#1 APP ONTWIKKELAAR

EPICWEBSITE: CUSTOM APPS VOOR ALLE PLATFORMS

Bent u op zoek naar iemand die een app voor u kan bouwen die geschikt is voor iOS, Android of beide besturingssystemen? En ook nog voor een redelijke prijs? Bij EpicWebsite bent u dan aan het goede adres.

Wij ontwikkelen apps voor alle platforms, waaronder:

  • iPhone;
  • iPad;
  • Android;
  • Games;

Dankzij onze brede ervaring en expertise zijn wij in staat om perfect functionerende apps van de hoogste kwaliteit tegen een betaalbare prijs te leveren. Wij werken efficiënt en resultaatgericht, met de focus op een hoogwaardige eindoplevering.

App ontwikkelaar amsterdam
App-voorbeelden-van-epicwebsite-2

APP ONTWIKKELAARS DIE MEEDENKEN

Bij ons is alles mogelijk: Wij vervullen al uw wensen

Uitdagingen gaan wij niet uit de weg, ook niet waar onze concullega’s eerder hebben afgehaakt. Onze expertise en ruime kennis en ervaring stelt ons in staat om elke klus te klaren. Zo blijkt ook uit ons gevarieerde portfolio, waar de meest uiteenlopende opdrachten in staan, waaronder:

  • Medische app;
  • Marktplaats app;
  • Datingapp;
  • Webshop app;
  • Radio app;
  • App voor het Hogeschool van Amsterdam, Welzijn en Sport.

TRANSPARANTIE IS ONS MOTTO

Bij EpicWebsite hechten wij grote waarde aan transparantie. Dat voorkomt miscommunicatie, onduidelijkheid en teleurstellingen achteraf.

Nadat u ons heeft verteld wat u precies wilt, starten wij allereerst een diepgaand onderzoek naar de mogelijkheden om aan uw wensen te voldoen. Daarna brengen wij verslag uit van onze bevindingen.

Als er in uw wensenpakket bepaalde zaken zitten die niet mogelijk zijn, of alleen door heel veel extra uren te spenderen, komen wij met een alternatief plan. Pas nadat we met u een akkoord bereikt hebben, starten wij met het design traject van de app.

App-voorbeelden-van-epicwebsite

MEER INFORMATIE NODIG?

Wil je meer weten over onze apps,  software applicaties ? Of wil je meer informatie over native Android App, iOS app, progressive web-app of hybride app? Ons team is voorzien van alle kennis om jouw wensen waar te kunnen maken.

Unieke onderscheidende designs

De designs van EpicWebsite zijn bijzonder. Goed doordacht, functioneel en onderscheidend. Met een app van EpicWebsite heeft u niet alleen een app die uitstekend functioneert en voldoet aan uw verwachtingen, maar ook een app die er qua design geweldig uitziet. Apps ontworpen door EpicWebsite zijn de eerste stap naar uw succes.

WAANZINNIG DESIGN

BREDE ERVARING

BETAALBARE PRIJS

BEN JE KLAAR
OM TE LANCEREN?