Thuisbezorgd website laten maken

Wil je een thuisbezorgd website laten maken? Dan staan de webdevelopers van Epicwebsite graag voor je klaar. We bieden je een maatwerk website als alternatief voor Thuisbezorgd. Het voordeel daarvan is dat hoge provisies voorgoed verleden tijd zijn. Je hoeft dus geen gebruik meer te maken van het bekende platform om jouw klanten eenvoudig te kunnen laten bestellen. Daarmee verhoog je jouw omzet, want de commissies die je over een bestelling moet afdragen, kunnen bij Thuisbezorgd en andere online bestelsystemen aanzienlijk oplopen. In sommige gevallen wel tot 13%. Een thuisbezorgd website laten maken door onze specialisten is dan ook een prima alternatief.

Alternatief voor Thuisbezorgd? Laat je eigen website maken mét bestelsysteem

Alternatief thuisbezorgd website laten bouwen? Neem contact op met Epicwebsite

Als eigenaar van een bezorg- of afhaalrestaurant wil je jouw doelgroep zo efficiënt mogelijk kunnen bereiken. Daarnaast wil je ze ook voorzien van gebruiksgemak. Dat is de reden waarom veel klanten bestellen via websites zoals Thuisbezorgd of Uber Eats. Zelf een website of een app zoals Uber Eats laten maken is eenvoudiger dan je denkt. Zeker als je weet dat Epicwebsite gebruikmaakt van een online bestelsysteem dat speciaal is ontwikkeld voor thuisbezorgd en afhaalrestaurants. Je voorziet jouw doelgroep dus van dezelfde service zonder dat je daarvoor een percentage van de winst hoeft af te staan.

Website zoals Uber Eats laten maken door Epic Website

über Eats website laten maken? Neem contact op met Epicwebsite.

Als je voor jouw bezorgrestaurant een website wilt laten maken zoals die van Uber Eats of Thuisbezorgd, dan heb je een bestelsysteem nodig. Door het integreren van een dergelijk systeem binnen een website, kunnen klanten eenvoudig een gerecht kiezen, betalen en thuis laten bezorgen. Af laten halen kan natuurlijk ook. Het bedrag van de bestelling ontvang je als restauranthouder direct. Hier gaat dus geen commissie meer vanaf zoals dit bij andere platformen wel het geval is.

Thuisbezorgd website laten bouwen

Thuisbezorgd website laten maken? Neem contact op met Epicwebsite.

Ook over de vindbaarheid hoef jij je geen zorgen te maken. Omdat we werken met een geoptimaliseerd alternatief voor Thuisbezorgd, is jouw website altijd goed vindbaar. Niet alleen binnen de zoekmachines, maar natuurlijk ook lokaal. Wil je zelf ook een thuisbezorgd website laten maken mét een geïntegreerd bestelsysteem voor jouw afhaal- en bezorgrestaurant? Onze specialisten zorgen altijd voor een maatwerk oplossing.