WordPress website laten maken2022-08-02T10:00:37+00:00

Een WordPress website laten maken in Almere

Wordpress website laten maken?

Heeft u een eigen onderneming, bent u ZZP’er, of een hobbyist die op zoek is naar de volgende stap? Dan bent u waarschijnlijk op zoek om een WordPress website te laten maken. Wij bij Epicwebsite.nl weten precies wat er nodig is om uw ideale website tot leven te brengen. Dankzij onze jarenlange ervaring in webdesign en onze service zijn wij hard op weg om de geprefereerde keuze geworden voor bedrijven en particulieren in Almere.

H sheikzadeh

Plannen om een website te laten ontwikkelen? Vertel mij wat je in gedachten hebt en samen bedenken en bouwen we jouw idee om tot een succes!

4,5 / 5

4.5/5 – 934 klanten

 • Technische geoptimaliseerd (door vakmensen)

 • Absoluut de beste SEO Module (Goed gereedschap is het halve werk)

 • Aanmelding en verbinden met Google (zodat je website goedgevonden kan worden)

 • Google bedrijfspagina aanmaken (je eigen officiële bedrijfspagina op Google)

 • Webmaster tools aanmaken en koppelen (door Google opgezet programma voor de gezondheid van je site)

 • 100% Maatwerk website en/of een bestaande oplossing

 • CMS (Eenvoudig zelf aan te passen)

 • We zetten je domein en hosting op en beheren de VPS-server geheel kosteloos

 • Gratis WordPress cursus (Op kantoor of online)

 • 100% Responsief Webdesign

 • Wordpress website of webshop laten maken bij Epic

Voordelen van webdesign van Epicwebsite.nl

Tegenwoordig kunt u als bedrijf niet meer zonder website. Het is niet alleen de plek waar (potentiële) klanten informatie kunnen vinden, het is het grootste uithangbord voor uw bedrijf. Bezoekers moeten dan ook in één oogopslag zien wat u te bieden hebt, en welke waarden u uitstraalt.

Wij van Epicwebsite.nl weten hier dan ook als geen ander op in te haken. Wij werken met het sterkste webframework ooit gemaakt: WordPress. Dit stelt ons in staat om prachtige websites te maken die moeiteloos geladen worden en altijd intuïtief werken, zowel op de computer, tablet, en smartphone.

Maar wat ons echt uniek maakt in onze service, is dat u bij ons terecht kan voor al uw digitale behoeften. Als wij het over een website laten maken in Almere hebben, dan nemen wij u graag alle zorgen uit handen.

 • Wordpress site ontwerpen bij Epic

Professionele WordPress website laten maken

Onze service gaat dan ook van A tot en met Z. Denk hierbij aan:

 • Het webdesign voor websites.
 • De webhosting van uw website zodat uw website altijd online is.
 • Het vastleggen en actief behouden van uw domeinnaam.
 • Het koppelen van Google Analytics zodat u inzicht heeft in alle belangrijke statistieken.
 • De Webmaster tools koppeling zodat u complete controle over uw website kan hebben.

Dus wat u ook nodig hebt wanneer u een WordPress website laten maken wilt, wij kunnen u helpen. Heeft u een idee voor een website, maar weet u niet wat u precies nodig heeft? Dan kijken wij natuurlijk graag met u samen naar de verschillende mogelijkheden. Op die manier krijgt u altijd precies de website die uw ideeën werkelijkheid kunnen maken.

Bent u benieuwd naar wat wij allemaal al hebben gemaakt? Kijk dan eens in onze portfolio! Heeft u een speciale wens en wilt u een WordPress website laten maken op maat? Neem dan contact met ons op, dan zullen wij een aanbod op maat maken.

Raadpleeg onze klanten voor enkele voorbeelden.

Webshop laten maken bij epicwebsite
Wordpress website voor online games
 • We bouwen abslute de beste wordpress websites

WordPress website laten maken prijs

Het laten maken van een WordPress website kan bij veel webdesign bureaus snel oplopen qua prijs. Bij een gemiddeld bureau betaal je hier gemakkelijk 150 euro per uur voor. Mede uit frustratie over de hoge prijzen van anderen, heeft Epicwebsite.nl besloten om deze trend te doorbreken. Wij geloven namelijk dat iedereen de mogelijkheid heeft om een WordPress website te laten maken in Almere en omstreken.

De WordPress website laten maken prijs is bij ons afhankelijk van de exacte wensen voor de website die u heeft. Neem dan ook contact met ons op en vraag een offerte aan. Wij doen u dan direct een zo scherp mogelijk aanbod, dat een stuk voordeliger is dan onze concurrenten. Wij kunnen u dit bieden omdat wij ieder aspect van een WordPress website laten maken in eigen huis kunnen houden. Van logodesign tot SEO, wat u ook nodig heeft, wij kunnen het voor u regelen. Hierdoor hoeven wij geen dure externe bureaus en zelfstandigen in te huren. En dit voordeel kunnen wij dan weer direct bij u neerleggen.

Bedrijven waarmee wij hebben gewerkt

Systemen waar we maatwerk voor geleverd hebben

Vuejs
Typescript
Stripe
React
Postnl
Parcel
Nodejs
Mollie
Microsoft
Ionic
Flutter
Expo
Ecurring
Bootstrap
Laravel
Eboekhouden
Angular

Lees voor meer informatie onze blogs