Makelaars Website Laten Maken

Als je regelmatig handelt in onroerend goed, dan is het ideaal om een website te hebben die je representeert. Een professionele makelaars website kan je bij ons laten maken. Met jaren ervaring zijn wij jouw webdesign makelaar. Een Website laten maken die optimaal is voor het handelen in onroerend goed, is iets waar wij jou zeker mee kunnen helpen.

Makelaars Laten Website Maken Met Geavanceerd Zoeken

Onze Makelaars Website heeft  geavanceerd zoeken geïntegreerd. Dit houdt in dat de gebruiker van jouw site maar een enkel woord hoeft in te typen, en dan alles te zien krijgt wat te maken heeft met dit woord. Ook kunnen de gebruikers zoeken op bijvoorbeeld: Te huur of te koop onroerend goed / Locatie/ Woning Status / Woning Type / Min Kamers / Min Badkamers / Min Prijs / Max Prijs / Min Oppervlakte / Max Oppervlakte en veel meer.

Epic Website…

Responsive Makelaars Website Maken

Een responsive makelaars website laten maken? Neem contact op met Epicwebsite.

De Makelaarsite is volledig responsief. Hiermee is de site goed bruikbaar voor welk device (smartphone, laptop, tablet, etc.) uw klant dan ook gebruikt. De gebruiker van de site hoeft niet irritant over het hele beeld heen te scrollen om een tekst te lezen.

Volledig Customizable Website Maken

Pas de website aan naar hoe jij hem zou willen hebben.

Epic Makelaars Website is volledig aan te passen. De standaard versie is een complete en mooie site, Maar wij kunnen ieder stukje van de site ook voor jou aanpassen. Als de kleur je niet aan staat kan je deze zelf uiteraard makkelijk aanpassen. Ook de lay-out van de website is volledig veranderbaar. Wij kunnen de volgorde op de site aanpassen totdat die exact naar jouw eisen is.

Veel verschillende opties

Lees over de opties die je ontvangt bij Epicwebsite.

Elk stukje van de wordpress website heeft veel verschillende opties. Dingen zoals de header, de footer en nog veel meer, hebben allemaal hun eigen opties om ze er zo uit te laten zien zodat het perfect is voor u. Deze opties kunt u allemaal met een enkele druk op de knop aanpassen.