Dating app laten maken

Dating app laten maken

Een dating app laten maken met EpicWebsite: het begin van een succesverhaal

Epic contact1
Plannen om een website en/of app te laten ontwikkelen?

Vertel mij wat je in gedachten hebt en Samen Bedenken en Bouwen we jouw idee om tot een succes!

Epic contact1
Plannen om een website en/of app te laten ontwikkelen?

Vertel mij wat je in gedachten hebt en Samen Bedenken en Bouwen we jouw idee om tot een succes!

Dating app laten ontwikkelen
Dating app laten maken

Android Apps,Apps,iOS Apps

DATING APP LATEN MAKEN

Je eigen dating app beginnen, mensen samenbrengen en daarnaast een succesvol platform neerzetten. Leek je dat een schitterend idee? dat je overigens nog niet in de praktijk hebt kunnen brengen? Dan hebben wij bij Epic dus goed nieuws voor je: Je kunt die dromen snel realiteit maken. Epicwebsite is een Full Service iOS & Android App developer! Wij ontwerpen unieke, betrouwbare webapplicatie, zoals datingsitessocial media app. Sinds begin van Epic hebben we hard gewerkt aan oplossingen verzinnen die er toe doen. En door de ervaring die we gebouwd hebben, kunnen we een interessante IT-partner zijn met veel eigen inbreng en enthousiasme.

Dating app ontwikkelen

Epic absolute #1 dating app ontwikkelaar.

Wil je een succes maken van je onderneming, dan moet je de gewenste functionaliteiten aan je gebruikers kunnen geven. Die ze gewend zijn of vragen. Met zoveel aanbod op de markt kun je niet permitteren om achter te blijven. Epic heeft ruimen ervaring en kan je hierbij goed helpen. Door onze enthousiasme en ervaring hebben we een bagage full met de mogelijkheden aan onze zijde die je van een professionele ontwikkelaar mag verwachten.

Een selectie van de mogelijkheden:

 1. Swipe in match
 2. Livechat. Je gebruikers kunnen direct met mensen uit de omgeving chatten.
 3. Audio bellen. Geeft de gebruikers de mogelijkheid om bellen en gebeld worden via de app.
 4. Video bellen. Videogesprek gewoon via de app.
 5. Chat/like/dislike/rapporteer/blokken van de gebruikers op de profielpagina.
 6. Melding van nieuw bezoekers.
 7. Zoeken op basis van aantal kilometers
 8. Speel match en mensen vinden voor een chat of om elkaar te leren kennen.
 9. Vind mensen terug! Doordat de likes worden opgeslagen.
 10. Upgraden van pakket. Je profiel wordt in match vaker weergegeven, waardoor je gebruikers gemakkelijker nieuwe mensen leren kennen.
 11. Uploaden van foto’s en video op het profiel pagina
 12. Pro Systeem: Gebruiker kan genieten van extra mogelijkheden door een hoger abonnement te nemen.
 13. Gift
 14. Inloggen/registeren: Authenticatie proces met of zonder verificatiecode.
 15. Inloggen/registeren: Via social media. Facebook, Instagram, nu ook via Apple of Google.

Datingapp en/of dating site starten

Je kan ervoor kiezen om enkel met een app of website te beginnen. Maar allebei is natuurlijk sterkker…

Een succesvol afgewerkt project

De vraag of je nu ook een website nodig hebt of niet, kan niet zo simpel beantwoord worden. In het kort kan je zeggen dat de meeste gebruikers liever een app willen. Maar dat geld niet voor alle gebruikers, kijk maar de cijfers van: Het Pew Research Center:

 

 • 12% van de Amerikaanse volwassenen heeft ooit een online datingsite gebruikt, een lichte stijging ten opzichte van 9% begin 2013.
 • 9% van de Amerikaanse volwassenen heeft ooit een dating app gebruikt op hun mobiele telefoon.
 • Het aandeel Amerikanen dat dating apps gebruikt is verdrievoudigd sinds begin 2013 – toen had slechts 3% van de Amerikanen deze apps gebruikt.

Bron

Of je nu een datingsite, en/of dating app wilt starten. Epic is een team van ervaren ontwikkelaars, die klaar staan om je zo goed mogelijk te begeleiden naar de best resultaat. We werken met passie voor wat we doen, en zijn niet altijd een match. Maar als we een project hebben aangenomen, dan gaan we 1000% onze best geven.

Wij hebben veel ervaring in deze branche en weten precies hoe we de perfecte datingapp voor je kunnen realiseren. Voor een professioneel ontwerp en functionaliteiten die passen bij jouw doelstellingen, zit je goed bij Epicwebsite. Vraag vrijblijvend een offerte aan op onze website, dan geven we je vast een indicatie over de kosten en de duur van het project. We kunnen niet wachten om voor je aan de slag te gaan! Een dating app en dating website laten maken valt namelijk perfect onder onze expertise: het is een opdracht die we tot in de puntjes uitvoeren. We geven je even een snel overzichtje.

Heb je een relatiebemiddelingsbureau of een goed idee voor een app? Misschien zit je nog in de beginfase van je plannen? Dan is dit een mooie kans voor ons om te kijken wat we voor elkaar kunnen doen! We helpen je graag verder.

Toegankelijke, trendy vormgeving

Epic ontwerpt de modernst en professionele dating app die aantrekt.

Als je een dating applicatie laten maken, of wilt zelf bijvoorbeeld een wordpress datingsite wilt maken. Dan wil je natuurlijk dat je website en/of app er aantrekkelijk uitziet, en daarnaast de juiste sfeer schept. Toegankelijke en trendy design oplossing maken is ons op je lijf geschreven. Je zult merken dat ons platform een grote focus legt op uiterlijk en professionaliteit van het eindproduct. De foto’s van hoge resolutie zijn uitnodigend. Maar het vormgeving en huisstijl moet ook perfect zijn. Ook simpliciteit is erg belangrijke, less is more betekenis zeggen we altijd in ontwerp fases.

Een dating app zoals Tinder

Tinder, Inner Circle, Lexa, Happen of Bumble we hebben de expertise en nodig ervaring om je hierbij te helpen.

Epic kan elke dating software bouwen. Vak krijgen we dan ook de vraag “Wat is de beste dating apps van het moment” en antwoord is niet altijd hetzelfde. Hoe dat kan?
Nou heel simpel, antwoordt, is afhankelijke van de doelgroep. Heb je een serieuze doelgroep dan is Bumble nummer 1. Hier mogen allen de dames eerst stap zetten na dat een match is. En dit zou dames moeten beschermen tegen ongewenst vuile berichten.
Happen is een weer een app waar je mensen voorgesteld krijgt die je tegen bent gekomen.

En als je vraagt wat is de meest succesvolle datingapp van het moment? Dan misschien Lexa

Dating app maken met modern functionaliteiten

Met een spraakmakende portfolio is Epic een begrip in IT-wereld.

Zoals je kunt zien van onze voorbeelden, hebben we heel wat verschillende premium functies ingebouwd in de apps die we ontworpen hebben. Zo kunnen gebruikers niet alleen swipen. Maar ook het aantal views tracken, chatten en daarnaast gifts naar andere gebruikers sturen! Match game spelen en pro abonnement nemen om meer onder de aandacht te komen. Een dating app laten maken bij Epicwebsite biedt je een heuse toolbox om je app eruit te laten springen.

Wat is de meest succesvolle dating app?2023-01-04T12:11:21+00:00

Het is moeilijk om te zeggen welke dating app het succesvolst is, omdat dit afhankelijk is van verschillende factoren zoals de demografie van de gebruikers, de populariteit van de app in verschillende regio’s en de persoonlijke voorkeuren van individuen. Sommige van de populaire dating apps op dit moment zijn Tinder, Bumble, Hinge en OkCupid.