Epicwebsite, Native Marktplaats App Ontwikkelaar

Ben je commercieel goed onderlegd, en heb je zin om een platform uit te bouwen waarbij je mensen aan de juiste diensten of producten helpt? Dan is een marktplaats app laten maken bij Epicwebsite zeker een goed idee. Ons bedrijf heeft namelijk al kennis van zaken:

Ervaring troef

Deze klant liet een vraag en aanbod applicatie maken (eentje gebaseerd op de servicemarkt, althans). Je kunt het resultaat terugvinden op www.ikbiedaan.nl. Samen met deze service bieden wij een iOS / Android applicatie om een advertentie te plaatsen. Maar laten we eens kijken naar hoe dit project juist is gegaan:

App laten maken, vergelijkbaar met Marktplaats

Per categorie op zoek naar de beste service

Mensen die een marktplaats website of app maken, willen natuurlijk geld verdienen via de bijbehorende website. Je zult merken dat ons platform draait rond snel de juiste dienst bij de juiste klant te brengen. Dat doen we dankzij de handige categorie interface. Een vraag en aanbod app maken wordt zo al snel een lucratieve business!

Integratie met locatie

Zoals je kunt zien op de site van Ik Bied Aan hebben we ook Google Maps geïntegreerd. Zo kunnen kopers gauw een lokale dienst contacteren en in ijltempo zakendoen. De klanten komen ook vanzelf terecht bij de meest voordelige dienst dankzij de ingebouwde zoekfunctie.