jouw doom waar te maken.

 1. Definieer je doelgroep en het type kleding dat je wilt gaan verkopen. Dit zal helpen bij het bepalen van het doel van jouw webshop en het ontwerp ervan.
 2. Kies een betrouwbaar e-commerce platform voor jouw webshop. Er zijn verschillende opties beschikbaar, zoals Shopify, WooCommerce of Magento. Kies een platform dat volledig aansluit bij jouw visie van je webshop
 3. Zorg voor duidelijke productfoto’s en product informatie
 4. Zorg voor een duidelijk overzicht van je prijzen en de verzendkosten (overzichtelijk winkelmandje en bestelpagina)
 5. Stel uw betalings- en verzendopties in. Kies een betalingsprocessor, zoals PayPal of Stripe, en bepaal hoe je de verzendingen wilt verzenden.

De investering die je nodig hebt om een kleding webshop te kunnen opzetten, kan sterk variëren.  Hieronder volgen enkele kosten waar je rekening mee moet houden bij het opzetten van een kleding webshop.

 • E-commerce platform: Je hebt een platform nodig om je webshop op te bouwen.
 • Ontwerp en ontwikkeling: Wil je gebruik maken van een template, of wil je een op maat gemaakte webshop laten ontwerpen.
 • Producten: Om je webshop te kunnen gebruiken, heb je ook producten nodig. De kosten hiervan zullen liggen aan het aantal producten dat je wilt verkopen en de inkoop prijs hiervan.
 • Marketing en advertenties: Om bekendheid te geven aan je webshop, zal je gebruik moeten maken van marketing- en advertentiekosten. Dit kan bijvoorbeeld via sociale media, e-mailmarketing of Google Ads.

Veelgestelde Vragen: Jouw Gids voor Maatwerk App Ontwikkeling

Het creëren van een maatwerk app is een avontuur dat expertise, precisie en passie vereist. Bij Epicwebsite begrijpen we dat je streeft naar een app die niet alleen functioneel en gebruiksvriendelijk is, maar ook esthetisch aantrekkelijk, met positieve feedback van gebruikers en een snelle terugverdientijd. Dit proces, hoewel uitdagend, opent de deur naar eindeloze mogelijkheden om jouw unieke ideeën tot leven te brengen en een blijvende indruk te maken op je doelgroep. Met onze diepgaande kennis en ervaring in app-ontwikkeling staan we klaar om je te begeleiden bij elke stap, van concept tot lancering, om ervoor te zorgen dat jouw app niet alleen aan de verwachtingen voldoet, maar deze overtreft.

Kon je het antwoord op jouw vraag niet vinden? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

1f27f7e660eb39ca7684db35e304026a?s=96&d=mm&r=g

Gepubliceerd op: 8 april 2016

👋 Hoi, ik ben Hossein Welkom, waar mijn passie voor technologie en innovatie tot leven komt. Ik ben Hossein, jouw full-stack ontwikkelaar bij Epicwebsite, en jouw gids in de wereld van professionele en unieke digitale oplossingen. Hier combineer ik diepgaande technische expertise met een creatieve visie om elk project in een meesterwerk te transformeren. Mijn Reis De Tocht Naar Technologische Excellentie Van de eerste code tot de laatste pixel, mijn reis in de tech-wereld is één vol passie en constante innovatie. Met een achtergrond in full-stack ontwikkeling en een hart voor online marketing, ben ik hier om jouw digitale dromen werkelijkheid te maken. Bij Epicwebsite geloven we niet alleen in het bouwen van apps en websites; we creëren ervaringen die jouw gebruikers niet snel zullen vergeten. Maak een afspraak met mij Mijn Missie Jouw visie verdient meer dan alleen een digitaal platform; het verdient een podium dat even uniek en professioneel is als jijzelf. Met een oog voor detail en een ziel voor innovatie, werk ik samen met jou om niet alleen aan je verwachtingen te voldoen, maar deze te overstijgen. Samen kunnen we een digitale beleving creëren die echt impact maakt. Neem direct contact op Mijn Technische Vaardigheden Omvatten: JavaScript HTML/CSS PHP React Laravel SQL NodeJs Online marketing

Ontdek, Beleef, Deel: Verspreid de Vreugde op Social Media

Epicwebsite

Wij Zijn Een Team Van Bekwame Ontwikkelaars, Programmeurs En Online Marketeers.

We bezitten uitgebreide ervaring met diverse platforms, systemen en apparaten. We creëren producten die compatibel en toegankelijk zijn. Daarnaast kun je bij ons altijd rekenen op een marketingexpert.