Pizzeria website laten maken
Bezorg software en website laten maken

BEZORG SOFTWARE EN WEBSITE LATEN MAKEN

Wil je bezorg software én een website in één laten maken? Dat kan bij Epic Website. Onze bezorg software wordt op een slimme manier geïntegreerd in een aansprekende website. Jouw klanten zien dus niet alleen een professionele site, maar kunnen ook direct gebruik maken van de ingebouwde bezorg software. Dat geldt overigens ook voor jou als ondernemer én het personeel.

Als je bezorg software én een website laat maken, dan kun je gebruik maken van allerlei handige functies. Orders van andere platformen worden automatisch doorgestuurd. Hierbij kun je denken aan orders die afkomstig zijn van UberEats of Thuisbezorgd. We zorgen altijd voor een vlekkeloze koppeling. Maar er is meer. Als je bezorg software en een website laat maken door Epic Website kun je ook gebruik maken van de onderstaande functies:

  • kassasysteem bijhouden
  • bestellen via een QR code
  • integratie van Google Maps voor bezorgingen
  • postcode controle
  • eenvoudig te bedienen interface
 
 
 

Wij ontwikkelen apps voor alle platforms, waaronder:

  • iPhone;
  • iPad;
  • Android;

PIZZA BEZORG SOFTWARE EN EEN WEBSITE LATEN BOUWEN

Heb je een pizzarestaurant en richt jij je vooral op bezorg- en afhaalmaaltijden? Dan kun je gebruik maken van onze pizza bezorg software in combinatie met een website. Zowel de keuken, de bezorgers als de kassa blijven op de hoogte van nieuwe bestellingen en aanvragen. Contante betalingen worden zelfs door het systeem bijgehouden. Daardoor ben je altijd zeker van een accurate kascontrole.

Pizza bezorg software én bestelsystemen voor andere bezorg- en afhaalrestaurants zijn tegenwoordig onmisbaar voor de groei van jouw onderneming. Je geeft de klant een verbeterde ervaring waardoor je op meer positieve feedback en omzet kunt rekenen. Met de pizza bezorg software van Epic Website kun je niet alleen beschikken over een website, maar ook over een app. Jouw bereik wordt op deze manier nog groter zonder dat je de winst ziet wegvloeien naar hoge percentages via andere platformen.

BEZORG WEBSITE EN APP LATEN ONTWIKKELEN DOOR EPIC WEBSITE

Laat een bezorg website ontwikkelen bij Epicwebsite.

Bij Epic Website voorzien we je natuurlijk altijd van een compleet pakket. Daarom leveren we de bezorg website én een app. Zo kun je jouw doelgroep nog makkelijker bereiken. Het kassasysteem voorziet je van diverse handige functies. De complete bezorg website en app zorgen voor een goede vindbaarheid binnen de zoekmachines. Met een reeks aan mogelijkheden kunnen jouw klanten altijd makkelijk bestellen en zie jij jouw onderneming groeien. Met ons all-in-one pakket kun jij direct aan de slag.