Clickcease
Epicwebsite
Epicwebsite
Favicon Apple iPad Retina
Categorie: Bedrijfssoftware

Wat is Afas software

Werken met AFAS software kan de verbindingen tussen meerdere bedrijfsprocessen in je bedrijf verbeteren. Waardoor je meer tijd overhoudt om je met andere werkzaamheden bezig te houden. Epicwebsite kan je helpen om deze software te implementeren in jouw bedrijf.

b3f89d2199cdc93b0b2e7cc15406fcd3?s=96&d=mm&r=g

Gepubliceerd op: 25 januari 2023

Hier zie hoe er gebruik word gemaakt van AFAS
Wat is Afas software

Wat is Afas

Voor wie is AFAS bedoeld?

Optimaliseer je bedrijfsprocessen met AFAS. De complete softwareoplossing voor meerdere bedrijfsprocessen binnen je bedrijf.

AFAS-software is een allesomvattende oplossing voor bedrijfsprocessen. Door alle bedrijf systemen met elkaar te koppelen, zorgt dit voor een overzichtelijke manier van werken binnen je onderneming.
Met een AFAS koppeling kan je, binnen je bedrijf, makkelijker overzicht houden in alle handelingen binnen het bedrijfsproces.

Hierbij kan je onder andere denken aan:

 • CRM (het vast leggen van contact momenten en het beheren van je werk relaties)
 • Financieel (alle administratieve handelingen binnen je bedrijf)
 • HRM en Payroll (uitbetalen van salarissen en bijhouden van de gewerkte uren)
 • Ordermanagement (alle stappen binnen het behandelen van een order worden hierin bijgehouden)
 • Projecten en uren (projecten aanmaken en gericht linken aan een medewerkers met de daarbij behorende uren)

Zijn er onderdelen die bijna of helemaal niet aansluiten bij je bedrijf? Dan bied maatwerksoftware hier zeker meer mogelijkheden voor. Ben je op zoek naar een ervaren softwarebedrijf, dan ben je bij Epic aan het juiste adres.

Waarom AFAS gebruiken?

AFAS is een flexibele oplossing voor je bedrijf. Die volledig kan worden aangepast aan jouw wensen.

Om je bedrijf zo efficiënt mogelijk te laten werken, is het gebruik van AFAS ten zeerste aan te bevelen. Hierbij de meest belangrijke redenen waarom wij AFAS aanraden.

 1. Geautomatiseerde Bedrijfsprocessen (Binnen een bedrijfsproces staan de werkzaamheden stapsgewijs aangegeven. Onder andere welke taak voltooid moet worden en wie hier verantwoordelijk voor zijn)
 2. Inzicht (Met inzicht in alle bedrijfsprocessen ontvang je belangrijke informatie door middel van een interactief dashboard en rapportages. Met deze informatie kan je je doelstellingen monitoren en zo nodig verbeteren)
 3. Alle handelingen in 1 systeem (doordat alles verwerkt wordt in 1 systeem heb je een duidelijk overzicht voor alle werknemers)

Epicwebsite is je ervaren softwarebedrijf die maatwerk software ontwikkeling doet voor onder andere Cash bedrijfssoftware, Topdesk service management-software en Spotler email marketing software.

Abonneer en blijf op de hoogte!

Altijd het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Voordelen van AFAS Software.

Het efficiënt inrichten van jouw bedrijfsprocessen is een hele uitdaging. Maak daarom gebruik van AFAS!

Veel ondernemingen werken met meerdere systemen binnen hun bedrijf, wat leidt tot aanzienlijke administratieve rompslomp en tijdsverspilling. Dit moet anders kunnen. Elk bedrijf moet efficiënt al zijn bedrijfsvoeringen kunnen automatiseren waar mogelijk. Dit scheelt veel tijd en menselijke fouten, vooral op administratief gebied. Hierbij kan je onder andere denken aan:

 • Verkeerd invoeren van uurtarief.
 • Komma of punt verkeerd plaatsen.
 • Verkeerde adres of rekening nummer ingevoerd.

Epic heeft ruime ervaring met AFAS-koppelingen. Zo bieden we onze klanten dan ook een goed werkend systeem waar alle bedrijfsprocessen kunnen worden gekoppeld.

Afas Koppeling.

Verbeter je werk processen binnen je bedrijf met de krachtige koppelingen van AFAS.

De specialisten bij Epic hebben veel ervaring in het laten maken van API koppelingen die meerdere systemen met elkaar kunnen koppelen. Door onze expertise kunnen wij onze klanten gericht adviseren over welke API koppelingen relevant zijn om te implementeren in hun onderneming.
Hierbij kan je onder andere denken aan API koppelingen zoals:

 1. Facturatie systemen (automatisch facturen verzenden naar je klanten)
 2. Voorraad systemen (voorraad wordt automatisch bijgehouden, en je ontvangt een melding als je voorraad bijna op is)
 3. Boekhoudingssysteem (inkomen, uitgaven, bonnen, verwerken)

Om dit voor jouw onderneming te kunnen ontwikkelen is het goed om samen met onze specialisten de volgende vragen te beantwoorden:

 • Wat zijn de komende jaren het doel van je bedrijf?
 • Van welke systemen maak je nu allemaal gebruik (urenregistratie, boekhouding. Personeelszaken met betrekking tot salaris uitbetaling)

Als we deze vragen samen hebben besproken, dan zullen de ervaren deskundige API koppelingen op maat maken en zo alleen de functionaliteiten ontwikkelen die relevant zijn voor jouw onderneming.
Wil je meer weten over de werkwijze van Epic?
Kijk dan op: Epic-werkwijze

Breng Innovatie Tot Leven

Ontdek Onze Wereld Via Video

Duik in onze inspirerende video’s. Ontdek projecten, krijg inzichten en zie hoe wij ideeën omzetten in realiteit.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacybeleid.
Ik Accepteer

FAQs

Het ontwikkelen van software is een proces dat begint bij een idee en eindigt met de implementatie van een werkende oplossing. Tijdens het proces worden vereisten geanalyseerd, wordt er een ontwerp gemaakt, wordt de software geprogrammeerd en getest, en wordt de software uiteindelijk gelanceerd of gedistribueerd. Succesvolle softwareontwikkeling vereist nauwkeurige planning, precieze analyse en grondige testing.

Maatwerk softwareontwikkeling kost doorgaans meer dan standaard software omdat het specifiek op maat gemaakt wordt voor de vereisten van jouw bedrijf. De kosten van maatwerk softwareontwikkeling zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte en complexiteit van de software, de duur van de ontwikkeling en de gewenste functionaliteiten. Een grotere investering kan nodig zijn voor het ontwerpen en bouwen van de software, maar in de lange termijn kan dit zich terugverdienen in efficiëntie en concurrentievoordeel. Bovendien, maatwerk software groeit mee met de ontwikkeling van je bedrijf, waardoor je je kan focussen op de groei en ontwikkeling zonder dat je hoeft te investeren in steeds nieuwe software.

Maatwerk software is een op maat gemaakte oplossing voor specifieke bedrijfsvereisten. Dit in tegenstelling tot standaard software die algemene oplossingen biedt voor bedrijfsprocessen. Maatwerk softwareontwikkeling is het proces van het ontwerpen, bouwen en implementeren van deze specifieke software. Het helpt bij het automatiseren van processen, het besparen van kosten en het versterken van het concurrentievoordeel van een bedrijf. Maatwerk software groeit mee met de ontwikkeling van een bedrijf, waardoor de software altijd relevant blijft.

Maatwerk softwareontwikkeling is het proces van het ontwerpen, bouwen en implementeren van een softwareoplossing die specifiek is afgestemd op de vereisten van je bedrijf. Dit kan helpen bij het automatiseren van processen, het besparen van kosten en het versterken van het concurrentievoordeel van een bedrijf. Bovendien maatwerk software groeit en evolueert met je bedrijf, waardoor je je kunt concentreren op groei en ontwikkeling. Het proces begint met een grondige analyse van je specifieke vereisten, waaronder processen, werkwijzen, en doelstellingen. Er wordt een software opgebouwd die aansluit bij deze vereisten en het aanbod dat het bedrijf zoekt. Dit zorgt ervoor dat de software optimaal functioneert binnen de processen van jouw bedrijf.

Standaard software biedt algemene oplossingen voor bedrijfsprocessen, zoals boekhouding, administratie, CRM, enz. Deze software is vaak goedkoper, eenvoudig te implementeren en wordt veel gebruikt. Maar het kan het niet aangepast worden aan specifieke vereisten van een bedrijf.

Maatwerk softwareontwikkeling is het proces van het ontwerpen, bouwen en implementeren van een softwareoplossing, die specifiek is afgestemd op de vereisten van jouw bedrijf. Dit helpt bij het verbeteren van efficiëntie, productiviteit en groei. Dit soort software groeit mee met jouw bedrijf, dus het blijft relevant voor de ontwikkeling van jouw bedrijf.

Veelgestelde Vragen: Jouw Gids voor Maatwerk App Ontwikkeling

Het creëren van een maatwerk app is een avontuur dat expertise, precisie en passie vereist. Bij Epicwebsite begrijpen we dat je streeft naar een app die niet alleen functioneel en gebruiksvriendelijk is, maar ook esthetisch aantrekkelijk, met positieve feedback van gebruikers en een snelle terugverdientijd. Dit proces, hoewel uitdagend, opent de deur naar eindeloze mogelijkheden om jouw unieke ideeën tot leven te brengen en een blijvende indruk te maken op je doelgroep. Met onze diepgaande kennis en ervaring in app-ontwikkeling staan we klaar om je te begeleiden bij elke stap, van concept tot lancering, om ervoor te zorgen dat jouw app niet alleen aan de verwachtingen voldoet, maar deze overtreft.

Kon je het antwoord op jouw vraag niet vinden? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Inhoudsopgave:

Maak Jouw App Droom Waar
about us 2

Van het eerste concept tot een succes in de appstore, wij zijn jouw partner in innovatie.

Boost Je Online Zichtbaarheid

Met onze SEO, SEA, en ASO-diensten!

EPIC

“Staat jouw site waar het hoort: bovenaan.”

b3f89d2199cdc93b0b2e7cc15406fcd3?s=96&d=mm&r=g

Gepubliceerd op: 25 januari 2023

👋 Hoi, Ik ben Natalie Welkom, het trotse gezicht achter Epicwebsite. Op mijn pagina combineer ik nauwgezette technische vaardigheden met vernieuwende marketingstrategieën. Mijn enthousiasme voor HR en digitale marketing speelt een cruciale rol in de groei en het succes van Epicwebsite. Ik nodig je van harte uit om meer te ontdekken over mijn bijdragen en visie hier op Epicwebsite. Mijn Reis Innovatie Als Kompas De kern van mijn werk bij Epicwebsite ligt in de onbegrensde mogelijkheden van innovatie. Van baanbrekende apps tot strategische marketingplannen, mijn doel is om grenzen te verleggen en nieuwe terreinen te verkennen. Mijn reis bij Epicwebsite begon met een visie: technologie toegankelijker maken en bedrijven transformeren. Door onze krachten te bundelen, kunnen we samen iets ongekends creëren, waarbij jouw doelen altijd voorop staan. Maak een afspraak met mij Samen Groeien Mijn rol overstijgt het technische; ik zie mezelf als jouw partner in de digitale transformatie. Met een achtergrond in HR en digitale marketing, draag ik bij aan een cultuur waarin innovatie, groei en klanttevredenheid centraal staan. Samen bouwen we niet alleen aan projecten, maar ook aan relaties, waarbij elk succesverhaal begint met een goed gesprek en een gedeelde droom. Neem direct contact op We zijn Epic Mijn Technische Vaardigheden Omvatten: Technische Precisie & Creatieve Marketingstrategieën Pionier in Dienstenuitbreiding Vernieuwer in App Ontwikkeling Expert in SEO en SEA Strategische Marktuitbreiding Projectleider en Innovator Voorloper in AI en Technologische Integratie Ik heb een project voor jou

Ontdek, Beleef, Deel: Verspreid de Vreugde op Social Media

Epicwebsite

Wij Zijn Een Team Van Bekwame Ontwikkelaars, Programmeurs En Online Marketeers.

We bezitten uitgebreide ervaring met diverse platforms, systemen en apparaten. We creëren producten die compatibel en toegankelijk zijn. Daarnaast kun je bij ons altijd rekenen op een marketingexpert.