Social media app ontwikkelaar header
App ontwikkelaar

Social media app ontwikkelaar header

De #1 App ontwikkelaar

Een appontwikkelaar die met je meedenkt om je wensen en ideeën om te zetten in een goed werkende applicatie.

Ben je op zoek naar een app ontwikkelaar? Die een app voor je kan bouwen die geschikt is voor iOS, Android of beide besturingssystemen? En ook nog voor een redelijke prijs? Bij Epicwebsite ben je dan aan het juiste adres.

We ontwikkelen apps voor alle platforms:

App laten maken doe je bij Epicwebsite. Waarom? Want we hebben een van de beste dienst en prijs en nazorg! Spreek vandaag nog met onze specialist en vergelijk zelf ons aanbod

App ontwikkelaars die meedenken

Wij ontwerpen en bouwen unieke digitale producten zoals Unity, games, AR & VR, kindertoepassingen, e-learning, zorgtoepassingen, bedrijfsapps en nog veel meer

Wij gaan uitdagingen niet uit de weg, zelfs niet als onze collega’s eerder zijn afgehaakt. Onze expertise en ruime kennis en ervaring stelt ons in staat om elke klus te klaren. Zo blijkt ook uit ons gevarieerde portfolio, waar de meest uiteenlopende opdrachten in staan, waaronder:

  • Medische app;
  • Marktplaats app;
  • Datingapp;
  • Webshop app;
  • Radio app;
  • App voor het Hogeschool van Amsterdam, Welzijn en Sport.

Transparantie is ons motto

Epic staat voor ervaring, een uniek ontwerp en oplossingen verzinnen die er toe doen.

Bij Epicwebsite hechten wij grote waarde aan transparantie. Dit voorkomt miscommunicatie, onduidelijkheid en teleurstellingen achteraf.

Nadat je ons heeft verteld wat je precies wilt, starten wij allereerst een diepgaand onderzoek naar de mogelijkheden om aan jouw wensen te voldoen. Daarna brengen wij verslag uit van onze bevindingen.

Als er in jou wensenpakket bepaalde zaken zitten die niet mogelijk zijn, of alleen door heel veel extra uren te spenderen, komen wij met een alternatief plan. Pas nadat we met je een akkoord bereikt hebben, starten wij met het ontwerptraject van de app.