Project omschrijving

Schoonheidssalon website maken

Wil jij een schoonheidssalon website maken bij een professioneel team? Dan zit je bij Epicwebsite goed!

Contact ons
epicwebsite, hossein

HOSSEIN

Web Specialist
0611 291 303
We hebben uw aanvraag in goede orde ontvangen. We zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.
There was an error trying to send your message. Please try again later.
Beschrijf uw wensen alstublieft zo uitvoerig mogelijk

Door mijn gegevens in te dienen ga ik ermee akkoord dat er contact met mij wordt opgenomen.

Schoonheidssalon website maken?

Internet en beautytrends: deze combinatie is niet meer weg te denken. Baat je ook zelf een schoonheidssalon uit, of heb je plannen om er eentje op te richten? Je kunt met de assistentie van Epicwebsite in een mum van tijd een schoonheidssalon website maken! Of een app laten maken voor je kapperssite!

VAARDIGHEDEN BENODIGD

HTML/CSS Web Design
Ontwikkeling

COPYRIGHT
VRAAG EEN OFFERTE AAN
MEER VOORBEELDEN
Een schoonheidssalon website maken

Een schoonheidssalon website maken: heb je al nagedacht over je opties?

Schoonheid brengt natuurlijk meer met zich mee dan alleen make-up. Misschien ben je wel gespecialiseerd in haarzorg? Met Epicwebsite kun je een schoonheidssalon website maken, maar een kapperswebsite maken is ook zeker mogelijk! Onze service is divers en aan jouw eisen aangepast.

“Via via kwamen we terecht bij Epic website. We hebben een afspraak gemaakt en konden bij hun op kantoor langs komen. Hier zijn we vriendelijk te woord gestaan door de designer Hossein. Hij heeft toen meerdere voorbeeld sites laten zien en alle opties van de sites uitgelegd en vergeleken met elkaar. We konden toen een duidelijke keuze maken van het soort site die aansloot op onze wensen.
Na 2 weken was onze website af en konden de laatste aanpassingen gedaan worden via een online progamma die ons ook gelijk uitleg gaf over hoe we zelf aanpassingen konden doen.

We zijn erg tevreden over de samenwerking en zullen deze dan ook aanraden bij vrienden en kenissen.”

janneke van velzenWww.schoonheids-salon.com

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN

Voor een trendy website moet je bij ons zijn: de beauty website maker Epicwebsite!

We zijn er zeker van dat al jouw ideeën en plannen gerealiseerd kunnen worden: een schoonheidssalon website maken ligt binnen handbereik. We hebben immers al heel wat klanten geholpen, zoals voorbeelden beauty shops. Bovendien is deze sector ons niet vreemd: je mag ons een heuse beauty website maker noemen! Bij ons kan je ook logo laten makenanimatie video laten maken voor je bedrijf.

Voor een trendy website moet je bij Epicwebsite zijn
Een website maken bij Epicwebsite

Een website maken, hoe moeilijk is dat eigenlijk?

Het klopt dat websites optimaal opgesteld moeten worden en ze ook moeten worden onderhouden om echt resultaat te bereiken. Maar dat is nu net ons vak! Een schoonheidssalon website maken met behulp van Epicwebsite is net een partnerschap: we geven je continu advies en tips om jouw website relevant te houden. Je zult zien: het loopt als van een leien dakje!

Zet de stap meteen door ons spoedig te contacteren…

Een website voor een schoonheidssalon lijkt je wel interessant? Of is een kapperswebsite maken meer jouw ding? Bekijk het nog eens goed en maak een wel overwogen keuze. Contacteer ons in ieder geval alvast via de gegevens hieronder. Vragen kost niks, en wij helpen je graag!

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN

Zet de stap meteen door ons spoedig te contacteren

Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende offerte aan

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Epicwebsite? Neem dan gerust contact met ons op en we bespreken samen je wensen en wat de mogelijkheden zijn. Met onze jarenlange ervaring en vele projecten voor verschillende klanten, hebben we voldoende kennis in huis om ook jouw website tot een succes te maken. Er is altijd meer mogelijk dan je denkt!

LATEN WE PRATEN
app-ontwikkelaar-amsterdam

Meer dan een Webdesigner

Ook een app voor op de smartphone behoort tot de mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld een app laten maken waar je gebruikers zelf hun afspraken bij jouw praktijk kunnen inplannen.

Ga je producten voor het sporten verkopen? Bij Epicwebsite kun je je eigen webwinkel laten maken. Deze kun je integreren in je website, maar je kunt ook een losse webwinkel laten bouwen.

Gerelateerde projecten

WEB • MERKEN • UX/UI

Epicwebsite staat klaar als uw partner om een professionele website te laten maken

Doordat wij onze websites in WordPress maken is het ook voor u gemakkelijk om nieuwe blogposts te plaatsen op de website. Kennis van programmeren is daarvoor niet nodig. Laat dat maar aan ons over. We denken graag met u mee en voorzien u graag van de beste website. Met speciale wensen of vragen kunt u altijd bij ons terecht. Neem dus gerust met ons contact op.