kappers website laten maken

Vaak wordt gezegd dat een site beginnen veel kost of dat het te moeilijk is. Ons team van Epicwebsite houdt graag je hand vast. Wij vinden dat een luxe en volledige webshop laten maken niet met een overdreven prijskaartje hoeft te komen. Wij laten niks liggen op kwaliteit en we begeleiden je volledig door het gehele proces.

De kapperswebsite van Epicwebsite is, simpel gezegd, een lust voor het oog De website is uitgerust met geavanceerde aanpassingsmogelijkheden, die ervoor zorgen dat elk aspect van jouw kapperssite perfect in orde is. Ook kan je natuurlijk zelf de sfeer en uitstraling van de pagina’s bepalen. Of je nu een eenmanszaak hebt of een groot kappersbedrijf, onze website ondersteunt alles

Complete kapperssite

Heb je een site nodig voor je kapper zaak? Neem contact op met Epicwebsite.

De website bevat enkele kenmerken die het gebruik ervan vereenvoudigen, zoals een plug-in waardoor je snel en eenvoudig boekingsformulieren overal op de site kunt plaatsen; de opties van deze boekingsformulieren zijn eindeloos Het is dus ongelooflijk eenvoudig om afspraken in te plannen en te betalen. Daarnaast kunnen alle aangeboden diensten direct op de hoofdpagina worden weergegeven, met eventueel de prijzen erbij. Zo hoeft een klant niet teveel te zoeken en blijft het overzichtelijk.

Epic Website…

100% mobielvriendelijk kapperswebsite

Maak jou kappers website bij Epicwebsite.

De kapperssite blijft er op elk ander platforms goed uitzien. Of het nou de computer, tablet, of op je smartphone is, jouw pagina past zich perfect aan. Doordat onze websites zo responsief zijn kunnen jouw klanten altijd simpel en snel, overal een afspraak maken. De gebruiksvriendelijkheid ligt ook zeer hoog wanneer je een WordPress kappers website laat maken.

“De website bevat natuurlijk nog meer nuttige functies! We zetten er enkele voor je op een rij:

  • Een geavanceerde prijsmodule
  • Compatibiliteit met verschillende browsers
  • Voorbereide kleurenschema’s
  • Video background

Wij leveren alleen de hoogste kwaliteit en zijn pas tevreden als alle puntjes op de i staan

De eerste stap naar een mooie kapperswebsite

Heb je een kapperszaak? Laat je kappers website maken.

Wanneer je een kapsalon wilt beginnen, is de eerste stap natuurlijk de website. Een goede site is het begin van succes. Hoe goed jouw kapsalon ook is, als je site er slecht uitziet, geeft dat (potentiële) klanten al een bepaald beeld. Wanneer je een kapperswebsite laat maken bij Epicwebsite weet je een ding zeker, aan jouw site zal het niet liggen!

Ben je geïnteresseerd? Vraag dan snel een vrijblijvende offerte aan!

Vond je ons werk inspirerend? Deel het met je vrienden en collega's!