Dating app laten maken
Dating website laten maken

Datingsite,Overige,Website

Datingsite laten maken

Dating website en app ontwikkelaar die met je meedenkt! Epic is uniek in het ontwerpen en oplossingen verzinnen…

Je eigen dating website laten maken? Dat kan een hele opgave zijn! Maar samen met de juiste datingsite ontwikkelaar, en opdrachtgever is het magie. Als een van de eerste dating applicatie bouwers, timmeren we al aan de weg sinds 2008. Een heel goed voorbeeld hiervan is “Epic Dating”. Een Professionele datingsite waarmee je een zeer geavanceerde applicatie hebt, die van alle denkbare mogelijkheden voorzien is. En die je de mogelijkheid geeft om met een perfecte dating site te beginnen, zonder al te hoge investeringen. Uiteraard kunnen we de applicatie voor je op maat maken. En dat houd in dat we volgens de Epic werkwijze te werk gaan. En jouw wensen en ideeën omzetten naar een perfect fine getunede dating website.

Wat is in onze ogen een goede dating website?

Iedere dating applicatie is natuurlijk anders. Maar er zijn wel enkele punten, waarvan we vinden dat elke dating app of website zou moet hebben. Om in de toekomst goed te kunnen concurreren.

 1. Overzichtelijk
 2. Sociaal Netwerk opties
 3. Chat
 4. Audiochat
 5. Videochat
 6. Livestreaming
 7. Extra punten verdienen
 8. Veilig en betrouwbaar
 9. Moderne ontwerp
 10. Volgens de richtlijnen van Google geprogrammeerd zijn
 11. Geavanceerd match making
 12. Geavanceerd filter mogelijkheden
Zoals je kunt zien we leggen de lat hoog voor onze dating software. Er zijn vele mogelijkheden op de markt, maar deze zijn niet ontworpen voor het grote succes.

Epic heeft jaren ervaring