Een logo laten ontwerpen
Logo laten maken

Een Logo laten ontwerpen

Een Logo laten maken

U wilt graag een professionele logo laten ontwerpen waarmee u voor de dag kunt komen? Dan moet u bij Epicwebsite zijn! Want bij ons kunt u niet alleen een webshop laten maken maar ook grafische diensten zijn onderdeel van ons werk. We maken prachtig beeldmerk ontwerp waar u jaren plezier van heeft. Logo’s laten maken werkt zowel voor bedrijven die net begonnen zijn als voor gevestigde ondernemingen die hun logo willen laten (her)ontwerpen. Onze ervaren ontwerpers kunnen in elke gewenste stijl een beeldmerk ontwerp maken, en zorgen ervoor dat het logo naadloos op uw bedrijf en de doelgroep aansluit. Na het voltooien van de opdracht wordt het beeldmerk en copyright geheel van uw eigendom.

Een beeldmerk is het belangrijkste deel van de visuele identiteit van uw bedrijf. Het is meer dan alleen een paar letters en een plaatje. Een logo moet passen bij de uitstraling van uw bedrijf en moet daarmee een geheel vormen. Daarnaast is het doel van een beeldmerk dat het voor herkenning zorgt en de doelgroep aanpreekt.

Logo laten ontwerpen

Of het nu een strak, stijlvol, speels of eenvoudig beeldmerk is waar u naar op zoek bent. Epicwebsite zorgt dat uw bedrijf zich professioneel kan presenteren binnen uw branche. Wij kunnen in korte tijd een logo ontwerpen dat past bij uw bedrijf en producten die u aan uw doelgroep aanbiedt.

Wij zetten uw visie en ideeën om naar een professioneel, uniek en passend beeldmerk. U kunt dus zelf zeggen in welke kleuren, vormen en lettertypes. Na het invullen van uw persoonlijke gegevens nemen wij direct contact met u op. En vragen wij naar uw wensen. Zodra u akkoord bent ontvangt u een factuur. Wanneer wij uw betaling hebben ontvangen, gaan wij daarna voor u een mooi logo ontwerpen aan de hand van uw wensen. Meestal zal dit niet langer duren dan 3 werkdagen. Wilt u ook een website maken dan houden we uiteraard ook rekening met de huisstijl van uw site.