Dating app laten maken
Dating website laten maken

Datingsite,Overige,Website

Datingsite laten maken

Dating website en app ontwikkelaar die met je meedenkt! Epic is uniek in het ontwerpen en oplossingen verzinnen…

Je eigen dating website laten maken? Dat kan een hele opgave zijn! Maar samen met de juiste datingsite ontwikkelaar, en opdrachtgever is het magie. Als een van de eerste dating applicatie bouwers, timmeren we al aan de weg sinds 2008. Een heel goed voorbeeld hiervan is “Epic Dating”. Een Professionele datingsite waarmee je een zeer geavanceerde applicatie hebt, die van alle denkbare mogelijkheden voorzien is. En die je de mogelijkheid geeft om met een perfecte dating site te beginnen, zonder al te hoge investeringen. Uiteraard kunnen we de applicatie voor je op maat maken. En dat houd in dat we volgens de Epic werkwijze te werk gaan. En jouw wensen en ideeën omzetten naar een perfect fine getunede dating website.

Wat is in onze ogen een goede dating website?

Iedere dating applicatie is natuurlijk anders. Maar er zijn wel enkele punten, waarvan we vinden dat elke dating app of website zou moet hebben. Om in de toekomst goed te kunnen concurreren.

 1. Overzichtelijk
 2. Sociaal Netwerk opties
 3. Chat
 4. Audiochat
 5. Videochat
 6. Livestreaming
 7. Extra punten verdienen
 8. Veilig en betrouwbaar
 9. Moderne ontwerp
 10. Volgens de richtlijnen van Google geprogrammeerd zijn
 11. Geavanceerd match making
 12. Geavanceerd filter mogelijkheden
Zoals je kunt zien we leggen de lat hoog voor onze dating software. Er zijn vele mogelijkheden op de markt, maar deze zijn niet ontworpen voor het grote succes.

Epic heeft jaren ervaring in het ontwerpen van uitgebreide web systemen zoals marktplaatssite, dating apps, vacaturesite en veel meer. Hierdoor hebben we een goede ondergrond en infrastructuur gebouwd die ons helpt om bijna alle soorten applicatie te kunnen bouwen. Dus heb je een project voor ons? We helpen je graag verder. Van simpel WordPress datingsite tot complete sociale media website.

Voordelen van Datingsites en apps

Wat zijn voordelen van zo’n dating site en app. En als een ondernemer hoe kun je hier op inspelen?

Hier zijn enkele potentiële voordelen die een dating website of app aan gebruikers zou kunnen bieden:

 • Gemak: Met een dating, website of app kunnen gebruikers makkelijker een partner zoeken. Vanuit het comfort van hun eigen huis of terwijl ze onderweg zijn.
 • Meer opties: Een datingplatform kan gebruikers voorzien van een bredere pool van potentiële partners om uit te kiezen, waardoor hun kansen op het vinden van een compatibele match toenemen. Of ze kunnen juist zelf meer gaan specialiseren. Door een bepaalde doelgroep binnen de dating Community aan te trekken. Denk hierbij aan ondernemers of voor hoogopgeleiden of laagopgeleiden en ze voort.
 • Gebruiksgemak: Moderne dating websites en apps zijn ontworpen om gebruiksvriendelijk en eenvoudig te navigeren, waardoor het voor gebruikers eenvoudig is om een profiel aan te maken, andere gebruikers te zoeken en met elkaar te communiceren.
 • Relatieadvies en tips: Veel dating platforms bieden middelen en advies om gebruikers te helpen navigeren door het datingproces en succesvolle relaties op te bouwen. Denk hierbij aan een algoritme die op een bepaalde manier gebruikers met elkaar match.
 • Veiligheid en privacy: Gerenommeerde datingwebsites en -apps geven prioriteit aan de veiligheid en privacy van hun gebruikers en implementeren maatregelen zoals veilige authenticatie en gegevensversleuteling om persoonlijke informatie te beschermen.
 • Aanpassingsopties: Sommige dating platforms bieden functies waarmee gebruikers hun profielen en zoekcriteria kunnen aanpassen om beter aan te sluiten bij hun interesses en voorkeuren.
 • Abonnementsopties: Sommige dating platforms bieden premium abonnement opties die gebruikers toegang geven tot extra functies of extraatjes.

Er zijn verschillende voordelen van dating websites en apps voor gebruikers, waaronder gemak, meer opties, gebruiksgemak en relatie advies en tips. Als oprichter kun je deze voordelen benutten door een gebruiksvriendelijk en functierijk platform te creëren dat voldoet aan de behoeften van je doelgroep. Dit kan inhouden dat je functies aanbiedt zoals locatiegebaseerde matching, in-app messaging, aanpasbare profielen en hulpmiddelen voor relatieadvies. Door je te richten op het bieden van waarde aan je gebruikers en het aanpakken van hun behoeften, kun je een succesvol dating platform creëren dat zich onderscheidt in de industrie.

Nadelen van Datingsites en apps

Wat zijn de nadelen van zo’n datingsite en app En als een ondernemer hoe kun je hier op inspelen?

Er zijn een paar potentiële nadelen om te overwegen als het gaat om dating websites en apps:

 1. Fraude en oplichting: Helaas kunnen sommige gebruikers dating platforms gebruiken om te proberen anderen op te lichten voor financieel gewin of andere snode doeleinden. Heb je een oplossing hiervoor?
 2. Gebrek aan privacy: Sommige gebruikers kunnen zich zorgen maken over hun privacy bij het gebruik van een datingwebsite of -app. Omdat hun persoonlijke informatie en activiteiten zichtbaar zijn voor anderen. Het is belangrijk voor dating platforms om de privacy van hun gebruikers prioriteit te geven en tools en opties aan te bieden om hun persoonlijke informatie te helpen beschermen. We bouwen tegenwoordig mogelijkheden voor de gebruikers om zelf extra stappen ondernemen en in de applicatie.
 3. Onjuiste gegevens: Sommige gebruikers kunnen zichzelf presenteren op een manier die niet helemaal accuraat is op hun profiel. wat leidt tot teleurstelling of misverstanden wanneer gebruikers elkaar persoonlijk ontmoeten. Het is belangrijk dat gebruikers eerlijk en transparant zijn in hun profiel om misverstanden en teleurstellingen te voorkomen. Als je hiervoor een oplossing zou kunnen bedenken, dan heb je een goud idee.
 4. Tijdrovend: Het vinden van een partner kan een tijdrovend proces zijn, en gebruikers moeten mogelijk een aanzienlijke hoeveelheid tijd besteden aan het communiceren met potentiële matches en op afspraakjes gaan voordat ze de juiste persoon vinden.
 5. Abonnementskosten: Sommige dating platforms rekenen hoge abonnementskosten om toegang te geven tot bepaalde functies of extraatjes. Dit ervaren heel veel gebruikers niet helemaal eerlijk. Hoe kan je je pakketten maken om het wel eerlijk te maken?

 

Als eigenaar van een nieuwe datingapplicatie vraag je je misschien af hoe je de wereld kunt verbeteren met een beter datingplatform dat ingaat op de zorgen van gebruikers en ernaar streeft de beste in de branche te zijn. Door je te richten op het creëren van een gebruiksvriendelijk en veilig platform dat inspeelt op de behoeften van je doelgroep, kun je helpen de wereld van online dating veiliger en leuker te maken voor iedereen.

Op maat gemaakte dating website laten maken

Met een op maat gemaakte applicatie bouwen we precies wat je voor ogen heeft. We werken samenwerken om je plannen en doelen te begrijpen en een unieke oplossing te ontwikkelen die aan je specifieke eisen voldoet.

Op maat gemaakte website laten maken, kan de oplossing zijn als je een Unieke dating app wilt beginnen. Wat we dan doen is eigenlijk een geoptimaliseerd proces volgen. Die ervoor zorgt dat je alle onderdelen van je project, van tevoren laat ontwikkelen door een team van designers en ontwikkelaars. Proces is het in het kort als volgt: Je geeft aan waar je op zoek naar bent. Denk hierbij aan:

 • Wie is je doelgroep?
  • Hoog opgeleiden
  • Enkel ondernemers
 • Wat wil je communiceren?
  • Vertrouwen uitstralen, bijvoorbeeld alle informatie wordt op Verschillende manieren extra beveiligt
 • Wat is je huisstijl?
  • Wil je een moderne app of juist een app die een vintage gevoel creëert?

Onze specialist heeft waarschijnlijk de meest van de bovenstaande vragen al aan je gesteld. En heeft goed begrepen wat je wilt neer zetten met je applicatie.

Hierna wordt door onze UI/UX-designer Wireframes (bouwtekening van je website en/of app) voor je ontworpen. Hierna worden je eventuele aanpassingen geïmplementeerd. En dan als je helemaal blij bent met het design, gaan we een prototype(een klikbaar proeftest die je de flow en ontwerp van de applicatie laat proeven) voor je maken.

Deze manier van werk en agile werkwijzer helpt ons efficiënter te werk gaan. En geeft ons de mogelijkheid om, voordat we gaan beginnen met programmeren van je applicatie. Het exacte design en flow te maken, zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Door een maatwerk applicatie, te laten bouwen. kun je erop vertrouwen dat je project wordt afgestemd op je wensen en ideeën. En wordt ontworpen om je te helpen de gewenste resultaten te behalen. Laten we samenwerken om een succesvolle applicatie neer te zetten die aan je wensen voldoet en de verwachtingen overtreft.

Hoe we te werk gaan, om je wensen en ideeën te vertalen naar een goed werkende website of app. Dit kan je op epic werkwijzer lezen.

Complete datingsite maken

Responsive dating website laten maken

Dating website ontwikkelen bij Epic, betekend een 100% responsive design. Dit houdt in dat de website zich aanpast aan het formaat van alle bekende beeldschermen op het moment, dat je gebruikers de site bezoeken. Dit is in tenslotte 2022 een van de eisen die we onszelf opleggen.

Datingsite voor hoger opgeleiden

Mensen bij elkaar brengen is het mooiste wat er is, mee eens? Maar toch is dit lastiger dan dat je kan voorstellen. Want iedereen leeft in zijn eigen bubbel. En hierdoor hebben we allemaal een eigen kijk naar de wereld. En hoe mooi zou het zijn als we “onze soort mensen” kunnen leren kenen? En dit kan overigens het perfecte idee zijn voor een onderneming 😉.

Epic Website…

#1 Professionele dating site maker

Epic ontwikkeld absoluut de meest professionele dating websites en apps. Wil je een datingsite beginnen bij Epicwebsite?

Onze projecten moeten een professioneel en modern design hebben. Afhankelijk van de wensen van de klant. Bouwen we verschillende dating oplossingen. Een Control panel kan bijvoorbeeld onmisbaar zijn, voor jouw als je veel aan de website wilt veranderen. Hierdoor wordt het aanpassen en wijzigen van de site makkelijker. Zo kun je zelf aanpassingen doen zonder ons bijvoorbeeld nodig te hebben. Denk hierbij aan bijvoorbeeld tijdens Valentijnsdag een leuke banner op de homepagina te plaatsen. Maar naast een goed backend (deel van de website waar admin of webmaster toegang tot heeft) is voor ons frontend (gebruikersomgeving) ook erg belangrijk. Daarom dan ook worden onze datingapplicaties gebouwd door specialisten die zich regelmatig bezig houden met het maken van dating Websites.

Enkele mogelijkheden:

Mogelijkheden zijn eindeloos, maar hier zijn enkele punten waar we sowieso rekening mee houden bij het ontwikkelen van jou dating site

 1. Hoge prestaties en mogelijkheden: Elke omvang van video’s / afbeeldingen past zich gemakkelijk aan, met een zeer hoge prestatie en snelheid.
 2. Socialmedia-Integratie: Met één klik kunnen gebruikers inloggen op je site met Social media.
 3. Like: Gebruikers kunnen andere gebruikers liken/dislike
 4. Gebruikersprofiel: Gebruiker kan zijn eigen profiel aanpassen en onbeperkte afbeeldingen uploaden.
 5. SEO vriendelijk: website wordt ontworpen volgens richtlijnen van Google.
 6. Krachtig Admin paneel: Beheer instellingen, profielen, betalingen.
 7. Krachtige UI: Mooi en modern ontwerp.
 8. Pro Systeem: Gebruiker kan genieten van extra mogelijkheden door een hoger abonnement te nemen.
 9. Krediet Systeem: Gebruiker moet krediet kunnen kopen om het te gebruiken voor berichten, geschenken, likes. enz.

Notificaties

In de meeste van onze websites ontwikkelen wij ook notificaties mogelijkheden. Dit kan van een push bericht tot email berichtgeving zijn. Hiermee kan iedere gebruiker altijd up to date blijven van de laatste updates die er rond gaan op de site. Uit ervaring weten we dat dit soms ook wel irritant kan zijn. En daarom dan ook geven we de gebruiker de keuze om per onderdeel deze berichtgeving aan of uit te zetten. Denk hierbij aan nieuwe bezoekers, ontvangen likes, ontvangen berichten.

Facebook login integratie

Facebook login integratie is ook een onmisbare optie in onze ogen. Hiermee bied je je bezoekers aan om in te loggen met hun Facebook account en hoeven ze niet eerst een account aan te maken. Uiteraard is ook delen via facebook mogelijk. Hierdoor zorgen we ervoor dat gebruikers  je site meer gaan delen op sociale media, waardoor je, je bereik vergroot. Ten slotte social media is voor veel websites de grootste bron van verkeer.

Als je een datingsite wilt beginnen, heb je vast over de verdienmodel nagedacht. Zo niet of als je behoefte hebt om deze met de ons te bespreken, kan je natuurlijk altijd even contact opnemen. 

Dating app ontwikkelen

Ontwikkelen van een dating app naast een dating website kan je bedrijf naar een nieuw niveau tillen, door gebruikers meer gemak en een meer gestroomlijnde gebruikerservaring te bieden.