Epicwebsite dating app voor worldwide dating app
WordPress datingsite maken

Datingsite,Overige

Een datingsite maken met wordpress?

In de afgelopen jaren zijn de datingsites enorm gegroeid. Nu zijn er vele bedrijven die er voor kiezen om een site op te zetten op het WordPress platform! De reden is simpel, WordPress is een van de meest complete en makkelijk te beheren platforms. Het probleem is echter wel dat in de meeste gevallen, er iets nieuws ontworpen moet worden.

Maar hoe werkt ons nieuwste datingwebsite?

De nieuwe opties bekijken van dating websites bij Epicwebsite?

Epicwebsite is trots om aan te kondigen dat wij vanaf nu een op maat gemaakte datingsite voor u kunnen maken met WordPress. Bent u dus opzoek naar iets speciaals, heeft u een super idee voor ons liggen, of bestaat er nog geen standaard systeem die u kunt gebruiken? Dan ontwerpen wij graag precies wat u zoekt! Dus wilt u graag een site ontvangen met een:

  • Klanten dashboard, waar klanten bepalen zelf wie wat ziet
  • Een uitgebreide autoresponder
  • Credit of maandelijkse abonnementen
  • Gratis inschrijving en aantal gratis berichten verzenden
  • Automatisch afschrijving, iDeal, creditkaart, Paypal
  • Bankoverschrijving met 30 soorten betalingsmogelijkheden
  • Automatisch toevoegen naar de juiste groepen

Epic Website…

Een datingsite laten maken

Wil je een dating site laten maken via WordPress? Neem contact op met Epicwebsite.

Met deze datingsite geeft u singles de gelegenheid om elkaar online te vinden! Vanwege het coronavirus is hier veel vraag naar omdat het in deze tijd lastiger is om mensen te ontmoeten. De datingsite kan verschillende dingen bevatten. De mogelijkheden zullen wij uiteraard met u bespreken, maar de keuze is helemaal aan u! De datingsite die wij realiseren wordt voor u geheel naar uw wensen gemaakt.

Inkomsten en veiligheid

Hoe veilig is jou dating website bij Epicwebsite?

Met het hebben van de website brengt u niet alleen singles bij elkaar, maar kunt u ook zorgen voor maandelijkse inkomsten. Dit hoeft niet, maar dit is wel mogelijk. Dit kan door bijvoorbeeld een premium account aan te bieden aan leden, waarin zij meer opties hebben.

Wij zorgen ervoor dat de datingsite 100% veilig is. Denk aan persoonsgegevens of betalingen die worden gedaan via de site. Alles is veilig.