WordPress website laten maken met CMS? Wat is die CMS eigenlijk?

Foto van wat is die cms eigenlijk? Post Wanneer je wilt een WordPress website laten maken de webdesigner maakt gebruik van standaard CMS systeem van wp. Precies hetzelfde Word ook gebruik wanner je wilt een webshop laten bouwen, Er zijn uiteraard vele verschillende soorten CMS systemen en ieder platform heeft zijn eigen systeem ontwikkeld. CMS Of content management systeem geeft u de mogelijkheid om uw website of webshop makkelijk aan te passen of wijzigen, zonder dat u al veel kennis van de code en html hoeft te hebben!

Is CMS gratis? Kun je alleen een WordPress website laten maken met CMS?

Een foto van zeer miss gedeelte van wordpress Cms is een administratie gedeelte van een website waar u foto’s kunt uploaden, de teksten van Homepagina kan veranderen, of de complete kleur en indeling van de website/webshop kan veranderen. Dus het CMS systeem dat wij gebruiken is afkomstig van WordPress. Terwijl cms te installeren is op heel veel soorten platforms, bij sommige platforms is cms standaard ingeleverd.

Dit is een dashboard gedeelte van wordpress, zoals u op de foto hierboven kunt zien WordPress heeft een uitgebreide cms met een eigen dashboard. Waar u informatie over de beste plug-in’s, wijzigingen, aankomende update’s van WordPress zelf kunt vinden.

WordPress webshop laten maken en andere Opensource CMS platforms:

Opensource cms platforms: fotoZoals wordpress: een compleet content managementsysteem wat oorspronkelijk als een blog was begonnen. WordPress is over de jaren gegroeid tot een van de meest veelzijdige platforms voor de webdesign en Webmasters over de gehele wereld. Zo heeft wordpress over 60 miljoen gebruikers wereldwijd.

Joomla: heeft ook zijn eigen cms, eën is eën van mijn meest gewilde content managementsysteem in de wereld.

Drupal: heeft ook een content managementsysteem en is heel vaak de eerste keus voor de webdesign, en mensen die graag hun eigen website willen gaan beginnen .

Maar een CMS kan ook geïnstalleerd worden voor een html website. Bij veel van de alle bovengenoemde platforms zien mensen dat dit gratis is voor html template, maar komen er vaak toch kosten bij. En afhankelijk van het soort cms kosten ze v.a 30,- euro.

Cms3

Deze foto’s zijn van de media libary van wordpress. Zoals u kunt zien alle foto’s bij elkaar, en dit is waar u al uw foto’s upload. Zodat u later dat kan invoegen in uw pagina’s of posten die u gaat maken.

 

 

Cms2 Het maken van een nieuwe artikel is zo simpel als op een knopje klikken, met een paar klikken komt u op een nieuwe post plaatsenpagina. Waar u alle benodigde ruimtes hebt om een professioneel artikel of een nieuwe post online te publiceren.

Meer voordelen van een website laten maken met CMS Cms2

Met hulp van een cms blijft u toezicht houden Er zijn over 30.000 wordpress plugins die u via uw CMS in WordPress kunt installeren die functionele van de WordPress website uitbreiden. wil je bijvoorbeeld een nieuws brief modulen kan je via CMS en nieuw plugin installeren en op die manier jouw website uitbreiden.

 

Webshop laten maken foto Nog meer voordelen van het laten maken van een wordpress website met CMS?
  • U heeft volledige controle over het administratie gedeelte van uw website
  • Geeft gedeeltelijk controle van uw cms aan een derde
  • Het maken van een nieuwe pagina/berichten met een paar klikken
  • Met hulp van een cms blijft u toezicht houden
  • Er zijn over 30.000 plugins die u via uw CMS in WordPress kunt installeren
  • Het updaten van de website/webshop met twee klikken

Aangenaam! Wie ben jij?

Wij zijn Epicwebsite!

Epicwebsite bestaat uit een team van enthousiaste én ervaren developers. Bij ons ben je aan het juiste adres voor het op maat laten maken van Webapplicaties. Naast een maatwerk service, bieden we je natuurlijk ook kwaliteit en een heldere visie.

Deel Dit Verhaal, Kies Je Platform!
De nieuwste kunstwerken
Alle projecten