Professionele video laten maken bij Epic.

Animatie video laten maken

Epic is je specialist in animaties met verschillende tekenstijlen, voice-overs en prijsklassen. Bij Epic heb je altijd vaste kosten per minuut of een vast bedrag die van te voren vast staat. Vertel ons het verhaal die je wilt communiceren en wij doen de rest.

H sheikzadeh

Plannen om een video te laten maken? Vertel mij wat je in gedachten hebt en samen bedenken en bouwen we jouw idee om tot een succes!

4,5 / 5

4.5/5 – 934 klanten

Praat met een expert
Stripe
Ecurring
Postnl
Angular
Mollie logo
Goede video

Animatie video laten maken

Waarom zou u een Animatie video laten maken? Een animatiefilm kunt u op een leuke, emotionele en opvallende manier in contact brengen met uw publiek. Het kan ook een geweldig hulpmiddel zijn, om instructies en informatie duidelijk te maken. We gebruiken een team van animators met hun eigen unieke vaardigheden en stijlen om alles te creëren. Van geanimeerde logo’s, bewegende beelden en presentatie van statistieken tot volledig geanimeerde korte films. Animatie kan ook worden gebruikt om een ​​traditionele video serieus te verbeteren.

 

Het mooie van een geanimeerde video is dat u uw publiek overal mee naar toe kunt nemen. U kunt uw klanten laten zien hoe uw product functioneert. Mooie grafieken maken om te laten zien hoe uw service de productiviteit kan verhogen. Of een gedenkwaardig personage op het scherm kan maken.

Laten we praten

Gedurfde animatie laten maken

Niets blijft meer in het geheugen plakken als een gedurfde en mooie animatie. Als u een animatie video nodig heeft. Of als u uw product of dienst op een leuke manier wilt promoten met de nieuwste ontwerpen. Die u met een gedetailleerde blik, op een effectieve manier wilt presenteren. Dan kunt u bij uw publiek met een opvallende en spectaculaire visuele presentatie een blijvende indruk achterlaten. Kijk eens wat Epicwebsite voor u kan doen.

Dankzij het hoge niveau voor aandacht voor details, en de kwaliteit van onze visuele verhalen, kunnen ze flink boven hun gewicht uitkomen. Waardoor ze zowel in het begin van de koopcyclus meer geloofwaardigheid krijgen, en klanten hierdoor sneller actie ondernemen.

Offerte aanvragen

Voordelen van een animatie video laten maken door Epicwebsite:

  • Converteer bezoekers naar leads en klanten met een animatiefilm;
  • Genereren van meer leads en conversies;
  • Complexe procedures om op een eenvoudige  manier dingen uit te leggen;
  • Leg binnen enkele seconden uw product/service uit.
  • Een gemakkelijke manier om meerdere klanten tegelijk te bereiken.
  • De kracht van verhalen gebruiken om uw bezoekers te betrekken in uw product of dienst.

Video laten maken en meer…

Naast video’s kunt u bij ons ook terecht om een website of webshop laten maken. Of wil je een app laten maken dan ben je bij ons ook aan het juiste adres.

Meer vragen over het laten maken van een animatie video? Neem dan contact op en vraag naar de mogelijkheden van Epicwebsite.

 

279