Een logo laten ontwerpen
Logo laten maken

Een Logo laten ontwerpen

Een Logo laten maken

Wilt u graag een professioneel logo laten ontwerpen waarmee u voor de dag kunt komen? Dan moet u bij Epicwebsite zijn! Want bij ons kunt u niet alleen een webshop laten maken maar ook grafische diensten zijn onderdeel van ons werk. We maken prachtige beeldmerkontwerpen waar u jarenlang plezier van zult hebben. Logo’s laten maken werkt zowel voor bedrijven die net begonnen zijn als voor gevestigde ondernemingen die hun logo willen laten (her)ontwerpen. Onze ervaren ontwerpers kunnen in elke gewenste stijl een beeldmerk ontwerp maken, en zorgen ervoor dat het logo naadloos op uw bedrijf en de doelgroep aansluit. Na voltooiing van de opdracht wordt het beeldmerk en auteursrecht volledig uw eigendom

Een beeldmerk is het belangrijkste onderdeel van de visuele identiteit van uw bedrijf. Het is meer dan alleen een paar letters en een plaatje. Een logo moet passen bij de uitstraling van uw bedrijf en moet daarmee een geheel vormen. Daarnaast is het doel van een beeldmerk dat het voor herkenning zorgt en de doelgroep aanpreekt.

Logo laten ontwerpen

Of u nu op zoek bent naar een strak, stijlvol, speels of eenvoudig beeldmerk. Epicwebsite zorgt dat uw bedrijf zich professioneel kan presenteren binnen uw branche. Wij kunnen in korte tijd een logo ontwerpen dat past bij uw bedrijf en producten die u aan uw doelgroep aanbiedt.

Wij zetten uw visie en ideeën om naar een professioneel, uniek en passend beeldmerk. U kunt dus zelf zeggen in welke kleuren, vormen en lettertypes. Na het invullen van uw persoonlijke gegevens nemen wij direct contact met u op. En vragen wij naar uw wensen. Zodra u akkoord gaat ontvangt u een factuur. Wanneer wij uw betaling hebben ontvangen, gaan wij daarna voor u een mooi logo ontwerpen aan de hand van uw wensen. Meestal zal dit niet langer duren dan 3 werkdagen. Wilt u ook een website maken dan houden we uiteraard ook rekening met de huisstijl van uw site.

Beeldmerken

Een logo laten maken heeft een simpel doel, uw onderneming een professioneel gezicht geven. Daarom is het van belang dat uw nieuwe beeldmerk een duidelijk beeld van uw onderneming creëert. Met andere woorden: als iemand naar uw logo kijkt weet diegene wat uw onderneming doet. Dat is wat u ziet als u de meeste logo’s nader onderzoekt. U zult dan merken dat de meeste logo’s uit drie varianten bestaan.

  1. Alleen bedrijfsnaam. Dit komt steeds minder voor.
  2. Een figuur of mascotte. Bijvoorbeeld Twitter of Facebook.
  3. Een combinatie van een figuur/mascotte met een bedrijfsnaam. Bijvoorbeeld ons logo.