Slotenmaker website laten maken

Slotenmaker website laten maken is de eerste stap om jouw onderneming online op te zetten. Maar waar begin je eigenlijk mee? Wat heeft een slotenmaker site nodig? Een slotenmaker moet 24/7 bereikbaar kunnen zijn! Want er zijn veel situaties waarbij je direct een slotenmaker nodig hebt. Bijvoorbeeld als iemand  zichzelf per ongeluk heeft buitengesloten. Of het deurslot is kapot of ontwricht. Of als er is ingebroken in huis. Dus het is heel erg belangrijk dat de website snel laad. Bezoekers moeten gelijk contact kunnen opnemen (Met hun gewenste manier). Dus bellen, mailen,WhatsApp of Messenger!

Graag een website

Een website laten maken voor een slotenmaker die door heel Nederland werkzaam is, klinkt nogal als een uitdaging. Voor deze klant was het vooral belangrijk om meerdere service gebieden duidelijk te beschrijven. Zo is de slotenmaker niet alleen maar actief met sloten vervangen, maar is hij ook gespecialiseerd in inbraakpreventie. Omdat hij binnen heel Nederland werkt, werd er voor elke grote stad een eigen pagina aangemaakt waar klanten hulp konden aanvragen.
Je kunt dus begrijpen dat dit geen kleine website is geworden maar een website dat beschikt over een ruime hoeveelheid pagina’s. Ondanks grootte de website hebben wij een professionele en duidelijke website kunnen ontwikkelen. Ook het logo hebben wij voor de klant ontworpen zodat het allemaal 1 geheel zou worden.

Epic Website…

Wat komt er op de website te staan?

Wat voor informatie staat er op jou slotenmaker site?

Op deze website kunnen allerlei dingen worden geplaatst. Denk aan een vragenformulier of een chat systeem. Een knop waarbij jouw klanten je gelijk kunnen bellen is voor jou als slotenmaker erg handig. Deze mogelijkheden zullen wij uiteraard met je bespreken, maar de uiteindelijke keuze ligt bij jou!

De kans is erg groot dat iemand die buitengesloten is via een mobiel op zoek gaat naar een slotenmaker. Wij zorgen ervoor dat de website gebruiksvriendelijk is en vooral bij mobiel gebruik. De website wordt dus overzichtelijk en snel. Zo kunnen jouw klanten je snel opbellen voor een nieuw slot en zul je een redder in nood zijn!

Uw eigen slotenmaker site beginnen

Eigen slotenmaker site beginnen? Neem contact op met Epicwebsite.

Epicwebsite heeft jaren ervaring in het ontwerpen van een wordpress websites. En ook jouw website kunnen we voor je ontwerpen. Dus heb je meer informatie nodig, of wil je ons beste aanbod ontvangen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij helpen je graag verder.